پاسخ : کمک برای راه اندازی های ولتاژ تلویزیون با مدار لامپ کم مصرف
تخصصی؟؟؟
اوونم من؟؟؟؟
oo:
کمی به خودم امیدوار شدم که منم یه چیزی حالیمه :mrgreen:
نه نترس الان مرحله به مرحله میگم نگرانیت برطرف میشه! :nerd:
اول اون قسمت لامپ لوله ی مارپیچ لامپ 50 واتت که ازش نور میده رو بیار!
اگه به قسمتی داخلیش نگاه بکنی میبینی که از دو سره قسمت انتهایی مارپیچ ؛ دو تا سیم در اومده که مجموعا 4 تا سیمه !درسته؟!حالا مقاومت دوسیم کنار هم رو باید اندازه بگیری!
دوم اینکه پروب های اهم مترت رو میزنی به دوسره دوتا سیم های کنارهم انتهای لولهی مارپیچ تا مقدار اهم رو اندازه بگیری!مثلا فرض میگیریم اهمت نشون داد 10 اهم!
سوم :بعد مقاومت سیم پیچ اولیه ی ترانستم که قبلا گرفتی که 1 اهم هست!
چهارم: حالااز 10 اهم 1 اهم رو کم میکنی تا تفاوت اهم مدار بالاست کم مصرف رو با ترانس رو بدونی چقدره که میشه 9 اهم!
این یعنی اینکه مدار بالاست کم مصرف رو جوری طراحی کردن که باید 10 اهم باشه تا ترانزیستورهاش نسوزن و دوووم بیارن !اما چون مقاومت اولیه ی ترانست 1اهمه بخاطره همین میسوزه ترانزیستور !برای جلویگری از اینکار باید اهم اولیه رو افزایش بدی که با سری کردن یک مقاومت 9 اهم با سیم پیچ اولیه مشکل حل میشه و مقاومت مورد نیاز ترانزیستورت تامین میشه و دیگه جریان بیش از اندازه ازش رد نمیشه و نمیسوزه :nice: :nerd:!
خب حالا برو قسمت مارپیچ لامپت رو بیار و مراحلی که بالا گفتم رو انجام بده !
وقتی اهم رو بدست آوردی خواستی مقاومت رو بخری به فروشنده بگو 5 وات آجری بهم بده!
حالا بیخیال هیتسینگ و اینا باش ببینیم اینطوری مشکل حل میشه یا نه؟!
الان متوجه شدی؟
تخصصی؟؟؟
اوونم من؟؟؟؟

کمی به خودم امیدوار شدم که منم یه چیزی حالیمه :mrgreen:

نه نترس الان مرحله به مرحله میگم نگرانیت برطرف میشه! :nerd:
اول اون قسمت لامپ لوله ی مارپیچ لامپ 50 واتت که ازش نور میده رو بیار!
اگه به قسمتی داخلیش نگاه بکنی میبینی که از دو سره قسمت انتهایی مارپیچ ؛ دو تا سیم در اومده که مجموعا 4 تا سیمه !درسته؟!حالا مقاومت دوسیم کنار هم رو باید اندازه بگیری!
دوم اینکه پروب های اهم مترت رو میزنی به دوسره دوتا سیم های کنارهم انتهای لولهی مارپیچ تا مقدار اهم رو اندازه بگیری!مثلا فرض میگیریم اهمت نشون داد 10 اهم!
سوم :بعد مقاومت سیم پیچ اولیه ی ترانستم که قبلا گرفتی که 1 اهم هست!
چهارم: حالااز 10 اهم 1 اهم رو کم میکنی تا تفاوت اهم مدار بالاست کم مصرف رو با ترانس رو بدونی چقدره که میشه 9 اهم!
این یعنی اینکه مدار بالاست کم مصرف رو جوری طراحی کردن که باید 10 اهم باشه تا ترانزیستورهاش نسوزن و دوووم بیارن !اما چون مقاومت اولیه ی ترانست 1اهمه بخاطره همین میسوزه ترانزیستور !برای جلویگری از اینکار باید اهم اولیه رو افزایش بدی که با سری کردن یک مقاومت 9 اهم با سیم پیچ اولیه مشکل حل میشه و مقاومت مورد نیاز ترانزیستورت تامین میشه و دیگه جریان بیش از اندازه ازش رد نمیشه و نمیسوزه :nice: :nerd:!
خب حالا برو قسمت مارپیچ لامپت رو بیار و مراحلی که بالا گفتم رو انجام بده !
وقتی اهم رو بدست آوردی خواستی مقاومت رو بخری به فروشنده بگو 5 وات آجری بهم بده!
حالا بیخیال هیتسینگ و اینا باش ببینیم اینطوری مشکل حل میشه یا نه؟!
الان متوجه شدی؟
دیدگاه