اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

گرفتن بهترین خروجی بوسیله آمپلی فایر ها

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : گرفتن بهترین خروجی بوسیله آمپلی فایر ها

سلام
    و تشکر از همه بچه ها ...
    خیلی بحث جالب شد ولی همش دور تئوری میچرخه میشه نمونه عملی هم مثال بزنید ؟
    مثلا این گین که صحبتش شد توی بعضی از آمپلی ها است حالا اگه مداره جداگونه ای است پس میشه روی همه گذاشت اگه نه ؟
    راستی این گین که دوستان فرمودند به ازای یه ورودی با پیک ثابت تعریف میشه حالا اگه پیک ما تو دستگاه های مختلف متفاوت شد چی ؟
    در مورد فیدبک میشه توضیحات عملی مناسب بدید ...
    با تشکر
    یا علی..

دیدگاه

سلام . گزینه گین به کار شما نمیاد. گین یه مقاومت فیدبک است که بین ورودی و خروجیهای پ امپها قرار میگیره. صرفاً مربوط به آمپهای ماشین نیست و در سیستمهای صوتی پابلیک هم کاربرد داره. اما آوردن این قسمت بروی پنل مشکل سازه و باید یه سری مسائل رعایت بشه وگرنه نویز شدیدی خواهید داشت.در آمپ ماشین گین جهت مچ کردن پخش شما با آمپ استفاده میشه.پس لزومی نداره برای پیک های متفاوت تنظیم بشه و همینطور که دوستمون فرمودند فقط یه بار تنظیم میشه . مگر اینکه شما پخش ماشینتون رو عوض کنید. اون مقاومتهایی که گفتم سر راه مدارتون بزارید تقریباً همین کار رو میکنه. البته اون مقاومتها گین نیستند . ولی بهترین را برای شما استفاده از همین مداره. در ورودیتون از یه پتانسیومتر استفاده کنید . سیستم رو روی حد اکثر قدرت بزارید. پتانسیومتر رو انقدر کم کنید تا صدا واضح باشه. از اینجا به بعد شما فقط با ولوم اصلی کار دارید و دیگه به پتانسیومتر ها کاری ندارید.اون گین هم همینه فقط بین خروجی و ورودی اپ آمپهای قبل از آمپلی قرار میگیره. یعنی مدار جدایی نداره و در سیستمهایی کاربرد داره که فیلتر ها بر اساس پ امپ طراحی میشند. اگه قصد استفاده از پ امپ رو دارید باید حتماً دور آی سی رو خط بکشید و فکر آمپی با حد اقل 100 وات توان واقعی و درایور مناسب برای اون باشید. که یه منبع تغذیه با هزینه سنگین هم لازم دارید و 12 ولت دیگه به کارتون نمیاد.
      خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

اینجا ها رو هم یه نگاه بنداز:
        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=26078.0
        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=26078.0

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

فیدبک دروس پایه تقویت کننده هاست .روابط ریاضی دارد ومحاسبه .فیدبک می تواند لوکال باشد و گاهی ان را به عنوان یک مقاوت ساده در پایه e ترانزیستور دیده می شود .ولی مفاهیم رایج شامل ارتباط از خروجی به بخشهایی از ورودی است .معمولا واکنش منفی است یعنی با افزایش مقدار فیدبک بهره مدار یا ضریب تقویت کاهش می یابد از این رو گین مدار یا بهره می تواند توسط این ارتباط تعیین گردد .اگر فیدبک یک مقاومت ساده باشد تا مجموعه ای از rc .
          گاهی در پانل دستگاهها شبکه فیدبک قابل تنظیم است .برای مثال تقویت کننده گیتار برقی دارای pot است که در مسیر فیدبک است و مقدار ان ورا تغییر می دهد .اثرات فیدبک علاوه بر گین مدار می تواند بان پاسخگویی را هم تغییر دهد .این روزها تقویت کننده های hi fi وقتی فیدبک صفر دارند مورد توجه هستند و گران قیمت .البته برای حذف فیدبک می بایست طراحی و قطعات در اوج باشد .
          من چندی پیش یک تقویت کننده بدون فیدبک را مونتاژ کردم .یکی از فواید این است که شما در گوش دادن طولانی به مو.سیقی دچار خستگی مغز نمی شوید .پس پیش به سوی حذف فیدبک .
          بهره یا گین مدار توسط عوامل دیگر هم تعیین می گردد .گیتاریست ها با این نام در تقویت کننده بسیار اشنا هستند .

دیدگاه

سلام. آقا هومان میشه راجع به مدارات بدون فیدبک بیشتر توضیح بدید؟ یا همینی که ساختید رو در اختیار دوستان هم قرار بدید ؟
            اگه نقشه یا مداری در این زمینه دارید ممنون میشم بزارید. راستش من همچین چیزی ندیدم. ولی اگه باشه عالی میشه.

دیدگاه

سلام
              توجه کنید انقدر صدا طبیعی بود که خودم فکر کردم شانس اوردم برای رسیدن به چنین نقطه ای .
              واقعا صدا رها می شود .فیدبک صدای میدرنج را از بین می برد و صدا را خشک می کند .و البته 95% از طرحها دارای فیدبک هستند .من این تقویت کننده را برای شخصی ساختم که عاشق موسیقی بود .ایشان اطلاعی از فیدبک نداشت .
              در ضمن تمام اشغال های صدا با فیدبک حذف می شود . در جدید ترین پروژه برای یک سالن امفی تاتر در حال ساخت یک تقویت کننده با قدرت 200 وات rms هستیم . سعی من بر این است فیدبک حذف گردد .

دیدگاه

سلام.هیچ طرح ونمونه ای ندارید تا ما هم استفاده کنیم؟؟
                این 200 واتی که فرمودید ترانزیستوریه یا لامپی؟؟
                آیا حذف فیدبک در پری هم ممکنه؟ در آمپهای ترانزیستوری چطور؟؟ منم شنیده بودم اگه فیدبک نباشه صدا مطلوب تره اما گمان میکردم نشدنیه.چون آمپ اگه از صدای خروجی نمونه برداری نکنه به اشباع میره و صدا درهم بر هم میشه.
                ممنون میشم یاد ما هم بدید که آیا شدنیه؟؟

دیدگاه

سلام آقا هومان
                  لطف کنید این تجربیات با ارزش خودتون رو درصورت تمایل بهمراه نمونه عرض کنید تا بقیه هم بتونن از اطلاعات عالی شما استفاده کنند..
                  با تشکر

دیدگاه

ممنون از اظهار لطف شما .در حقیقت من متوجه شدم که مدارات صوتی برای رسیدن به یک کیفیت خوب و عالی باید یک ساده گی را دنبال کنند .شما هر کدام می توانید این تجارب را دنبال کنید .همانطور که گفتم من یکبار در یک امپلی فایر با حذف رکتی فایر لامپ و استفاده از رکتی فایر سیلیکونی متوجه شدم نظریات افرادی که در اینتر نت مطرح می شود درست است .و من تصور نمی کردم که تا این اندازه اطلاعات من نیاز به تغییرات دارد .
                    لازم نیست برویم هزینه گزافی را بدهیم تا یک تقویت کننده واقعی hifi را بخریم .خودتان مونتاژ ان را شروع کنید .
                    در حذف فیدبک نهایی باید روی فیدبک لوکال حساب ویژهای باز کنیم و کاملا انهاییکه می گویند بدون فیدبک صدا بهتر است کاملا درست است .ولی باید توجه به خیلی مسایل داشت .
                    من تجربه فیدبک را روی لامپ دارم .ولی مدارات هایبرید و یا حتی مدارات fet قدرت هم وجود دارد .ایا تاکنون ترکیب ای سی و لامپ را دیده اید ؟من پری باطری دار هم ساختم .صدای ان انسان را با کیفیت های جدیدی اشنا می کند .من سعی می کنم برخی از تجربیات خود را برای شما بازگو کنم ولی این را بدانید که منبع اطلاعات اینتر نت است .نباید تصور کنیم که کاری را که الان داریم انجام می دهیم بهترین است .باید از اخرین تجارب انها استفاده کنیم .انها برای کیفیت درمدارات صوتی هزینه کرده اند .

دیدگاه

این دیروز تمام شد .یک پوش پول 35 واتی در دو کانال که می شود 70 وات .البته موزیکال .نقشه اصلی مربوط به ادیو نت انگلیس . عرضه با 2000 دلار به صورت کیت .
                      جعبه از چوب افرا ساخته شده .البته اصلا عکس نتوانسته زیبایی ان را به نمایش بگذارد .

دیدگاه

تمام ترانس ها را در ایران پیچیدیم و تست کردیم .ولوم الپس است .لامپ ها ساخت انگلیس .منبع تغذیه از رکتی فایر سیلیکون استفاده می کند ولی برای درایور ها از رکتی فایر 6x4 استفاده شده .

دیدگاه

این نقشه را شاید بسازم .یک هایبرید عالی است .

دیدگاه

دیدگاه

این نقشه مربوط به مجله الکتور October 2007 است .انها متوجه شده اند که غیبت میدرنج در مدارات ترانزیستوری زا می شود با کاربرد یک لامپ در ورودی تصحیح کرد .

دیدگاه

به این مدار نگاه کنید .چرا از باطری برای بایاس استفاده شده ؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X