اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آمپلی فایر های فیدلیتی 50 وات

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

آمپلی فایر های فیدلیتی 50 وات

با سلام به دوستان عزیز
    در حدود 15 سال پیش که تازه از خدمت سربازی اومده بودم و مغازه باز کردم یکی از دوستام یه سیستم صوتی خیلی حرفه ای آورد که براش تعمیرش کنم چون در اون زمان تجربه زیادی نداشتم آمپلی فایرش رو که سوخته بود در آوردم و یه برد قوی جاش گذاشتم بعدها که آمپلی فایر اصلیش رو تعمیر و درست کردم دیدم عجب آمپلی فایریه من عشقم تو الکترونیک سیستمهای صوتیه شاید تا بحال راحت نزدیک 800 تا نواع و اقسام آمپلی فایر درست کردم ولی هیچکدام مثل این آمپلی فایری که نقشه اونو براتون زیر میذارم نتونستن راضیم کنن واقعا یه آمپلی های فیدلیتی واقعیه در یک آزمایش در یک آزمایشگاه مجهز یکی از دوستانم که مهندس الکترونیک بود این آمپلی از فرکانس 22 هرتز تا تقریبا 21 کیلو هرتز رو با ضریب تقویت یکسان و عالی جواب میداد من خودم حدود ده ساله از این سیستم تو اطاقم استفاده میکنم و با یه تن کنترلی که از روی یک دک سونی برداشتم (بعدا نقشه اونو هم براتون میذارم آماده ندارمش باید مثل این از روی مدار بردارم) و یک جفت باند پاناسونیک (3 بلندگو) یه صدایی داره که هر کدوم از دوستام که میان اطاقم کلید میکنن یکی براشون از روش بسازم برای ورودی هم از یه پخش کننده MP3 مخصوص ماشین استفاده میکنم البته از نوع درجه یکش نه از این آت و آشغالهای چینی....
    مدار با ولتاژ 25 ولت شروع به کار میکنه و تا 45 ولت میتونین بهش بدین دوستانی که قدرت بیشتری می خوان می تونن به جای ترانزیستورهای TIP41C ..TIP42C از ترانزیستور TIP3055..TIP2955 و بجای ترانزیستورBC639..BC640از ترانزیستورهای BD139..BD140 استفاده کنن و ولتاژ تغذیه رو تا 65 ولت بالا ببرن براحتی می تونن 70 وات توان واقعی از هر کانالبش بگیرن البته خازنهای تغذیه و مدار رو هم باید با توجه به بالا بردن ولتاژ افزایش داد. دوستانی که مثل من عاشق موسیقی هستن و دلشون می خواد با بالاترین کیفیت اونو گوش بدن سریع دست بکار شن و یه آمپلی فایر استریو عالی برای خودشون بسازن یکی دو روز دیگه مدار تن کنترل سونی رو هم نقشه اش رو بر می دارم براتون میذارم تا با کیفیت باس اون حال کنین البته نوع بلندگوهاتون هم تاثیر زیادی تو صدا داره مثل من مغازه های لوازم دست دوم رو بگردین و یک جفت بلندگوی مارک خوب سی دی و دی وی دی هایی که با ورود سیستم های جدید از رده خارج شدن گیر بیارین خیلی راحت میشه با قیمتهای پایین خرید من خودم یک جفت بلندگوی پاناسونیک عالی رو 50 تومن خریدم خیلی سالم و تمیز(سه بلندگو) خوب سرتون رو درد آوردم ببخشید اینم از مدار دوستان عزیز نقشه اونو خودم برداشتم و با نرم افزار نه چندان خوب خودم طراحیش کردم اگه زیاد مرتب و خوب نیست به بزرگیتون ببخشید این روزها به خاطر مادرم حال و حوصله خوبی ندارم[

تا توانی رفع غم از چهره ای غمناک کن***در جهان گریاندن آسان است اشکی پاک کن

پاسخ : آمپلی فایر های فیدلیتی 50 وات

با سلام و تشکر
    دوست عزیز میشه بگی اون مقاومت 8.2 وات به همراه خازن 47 نانو که با بلند گو موازی شده دقیقا به چه دردی میخوره؟
    میشه 10 اهم بشه - کمتر یا بیشتر چه اثری رو مدار داره؟
    جنس خازن ها چی باشه بهتره ؟ - عدسی یا سرامیک یا پلی استر یا .....؟؟؟؟
    بلند گو چند اهم و چند وات باشه؟
    بازم ممنون

دیدگاه

:wow:
      ....................HELP ME GOD ...........................

WORLD ELECTRONIC................................

nasrolahymohsen@gmail.com......................... ...

دیدگاه

[quote author=fakheri link=topic=49744.msg258138#msg258138 date=1302407091]
        با سلام و تشکر
        دوست عزیز میشه بگی اون مقاومت 8.2 وات به همراه خازن 47 نانو که با بلند گو موازی شده دقیقا به چه دردی میخوره؟ :job: به اون میگن شبکه zobel که در فرکانسهای بالا وارد عمل شده وکار پایداری و...... انجام میده
        میشه 10 اهم بشه - کمتر یا بیشتر چه اثری رو مدار داره؟ :job: اره مساله نیست مقاومت در فرکانس بالا به صورت بار عمل می کنه
        جنس خازن ها چی باشه بهتره ؟ - عدسی یا سرامیک یا پلی استر یا .....؟؟؟؟ :job: معمولا پلی استر
        بلند گو چند اهم و چند وات باشه؟ :job: احتمالا 4 اهم به بالا و در مورد وات که دیگه معلومه

دیدگاه

عکس مدار آمپلی با عکس پشت فیبر مدار

با سلام خدمت عزیزان
          از اظهار لطف و محبت همتون ممنونم ما هم امید بستیم به بانوی دو عالم انشا الله به حق همه عزیزانش همه بیماران رو شفا بده مادر ما رو هم شفا بده
          اینم عکس مدار و پشت قیبرش که خالی از لطف نیست
          [url][/url]

اینم عکس خود مدار
          [url=http://[URL=http://www.up.iranblog.com/]][

دیدگاه

سلام
            قضیه اون قطعات مونتاژ نشده چیه؟

دیدگاه

با سلام
              خدمت علی آقای گل عرض کنم این امر به چند علت هست اول ممکنه اون بخشی از مدار باشه که بعدا از اون قسمت صرف نظر کردن یا اونرو قسمت دیگه ای بکار گرفتن ...بعضی اوقات شرکتها از یک مدار برای چند تا از محصولات متفاوتشون استفاده میکنن و ممکنه این بخش مربوط به یک مدل دیگه باشه...در هنگام طراحی یک محصول تا انجام آزمایشات و محصول نهایی فاصله زیاد و تغییرات زیادی صورت میگیره ممکنه این بخش تو طراحی اولیه جز طرح بوده ولی بعدا در هنگام ساخت محصول نهایی از بکار گرفتن این بخش صرف نظر کردن و علتهایی نظاییر این تقریبا محاله شما یک دستگاه الکترونیکی ساخت یک شرکت رو باز کنید و به چند تا جای قطعه خالی بر نخورید همونطور که گفتم علت این امر میتونه موارد بالا و یا علتهایی شبیه اون باشه امیدوارم جواب سوالت رو گرفته باشی عزیزم

دیدگاه

در جواب سوال دوست خوبمون آقای فاخری عزیز باید عرض کنم که آقا محسن عزیز یک کار اون رو توضیح دادن یکی دیگر از وظایف این دو قطعه که همونطور دوست عزیزمون گفت مدار zoble نامیده میشه محافظت از ترتنزیستورهای اوت پوت قدرت در مقابل ولتاژ برگشتی بلندگو است....همونطور که همه دوستان میدونن بلندگو از یک سیم پیچ که به صفحه دیافراگم و صفحه کاغذی بلندگو وصله تشکیل شده که دور یک آهنربای استوانه ای بصورت عمودی و دور اون هم آهنربای اصلی بلندگو است در اثر عبور جریان صوتی از داخل سیم پیچ ... سیم پیچ یک میدان مغناطیسی درست میکنه که در اثر قانون قطبهای آهنربای هم نام و غیر همنام با آهنربای بلندگو تشکیل دوتا میدان مغناطیسی رو میدن و همدیگه رو یا جذب و یا دفع میکنن و همین امر موجب حرکت سیم پیچ و بطبع صفحه بلندگو شده و صدا را درست میکند...در بعضی اوقات جریانهای شدیدی که از سیم پیچ عبور میکنن موجب حرکات شدید صفحه می شوند که بعد در اثر قطع جریان صفحه بشدت به محل اولیه بر می گردد و همونطور که میدونید حرکت یک سیم پیچ در یک میدان مغناطیسی موجب تولید نیروی الکتریکی می شود که گاهی اوقات این ولتاژ زیاده از حد زیاد بوده و ممکنه ترانزیستورهای خروجی را خراب کند کار این مدار دفع مقدار از این نیرو و در حقیقت نقش مقاومت بار را بازی میکند و ترانزیستورهای خروجی را از ولتاژ برگشتی بلندگو محافظت میکند ... مقدار مقاومت زیر 10 اهم است و از 2 یا 3 اهم شروع میشود که اندازه آن با محاسبات طراحی مدار مشخص میشود و همونطور که دوست عزیزم گفت نوع خازن هم معمولا پلی استر است و در آخر مقدار اهم بلندگو 4 یا 8 اهم است و قدرتش هم معلومه باید در حدود 50 وات باشه امیدوارم جواب سوالهاتون رو گرفته باشید موفق و پیروز و کامروا باشید ...التماس دعا

دیدگاه

کاش پی سی بی این مدار رو هم می ذاشتید !! :redface: :smile:

دیدگاه

سلام داداش pcb که کاری نداره با proteus کار کردی ؟؟ خیلی راحته اونقدر حال میدهههههههههههههههه :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
                    AV Maziton 100
                    Render By Artlantis Studio
                    [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

دیدگاه

سلام ..........فایلی ..چیزی در مورد اموزش pcb با پروتوس داری............................................
                      اگه داری حتما بزار تا بچه ها استفاده کنند..............خیرشو ببینی......................

دیدگاه

نوشته اصلی توسط electronicmohsenhit
                        سلام ..........فایلی ..چیزی در مورد اموزش pcb با پروتوس داری............................................
                        اگه داری حتما بزار تا بچه ها استفاده کنند..............خیرشو ببینی......................
                        سلام بفرما اینم از آموزش البته این اموزشو قبلا از همین eca دانلود کردم

http://persiandrive.com/681747

ولی ولی ولی :mrgreen: من خودمم میخوام بسازمش وقتی شهریار جان میگه توپّه پس توپّه عالیه

حالا اگه دوستان وقت بدن یکی دوهفته صبر کنن تا pcb رو خودم طراحیش کنم بزارم واسه دانود در مورد هزینش هم بعدا صحبت میکنیم :mrgreen: ( شوخی کردم ما مخلص دوستان هم هستیم )

البته شایدم زودتر یکم سرم شلوغه پس فعلا :bye
                        AV Maziton 100

دیدگاه

دوست عزیز..........اینو که تقریبا بلدیم .......................گفتم اموزش pcb با پروتوس نه خود پروتوس...........

حالا که می گی اینقدر راحته خودت می تونی تو چند صفحه به ما اموزش بدی ..حالشو ببریم ..... روله خیر بینی.... :nice:

دیدگاه

باشه آموزشم ........................ میدم :mrgreen: :mrgreen:

یکم وقت بدید تا آموزش بدم
                            AV Maziton 100

دیدگاه

در اکثر مدار این مقاومت بین 6.8 تا 10 اهم و خازن اون 104 پلیستر یست.
                              موفق باشید.
                              خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X