اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راهنمایی برای تغذیه امپلی فایر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راهنمایی برای تغذیه امپلی فایر

نوشته اصلی توسط sadegh.sys
    سلام
    در جواب دوست خوبم (mostafa65) بگم که با دردسر درست کردنش
    باهات موافقم اما قیمت نه
    البته قیمت امپ اماده رو ندارم ولی فکر نکنم گرونتر در بیاد :agree:
    از اینا که بگذریم ، وقتی شما یه امپ دردست میکنی و بعد از کلی دردسر
    و نویز و بدبختی اون لحظه ای که جواب می گیری به تمام دنیا می ارزه
    به قدری لذت داره که وقتی امپ اماده رو میبندی و ولوم ویدی اون لذتو نداره
    البته این حالت واسه من زیاد پیش اومده نه فقط واسه امپ
    بلکه کلا با الکترونیک و پروژه هاش و... حال میکنم :wow: :wow: :wow: :wow:
    دوست عزیز اگه یکبار امتحانش می کردی بهت قول میدم واقعا" همین حسو داشتی
    سلام این حسی رو که میگی منم در مداراته دیگه بهش رسیدم ولی مطمئنن قیمت بیشتر در میاد و اگه با امپای ماشین سرو کار داشتی میدیدی که چه کیفیتی داره انگار که صدا زندس (البته مارکهای اصلی)

دیدگاه

پاسخ : راهنمایی برای تغذیه امپلی فایر

مگه چقدر قدرت احتیاج دارید دوست عزیز آلان خود پخشهای ماشین خودشون قدرت خیلی زیادی دارن من خودم حدود بیست سالی هست پخش ماشین می بندم و مغفازه دارم اون قدیمها قدرت پخشها نهایتا دو تا 5 وات بود آلان اکثر پخشهای ماشین 4 تا خروجی 50 وات دارن که خیلی هم زیاده از حد است مگه گوش آدم چقدر صدا رو می تونه تحمل کنه که قدرتی بیشتر از اون می خواین آلان با دوتا بلندگوی خربزه ای با کیفیت و دوتا بلندگوی گرد لا دری قشنگ میشه صدای خیلی عالی شنید دیگه بیشتر از این چی منی خوایم مگه؟
      البته این پخشهایی که تو بازار هست ، معمولا 4 تا 18 وات خروجی موثر دارند که در صفحات آخر دفترچه درج شده.

به نظر من سیستم صوتی ماشین خوبه ، ولی به شرطی که باعث ازار و اذیت مردم نشه ، گرچه خودم زمانی سیستمهای وحشتناکی رو طراحی میکردم و می بستم که بشقاب های طبقه بالای ساختمون طرف میریخته پایین !! ولی به هر حال توبه کردم گذاشتم کنار که آه مردم منو نگیره oo:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X