اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک درباره امپلی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک درباره امپلی

دستت درست داداش
    ما هم که بی ادبی نکردیم و نگفتیم خدایی نکرده جنابعالی تازه کار و مبتدی هستین
    عرضم این بود ماها که اقلا یه مقداری از بقیه بیشتر تو این عرصه شب نخوابی و دود و روغن هویه رفته تو حلقمون اقلا نسبت به بقیه بیشتر احترام هم رو داشته باشیم
    آمپلیت هم خیلی نازه
    یه کم بیشتر در موردش توضیح بده مقدورات و ......
    تا توانی رفع غم از چهره ای غمناک کن***در جهان گریاندن آسان است اشکی پاک کن

دیدگاه

راستی آقا محمد می خواستم نظرت رو در اینباره بدونم
      چرا ترانسهای حلقوی با توجه به راندمان بالاتر احتیاج به خازنهای صافی خیلی ظرفیت بالا دارند به نظر من علت اون بر می گرده به اینکه سیم کلا دور هسته پیچیده میشه و چیز دیگه ای دور سیم نیست اگه تو ترانس معمولی دقت کنیم سیم پیچ بین صفحات E , I قرار میگیره یعنی اول هسته بعد سیم و بعد هم دوباره هسته آهنی نظر تو در این زمینه چیه؟
      در ضمن نسبت به تاپیک قبلت منم چند بار از آقای اشک عزیز خواستم اقلا اسم کوچیکشون رو بگن تا اینقدر این کلمه اشک رو بکار نبریم و اینجا هم باز از ایشون می خوام اقلا اسمشون رو نمیگن یه اسم مستعار به جای این اشک انتخاب کنند یه طوریه این اسم!!!!!

دیدگاه

راستی داداش یادم رفت بگم یه زحمت بکش عکس آمپلیت رو تو قسمت عکسهای آمپلی فایر ساخت خودمون هم قرار بده اون قسمت رو کمی غنی تر کنیم

دیدگاه

ببخشید من هر چی گشتم نقشه اون امپلی 400 و 800 واتی رو که اقا اشک درست کردن رو تو اینجا پیدا نکردم خودشون گفتن گذاشتن سرچ کنی پیداش میکنی اگه دوستان دارن لطفا هر دوش رو بزارن.
          اقا اشک سو تفاهم نشه برای کار تجاری نمی خوام برای خودم میخوامشون
          با تشکر

دیدگاه

سلام خدمت همه دوستان عزیز...

راستش من این آمپلیفایرها رو خودم نساختم ، منظورم این بود که آمپلیفایر در توانهای بالا زیاد دیدم و غریب نیستم با این قضیه...اصلا بودجه همچین آمپلیفایرهایی رو ندارم من که بخواهم بسازم..اگر حداقل 500 هزار تومن داشتم ، میتونستم یدونه از اینها رو بسازم !

اینترنتم هم مشکل پیدا کرده و موقتا با گوشی اومدم..

اون 400 و 800 واتی که استاد اشک ساختن ، فکر میکنم AV400 و AV800 بوده که در نت معروف هستند و یه آقایی به اسم Holton اونها رو طراحی کرده که سر فرصت نقشه هاش رو میزارم براتون..

راستی آقا محمد می خواستم نظرت رو در اینباره بدونم
            چرا ترانسهای حلقوی با توجه به راندمان بالاتر احتیاج به خازنهای صافی خیلی ظرفیت بالا دارند به نظر من علت اون بر می گرده به اینکه سیم کلا دور هسته پیچیده میشه و چیز دیگه ای دور سیم نیست اگه تو ترانس معمولی دقت کنیم سیم پیچ بین صفحات E , I قرار میگیره یعنی اول هسته بعد سیم و بعد هم دوباره هسته آهنی نظر تو در این زمینه چیه؟
            در ضمن نسبت به تاپیک قبلت منم چند بار از آقای اشک عزیز خواستم اقلا اسم کوچیکشون رو بگن تا اینقدر این کلمه اشک رو بکار نبریم و اینجا هم باز از ایشون می خوام اقلا اسمشون رو نمیگن یه اسم مستعار به جای این اشک انتخاب کنند یه طوریه این اسم!!!!!
            خازنهای صافی بستگی به توان آمپلیفایر داره ، استانداردش فکر میکنم این باشه که به ازای هر وات خروجی ، 100Uf خازن باید در هر ریل تغذیه وجود داشته باشه.

تا بعد

دیدگاه

سلام کسی از دوستان pcb ای وی 400 رو داره بزاره و اینکه تو چه کلاسی کار میکنه

دیدگاه

اون 400 و 800 واتی که استاد اشک ساختن ، فکر میکنم AV400 و AV800 بوده که در نت معروف هستند و یه آقایی به اسم Holton اونها رو طراحی کرده که سر فرصت نقشه هاش رو میزارم براتون..
                این چند تا تاپیک رو ببینید :

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=6210.0

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=49491.msg256862#msg256862

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=36922.msg180439#msg180439

یه لینک توی نقل قول پایین هست که نقشه کلیه آمپلیفایرهای قوی و معروف رو توش گذاشتن ، فقط باید عضو بشید(با استفاده از ترجمه گوگل) و بتونید قایلهای PDF و عکسها رو دانلود کنید.

نوشته اصلی توسط محمدباقر ذکری
                سلام دوست عزیر :read:
                ترانزیستور های بالا bjt هستند و در مارک های معروفی چون جی بی ال & بهینگر & یورک ویل و ...به کرات استفاده شده اند
                در فروم زیر نمونه های عملی تا سقف 2000 وات مورد بحث قرار گرفته اند مثلا" 1000 واتی با 6 جفت ( 260 و 9260 )که بسیار عالی بودند
                http://www.forosdeelectronica.com/f31/amplificador-500w-800w-1000w-and-2200w-mosfet-clase-ab-12750/
                راستی واسه تغذیه از ترانس معمولی استفاده می کنی یا تروئید :question:

دیدگاه

بله همون Av800
                  خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

سلام این سایت www.forosdeelectronica.com هر چی میخوام توش عضو بشم تو مراحل ثبت نام اصلا جواب اون تست رو قبول نمیکنه چیکار باید بکنم؟

دیدگاه

راهنمای عضویت :

برای عضو شدن ، 2 تا Tab مختلف باز کنید و سایت Foros رو با یکی معمولی و با آن یکی سایت Foros رو با Google Translate باز کنید.

سپس در سایت اصلی مراحل ثبت نام رو از طریق ¡Registrate پیگیری کنید ، بعد تیک مربوط به قوانین رو بزنید و ادامه بدید..

سعی کنید نام کاربریتون یه کلمه اسپانیایی باشه (با کمک از اسم دیگر کاربران آنلاین)

بعد پسوود و ایمل

بعد از کلمه تایید رو وارد کنید ،توجه کنید که بزرگ و کوچیک بودن حروف و فاصله شون مهمه.

بعد به سوال برقیشون جواب بدید !

مثلا :

Halle RT en Ω, RT = 8.9kΩ || 13350Ω tips: || = Paralelo, Ingrese solo el valor
                      اگر مقاومت 8.9 کیلو با 13350 اهم موازی بشه ، میشه چند اهم ؟ عدد رو بر حسب اهم بنویسید.
                      Tu Nombre completo
                      یعنی اسم اصلی
                      Dónde vives
                      کجا زندگی میکنید ؟

حواستون به سوالهای بالا باشه ، به نظرم بهتره اسم فارسی و محل کشور رو ایران نگذارید..البته من یادم نیست خودم چی کار کردم اون زمان !

Fecha de Nacimiento
                      یعنی تاریخ تولد

بقیشم دیگه با خودتون. بعد هم یه ایمل تایید میفرسته براتون که اگر اشتباه نکنم باید روی اولین لینک کلیک کنید تا ثبت نام کامل بشه.

:bye

دیدگاه

سلام

من تصمیم به ساخت av400 گرفتم و ساختمش . الانم با رعایت نکات ایمنی و لامپ سری ترانس و ... از مدارصدا میگیرم . کیفیتش عالیه. تغذیه من دوبل 62 ولت (124ولت) هست و توان کافی رو داره (800 واته)

اما نمیدونم پتانسیومتر رو چطور تنظیم کنم. اولش صدا خرخر میکرد و اون LED رو مدار روشن بود اما یکم پتانسیومتر(مولتی ترن) رو چرخوندم و صدا عالی و LED خاموش شد.

حالا چطور تنظیم کنم که بهترین کارکرد رو داشته باشه؟

ممنون
                        دعای خیر از هر چیزی بهتر است...

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : کمک درباره امپلی

نوشته اصلی توسط nn20
                          سلام

من تصمیم به ساخت av400 گرفتم و ساختمش . الانم با رعایت نکات ایمنی و لامپ سری ترانس و ... از مدارصدا میگیرم . کیفیتش عالیه. تغذیه من دوبل 62 ولت (124ولت) هست و توان کافی رو داره (800 واته)

اما نمیدونم پتانسیومتر رو چطور تنظیم کنم. اولش صدا خرخر میکرد و اون LED رو مدار روشن بود اما یکم پتانسیومتر(مولتی ترن) رو چرخوندم و صدا عالی و LED خاموش شد.

حالا چطور تنظیم کنم که بهترین کارکرد رو داشته باشه؟

ممنون
                          nn جان میشه یه عکس از مدار که ساختی و از pcb این که استفاده کردی بزاری راستی قدرت مدار چطوره ؟

دیدگاه

فایلی که من مدار را از روش ساختم همون PDF اصلی آقای هولتون هست. البته به دلایلی ترجیه دادم قسمت درایور جدا باشه. برای همین مدار رو دوباره کشیدم و درایور رو جدا کردم .
                            فعلآ امکان عکس گرفتن ندارم.

تست قدرت هم نگرفتم.

دیدگاه

اینم عکس مدار

دیدگاه

افرین nn جان خیلی تمیز درستش کردی میگم خرجش کلا چقدر شد؟ ماسفتا رو دونه ای چند خریدی؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X