اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک درباره امپلی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک درباره امپلی

نوشته اصلی توسط Mostafa65
    افرین nn جان خیلی تمیز درستش کردی میگم خرجش کلا چقدر شد؟ ماسفتا رو دونه ای چند خریدی؟
    ماسفتا دونه ای 2 تومان و خرج کل مدار حدود 22 تومان شد.
    دعای خیر از هر چیزی بهتر است...

دیدگاه

لطفآ کمک کنید.

من مولتی ترن رو تنظیم کردم. تا جایی که صدا خوب شد
      اما ماسفتا زیر بار بیش از حد و بیخودی داغ میکنه که یه جفت از ماسفتا زیر بار سوخت. یدکی داشتم و عوض کردم اما دوباره جرآت نکردم ولوم بدم.

تنظیم کردن دقیقش چجوریه؟

در مورد LED روی مدار هم میخوام بدونم کارش چیه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nn20
        لطفآ کمک کنید.

من مولتی ترن رو تنظیم کردم. تا جایی که صدا خوب شد
        اما ماسفتا زیر بار بیش از حد و بیخودی داغ میکنه که یه جفت از ماسفتا زیر بار سوخت. یدکی داشتم و عوض کردم اما دوباره جرآت نکردم ولوم بدم.

تنظیم کردن دقیقش چجوریه؟

در مورد LED روی مدار هم میخوام بدونم کارش چیه؟
        اینو دیگه استاد اشک باید جواب بدن منتظریم استاد

دیدگاه

توی این مدار بعد از تغذیه حرف اول رو هیتسینگ میزنه. چی بستی؟؟؟ بدون فن و هیتسینگ که تست نکردی؟؟؟!!!
          خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ashk
            توی این مدار بعد از تغذیه حرف اول رو هیتسینگ میزنه. چی بستی؟؟؟ بدون فن و هیتسینگ که تست نکردی؟؟؟!!!
            سلام استاد

هیت سینک و فن گذاشتم. هیت سینکم 40 در 9 سانته و ضخامت پره هاش 2.5 میل هست و حدود وزنش 1200 گرمه

فن هم یدونه حلزونی 12 ولته که مثل موتور جت میمونه.

امروز فایل توضیحاتav400 ساخت آقای هولتون رو خوندم که نوشته بود برای تنظیم مدار باید ولتاژ دوسر مقاومت های آجری بعد از سورس ماسفتا چک بشه و با چرخوندن مولتی ترن به 18 میلی ولت برسه.

اما نکته مهمش این بود که گفته ولتاژ دو سر این 8 مقاومت با هم برابر نیست و کمی اختلاف دارن و بیشترینشون باید رو 18 میلی ولت تنظیم بشه.

و اختلاف زیاد ناشی از عدم مچ بودن ماسفتاس. برای من وقتی بیشترین رو رو18 میلی ولت تنظیم میکنم، کمترین 3 میلی ولته که نشون میده ماسفتا

از نظر کار کرد یکی نیستن در صورتی که همشونو از یه جا گرفتم و سریال هاشون یکیه! اونی 18 میله از همه بیشتر و اونی که 3 میله از همه کمتر داغ میکنن.که یعنی جریان مدار در زیر بار بین ماسفتا درست تقسیم نمیشه.

برای این مسئله چکار کنم.

دیدگاه

احتمالاً اون 18 ماله نزدیکترین ماسفت به مدار درایوره . درسته؟؟

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

متآسفانه خیر .ششمین ماسفت هست و چون من درایور رو جدا ساختم، این ماسفت جزو دور ترین ماسفتا . اولی نزدیک ترین و هشتمی دور ترینه

یه کاری میتونم بکنم؟ مقدار مقاومت 470 اهمی گیت این ماسفت رو زیاد کنم تا کمتر درایو بشه.بعد برم مولتی ترن رو زیاد کنم که هم بقیه بیشتر درایو بشن و به 18 میلی ولت برسن و هم این ماسفته. شاید اینجوری این اختلاف ولتاژ 18 میل و3 میل کمتر بشه.

دیدگاه

فکر نکنم کار درستی باشه چون با این کار به چند تا از ماسفتها فشار بیشتری میاد و بقیه کمتر.
                  طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
                  امروز رو کامل زندگی کن...
                  (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط gh.kh
                    فکر نکنم کار درستی باشه چون با این کار به چند تا از ماسفتها فشار بیشتری میاد و بقیه کمتر.
                    پایه صحبت شما درسته اما الان وضع بد تره . دوتا از ماسفتا دارن خودشونو هلاک میکنن (18 میلی ولته و یه 11 میلی ولته) و بقیه کمتر تو فشارن.

دیدگاه

این 2 تا رو با مثلاً 2 تای اولی عوض کن ببین چی میشه؟!!

دیدگاه

اره درسته 18میلی ولت برای تغذیه خود مدار هست یعنی 70 ولت .
                        حالا اگر جواب نمیده شما طوری تنظیم کن که ولتاژ تمام پایه ها با هم برابر باشه مثلا همه ولتاژها رو 10 یا کمتر یا بیشتر تنظیم کن ببین نتیجه چی میشه.
                        (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

میگم وقتی ولتاژ کمتره تنظیمش هم فرق میکنه با اون چیزی که تو کاتالوگ گفته درسته؟ چون nn جان با دوبل 62 راش انداخته مشکل از این نیست

دیدگاه

شاید از این هم باشه اما در کل باید یه حالت تعادل بین ولتاژ سورس ماسفتها به وجود بیاد.
                            (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

سلام

من امروز تغییری در مدار ندادم . اما دوباره فایل راهنمای سازنده آمپ رو خوندم که توش نوشته بود مهمترین بخش در کارکرد صحیح آمپ، مچ بودن ماسفت هاست. و اگر مچ نباشند در زیر بار جریان در اونها به خوبی تقسیم نمیشه و کارکرد مدار دچار مشکل میشه مثل مدار من .

در توضیحات نوشته شده که یه مدار ساده با یه مقاومت 150 اهم و یه منبع تغذیه 15 ولت ولتاژ بین درین و سورس ماسفتا اندازه گیری بشه که این ولتاژ در محدوده ی 3.8 تا 4.2 ولت خواهد که نشون میده ماسفتا با هم کمی فرق دارن. و باید ماسفتایی برای مدار انتخاب بشه که اختلاف این ولتاژ بیشتر از +- 100 میلی ولت نباشه . یعنی مثلآ یکی 3.9 و یکی 4.2 نباشه چون اختلافشون بیش از 100 میلی ولته.

و اگر من درست فهمیده باشم ( امیدوارم اینطور نباشه) باید یه گونی ازین ماسفتا خرید و یکی یکی چک کرد و اونایی که اختلافشون کمه برای مدار انتخاب کرد!!!!!! :eek: :eek: :eek:

How to match MOSFETs
                              When using this type of MOSFET in the symmetrical amplifier is strongly recommended that the output stage devices be matched. As it has been found that if this is not done then there is no guarantee that they will share the current under load .The Source resistors provide only a bit of local feedback and don’t in any way force the devices to current share .The best method I have found to work very well utilises just a 150 Ohm 1 watt resistor and a +15 volt DC power supply .If you look at the schematic below it shows how to connect and measure the N channel devices and the P channel devices.With the devices connected, as shown, measure across the Drain and Source pins with a multimeter set to DC volts and measurement of between 3.8 volts and 4.2 volts will be shown. Simply match the device in groups to a tolerance of 100mv. Please note that you only have to match the n channel to the n-channel devices and the p-channel to the p-channel devices, not the N channel devices to the P-channel devices
                              اینم مدار تست:

دیدگاه

کاری رو که گفتم انجام دادی؟؟؟؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X