بابا مازیار جون ما کوچیکتیم به دل نگیر :nice: منظور فقط اینه که به قدرته سابت پی ببری که بدونی فقط کارش خورد کردن شیشه ها نیست کار تخریب دیوار رو هم می تونه انجام بده :eek:
من که گفتم که فقط تو برجک من بزنید آخه چرا تو برجک آمپلیه من زدید آخه
همین یک ساعت پیش داشت مثل هلو کار میکرد خاموشش کردم رفتم نهار خوردم الان که روشنش کردم دیدم صدای هوم میاد و بعدش یه بوی عجیب پلاستیک آب شده اومد تو دماغم (از اونجا که پشتش فن گذاشته بودم این بو سریع پیچید بیرون ) درشو یاز کردم دوباره امتحان کردم دیدم از هر دو ترانس داره مثل اگزوز ماشین دود میزنه بیرون ینی ترانسام به قول علم فردا رتته ؟ :cry2:
AV Maziton 100
Render By Artlantis Studio
[img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]
سلام مازیار جان
خدا بیامرزه امپلی فایر تو :cry: :cry2:
احتمالا اون اهنگی که بهت دادم زیاد گوش کردی رو سیستم فشار اورده و تر کیده >
مازیار جان با یک ترانس دیگه تست کن
انشا ال.. نسوخته
موفق باشی
Fail Never
گروه انجمن صوتی در تلگرام 09159126127
دوستانی که تمایل دارن لطفا پیام بدین
بعد از کالبد شکافی :mrgreen: متوجه شدم که پایه کلکتور هر دو ترانزیستور 142 و 147 به هم راه میدن که این ینی مثبت و منفی تغذیه به هم اتصال کوتاه هستن و این باعث داغ شدن شدید ترانس ها شده هالا اینا رو ولش کن شانس اوردم سابم نسوخت #:S ولی به گفته مصطفی جان باید ساب قوی ای باشه با اینکه dc مستقیم میرفت تو ساب ولی صدای هوم خیلی کمی داشت اصلا تکونش نداد
پس با این حساب باید برم سراغ AV400 یا شایدم av800 :evil:
سلام مازیار جان
همچین چیزی امکان نداره که کلکتور ها ترانزیستور های جدا به هم راه بدن oo:
شما ترانزیستور ها را از مدار در بیار و با اهم متر تست کن ببین سوخته یانه :agree:
امکان داره از جای دیگه ی مدار باشه :read:
موفق باشی
Fail Never
گروه انجمن صوتی در تلگرام 09159126127
دوستانی که تمایل دارن لطفا پیام بدین
البته کلکتور و امیتر هم بهم راه میدن فکر کنم تغذیه دوبل 60 بهش فشار آورد تغذیه وقتی زیر باز میره میشه 60 ولی بدون بار 72 دوبل
احتمالا همون لحظه اول هی فشار می اورد و آخرش هم رتتتتتتتتته :-((
AV Maziton 100
Render By Artlantis Studio
[img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]
دیدگاه