مازیار جان ، داداش TIP142/147 رو از کجا خریدی؟ از سعید ؟
من میخوام خودم بسازم بعدا حدود توانشو بگم .
حالا تو خریدی 800 تومن ، بعداز نگارش مدار نشه $ 800 !؟
( بنده خدا بخت آور )
سلام از سعید نگرفتم دقیقا یادم نیست ولی تو همون طبقه بود (البته شاید سعید ارزون تر بده)
حالا تو خریدی 800 تومن ، بعداز نگارش مدار نشه $ 800 !؟
AV Maziton 100
Render By Artlantis Studio
[img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]
من اون ترانزیستورهای BDW رو از سعید دونه ای 1500 چوق گرفتم،nn جان گرون گرفتی بابا،باید دور و بر همون 700 800 باشه که مازیار میگه،راستی تو سایت پایا نزده؟
من اون ترانزیستورهای BDW رو از سعید دونه ای 1500 چوق گرفتم،nn جان گرون گرفتی بابا،باید دور و بر همون 700 800 باشه که مازیار میگه،راستی تو سایت پایا نزده؟
سلام هر دو نوع ترانزیستور (147 و 142 ) در سایت پایا 750 تومن هست که این قیمت تعداد هست اگر تک بخواهی فکر کنم 100 تومن بیشتر باشه. حالا دیگه گرفتی فکرشم نکن برو بساز ببینیم چه می کنی :rolleyes:
(( من تاحالا از این سایت نخریدم و به قول محمد جون اگه گرفتی فکر قیمتشو نکن پس برو تو کارش )))
حالا قبل از اینکه بری تو کارش یا هر کس دیگه ای که میخواد این آمپلی رو بسازه یه فیلم از عملکرد ساب و آمپلی گرفتم که خودتون ببینید
مدل ساب کنوود 3010 و مدل آمپلی همون دارلینگتونه : اینو هم بگم که دوربینم جالب نبود ینی صدای بیس رو خوب ضبط نکرد و دیگه الانم از سر درد دارم میترکم که اینم از عواقب این سیستم در صدای بالا :icon_razz:
(( من تاحالا از این سایت نخریدم و به قول محمد جون اگه گرفتی فکر قیمتشو نکن پس برو تو کارش )))
حالا قبل از اینکه بری تو کارش یا هر کس دیگه ای که میخواد این آمپلی رو بسازه یه فیلم از عملکرد ساب و آمپلی گرفتم که خودتون ببینید
مدل ساب کنوود 3010 و مدل آمپلی همون دارلینگتونه : اینو هم بگم که دوربینم جالب نبود ینی صدای بیس رو خوب ضبط نکرد و دیگه الانم از سر درد دارم میترکم که اینم از عواقب این سیستم در صدای بالا :icon_razz:
مازیار خدا بگم چیکارت کنه! چرا ویدیو ضبط شده رو اینجوری پ کردی!؟ زیپ نکردی؟ چرا تو 4shared نمیذاری ؟
دانلود نمیشه
نه بابا لینک که سالمه همین الان تستیدم 4shared واسه اونایی که دیال پ دارن خوب نیست چون اگه ارتباط قطع بشه دیگه قابل resum نیست
حالا فرض کن اون بنده خدایی که دیال داره اومده تا 97 درصد گرفته یدفه سرعت بیاد پایین بشه 0
اگه کس دیگه ای هم نتونست دانلود کنه بگید تا عوض کنم
AV Maziton 100
Render By Artlantis Studio
[img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]
دیدگاه