اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

امپلی فایر با ترانزیستور دارلینگتون

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : امپلی فایر با ترانزیستور دارلینگتون

نوشته اصلی توسط adfgh1392
    اساتید محترم ( مهدی جان ) تن کنترلی که ساختی میشه جای tl071 از tl081 استفاده کرد
    استاد خودتی :mrgreen:
    بله میشه از 71 و 81 و lm833 و... استفاده کرد

دیدگاه

مهدی منم این تن کنترل رو درست کردم ولی یعد از 5 دقیقه صدا خراب میشه ( صداش میاد ولی صدا وضوحش رو ار دست میده ) :angry: :angry: :angry:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط milad_turbo
        مهدی منم این تن کنترل رو درست کردم ولی یعد از 5 دقیقه صدا خراب میشه ( صداش میاد ولی صدا وضوحش رو ار دست میده ) :angry: :angry: :angry:
        من تست نکردم ولی شاید با مقاومت های متال فیلم و 1% بهتر بشه و اگر نشه باید به کیفیت آی سی ها شک کرد...
        خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

دوستان این دارلینگتون که بالای 100وات هستش بخوایم دوتاباند40وات بهش وصل کنیم بازبلندگوهاکم میارن؟
          سفارش سوئیچینگ آمپلی فایر ماشین پذیرفته میشود.

دیدگاه

فک نکنم کم بیارن ولی این بیشتر برای ساب مناسبه!!
            دوست عزیز اگه تبریز تشریف دارین ترانزیستور های تبریز رسما آشغالن!!!!
            من 15 تومن الکی دادم به ترانزیستور( 6 تا) وصل کنی میپرن!!!! :cry:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad_jy
              فک نکنم کم بیارن ولی این بیشتر برای ساب مناسبه!!
              دوست عزیز اگه تبریز تشریف دارین ترانزیستور های تبریز رسما آشغالن!!!!
              من 15 تومن الکی دادم به ترانزیستور( 6 تا) وصل کنی میپرن!!!! :cry:
              دوست عزیزبنده از تبریزخریدم پاسازچهل ستون قشنگم کارمی کنن تازه یه نیم ساعتیم ازشون تست گرفتم اخ نگفتن.
              نمی دونم مال شماچرااینجوری میشه.

دیدگاه

من رو آوردم به 2n3055 یدونه از اون کیت های مولا ساختم حالا یدونه استریو 8 تایی میسازم!!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad_jy
                  من رو آوردم به 2n3055 یدونه از اون کیت های مولا ساختم حالا یدونه استریو 8 تایی میسازم!!!
                  بنده که ازمازیتو هاراضیم خداییش حرف ندارن.

دیدگاه

دوستان بنده امپلی دارلینگتونی که ساختم به صورت استریومن اینوباولتاژدوبل20ولت تست کردم حالامی خوام بدونم بااین ولتاژچقدرتوان میده؟
                    واگه این ولتاژوبه دوبل35ولت افزایش بدم توانش چقدرمیره بالا؟

دیدگاه

شماتیک این دارلینگتون و یه تون کنترل مناسب رو هم قرار بدید. با ترانس دوبل 24 سه امپر خوب کار میکنه؟ واسه بعد از ترانس, پل دیود معمولی میخواد یا ultra fast ؟ این مدار چند وات قدرت وافعی داره؟ مدار یه تغذیه سوییچینگ که 12 ولت ماشین رو به تغذیه مورد نیاز واسه این مدار تبدیل کنه بهم میدید؟ بی زحمت به همه سوالات جواب بدید ممنون

دیدگاه

دوستان بنده امپلی دارلینگتونی که ساختم به صورت استریومن اینوباولتاژدوبل20ولت تست کردم حالامی خوام بدونم بااین ولتاژچقدرتوان میده؟
                        واگه این ولتاژوبه دوبل35ولت افزایش بدم توانش چقدرمیره بالا؟
                        با دوبل 45 ولت گفته 100 وات رو 8 اهم و 150 وات رو 4 اهم میده (دقیقا این نیست مقداری کم تره) با دوبل 20 ولت توان زیادی نمیتونی بگیری کم تر از 50 وات رو 8 اهم میتونی بگیری با دوبل 35 میتونی حدود 60 تا 80 وات بگیری

شماتیک این دارلینگتون و یه تون کنترل مناسب رو هم قرار بدید. با ترانس دوبل 24 سه امپر خوب کار میکنه؟ واسه بعد از ترانس, پل دیود معمولی میخواد یا ultra fast ؟ این مدار چند وات قدرت وافعی داره؟ مدار یه تغذیه سوییچینگ که 12 ولت ماشین رو به تغذیه مورد نیاز واسه این مدار تبدیل کنه بهم میدید؟ بی زحمت به همه سوالات جواب بدید ممنون
                        عزیز من همه مدارات رو که توی یه تاپیک قرار نمیدن این تاپیک مخصوص همین امپ هست برای مدارات دیگه شرمنده باید یکم زحمت بکشید انجمن رو بگردید برای تن کنترل به انجمن مدارات واسط صوتی برید برای تغذیه سوییچینگ که هیچ ربطی به این انجمن نداره به انجمن تغذیه برید
                        با ترانس دوبل 24 ولت (35 ولت DC) میتونید حدود 60 تا 80 وات توان بگیرید یکسوساز هم نیازی به دیود fast نداره چه برسه به ultra fast با فرکانس 50 هرتز دیود های معمولی به خوبی جواب میدن
                        خازن های صافی رو توی هر خط تغذیه 10000 میکرو 63 ولت با یه 100 نانو 100 ولت موازی شده بزارید

دیدگاه

شماتیک همین مدار رو لطف میکنید؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alirezamobile
                            شماتیک همین مدار رو لطف میکنید؟
                            داداش شماتیک این مدارتوصفحه اول همین تاپیک هست.

دیدگاه

دوستان یه چیزعجیب که تاحالابهش توجه نکرده بودم ترانزیستورای tip41که سازنده اصلیش واسش هیت سینگ گذاشته اصلاگرم نمیشن حتی یه درجه نمی دونم مال همه اینجوریه یافقط مال بنده من این امپلی رواول بادوبل20ولت تست کرده بودم الان یه ترانس گیرم اومدکه دوبل25میده بااون تست کردم حدودنیم ساعت چهل دیقه با4تاباند6915مارشال بازاین ترانزیستورای41اصلاگرم نشدن :surprised:
                              این یعنی چی؟ :-??

دیدگاه

میشه یکی به من بگه بایاس lm833چقدر باید باشه؟15+و 15-درسته؟
                                بعد منبع تغذیه منفی با چی درست کنم؟ :eek:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X