سلام دوستان عزیز :smile:
من هم این مدار بستم وخوردم به مشکل. مدار کار میکنه ولی صدا بریده بریده و با اعوجاج بیرون میاد کیفیتش زیر صفره . فکر میکردم از تغذیه باشه رفتم از دوستان دوتا باتری لیتیوم 36v (برای دریل شارژی بود) امانت گرفتم و مدار رو تست کردم بازم صدا همون جوری بود . رفتم ولتاژ سر ترانزیستور ها رو بگیرم موقعی که سر مولتی متر رو به پایه های کلکتور و بیس 556 وصل کردم برای چند لحظه صدا خوب و شفاف میشه و دوباره برمیگرده به حالت اولی. انگار خوب بایاس نشده!!!!
ترانزیستور ها سایز بزرگ هستن با تست دیود هم همه ی ترانزیستور ها رو تست کردم سالم هستن. اگر میشه راهنمایی کنید چکار کنم
the life is a game
if you want to win
so just play and go to next level
زکات علم نشر آن است
بیشتر با من اشنا بشین :
http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0
سلام :rolleyes:
=)) داداش بهنام دستت درد نکنه یعنی یه ولتاژ گیری هم بلد نیستم بعد اومدم امپ مدار گسسته ببندم
دریلش خیلی با اون چیزی که فکر میکنی فرق میکنه, حدودا 2میلیون قیمتشه. حالا بگذریم از بحث خارج نشیم.
کسی این مشکل رو نداشته تمام ترازیستور ها هم عوض کردم ولی تغییر خاصی نکرد باز هم صدا اعوجاج داشت.
pcb هم همون اصلیه هست. دیگه واقعا نمیدونم مشکل از کجاست. یکی کمک کنه :cry2:
the life is a game
if you want to win
سلام :rolleyes:
=)) داداش بهنام دستت درد نکنه یعنی یه ولتاژ گیری هم بلد نیستم بعد اومدم امپ مدار گسسته ببندم
دریلش خیلی با اون چیزی که فکر میکنی فرق میکنه, حدودا 2میلیون قیمتشه. حالا بگذریم از بحث خارج نشیم.
کسی این مشکل رو نداشته تمام ترازیستور ها هم عوض کردم ولی تغییر خاصی نکرد باز هم صدا اعوجاج داشت.
pcb هم همون اصلیه هست. دیگه واقعا نمیدونم مشکل از کجاست. یکی کمک کنه :cry2:
دوست عزیزصددرصدمال ولتاژشه حتمایه جای کاراشتباه می کنی
سلام به همه ی دوستان عزیز :smile:
مشکلم حل شد یادم رفت بیام اینجا بگم :redface:
یه مشکل بخاطر باطری ها بود ولی ولتاژش مشکل نداشت دو تا باهم زیر بار 72 ولت میدادند ولی علت بریده بریده شدن صدا فکر کنم بخاطر نوع ولتاژ خروجی از مدار باطری بود که احتمالا pwm میداد oo:
چون به ترانس وصل کردم صدا بهتر شد ولی راضی کننده نبود .تو فرکانس پایین خوب بود ولی تو فرکانس بالا اعوجاج میگرفت که اشتباه از من بود که بجای خازن 100 پیکو ,100 نانو گذاشته بودم بعد از تعویض خازن کیفیت صدا عالی شد :applause:
the life is a game
if you want to win
درود بر همه دوستان
باور کنید من همه 60 صفحه رو زیرو رو کردم شماتیک رو پیدا نکردم فقط فایل پی سی بی بود ؟؟ ممنون میشم بهم کمک کنید این شماتیک رو پیدا کنم
معجزه پس از معجزه می آید و شگفتی ها از تجلی باز نمی مانند.
درود بر همه دوستان
باور کنید من همه 60 صفحه رو زیرو رو کردم [glow=red,2,300]شماتیک[/glow] رو پیدا نکردم فقط فایل پی سی بی بود ؟؟[glow=red,2,300] ممنون میشم بهم کمک کنید این شماتیک رو پیدا کنم[/glow]
معجزه پس از معجزه می آید و شگفتی ها از تجلی باز نمی مانند.
سلام به دوستان :smile:
یه ویدئو از کار مدار امپ و مبدل dc به dc براتون گذاشتم. ارزش دیدن نداره ولی برای وقت گذرونی خوبه :rolleyes:. اهنگ i need doctor eminem تیکه اولشه فقط. میدونم آهنگ خوبی نیست برای این کار
کیفیت و قدرت صدا حرف نداره :applause: . بدون نویز و اعوجاج
اگر خواستید مدار رو روی ماشین نصب کنید این مدار تغذیه خوبه VID_19800107_051636.m4v - 11.9 MB
در ضمن برای حجم ویدئو خیلی خیلی شرمنده. نرم افزار مبدل فرمتم قاطی کرده بود
the life is a game
if you want to win
سلام به دوستان :smile:
یه ویدئو از کار مدار امپ و مبدل dc به dc براتون گذاشتم. ارزش دیدن نداره ولی برای وقت گذرونی خوبه :rolleyes:. اهنگ i need doctor eminem تیکه اولشه فقط. میدونم آهنگ خوبی نیست برای این کار
کیفیت و قدرت صدا حرف نداره :applause: . بدون نویز و اعوجاج
اگر خواستید مدار رو روی ماشین نصب کنید این مدار تغذیه خوبه VID_19800107_051636.m4v - 11.9 MB
در ضمن برای حجم ویدئو خیلی خیلی شرمنده. نرم افزار مبدل فرمتم قاطی کرده بود
خیلی خوب بود افرین تمیز کار کردی
میگم وقتی ماشین رو روشن کنی تو صدا نویز نمیفته؟
من این سوال رو بخاطر منبع سوئیچینگ پرسیدم
دیدگاه