اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

امپلی فایر با ترانزیستور دارلینگتون

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : امپلی فایر با ترانزیستور دارلینگتون

بهله....
    ممنون از راهنماییتون. :cry:
    چی شد پس؟؟؟ چیکارش کنم اینو که بشه برای باند فول رنج استفاده کرد ازش؟ صداش برفکیه!
    البته اون مقاومت اجریا رو نزاشتما جامپر زدم بجاش تا برم بخرم ولی فک نکنم از اون باشه
    یعنی اگه این مشکلش حل بشه خیلی خوب میشه

دیدگاه

مجید جان اون مقاومت ها خیلی مهم هستن بدون اون ها مدار ثبات کارکرد نداره اونهارو هم بزار و تست کن

دیدگاه

اقا مهدی اونارو وصل کردم بازم نشد
        اومدم مقاومت 22کیلو ورودی رو در اوردم بجاش یه ولوم 100کیلو گذاشتم که شاید بتونم امپدانس ورودیشو تغییر بدم که نشد
        ولی یه کاری کردم درست شد!!! اومدم 2سر پراب اهمتر رو وصل کردم به 2سر همون مقاومت 22کیلو ورودی بعد به طرز عجیبی صدا با کیفیت و شفاف شد oo: نمیدونم چه قطعه ای بزارم که کار 2سر پراب رو انجام بده واقعا عجیبه اگه بشه فهمید عالی میشه آخه صداش واقعا شفاف شد مقاومت که نمیشه گذاشت چون این کارو با ولوم کردم نتیجه نداد.خازن هم که وقتی میزنم صداش کم میشه فقط. چیکار کنم؟؟ من واقعا کم آوردم!

دیدگاه

:-?
          من تا حالا این مشکلو نداشتم!
          ولی یه بار به خاطر لحیم کاری بد (لحیم سرد) شبیه اینو داشتم که با بررسی برد حل شد
          شما ببین لحیم سرد نداری؟ یه بار به اتصالاتی که شک داری (مخصوصا ورودی) هویه بزن تا لحیم دوباره ذوب بشه و بچسبه
          اگه نشد مشکل ماله یه قطعه تو مداره...

دیدگاه

نه مشکل از لحیم مردگی نیست
            فهمیدم جریان چیه
            اومدم 2سر پراب رو وقتی رو حالت اهم متر هست با یه ولتمتر دیگه اندازه گرفتم دیدم حدود 2تا3 ولت ولتاژ DC داره بعد اومدم یه باتری 3ولتی برداشتم زدم به 2سر مقاومت 22کیلو ورودی دیدم صدا صاف و شفاف شد oo:
            خب این یعنی چی؟؟؟
            این مدار یجاش ناقصه یجای کار میلنگه...
            شماها هم اگه میتونید تست کنید ببینید اینجوریه؟
            اصلا همگی قبول دارین این مدار وقتی ورودی با ولوم کم بهش میدیم صداش برفکیه ولی وقتی ولوم زیاد میکنیم صداش صاف میشه؟عایا قبول دارییید؟؟؟
            این مشکل مدار اگه حل بشه خیلی خوب میشه چون با این وضعیت فقط به درد ساب میخوره نه فول رنج.

دیدگاه

من برای ساختن این مدار دوتا بلندگوی آیوا رو فرستادم اون دنیا. آخرشم که تموم شد زیاد ازش راضی نبودم و همین اشکالو داشت. البته من با خروجی صدای موبایل(hTC) تست گرفتم و کلی با مقاومتاش بازی کردمو تغیرشون دادم.
              ولی کلا یه چیز خاصیه :angry:
              ما توانا تر از آنیم که می پنداریم

دیدگاه

نــــــــــــــــــــــــــــــه قبول نداریم
                ماله من که اینجوری نیست!
                من برای ساختن این مدار دوتا بلندگوی آیوا رو فرستادم اون دنیا. آخرشم که تموم شد زیاد ازش راضی نبودم و همین اشکالو داشت. البته من با خروجی صدای موبایل(hTC) تست گرفتم و کلی با مقاومتاش بازی کردمو تغیرشون دادم.
                ولی کلا یه چیز خاصیه
                اشکال از مونتاژ شماست نه مدار! اگه مدار اشکال داشت که این همه نمیساختن oo:

دیدگاه

راسی دوستان تست کردن آمپلی فایر و بستنش روی برد بورد کار درستیه؟؟؟ نکنه من به این خاطر جواب نگرفتم!!!!
                  ما توانا تر از آنیم که می پنداریم

دیدگاه

جواب میده ولی اصولی که نیست!
                    بردبورد برای تست کارکرد مداراته نه برای استفاده مدار چون هم ممکنه اتصالات درست جا نرفته باشن هم این که بین ردیف ها یه ظرفیت خازنی کمی وجود داره که توی بعضی از مدارات مشکل سازه از طرفی شما وقتی یه امپ رو روی برد برد میبندی با کلی سیم از این طرف به اون طرف رفتی که خودش نویز ایجاد میکنه :NO:

دیدگاه

اقا مهدی باور کن یجا مشکل داره اخه من همه قطعات رو با مقدار دقیق گذاشتم چرا وقتی 3ولت میدم به 2سر مقاومت خروجی صداش بینظیر صاف میشه
                      بازم میگم که این حالت فقط زمانی هست که صدای ورودی کمه
                      با 12 25 و 35 دوبل تست کردم همینجوری بود
                      اقا مهدی شما هم یبار دیگه چک کن ببین صداش تو ولوم کم بدون پری برفکی نیست؟مثلا صدای موبایلت رو 30 یا 40 از 100 باشه

دیدگاه

به جای 22 کیلو 2.2 کیلو بزارید
                        خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : امپلی فایر با ترانزیستور دارلینگتون

نوشته اصلی توسط ashk
                          به جای 22 کیلو 2.2 کیلو بزارید
                          ممنون بابت پاسخ ولی تاثیر نداره اصلا من اومدم یه ولوم 50کیلو گذاشتم بجای 22 کیلو از 0شروع کردم تا اخر بازم نشد...
                          استاد لطفا کمک کنید در ضمن من بجای 556 ورودی 557 استفاده کردم خودم که میگم اشکال از اینا نمیتونه باشه فکر کنم هر PNP که ولتاژش بخونه بشه گذاشت درسته؟؟
                          استاد یه سوال دیگه کار این مقاومتهای پر وات خروجی دقیقا چیه؟؟؟ همین .33اهم میگم

دیدگاه

مجید جان تست کردم هیچ مشکلی نداره
                            اون مقاومت های 33. اهم برای پایداری حرارتی گذاشته میشه

دیدگاه

اون مقاومتها از ترانزیستورها در برابر اضافه جریان محافظت میکنند. کم و زیاد کردنشون رو کیفیت اثری نداره. من میدونم مدار عالی کار میکنه هم قدرتش و هم کیفیتش.
                              خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

متوجه شدم ولی ببینید
                                این امپ برای ساب واقعا عالی هست خیلی هم خووب...
                                ولی من وقتی به فول رنج وصلش میکنم با هر منبع ورودی(لپتاب تبلت pc گوشی) صدا وقتی کمه توی خروجی صدا برفکی میشه
                                دقیقا مثل زمانی هست که مولتی ترن اون امپ ماسفت تنظیم نباشه یعنی کم چرخونده باشیمش.
                                همه اون صدا رو تجربه کردن برفکیه مولتی ترنو که زیاد میکنیم یهو صدا صافو شفاف میشه.
                                الان ماله من وقتی صدا کمه برفکیه صدا رو که زیاد میکنم صافو شفاف میشه. همه قطعات هم مقدار دقیق هست.
                                لطفا کمک کنید بگین اگه این حالت تو ذات این مداره برم سراغ یه نقشه کاملتر.
                                در ضمن وقتی به جای tip142 147 ترانزیستور tip3055 2955 قرار میدم این مشکل به کلی بر طرف میشه ولی قدرتش حسابی افت میکنه.
                                استاد اشک فکر کنم شما بتونید با توجه به این اضهارات تشخیص بدید مشکل از کجاست.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X