عایا من میتونم این مدار رو با یه ترانس دوبل 6 ولت 40 میلی آمپر تست کنم؟ :read:
فعلا پول ترانسش رو ندارم فقط میخوام تست کنم ببینم کار میکنه یا نه؟
واسه دوستانی که میخوان این مدار رو درست کنن میگم که این مدار بدون ترانس برام حدود 15 تومن در اومد!!! :eek: :eek: :eek:
ترانس هم اگه بخوایین 35 دوبل 3 آمپر بگیرین یه چیزی در حدود 40 50 تومن خرجشه!!!!
اگه واقعا لازمتون نیست نسازین.من ساختم الان پشیمونم!!!از کجا پول ساب و ترانس و... رو بیارم من بدبدخت؟ :cry: :cry: :cry:
:angry: :angry: :angry:
خیر..
اگه میخوا تستش کنی با حداقل دوبل 20 راه میوفته
بله اردر 15 تومن هزینه داره
ترانسشم 33 تومنه
امپلی فوق العاده ای هم هست
واسه چی پشیمونی؟
آقا ما غلت کردیم گفتیم پشیمونیم!!! oo:خیلی هم راضیم!!!! تو رو خدا ابهت رو حال کن: (غلت املایی هم داشتیم ببخشید!)
:eek:
من نتونستم مقاومت 1W 0.33 رو پیدا کنم از چی استفاده کنم؟؟
آقا ما غلت کردیم گفتیم پشیمونیم!!! oo:خیلی هم راضیم!!!! تو رو خدا ابهت رو حال کن: (غلت املایی هم داشتیم ببخشید!)
:eek:
من نتونستم مقاومت 1W 0.33 رو پیدا کنم از چی استفاده کنم؟؟
نه بابا اختیار داری
ولی شما باید اول به فکر تغذیه باشی بعد آمپلی فایر من خودم توی شهرمون این ترانس نبود رفتم توی یه تعمیرگاه لوازم صوتی تصویری دادم برام از توی یه ضبط پاناسونیک باز کردن (دوبل 27 ولت که روی هر ریل 2 آمپر میده) 15 هزار تومان شد شما هم برو این جور جاها بگرد شاید گیرتون اومد
امتحان گرفتن گواهینامه داشتم ،افسر پرسید کجا دور زدن ممنوعه ؟
گفتم تو رفاقت
من شخصا از همه ی کسایی کهتوی این تاپیک شرکت کردن تک تک تشکر میکنم!به خصوص آقای اشک و آقا مازیار که به اطلاعات من خیلی افزودن!
یه تست کوچولو با اون ترانس کوچولو زدم یه کم صدا اومد که منو امید وار کرد!!!از فردا باید به فکر ترانس باشم!!باز هم مرسییییی :bye :bye :bye :bye :bye
دیدگاه