ماشاالله این تایپیک با سرعت نور صفحه اضافه میکنه.
در مورد تن کنترل باید بگم خصلت تمام تن کنترلها اینه که کمی صدا رو ضعیف میکنند. چون شما توی فیلترها دارید از مقاومت استفاده میکنید. پس این طبیعی است. ولی با ترانزیستور یا پ امپ باید تقویت بشه. توی این تن این کار انجام شده.
در مورد ترانزیستور هم کوچیک ها رو تا بزنید میسوزند. مشخصاتشون با هم فرق داره. دیتاشیتشون رو بخونید. من بزرگها آخرین بار خریدم 1000 تومن البته یکیش. یکشی 700 تومن بود. دقت نکردم کجایی بود ولی خوب بود. البته این رو بگم این مدار خیلی به اتصال کوتاه حساسه و زود میسوزه. من تست نکردم شاید بشه این دارلینگتون رو خودمون بسازیم. یکی تست کنه ببینیم میشه.
خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت
با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا
ماشاالله این تایپیک با سرعت نور صفحه اضافه میکنه.
در مورد تن کنترل باید بگم خصلت تمام تن کنترلها اینه که کمی صدا رو ضعیف میکنند. چون شما توی فیلترها دارید از مقاومت استفاده میکنید. پس این طبیعی است. ولی با ترانزیستور یا پ امپ باید تقویت بشه. توی این تن این کار انجام شده.
در مورد ترانزیستور هم کوچیک ها رو تا بزنید میسوزند. مشخصاتشون با هم فرق داره. دیتاشیتشون رو بخونید. من بزرگها آخرین بار خریدم 1000 تومن البته یکیش. یکشی 700 تومن بود. دقت نکردم کجایی بود ولی خوب بود. البته این رو بگم این مدار خیلی به اتصال کوتاه حساسه و زود میسوزه. من تست نکردم شاید بشه این دارلینگتون رو خودمون بسازیم. یکی تست کنه ببینیم میشه.
شیره استاد :smile:
داداش رو بار بچه ها داره میره دیگه..
استاد در رابطه با تن کنترل : الان ما یه تن کنتر داریم کهبقول شما صدا رو ضعیف میکنه
ما میخوایم ورودیه امپی اصلی رو تقویت کنیم که در خروجی صدای بیشتری داشته باشیم باید چکار کنیم؟
پس همین دیتاشون فرق میکنه...
استاد کدوم دارلینگتونو بسازیم؟
استاد چکار کنیم با ترانزیستور های این مدار؟
عجب گیری کردیم مثل اینکه قسمت نیست این مدار رو بسازیم من به زور اومدم تهران اینا رو خریدم :cry2: :cry2: :cry2: :cry2:
حاجی خیلی مدار خوبی هم هست
یه مدار 250 وات دیگه ام من گذاشتم با 8 تا دارلبنگتون بود
اما حیف ترانزیستوراشون..
اگه این دوستان تبریزیمون لطف کنن بگن شماره ی این فروشنده هایی که دارن ترانزیستورو خوب میشه.
آقا اگه ترانزیستور TIP147 و TIP142 میخواهین تو قم هم هست من چند وقت پیش چندتا خریدم .
البته قبل از عید .
فکر کنم دونه ای 1700 یا 1800 خریدم . سایز بزرگ هست مثل ماسفت IRFP250.
به خاطر سختی کارها نیست که ما جراءت نمیکنیم ، چون ما جراءت نمیکنیم کارها سخت میشوند.
سنکا
انسان عاقل برای آنچه که ندارد عزا نمیگیرد بلکه برای آنچه که دارد خوشحال است.
اپیکتتوس
دیدگاه