راستش متاسفانه خیلی وقت هست که از مدارات گسسته دور شدم (گرفتاری) و از مدارات امتحان پس داده اطلاعات دقیقی ندارم ولی دوستان پایه ثابت انجمن راهنمایی بهتری میتونن انجام بدن
بنده قصد ساخت این امپلی رو دارم فقط یک سوال دارم که برام خیلی مهم هست این که تمام قطعات این امپلی رو فروشگاه سایت داره یا نه ؟
!!!!!اگر به دست من افتد فراق را بکشم!!!!!! نمی خواستم برم رفتم پشیمونم اگه رفتم دارم می میرم از عشقت من از عشق تو سر رفتم نمی تونم که برگردم به احساس تو بد کردم نفهمیدم چی پیش اومد که قرمز بودو رد کردم
ممنون بابت راهنمای فقط در رابطه با PCB این امپ که در صفحه اول قرار داره قابل دانلود نیست نیاز به قند شکن داره :mrgreen: که از قند شکن هم استفاده کردم بازم نشد اگه زحمتی نیست PCB کوچک شده این امپ رو قرار بدید ممنون مشم ترانسی که برای این مدار باید بخرم 35035 ولت دو سر AC خوبه ؟
!!!!!اگر به دست من افتد فراق را بکشم!!!!!! نمی خواستم برم رفتم پشیمونم اگه رفتم دارم می میرم از عشقت من از عشق تو سر رفتم نمی تونم که برگردم به احساس تو بد کردم نفهمیدم چی پیش اومد که قرمز بودو رد کردم
سلام مدتی بود که دنبال یه آمپلی ساده ارزون و قدرت کافی میگشتم تا اینکه امپلی زیر رو آقای اشک هم ساختن و راضی بودن رو دیدم :rolleyes:
قطعاتش تو تهران که راحت پیدا شد همش با هم شد 5 هزار تومن (تا لحظه نگارش این سطر ) :mrgreen: البته بدون ترانس :agree:
خلاصه مدار رو با پروتئوس طراحی کردم ( پی سی بی رو طراحی کردم )
لینک pcb رو هم میزارم تا هرکی میخواد بسازه
اینم از نمونه ساخته شده ( البته اون pcb که کشیدم از این کوچیکتره)
و این هم از پی سی بی ( از ورژن 7.7 سرویس پک 2 استفاده کردم به همراه pdf و نمونه عکس 3D )
بچه ها pcb رو تغیر دادم کوچکترش کردم و دوباره پ کردم در ضمن pcb تست شده هست
با سلام خدمت دوستان عذرخواهی میکنم چون زیاد اینجا نمیام بابت لینک ها هم عذر میخوام خواستم پیام رو ویرایش کنم دیدم نمیشه لینک های جدید رو واستون میزارم :
دیدگاه