اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درخواست راهنمایی در مورد ساخت مدار بافر برای اکو با 2399

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

درخواست راهنمایی در مورد ساخت مدار بافر برای اکو با 2399

سلام استاد اشک
    من مدار اکو با 2399 رو مونتاژ کردم و فقط میمونه بحث بافر.
    در این مورد یک مدار درست کردم که وقتی به مدار اکو وصلش میکنم اصلا" صدا نمی ده . خواستم یک راهنمایی کنید کجای کار ایراد داره؟
    با تشکر
    مدار مورد استفاده برای بافر:
    بر روی تصویر کلیک کنید

پاسخ : درخواست راهنمایی در مورد ساخت مدار بافر برای اکو با 2399

R3 رو از پایه 1 ای سی جدا کن بده به خروجی اکو. R6 رو هم حذف کن. نتیجه رو بهم بگو
    خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

من بجای این بافر یه مقاومت متغیر بین ورودی و خروجی اکو میزنم و جواب هم میده ،
      نمیدونم استفاده از بافر چه تاثیری روی صدا داره ؟ یا تطبیق امپدانس ؟

شاید نحوه سیم کشی من با شما متفاوت هست ؟ من از روش آقای بخت آور استفاده میکنم و خروجی هر کنال میکسر رو هم به ورودی اکو میدم و هم با یه مقاومت به مدار بعدی ( میشه همون خروجی اکو ) .
      وقتی تو نیستی
      نه هست های ما چونانکه بایدند
      نه باید ها...
      هر روز بی تو http://www.up98.org/upload/server1/0...158wwayrz3.jpg
      روز مباداســـت !

دیدگاه

بافر پرتاب صدا رو زیاد میکنه. مدار آقای بخت آور رو مدارات پر قدرت جوابگو نیست بخصوص در فضاهای باز یا شلوغ صدای اکو گم میشه.

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ashk
          R3 رو از پایه 1 ای سی جدا کن بده به خروجی اکو. R6 رو هم حذف کن. نتیجه رو بهم بگو
          با سلام به جناب اشک
          راستش من درگیر خدمت هستم به محض اینکه وقت آزاد پیدا کردم مدار رو با نظر شما تست کرده و نتیجه رو در همین تاپیک اعلام می کنم تا انشاا... بتونم مدارشو با کمک شما بسازم
          با تشکراز شما

دیدگاه

با سلام
            استاد اشک نظرتون در مورد این مدار چیه هم قسمت بافر و هم قسمت آیسی اکو؟؟؟

دیدگاه

ارزش تست کردن رو داره. فکر کنم جواب بده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ashk
                ارزش تست کردن رو داره. فکر کنم جواب بده
                با سلام
                استاد اشک به نظرم مدار 2399 کامل نیست میشه فقط قسمت بافر رو رو یک مدار دیگه که خودم با 2399 ساختم تست کنم . منظورم اینه که بیام این کار رو این کار رو انجام بدم:

با تشکر

دیدگاه

بله. البته نقشه خودش هم قسمت تکرار و تاخیر رو نکشیده و بقیه مشکلی نداره. البته شاید لازم بشه اون مقاومت 47 کیلو رو حذف کنی. منظورم R4 بود.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad1365
                    با سلام
                    استاد اشک به نظرم مدار 2399 کامل نیست میشه فقط قسمت بافر رو رو یک مدار دیگه که خودم با 2399 ساختم تست کنم . منظورم اینه که بیام این کار رو این کار رو انجام بدم:

با تشکر
                    سلام
                    آقای اشک این شماتیک رو خودتون قبلا گذاشته بودین اگه ممکنه بگید این مدار بالایی که محمد جان گذاشت رو به این صورت بزنم که ورودیها به هم و خروجیها به هم ؟ و اینکه شماتیک زیر درسته ؟

AV Maziton 100
                    Render By Artlantis Studio
                    [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط maziyar123
                      سلام
                      آقای اشک این شماتیک رو خودتون قبلا گذاشته بودین اگه ممکنه بگید این مدار بالایی که محمد جان گذاشت رو به این صورت بزنم که ورودیها به هم و خروجیها به هم ؟ و اینکه شماتیک زیر درسته ؟

سلام به همه
                      قرار بود مهندس اشک جواب بدن اما من جسارت کردم و ایرادای مدار و میگم
                      با اجازه ....

1- خروجی توسط فیلتر باید به پایه 15 تراشه وصل گردد در غیر این صورت صدا با تاخیر شنیده میشود.
                      2- پایه 4 باید گراند شود
                      3- پتانسیومتر ها باید برای داشتن تاخیر بهتر 50 کیلو انتخاب گردند
                      4-به جای خازن های 8.2 نانو از خازن های 100 نانو استفاده گردد.

تو بگو ای سنگ صبور تو صبوری یا دل من
                      تو بگو ای جام بلور تو شکستی یا دل من

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امین شیخ نجدی
                        سلام به همه
                        قرار بود مهندس اشک جواب بدن اما من جسارت کردم و ایرادای مدار و میگم
                        با اجازه ....

1- خروجی توسط فیلتر باید به پایه 15 تراشه وصل گردد در غیر این صورت صدا با تاخیر شنیده میشود.
                        2- پایه 4 باید گراند شود
                        3- پتانسیومتر ها باید برای داشتن تاخیر بهتر 50 کیلو انتخاب گردند
                        4-به جای خازن های 8.2 نانو از خازن های 100 نانو استفاده گردد.
                        با سلام
                        امین جان این شماتیک رو یادمه خود استاد اشک تو یکی از تاپیک ها ( http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=29488.0)قرار داده بودند و گفتند مشکلی نداره و منم ساختم و مشکلی نداشت. پایه 4 هم در حال حاضر به گراند وصله . در مورد پتانسیومتر هم حق باشماست من هم ولوم تاخیر رو 50 کیلو گرفتم .البته باید بین ورودی و خروجی از یک مقاومت مناسب استفاده کرد.
                        به هر حال خود استاد اشک هم نظرشون رو بگن ممنون میشیم

دیدگاه

با سلام
                          امین جان این شماتیک رو یادمه خود استاد اشک تو یکی از تاپیک ها ( http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=29488.0)قرار داده بودند و گفتند مشکلی نداره و منم ساختم و مشکلی نداشت. پایه 4 هم در حال حاضر به گراند وصله . در مورد پتانسیومتر هم حق باشماست من هم ولوم تاخیر رو 50 کیلو گرفتم .البته باید بین ورودی و خروجی از یک مقاومت مناسب استفاده کرد.
                          به هر حال خود استاد اشک هم نظرشون رو بگن ممنون میشیم
                          سلام
                          من این مدار و قبلا بستم این پارامترا رو که انجام دادم صدا خیلی بهتر بود خصوصا بند اولش اگه اینطور وصل بشه صدا اصلا مناسب نیست
                          نا گفته نماند با همین مدار هم کار میکنه اما نه خیلی خوب ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امین شیخ نجدی
                            سلام
                            من این مدار و قبلا بستم این پارامترا رو که انجام دادم صدا خیلی بهتر بود خصوصا بند اولش اگه اینطور وصل بشه صدا اصلا مناسب نیست
                            نا گفته نماند با همین مدار هم کار میکنه اما نه خیلی خوب ...
                            امین جان میشه در مورد فیلتر توضیح بدین و مداری که می فرمایید ساختید و بهتر جواب داده رو قرار بدید ؟
                            با تشکر

دیدگاه

امین جان میشه در مورد فیلتر توضیح بدین و مداری که می فرمایید ساختید و بهتر جواب داده رو قرار بدید ؟
                              با تشکر
                              چیز خاصی نیست
                              سمت دیگه مقاومت 4.7k رو به جای پایه 14 به پایه 15 وصل کن

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X