اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
درخواست راهنمایی در مورد ساخت مدار بافر برای اکو با 2399
Collapse
X
-
پاسخ : درخواست راهنمایی در مورد ساخت مدار بافر برای اکو با 2399
R3 رو از پایه 1 ای سی جدا کن بده به خروجی اکو. R6 رو هم حذف کن. نتیجه رو بهم بگوخنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت
با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا
-
من بجای این بافر یه مقاومت متغیر بین ورودی و خروجی اکو میزنم و جواب هم میده ،
نمیدونم استفاده از بافر چه تاثیری روی صدا داره ؟ یا تطبیق امپدانس ؟
شاید نحوه سیم کشی من با شما متفاوت هست ؟ من از روش آقای بخت آور استفاده میکنم و خروجی هر کنال میکسر رو هم به ورودی اکو میدم و هم با یه مقاومت به مدار بعدی ( میشه همون خروجی اکو ) .وقتی تو نیستی
نه هست های ما چونانکه بایدند
نه باید ها...
هر روز بی تو http://www.up98.org/upload/server1/0...158wwayrz3.jpg
روز مباداســـت !
دیدگاه
-
بافر پرتاب صدا رو زیاد میکنه. مدار آقای بخت آور رو مدارات پر قدرت جوابگو نیست بخصوص در فضاهای باز یا شلوغ صدای اکو گم میشه.خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت
با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا
دیدگاه
-
با سلام به جناب اشکنوشته اصلی توسط ashkR3 رو از پایه 1 ای سی جدا کن بده به خروجی اکو. R6 رو هم حذف کن. نتیجه رو بهم بگو
راستش من درگیر خدمت هستم به محض اینکه وقت آزاد پیدا کردم مدار رو با نظر شما تست کرده و نتیجه رو در همین تاپیک اعلام می کنم تا انشاا... بتونم مدارشو با کمک شما بسازم
با تشکراز شما
دیدگاه
-
با سلامنوشته اصلی توسط ashkارزش تست کردن رو داره. فکر کنم جواب بده
استاد اشک به نظرم مدار 2399 کامل نیست میشه فقط قسمت بافر رو رو یک مدار دیگه که خودم با 2399 ساختم تست کنم . منظورم اینه که بیام این کار رو این کار رو انجام بدم:

با تشکر
دیدگاه
-
بله. البته نقشه خودش هم قسمت تکرار و تاخیر رو نکشیده و بقیه مشکلی نداره. البته شاید لازم بشه اون مقاومت 47 کیلو رو حذف کنی. منظورم R4 بود.خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت
دیدگاه
-
سلام
آقای اشک این شماتیک رو خودتون قبلا گذاشته بودین اگه ممکنه بگید این مدار بالایی که محمد جان گذاشت رو به این صورت بزنم که ورودیها به هم و خروجیها به هم ؟ و اینکه شماتیک زیر درسته ؟

AV Maziton 100
Render By Artlantis Studio
[img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]
دیدگاه
-
سلام به همهنوشته اصلی توسط maziyar123سلام
آقای اشک این شماتیک رو خودتون قبلا گذاشته بودین اگه ممکنه بگید این مدار بالایی که محمد جان گذاشت رو به این صورت بزنم که ورودیها به هم و خروجیها به هم ؟ و اینکه شماتیک زیر درسته ؟

قرار بود مهندس اشک جواب بدن اما من جسارت کردم و ایرادای مدار و میگم
با اجازه ....
1- خروجی توسط فیلتر باید به پایه 15 تراشه وصل گردد در غیر این صورت صدا با تاخیر شنیده میشود.
2- پایه 4 باید گراند شود
3- پتانسیومتر ها باید برای داشتن تاخیر بهتر 50 کیلو انتخاب گردند
4-به جای خازن های 8.2 نانو از خازن های 100 نانو استفاده گردد.
تو بگو ای سنگ صبور تو صبوری یا دل من
تو بگو ای جام بلور تو شکستی یا دل من
دیدگاه
-
با سلامنوشته اصلی توسط امین شیخ نجدیسلام به همه
قرار بود مهندس اشک جواب بدن اما من جسارت کردم و ایرادای مدار و میگم
با اجازه ....
1- خروجی توسط فیلتر باید به پایه 15 تراشه وصل گردد در غیر این صورت صدا با تاخیر شنیده میشود.
2- پایه 4 باید گراند شود
3- پتانسیومتر ها باید برای داشتن تاخیر بهتر 50 کیلو انتخاب گردند
4-به جای خازن های 8.2 نانو از خازن های 100 نانو استفاده گردد.
امین جان این شماتیک رو یادمه خود استاد اشک تو یکی از تاپیک ها ( http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=29488.0)قرار داده بودند و گفتند مشکلی نداره و منم ساختم و مشکلی نداشت. پایه 4 هم در حال حاضر به گراند وصله . در مورد پتانسیومتر هم حق باشماست من هم ولوم تاخیر رو 50 کیلو گرفتم .البته باید بین ورودی و خروجی از یک مقاومت مناسب استفاده کرد.
به هر حال خود استاد اشک هم نظرشون رو بگن ممنون میشیم
دیدگاه
-
سلامنوشته اصلی توسط mohammad1365با سلام
امین جان این شماتیک رو یادمه خود استاد اشک تو یکی از تاپیک ها ( http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=29488.0)قرار داده بودند و گفتند مشکلی نداره و منم ساختم و مشکلی نداشت. پایه 4 هم در حال حاضر به گراند وصله . در مورد پتانسیومتر هم حق باشماست من هم ولوم تاخیر رو 50 کیلو گرفتم .البته باید بین ورودی و خروجی از یک مقاومت مناسب استفاده کرد.
به هر حال خود استاد اشک هم نظرشون رو بگن ممنون میشیم
من این مدار و قبلا بستم این پارامترا رو که انجام دادم صدا خیلی بهتر بود خصوصا بند اولش اگه اینطور وصل بشه صدا اصلا مناسب نیست
نا گفته نماند با همین مدار هم کار میکنه اما نه خیلی خوب ...تو بگو ای سنگ صبور تو صبوری یا دل من
دیدگاه
-
امین جان میشه در مورد فیلتر توضیح بدین و مداری که می فرمایید ساختید و بهتر جواب داده رو قرار بدید ؟نوشته اصلی توسط امین شیخ نجدیسلام
من این مدار و قبلا بستم این پارامترا رو که انجام دادم صدا خیلی بهتر بود خصوصا بند اولش اگه اینطور وصل بشه صدا اصلا مناسب نیست
نا گفته نماند با همین مدار هم کار میکنه اما نه خیلی خوب ...
با تشکر
دیدگاه
-
چیز خاصی نیستنوشته اصلی توسط mohammad1365امین جان میشه در مورد فیلتر توضیح بدین و مداری که می فرمایید ساختید و بهتر جواب داده رو قرار بدید ؟
با تشکر
سمت دیگه مقاومت 4.7k رو به جای پایه 14 به پایه 15 وصل کنتو بگو ای سنگ صبور تو صبوری یا دل من
دیدگاه

دیدگاه