اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درخواست مدار امپلی فایر 400W برای ماشین دوتا بلدگو 180W

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : درخواست مدار امپلی فایر 400W برای ماشین دوتا بلدگو 180W

نوشته اصلی توسط erfan m
    سلام
    امپلی فایر برای ماشینو بی خیال شدم راستش منبع تغذیه دورو بود حالا یه دونه برای خودم می خواستم بسازم برای ظبط یا بلدگو کامپیوتر چند W بسازم خوبه استرو هم باشه بعد نیست
    با تشکر
    اگه قول بدبد یه هو از این مدارم منصرف نشید تا کمک کنیم :mrgreen:
    --------------------------- --------------------------

دیدگاه

نوشته اصلی توسط erfan m
      سلام
      امپلی فایر برای ماشینو بی خیال شدم راستش منبع تغذیه دورو بود حالا یه دونه برای خودم می خواستم بسازم برای ظبط یا بلدگو کامپیوتر چند W بسازم خوبه استرو هم باشه بعد نیست
      با تشکر
      این بلدگو کیه ؟ چیزی هم بلده ؟
      شوخی کردم
      اگه بلندگوهات خفن تشریف دارن برو سراغ stk و اگر نه که دوتا tda2030 یا دوتا tda2050 واسه این میگم دوتا چون استریو میخوای
      AV Maziton 100
      Render By Artlantis Studio
      [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط maziyar123
        این بلدگو کیه ؟ چیزی هم بلده ؟
        شوخی کردم
        اگه بلندگوهات خفن تشریف دارن برو سراغ stk و اگر نه که دوتا tda2030 یا دوتا tda2050 واسه این میگم دوتا چون استریو میخوای
        بلدگو هام برای دستگاه های ضبط نوار خوره :biggrin: بعد برای ماشین یه دونه ضبط خریدم این کهنه به من رسید :mrgreen: بهش از این فندکی ها وصل کردم
        حالا از این مدار های خفن می خوام
        بهترین صدا چیه ؟ یعنی استریو و...

دیدگاه

اگه میتونی یه عکسی از بلندگوهات بزار تا بهتر بشه اساتید بگن چه امپلی بسازی

دیدگاه

اگه برای منزل می خوایی و یه چیز خوب و بی دردسر که تا حدودی هم قدرتش خوب باشه و بشه ترانس و خود آمپلی را در یک جعبه کوچیک جا بدی و مناسب برای مسافرتم باشه

پیشنهاد من آی سی TEA2025B هست از این ای سی در اسپیکر های کامپیوتر هم (البته مدل های کم قدرت) استفاده میشه و چون با ولتاژ 12 هم راه اندازی میشه برای کاربردهای پرتابل هم خوبه و البته اگر قدرت بالاتری بخوایی میشه برای هر کانال استریو از یک آی سی به صورت بروچ استفاده کنی قیمتشم حدود 500 یا 600 تومنه و در بازار هم هست

برای ساب هم از سری آی سی های TDA استفاده کن بهتره برای ساب از تغذیه دوبل استفاده کنی

مثله 2030 یا به قول دوستمون مازیار 2050 .

--------------------------- --------------------------

دیدگاه

راست میگه مصطفی جان عکسی از باندا بزار تا بهتر بشه براشون نقشه کشید...
              رازی در کار نبود

دیدگاه

یه چیزی می خوام که به هر چی وصلش کنم منفجر کنه
                این عکس بلدگو هامه برای یه اتاق اتاق که نه زیر تخت با ارتفاع 80CM طول 2M عرض 1.5M

اینم برای کامپیوتره

حالا چی بزارم خوبه

دیدگاه

میتونید از stk استفاده کنید مثلا 7392 یا 4432 قوی تر از این نیاز نیست
                  tda 7294 هم خوبه tda1557 و tda2005 هم تو رنج ضعیف تر هست میتونید از tda2050 یا 2040 یا 2030 هم استفاده کنید که مونو هستن
                  از سری lm هم میشه از 3886 3876 1876 و 1875 استفاده کرد که بترتیب مونو مونو استریو مونو هستن و توانشون 68 50 25*2 و 22 وات هست که یخورده گرونن
                  پیشنهاد تخصصی من این 3 تا هست stk4432 یا tda7294 یا tda1557
                  اگه جای شما بودم یکی از این 3 تا رو انتخاب میکردم،میتونید به دیتاشیتشون مراجعه کنید تا بهتر انتخاب کنید،موفق باشید
                  رازی در کار نبود

دیدگاه

با این حساب اگه من جای شما بودم stk4432 رو انتخاب میکردم
                    AV Maziton 100
                    Render By Artlantis Studio
                    [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

دیدگاه

بین TDA7294 و stk4432 کدوم بهتره ؟
                      از این بلدگو های معمولی میشه به عنوان ساب استفاده کرد ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط erfan m
                        بین TDA7294 و stk4432 کدوم بهتره ؟
                        از این بلدگو های معمولی میشه به عنوان ساب استفاده کرد ؟
                        سلام
                        به نظر من 4432 بهتره ، چون اعوجاجش رو توان ماکزیمم خیلی کمتره
                        اما خب به اتصال کوتاه خیلی حساسه ( که میتونی از مدار محافظ تو دیتاش استفاده کنی )
                        ولی درکل برای باندهایی که گذاشتی هم 4432 و هم 7294 خیلی قوی محسوب میشن.ممکنه باندها توان واقعی رو نتونن پخش کنن(شایدم فوت کنن :mrgreen: )
                        به نظر من 2030 کارتو راه میندازه. یا تو حالت تک یا در حالت بریج استفاده کن که جفت مداراش تو دیتاش هست.

دیدگاه

خوب میرم سراغ 4432 همون pcb که توی دیتاشت هست رو بسازم ؟
                          بعد صدا چند بار تقویت بشه کیفیتش پایین نمی اید ؟
                          از این بلدگو ها میشه بعنوان ساب استفاده کرد ؟

دیدگاه

اینو یادم رفت بگم اگر همون pcb توی دیتاشیت خوبه از pdf بیاریدش بیرون اگر اون خوب نیست لطفا یکی دیگه بزارید :biggrin:

دیدگاه

خوب PCB ندادید یکی درست کردم فقط اینو شما یه نگاه بندازید که احیانا اشتباه وصل نکرده باشم البته خودم 2بار بار نگاه کردم فردا می خوام برم وصایلشو بخرم بیارم PCB رو درست کنم
                              با تشکر بسیار فراوان :wow:

دیدگاه

لینکو یادم رفت بزارم
                                http://up1.iranblog.com/images/iigtf91xm3z0xn46vjy.rar

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X