اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درخواست مدار امپلی فایر 400W برای ماشین دوتا بلدگو 180W

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : درخواست مدار امپلی فایر 400W برای ماشین د&#1

نوشته اصلی توسط erfan m
    من نبودم اینجا چه خبر بوده :mrgreen:
    این فایل شماتیک فقط خازن C3 توی PCB نمی اید و زخامت سیم ها نازک هست
    http://up7.iranblog.com/images/93r0kanzj74k7kcs4459.rar
    با تشکر
    دایی جان از این نقشه خودت مطمئنی؟ oo: oo:
    اگر داری شماتیک اصلی رو قرار بده چون به این مداری که گذاشتی به هیچ وجه اعتمادی نیست.
    ضمنا فاصله پایه های STK از هم چقدره؟ و چند پایه هستش؟ 100 میله؟ 15 پایه؟

با سپاس

درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
    بدرود . . .

دیدگاه

پاسخ : درخواست مدار امپلی فایر 400W برای ماشین دوتا بلدگو 180W

نوشته اصلی توسط وحید نصیری
      دایی جان از این نقشه خودت مطمئنی؟ oo: oo:
      اگر داری شماتیک اصلی رو قرار بده چون به این مداری که گذاشتی به هیچ وجه اعتمادی نیست.
      ضمنا فاصله پایه های STK از هم چقدره؟ و چند پایه هستش؟ 100 میله؟ 15 پایه؟

با سپاس

PCB رو کشیدم فقط میمونه نگاتیو دیتاشیت این STK4432 هم با PCB و... میزارم فقط شما نگاتیو کن
      http://up7.iranblog.com/images/yy70pi2t2rirh2dwc0k2.rar
      با تشکر

دیدگاه

پاسخ : درخواست مدار امپلی فایر 400W برای ماشین د

حجم عکسی که گذاشته بودید به حدی بالا بود که 2 بار مجبور شدم سیستم رو ری استارت کنم. کلا سیستم هنگ میکرد.
        براتون نگاتیوش کردم. منتها برای پرینتش فقط فایل PDF رو ببرید و یا خود فایل کرل رو. اگر PDF رو بردید بگید با سایز واقعی براتون پرینت بگیره وگرنه ممکنه قطعات توی جاهاشون جا نشن. برای اینطور کارها هم فقط به وکتور اعتماد کنید نه نقطه بیتی. چون هم کیفیت بالاتری داره و هم سایز قطعات واقعی هست.

فایل شماتیکی هم که گذاشته بودید با 7.8 بود که متاسفانه ورژن من 7.7 هست و نشد که بازش کنم. برای همین هم از روی عکس نگاتیو کردم و ممکنه در آخر سایز درست نباشه(حتما قبل از زدن PCB چک کنید)
        در کل PCB تون برای این کار نامناسب هست و ممکنه جواب نده. (اگر وقت کردم یکی براتون میکشم)

http://dc396.4shared.com/download/3bbU1R-U/stk.rar?tsid=20111129-080607-8e9cea4f

موفق باشید

درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
        بدرود . . .

دیدگاه

حجم عکسی که گذاشته بودید به حدی بالا بود که 2 بار مجبور شدم سیستم رو ری استارت کنم. کلا سیستم هنگ میکرد.
          براتون نگاتیوش کردم. منتها برای پرینتش فقط فایل PDF رو ببرید و یا خود فایل کرل رو. اگر PDF رو بردید بگید با سایز واقعی براتون پرینت بگیره وگرنه ممکنه قطعات توی جاهاشون جا نشن. برای اینطور کارها هم فقط به وکتور اعتماد کنید نه نقطه بیتی. چون هم کیفیت بالاتری داره و هم سایز قطعات واقعی هست.

فایل شماتیکی هم که گذاشته بودید با 7.8 بود که متاسفانه ورژن من 7.7 هست و نشد که بازش کنم. برای همین هم از روی عکس نگاتیو کردم و ممکنه در آخر سایز درست نباشه(حتما قبل از زدن PCB چک کنید)
          در کل PCB تون برای این کار نامناسب هست و ممکنه جواب نده. (اگر وقت کردم یکی براتون میکشم)

http://dc396.4shared.com/download/3bbU1R-U/stk.rar?tsid=20111129-080607-8e9cea4f

موفق باشید

خیلی ممنون
          PCB رو بزنم ممکن هست کار کنه ؟ به این دلیل میگید ممکنه کار نکنه که نویز بیاد ؟

دیدگاه

در مداری که طراحی کردید اصول کلی رعایت نشده و میشه گفت نویز در برابر بقیه موارد چیز پیش پا افتاده ای هست.
            بطور مثال قرار دادن هیت سینک در سری STK و یا کلا" مدارات مجتمع صوتی امری اجتناب ناپذیره که در مدار شما با توجه به قرار گرفتن STK در وسط مکانی برای هیت سینک باقی نمیمونه(میشه از هیت سینکهای ال شکل استفاده کرد. منتها اگر STK رو در گوشه قرار میدادید بهتر بود)

در داخل دیتاشیت چیزی از قطر پایه ها نوشته نشده بود(دیتاشیت به حدی ضعیف هست که اطلاعات مکانیکی قطعه رو لحاظ نکرده بود ) اما به طور حتم میشه گفت که قطر پدهای مورد استفاده برای 15 پایه STK باید بیشتر از 80 میل باشند(در مدار شما به شکلی هست که احتمالا در هنگام سوراخکاری از بین خواهد رفت)

مسیرهای عبوری هم بسیار پیچیده رسم شده که این نشان از عدم قرارگیری درست قطعات هست.
            قطر ترک ها هم به نظرم برای یه مدار صوتی کم هست و باید بیشتر باشه(این مورد رو میشه با قلع اندود کردن برطرف کرد.
            و در آخر همون قضیه نویز(البته ناچیز به نظر میاد)

به نظر من 3 راه دارید:
            1) مدار رو ببندید و تست کنید که بفهمید بدردتون میخوره یا نه؟
            2) از PCB های آماده در اینترنت استفاده کنید.
            3) مدار رو دوباره طراحی کنید و در طراحی دقت کنید(پیشنهاد میکنم از پروتل استفاده کنید نه پروتئوس)

موفق باشید

بدرود . . .

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : درخواست مدار امپلی فایر 400W برای ماشین د

پیشنهاد میکنم از پروتل استفاده کنید نه پروتئوس
              چرا؟
              پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر حسنی کاخکی
                چرا؟
                oo:
                برای خنده!
                پروتل قابل انعطاف تره(البته به نظرمن)

بدرود . . .

دیدگاه

دایی عرفان اگر پیدا نکردی بگو تا برات یکی بکشم

بدرود . . .

دیدگاه

oo:

پروتل قابل انعطاف تره(البته به نظرمن)
                    مثلا کجا؟
                    پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر حسنی کاخکی
                      مثلا کجا؟
                      oo:
                      الانه که دوباره بگن بحث منحرف شده! پس بیخیال! همون پروتئوس خوبه!
                      :biggrin:

بدرود . . .

دیدگاه

اقا وحید از پست شما تشکر کردم نه بخاطر اینکه گفتین پروتئوس خوبه
                        بلکه بخاطر اینکه مثل خیلی ها و البته ممکنه خودم نبودین که زود جبهه بگیرید و سعی کنین به زور طرفتون رو محکوم کنید و نظرتون رو به دیگران تحمیل کنید
                        بازم ازتون ممنونم و امیدوارم این اخلاق خوب شما برای خیلی ها و ازجمله خودم فرهنگ بشه

نوشته اصلی توسط erfan m
                        PCB رو کشیدم فقط میمونه نگاتیو دیتاشیت این STK4432 هم با PCB و... میزارم فقط شما نگاتیو کن
                        http://up7.iranblog.com/images/yy70pi2t2rirh2dwc0k2.rar
                        با تشکر
                        فرمایشات آقای نصیری کاملا درسته و متعصفانه pcb ضعیف طراحی شده.و اکیدا پیشنهاد میکنم از این pcb برای سیستمتون استفاده نکنید

دیدگاه

شما لطف داری امیر خان. :biggrin:

بیا دایی عرفان:
                          http://www.4shared.com/file/1930MgaB/PCB_stk4432.html

چون نیم ساعته طراحی شده شاید سوتی داشته باشه(یخورده سرم شلوغه وقت نکردم چک کنم) سیم بندی ها رو نگاه کنید، اگر موردی داشت بگید تا اصلاحش کنم.
                          داخل فایل دو تا PDF هست که یکیش برای روش اتو هست و دومی برای لامینت.
                          روش اتو رو که همه استاد هستند. اما برای روش لامینت تنها کافیه فایل رو روی کاغذ شفاف(ترانسپارنت و یا کالک) پرینت گرفته و بعد روی لامینت بگذارید.

توصیه اکید
                          میکنم در هر دو روش در هنگام پرینت گرفتن تنظیمات پرینتر رو روی Actual size قرار بدید وگرنه بعد از پرینت کردن خواهید دید مدار کوچکتر شده و یا از یک طرف کوتاهتره.(تنظیمات پرینتر برای فایلهای PDF به نحوی هست که فایل رو بصورت Fit to paper چاپ خواهد کرد.)
                          سایز اصلی رو هم در شماتیک گذاشتم و پس از پرینت گرفتن خودتون اندازه گیری کنید که یکی باشند

موفق باشید

بدرود . . .

دیدگاه

مرسی ممنون :wow:
                            فقط شما با پروتوس کشیدی یا پورتل ؟
                            خودم یکی دیگه کشیده بودم ببین این مثل اون مشکل رو نداره ؟

دیدگاه

اونی که گذاشتم با پروتله.
                              دقت نکردی چی گفته بودم! :biggrin:

مشکلات:
                              1) قرار گیری آی سی در وسط
                              2) کوچک بودن پد های قطعات برای لحیم کاری
                              3) کم بودن قطر ترک ها
                              4) ...

تا حدودی شبیه قبلی هستش. در کل بهتر از قبلیه!
                              اونی رو که کشیدم دیدی؟ ببین اگر اشکالی نداره همون رو بزن.
                              یه خورده هم حجم فایل عکسهات رو پایین بیار که بشه نگاهشون کرد :mrgreen:

موفق باشید

بدرود . . .

دیدگاه

اونی که گذاشتم با پروتله.
                                دقت نکردی چی گفته بودم! :biggrin:

مشکلات:
                                1) قرار گیری آی سی در وسط
                                2) کوچک بودن پد های قطعات برای لحیم کاری
                                3) کم بودن قطر ترک ها
                                4) ...

تا حدودی شبیه قبلی هستش. در کل بهتر از قبلیه!
                                اونی رو که کشیدم دیدی؟ ببین اگر اشکالی نداره همون رو بزن.
                                یه خورده هم حجم فایل عکسهات رو پایین بیار که بشه نگاهشون کرد :mrgreen:

موفق باشید
                                حجم این عکس ها که نصف اون یکی بود :mrgreen:
                                این ترک ها با پد ها چی هستن ؟
                                برای شما هم رفتم به مرده گفتم با اندازه اصلی پیرنت بگیر نفهمید ولی پیرنت گرفت اندازه کوچک هست حال نداشتم ببینم اشکال داره یا نه شماتیک رو بزار تا از روی شماتیک نگاه کنم
                                اینو یادم رفت بگم یه برنامه کم حجم ساده برای نگاتیو کردن سراغ دارید ؟
                                با سپاس

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X