اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[گفتگو وتبادل نظر]در خواست مدار فیلتر پایین گذر برای ساب

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : در خواست مدار فیلتر پایین گذر برای ساب

راست میگیا حتما باید آبرومون رو میبردی ؟

راستش خودت که میدونی هر وقت میرم قطعه بگیرم به طرف نمیگم که آقا یه مقاومت قهوه ای سیاه خاکستری ( چی شد) :mrgreen: به ما بده به خاطر همین یکم یادم رفت

حرف شما درست ولی اگه فقط برای فیلتر ساب بخواد همین کافیه به نظر من وگرنه برای آمپلی فایر چون جریان زیادی میکشه مناسب نیست گفتم شاید از ترانس جدا استفاده میکنه

ابی جان اگه از ترانس جدا میخوای فیلتر ساب رو تغذیه کنی اون کارو بکن و گرنه هیچ وقت اون کارو نکن

به خاطر اشتباه پیش اومده عذر میخوام :nerd:
    AV Maziton 100
    Render By Artlantis Studio
    [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط maziyar123
      سلام ابی جان آره پس با این حساب همون 1 کیلو خوبه

10R ینی 10 اهم که رنگش میشه - قهوه ای - سیاه - سیاه - طلایی

ینی یه ترانس جدا واسه فیلتر ساب میخوای بزاری ؟
      برای تبدیل ترانس دو سر به ترانس سه سر نقشه زیر باید جواب بده من تستش نکردم همینطوری تئوری گفتم :rolleyes:
      دوستان هم نظر بدن ببینید جواب میده ؟ اگه دوستان تایید کردن اون وقت مدار زیر رو درست کن :

ویرایش " ببخشید شماتیک و رنگ مقاومت اشتباه بود درستش کردم :"

مازیار جان این نوع تغذیه هیچ عیبی نداره و خوبم کار میکنه. فقط چون خروجی ها نیم موج هستن باید از خازن صافی پر ظرفیت استفاده کرد.
      من با این مدار حتی آمپلی 200 وات با ماسفت هم راه انداختم و توپ کار کرده ( البته نه با دوبل 15 ولت. با دوبل 50 ولت :mrgreen: )

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علم فردا
        مازیار جان این نوع تغذیه هیچ عیبی نداره و خوبم کار میکنه. فقط چون خروجی ها نیم موج هستن باید از خازن صافی پر ظرفیت استفاده کرد.
        من با این مدار حتی آمپلی 200 وات با ماسفت هم راه انداختم و توپ کار کرده ( البته نه با دوبل 15 ولت. با دوبل 50 ولت :mrgreen: )
        والا منم یه بار برای آمپلی استفاده کردم از این مدار دوبل ساز ولی زیر بار یه جفت 540 و 9540 زایید،خلاصه جواب نگرفتم،از چه دیودی استفاده کردین که این توانو تحمل کرده؟ریپل ولتاژ نیم موج رو چطور گرفتین؟
        رازی در کار نبود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hs67
          والا منم یه بار برای آمپلی استفاده کردم از این مدار دوبل ساز ولی زیر بار یه جفت 540 و 9540 زایید،خلاصه جواب نگرفتم،از چه دیودی استفاده کردین که این توانو تحمل کرده؟ریپل ولتاژ نیم موج رو چطور گرفتین؟
          زایید ینی ترکید ؟ :mrgreen: ( نمیدونم چرا فکر میکنم که بامزّه تشریف دارم)
          ولی برای مدارای کم مصرف مثل اپ امپ خوبه

خوب هرچی ظرفیت خازن بره بالا تر مثلا 4700 میکرو فاراد صاف تر میشه ( خازن موازی وصل میشه مثل همون شماتیکی که گذاشتم )
          AV Maziton 100
          Render By Artlantis Studio
          [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

دیدگاه

با مدارات کم مصرف امتحان نکردم ...
            رازی در کار نبود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hs67
              نوع دیود اهمیت نداره. چون دیود فقط باید بتونه ولتاژ مستقیم و ماکزیمم جریان مصرفی مدارو تحمل کنه.
              من برای راه اندازی مداری با ماسفت های IRFP240/9240 ازش استفاده کردم. دیودم 6A10 بود ( 6 آمپر ، 1000 ولت ) و خازن های هر لاین تغذیه موازی شده 4700،و دو تا 3300 میکرو بود و الانم هست. ( یعنی 11300 میکرو )
              اینم عکسشه :

این تغذیه رو واسه اکثر آمپلی ها استفاده میکنم. اگه دقت کنید هم پل دیود داره و هم اون دوتا دیود رو برای حالت نیم موج. یعنی ترانس میتونه دو سیمه یا سه سیمه استفاده بشه. اون ترانس هم دوبل 20 ولت 200 واته. بصورت سه سر میشه دوبل 29 ولت و بدون سر وسط ( تو حالت نیم موج ) میشه دوبل 55 ولت.

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان :eek: oo:این همه جواب ودر ضمن اینو هم بگم که تغذیه آمپلی جدا هست این ترانس برای مدار فیلتر هست و یک ترانس دارم 9 ولت بدرد این کار می خوره یا حتما باید 12 باشه همون مدار آقا مازیار را میسازم تا ببینم چی میشه و امروز رفتم دنبال یکسری آیسی به شماره LA3600-LA3607برای اکولایزر گیرم نیومد اگه میشه یکسری آیسی برای اکولایزر معرفی کنیدچونکه من در این قسمت از کشور کلا با قحطی دستو پنجه نرم میکنم به همین خاطر تا میشه زیاد باشه که حداقل یکی پیدا شه با تشکرز
                کارکن مگو کار چیست که سرمایه آمپلی ساختن است تا کار نکنی پول نداری آمپلی بسازی

دیدگاه

من یدونه میشناسم M 5226
                  که اینم مال اکولایزر کانونه و احتمالا خودشون دارن (فقط مونو هست و اگه سیستمت استریو هست باید 2 تا بگیری )
                  5 کانال هم هست
                  اینم شیتش
                  http://up6.iranblog.com/images/09of2bh7plcv7uwetkl4.rar
                  رازی در کار نبود

دیدگاه

سلام داش ابی
                    LA3600 معادل این آی سی هاست : M5226P و KA2223
                    BA3822 , AN7337 , CXA2513 , TEA6360 , BA3812 همه اینها هست که بطور دستی کنترل میشن.حتما دیتاشونو بگیر و ببین کدومش برات بهتره.
                    من از M5226P استفاده میکنم و راضیم. و میتونی فرکانس هر باند اکولایزرو با دوتا خازن تغییر بدی که اگه گرفتی بهت میگم. ( البته تو دیتاش گفته :agree: )
                    چند مدل هم هست که با میکرو کنترل میشن.اگه خاصی بگو معرفی کنم.

دیدگاه

البته بهت توصیه میکنم تو سیستم های صوتی حتی المقدور از مدارات دیجیتال استفاده نکنی،اون که ولومش بود این طوری شد وای به حال اکولایزر،کلا تو سیستم های صوتی فقط اگه کاری با مدارات آنالوگ انجام نشد برو سراغ دیجیتال...
                      رازی در کار نبود

دیدگاه

با سلام خدمت علم فردا و hs67 عزیز از توصیه ها ونظرات شما ممنونم ولی من فعلا توی اون مدار زیر گذر ساب موندم ساختمش وامتحان کردم کار میکنه ولی اون دوتا ولوم frekans - gain کار نمیکنند یعنی از کنترل خارجه خیلی قوی هسته من خودم یدونه ولوم 50 کیلو گذاشتم سر راهش بازم همونطوریه مقاومت گذاشتم تو ورودیش تا 100کیلو صداش نرمالتره ولی یه صدای جز جز ته هر بوم بوم هست با اینکه تا میشد صدایه ورودی را ضعیف کردم نشد اگه میشه یک راهنمایی کنید یا یک مدار دیگه با همین 4558 معرفی کنید و راستی علم فردا من دنبال اون ایسی ها هم میرم ولی فعلا این فیلتر ساب در اولویت هستش با تشکر

دیدگاه

ابی جان از این فیلتر میتونی بعنوان مدار 2.1 استفاده کنی. یه ساب میده، یه چپ و راست ( استریو ) :
                          http://electroschematics.com/wp-cont...er-diagram.gif

تغذیه OpAmp هاش هم دوبل 12 ولت صافه. پایه هشت آیسی مثبت و پایه چهار منفی تغذیه است.

اینم یه سایت از محاسبه انواع فیلترها که خودت فیلتر رو با توجه به فرکانس دلخواهت میتونی تغییر بدی :
                          http://www.linkwitzlab.com/filters.htm

دیدگاه

دقیقا کدوم مدار فیلتر رو میگی؟عکس برداتو لطفا بزار...
                            رازی در کار نبود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hs67
                              دقیقا کدوم مدار فیلتر رو میگی؟عکس برداتو لطفا بزار...
                              سلام hs67همون بردی که تو چند پست پیش گذاشته بوی من اونو ساختم
                              نوشته اصلی توسط علم فردا
                              ابی جان از این فیلتر میتونی بعنوان مدار 2.1 استفاده کنی. یه ساب میده، یه چپ و راست ( استریو ) :
                              http://electroschematics.com/wp-cont...er-diagram.gif

تغذیه OpAmp هاش هم دوبل 12 ولت صافه. پایه هشت آیسی مثبت و پایه چهار منفی تغذیه است.

اینم یه سایت از محاسبه انواع فیلترها که خودت فیلتر رو با توجه به فرکانس دلخواهت میتونی تغییر بدی :
                              http://www.linkwitzlab.com/filters.htm

خیلی ممنون علم فردا فعلا با این برد سروکله میزنیم اگه اون جواب دلخواه من را ندادحتما این کا را انجام میدهم
                              راستی ببخشید دوستان من خیلی دیربه دیر جواب میهم چونکه 15 موتور تک فاز آورده اند که سه فاز کنم بیشتر وقتمو اونا میگیرند و بدبختانه کار تولیدی خودمم هست من هیچ وقت اضافه ای ندارم ببخشید بازم میام واز کمکهایتان استفاده میکنم

دیدگاه

ابی جان منظورم همینه من دو تا نقشه گذاشته بودم شما 2 ولومه رو استفاده کردی یا 3 ولومه رو؟
                                رازی در کار نبود

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X