پاسخ : در خواست مدار فیلتر پایین گذر برای ساب
راست میگیا حتما باید آبرومون رو میبردی ؟
راستش خودت که میدونی هر وقت میرم قطعه بگیرم به طرف نمیگم که آقا یه مقاومت قهوه ای سیاه خاکستری ( چی شد) :mrgreen: به ما بده به خاطر همین یکم یادم رفت
حرف شما درست ولی اگه فقط برای فیلتر ساب بخواد همین کافیه به نظر من وگرنه برای آمپلی فایر چون جریان زیادی میکشه مناسب نیست گفتم شاید از ترانس جدا استفاده میکنه
ابی جان اگه از ترانس جدا میخوای فیلتر ساب رو تغذیه کنی اون کارو بکن و گرنه هیچ وقت اون کارو نکن
به خاطر اشتباه پیش اومده عذر میخوام :nerd:
راست میگیا حتما باید آبرومون رو میبردی ؟

راستش خودت که میدونی هر وقت میرم قطعه بگیرم به طرف نمیگم که آقا یه مقاومت قهوه ای سیاه خاکستری ( چی شد) :mrgreen: به ما بده به خاطر همین یکم یادم رفت
حرف شما درست ولی اگه فقط برای فیلتر ساب بخواد همین کافیه به نظر من وگرنه برای آمپلی فایر چون جریان زیادی میکشه مناسب نیست گفتم شاید از ترانس جدا استفاده میکنه
ابی جان اگه از ترانس جدا میخوای فیلتر ساب رو تغذیه کنی اون کارو بکن و گرنه هیچ وقت اون کارو نکن
به خاطر اشتباه پیش اومده عذر میخوام :nerd:

oo:این همه جواب ودر ضمن اینو هم بگم که تغذیه آمپلی جدا هست این ترانس برای مدار فیلتر هست و یک ترانس دارم 9 ولت بدرد این کار می خوره یا حتما باید 12 باشه همون مدار آقا مازیار را میسازم تا ببینم چی میشه و امروز رفتم دنبال یکسری آیسی به شماره LA3600-LA3607برای اکولایزر گیرم نیومد اگه میشه یکسری آیسی برای اکولایزر معرفی کنیدچونکه من در این قسمت از کشور کلا با قحطی دستو پنجه نرم میکنم به همین خاطر تا میشه زیاد باشه که حداقل یکی پیدا شه با تشکرز
دیدگاه