اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[گفتگو وتبادل نظر]در خواست مدار فیلتر پایین گذر برای ساب

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : در خواست مدار فیلتر پایین گذر برای ساب

سلام hs من اون دو ولومه را استفاده کردم چون اون یکی به گفته شما سه ولومه پروتئوس می خواست که من اصلا وقت دانلود نرم افزار ندارم به همین خاطر اون دو ولومه را ساختم و اگه لطفی کنید و یک مدار برام پیدا کنی که از همین JRC4558D درش استفاده شده باشه ریسکش کمتره بازم ازت ممنونم
    کارکن مگو کار چیست که سرمایه آمپلی ساختن است تا کار نکنی پول نداری آمپلی بسازی

دیدگاه

ابی جان خودم ظرف این یکی دو روزه میسازمش تا اگه خدا بخواد ببینم اشکالش چیه و نتیجه رو بهت میگم...
      رازی در کار نبود

دیدگاه

خیلی ممنون از کمکت ودر ضمن من دیتا شیت TL071 TL072 را دیدم فکر کنم بخاطر اینکه دیاگرام این دو ایسی با هم فرق میکنه اینطوری شده چونکه من هر دوتا را از یک مدل ایسی استفاده کردم کار نمیکنه حالا به هر حال خودت امتحانی بزن اگه تونستی راش بندازی ما رو هم در جریان بگذار و اون ایسی اکولایزر M5226 هم گیرم نیومد :cry2: :angry: خیلی ایسی خوبیه فرکانسهای زیادی را بالانس میکنه ولی حیف که اینجا نیست اصلا بیا یه کاری کنیم شما شماره عابر بانک خودت را بده من پول بریزم به حسابت شما هم یکسری ایسی برام بفرست حق زحمه خودت هم میدم نظرت چیه فکراتو بکن بهم بگو و راستی من تو انجمن بخوام فایلی رو پ لود کنم باید چیکار کنم من چیزی نمیبینم وبدرود

دیدگاه

با سلام من یک مدار پیدا کردم که با 4تا OP AMP 5532 کار میکنه آیا می تونم بجای این آیسی از LM358 -JRC4558D استفاده کنم بدرود

دیدگاه

دوست من tl071 با tl072 خیلی فرق داره. حتی ترتیب پایه های تغذیه هم در اونها متفاوته. تعجب میکنم چطور آی سی شما نترکیده.
            خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ebi Foxtrik
              با سلام من یک مدار پیدا کردم که با 4تا OP AMP 5532 کار میکنه آیا می تونم بجای این آیسی از LM358 -JRC4558D استفاده کنم بدرود
              سلام
              خانواده OpAmp های TL رو از دو عدد آخرش بشناس. عدد سوم هم تعداد OpAmp موجود در اون آی سی هستش.071 یدونه داره و 072 دوتا و ترتیب پایه هاشون کلا فرق داره. 071 امکان تنظیم آفست رو داره ، مثل LM741 .

5532 هم مثل 4558 و 072 هستش و میتونی جای هم استفاده کنی. یه فرق کوچک با هم دارن که اصلا به گوش نمیرسه، خیالت راحت.
              فقط یادت نره 5532 ، 072 و 4558 همشون دو تا OpAmp داره و ترتیب پایه هاشون شبیه همه.

دیدگاه

ابی جان میتونی از فروشگاههای اینترنتی استفاده،یکی دو روزه بدستت میرسه،یا اینکه به قطعه فروشای شهرتون بگی رو سفارشاتشون برات بیارن...
                رازی در کار نبود

دیدگاه

اون ایسی اکولایزر M5226 هم گیرم نیومد :cry2: :angry:
                  یادم رفت بگم داش ابی ، اکولایزر با OpAmp هم هست و میتونی از مداراش استفاده کنی. انگار آی سی اکولایزر رو خودت با OpAmp بصورت گسسته ساختی. یکم شلوغ میشه ولی تا آی سیش گیرت بیاد کارتو راه میندازه.
                  اینم یه PDF برای ساخت اکولایزر با OpAmp :

http://www.analogzone.com/avt08063.pdf

اگه دیتاشیت LM833 رو هم داری یه نگاه به صفحه 14 بنداز ، متوجه میشی. ( این دیتاشیت خیلی مفیده. همه نوع مدار پیش تقویت صوتی را با OpAmp مثال زده )

دیدگاه

خیلی ممنون از کمکت ودر ضمن من دیتا شیت TL071 TL072 را دیدم فکر کنم بخاطر اینکه دیاگرام این دو ایسی با هم فرق میکنه اینطوری شده چونکه من هر دوتا را از یک مدل ایسی استفاده کردم کار نمیکنه حالا به هر حال خودت امتحانی بزن اگه تونستی راش بندازی ما رو هم در جریان بگذار و اون ایسی اکولایزر M5226 هم گیرم نیومد :cry2: :angry: خیلی ایسی خوبیه فرکانسهای زیادی را بالانس میکنه ولی حیف که اینجا نیست اصلا بیا یه کاری کنیم شما شماره عابر بانک خودت را بده من پول بریزم به حسابت شما هم یکسری ایسی برام بفرست حق زحمه خودت هم میدم نظرت چیه فکراتو بکن بهم بگو و راستی من تو انجمن بخوام فایلی رو پ لود کنم باید چیکار کنم من چیزی نمیبینم وبدرود
                    سلام ابی جان من که گفتم 071 با 072 فرق داره ببین من خودم میخوام اینو بسازم فقط یه 072 داره میتونی 4558 هم استفاده کنی :

ببین 072 و 4558 از لحاظ پین هاشون مثل همن :

این 4558 :

و این 072 :

AV Maziton 100
                    Render By Artlantis Studio
                    [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

دیدگاه

با سلام خسته نباشید نمدونم از کجا شروع کنم تراکم جوابهایی که شما دادید زیاده تاپیکهای همه شما را خوندم وازشون استفاده میکنم و روی تشکر هم کلیک کردم واینجا هم ازاستاد اشک _ مازیار _علم فردا_hs67 هم تشکر میکنم وفقط چطوری فایل ضمیمه کنم یک pdf هم تو اینترنت دیدم که در مورد op amp به نظر من خیلی خفنه شما هم یه دید بندازید یه قسمت داره که با op amp اکولایزر ساخته 5532 استفاده کرده شما هم نظرتان را بگید فعلا بدرود

لینک دانلود pdf
                      http://blueguitar.org/new/schem/_fx/lepers_schems.pdf

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ashk
                        دوست من tl071 با tl072 خیلی فرق داره. حتی ترتیب پایه های تغذیه هم در اونها متفاوته. تعجب میکنم چطور آی سی شما نترکیده.
                        استا اشک آقا مازیار بهم گفته بودن که 071 پایه 7 تغذیه هستش و 4558 پایه 8 به همین خاطر نترکید و خودمم هم یه نگاهی به دیتا شیت انداختم دیدم بجای اون 701 4558 استفاده کردم با هم یکی نیستن حالا قصد دارم با op amp هم فیلتر ساب و اکولایزر بسازم ما که تو این خراب شده آیسی گیرمون نمیاد میزنیم تو کاره مدارات گسسته با تشکر بدود

دیدگاه

سلام واقعا یه عذر خواهی بدهکارم چون اصلا حواسم نبود بگم که غیر از تغذیه پینهای دیگه 071 به 4558 نمیخوره چون 071 داخلش 1 اپ امپ داره ولی 4558 دوتا واقعا شرمنده جدیدا حواسم سر جاش نیست ذهنم مشغوله به خاطر مشغله کاریم اگه پستهای دیگم رو بخونین متوجه میشین جدیدا همه چیرو اشتباه میگم بازم شرمنده

ولی اون مدار بالایی رو که بهت دادم مطمئنم که با 4558 راه می افته فقط 1 دونه 4558 میخواد
                          AV Maziton 100
                          Render By Artlantis Studio
                          [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط maziyar123
                            سلام واقعا یه عذر خواهی بدهکارم چون اصلا حواسم نبود بگم که غیر از تغذیه پینهای دیگه 071 به 4558 نمیخوره چون 071 داخلش 1 اپ امپ داره ولی 4558 دوتا واقعا شرمنده جدیدا حواسم سر جاش نیست ذهنم مشغوله به خاطر مشغله کاریم اگه پستهای دیگم رو بخونین متوجه میشین جدیدا همه چیرو اشتباه میگم بازم شرمنده

ولی اون مدار بالایی رو که بهت دادم مطمئنم که با 4558 راه می افته فقط 1 دونه 4558 میخواد
                            با سلام آقا مازیار چرا عذر خواهی میکنی حالا چه اتفاقی افتاده نهایتا یه ایسی 200 تومنی میترکید فدا سرت من منظورم این نیست که شما بهم اشتباه گفتین چون آقا اشک گفته بودن چرا آیسی نترکید منم گفتم که شما راهنماییم کردین تغذیش را درست وصل کردم به همین خاطر هنوز ایسی سالمه بله در مورد اون مدار هم دارم میسازمش البته من می خواهم 5عدد مدار گوناگون جمع کنم تا ببینم کدوم بهتره و چون آیسی هم گیرم نمیاد با op amp میخواهم اکولایزر بسازم و یک سوال داشتم در مورد این پری که میگن همونی نیست که توی پخش ماشین وضبط صوت استفاده میشه اگه اشتباه نکنم هد را بهش وصل میکنن یه توضیهی در مورد کار کردش وآیا من الان دراین پروژه میتوانم ازش استفاده کنم یا نه اون لینک pdf را که گذاشتم را بخوانید ونظری بدهید للللللللللللللللللطفا اگه میشه ها فعلا بدرود

دیدگاه

آقا مازیار اون مدار پیشنهادی شما خازنهاش همه از یک جنس هستند اون 0.1uf را میشه از همین 104 سرامیکی بزارم یا پولیستر باید باشه ( oo:نمدونم چرا هنچین شده ) بعضی وقتها خیلی خنگ میشم آقا مازیار و بقیه دوستان بدونید که من کارم تولید لوازم اداری هستش با mdf و نئوپان و بقیه چیزای دیگه بخاطر همینه اینقدر سوال میپرسم به هر حال من چند روز دیکه مزاحمتان نمیشم یه cnc خریدم که سرمو واقعا شلوغ میکنه پس یه چند روز دیگه ما را تحمل کنید قول میدم دیگه بچه خوبی بشم :read: :angry: بدرود :eek:

دیدگاه

سلام. ابی جان مدارات اکولایزر که با پ امپ ساخته میشه اگر درست ساخته بشه خیلی بهتر از آی سیهای آماده جواب میده.اون لینکی که قرار دادی عالی بود.
                                کجا زندگی میکنی ؟؟؟ اگه نزدیکی یه سری جعبه باند شیک برای ما بزن :redface:
                                خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X