اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] آمپلی فایر 60W با IRF530/9530

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آمپلی فایر 60W با IRF530/9530

یه چیز یادم رفت 100 میکرو بی پلار الکترولیتی البته 100 میکرو غیر الکترولیتی گرونه و کم گیر میاد...
    رازی در کار نبود

دیدگاه

اقا ما مولتی ترن 5 کیلو گیرمون نیومد 10 کیلو هست و یک کیلو کدوم استفاده کنم؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa65
        اقا ما مولتی ترن 5 کیلو گیرمون نیومد 10 کیلو هست و یک کیلو کدوم استفاده کنم؟
        مصطفی جان 5 کیلو نبود 2.5 کیلو بود.من 2کیلو استفاده کردم.اگه نبود 10کیلو استفاده کن ولی تنظیمش دقت بیشتری میخواد

دیدگاه

دوستان مشکل حل شد..... :wow: :wow: :wow: :wow: :wow:
          مشکل از مولتی ترن بود. خراب بود
          از همه دوستانی که با راهنماییشون منو همراهی کردند کمال تشکر را دارم.
          اینم خدمت شما عزیزان
          در آغاز هیچ نبود، کلمه بود و آن کلمه خدا بود.
          و کلمه، بی زبانی که بخواندش، و بی اندیشه ای که بداندش، چگونه می تواند بود؟و خدا یکی بود و جز خدا هیچ نبود،
          و با نبودن، چگونه می توان بودن؟و خدا بود و، با او، عدم،و عدم گوش نداشت،حرفهایی هست برای گفتن،که اگر گوشی نبود، نمی گوییم،و حرفهایی هست برای نگفتن،حرفهایی که هرگز سر به ابتذال گفتن فرود نمی آرند.حرفهایی شگفت، زیبا و اهورایی همین هایند،و سرمایه ماورایی هرکسی به اندازه حرفهایی است که برای نگفتن دارد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط DR.Lizard
            دوستان مشکل حل شد..... :wow:
            مشکل از مولتی ترن بود. خراب بود
            از همه دوستانی که با راهنماییشون منو همراهی کردند کمال تشکر را دارم.
            اینم خدمت شما عزیزان
            =D> =D> =D>

دیدگاه

dr جان چه مشکلی داشت قطع بود .یا...
              طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
              امروز رو کامل زندگی کن...
              (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

سر کار گذاشتیمون ها ...
                اگه همون مراحلی رو که تو یه تاپیک دیگه گفته بودم (اینکه به جای مولتی ترن یه جامپر بزاری و ...) خونده بودی و انجام داده بودی مشکل راحت مشخص و حل میشد...
                رازی در کار نبود

دیدگاه

میگم کم و زیاد بودن اهم مولتی ترن چه تاثیری داره امپلی؟

دیدگاه

hs جون چرا جدیدا اینقدر خشن شدی :redface: خیلی با بچه ها تند حرف میزنی تو که استادی باید به بقیه کمک کنی :agree:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa65
                      میگم کم و زیاد بودن اهم مولتی ترن چه تاثیری داره امپلی؟
                      تنظیم جریان حالت بی باری مدار تنظیم میکنه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mebk1988
                        تنظیم جریان حالت بی باری مدار تنظیم میکنه
                        میدونم منظورم اهمش که میگن اگه 2 کیلو پیدا نکردی بین 1 کیلو و 5 کیلو . 5 کیلو رو بزار برا چی :question:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط gh.kh
                          dr جان چه مشکلی داشت قطع بود .یا...
                          آره قطع بود
                          نوشته اصلی توسط hs67
                          سر کار گذاشتیمون ها ...
                          اگه همون مراحلی رو که تو یه تاپیک دیگه گفته بودم (اینکه به جای مولتی ترن یه جامپر بزاری و ...) خونده بودی و انجام داده بودی مشکل راحت مشخص و حل میشد...
                          Mostafa65 راست میگه خیلی زود عصبی میشی اگه قرار باشه همه اوتا باشند که نمیشه عزیز.. بهر حال هم از راهنماییت ممنونم هم به خاطر کم حواسی هام شرمنده
                          در آغاز هیچ نبود، کلمه بود و آن کلمه خدا بود.
                          و کلمه، بی زبانی که بخواندش، و بی اندیشه ای که بداندش، چگونه می تواند بود؟و خدا یکی بود و جز خدا هیچ نبود،
                          و با نبودن، چگونه می توان بودن؟و خدا بود و، با او، عدم،و عدم گوش نداشت،حرفهایی هست برای گفتن،که اگر گوشی نبود، نمی گوییم،و حرفهایی هست برای نگفتن،حرفهایی که هرگز سر به ابتذال گفتن فرود نمی آرند.حرفهایی شگفت، زیبا و اهورایی همین هایند،و سرمایه ماورایی هرکسی به اندازه حرفهایی است که برای نگفتن دارد

دیدگاه

باید ببخشید اگه یکم خشن حرف زدم... :rolleyes:
                            در مورد کار اون پتانسیومتر باید عرض کنم که توی تقویت کننده های کلاس AB که نیم سیکلها جدا تقویت میشن جایی که این دو نیم سیکل از هم جدا میشن سیگنال دچار اعوجاج و تغییر شکل موج میشه برای رفع این مشکل که مربوط به ولتاژ مورد نیاز ترانزیستورها برای رفتن به حالت هدایت هست چند تا روش وجود داره از جمله استفاده از یه مقاومت متغییر که با تنظیم اون و تغییر نقطه کاری ترانزیستورهای مربوط به هر سیکل به نحو مناسب،مشکل دیستورشن کراس اور بهبود پیدا میکنه...
                            نحوه تنظیم اون پتانسیومتر هم به این صورت هست که ابتدا روی حالت اتصال کوتاه هست و به تدریج مقدارش زیاد میشه تا اعوجاج برطرف بشه (اگه بیش از حد زیاد شه به ترانزیستورهای طبقه قدرت فشار میاد) که تو این مدارت حداکثر مقدار اون حدود 2 3 کیلو اهم هست،بنابراین شما میتونی از یه پتانسیومتر با مقدار بیشتر هم استفاده کنی ولی نباید مقدارش رو بیشتر از این حدود قرار بدی که فاتحه ترانزیستورای قدرت خوندس...
                            اما اگه ترجیحا از مولتی ترنهای با تعداد دور بیشتر و در همین حدود مقاومت (2 3 کیاو اهم) استفاده کنی تنظیم بهتر و دقیق تری میتونی بعمل بیاری و بیجهت هم به ترانزیستورات فشار نمیاد (تنظیم مدار حالت بهینه ای خواهد داشت)...
                            اما نیاز به هیت سینک بزرگ و مدارت درایور و جانبی مناسب هم از جمله موارد مهم و تاثیر گذار تو نتیجه گرفتن از این مدار هست...

رازی در کار نبود

دیدگاه

دوستان من نفهمیدم اتصال کوتاه یه مولتی ترن یعنی چی؟؟
                              یعنی مقاومت یه پایه صفر باشه و مقاومت اون پایه دیگه زیاد باشه؟
                              راستی اینم بگم بخاطر خوش قولی پایا من 10روز منتظر قطعات هستم ولی هنوز بدستم نرسیده!! :angry:
                              هروقت هم زنگ میزنم 15نفر هی بهم وصل میکنند آخرش ینفر میگه پیگیری میکنم ولی هیچی به هیچی!

دیدگاه

اگه اشتباه نکنم (با عرض معذرت از hs جان که به مولتی ترن یکم حساسه)، پایه وسط با یکی از پایه های کناری رو به هم وصل کنید . حالا این دوپایه که به هم وصلن باید با پایه سوم کمترین مقاومت رو داشته باشن که همون اتصال کوتاهه.

چون مولتی ترن وقتی تا انتها چرخیده بشه پایه وسط بایکی از دوپایه اتصال کوتاه و پایه وسط و اون یکی پایه کناری بیشترین مقاومت مولتی ترن رو دارن. ( بسته به جهت چرخش)
                                دعای خیر از هر چیزی بهتر است...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X