نوکریم اساتد اشک. به نظر شما اگه کراس بزارم بهتره یا مداراتی گه گفتم بدون کراس بهتره؟
در آغاز هیچ نبود، کلمه بود و آن کلمه خدا بود.
و کلمه، بی زبانی که بخواندش، و بی اندیشه ای که بداندش، چگونه می تواند بود؟و خدا یکی بود و جز خدا هیچ نبود،
و با نبودن، چگونه می توان بودن؟و خدا بود و، با او، عدم،و عدم گوش نداشت،حرفهایی هست برای گفتن،که اگر گوشی نبود، نمی گوییم،و حرفهایی هست برای نگفتن،حرفهایی که هرگز سر به ابتذال گفتن فرود نمی آرند.حرفهایی شگفت، زیبا و اهورایی همین هایند،و سرمایه ماورایی هرکسی به اندازه حرفهایی است که برای نگفتن دارد
این دیگه سلیقه ای است. من اگر بلندگوی خوب فول رنج گیرم بیاد تن کنترل رو ترجیح میدم. البته من یه نمونه صدا از 4432 توی سایت گزاشته بودم که یادم نیست کجا بود. نمیدونیم دیدیش یا نه. توی اون قسمت باس از یه فیلتر ساب استفاده شده و توی قسمت تریبل از سیستم تن کنترل. اینکار باعث میشه باس فوق العاده قوی رو در کنار صدای تقریباً کامل تن کنترل داشته باشم. به نظر خودم که بدک نبود.
خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت
با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا
من یه سوال پیش پا افتاده دارم!! :redface:
کراس اوور همون اکولایزر هسی یا چیز دیگه؟؟
dac چیه؟؟
فرق بلند گوی میدرنج با فول رنج پخش فرکانس های مختلفه؟؟
این بلند گو های کوچیک که کنار باند ها میزارن کارشون چیه؟
من یه سوال پیش پا افتاده دارم!! :redface:
کراس اوور همون اکولایزر هسی یا چیز دیگه؟؟
dac چیه؟؟
این بلند گو های کوچیک که کنار باند ها میزارن کارشون چیه؟
کراس اوور تفکیک کننده فرکانس هست.یعنی فرکانس های مختلف رو میتونه تو خروجی های مختلف بده.
دو نوع داره اکتیو و پسیو...
اکتیو با IC یا مدارات تقریبا پیچیده
پسیو با سلف و خازن و مقاومت های وات بالا
مثل همین اسپیکر های کامپیوتر که یدونه ساب داره که فقط باس میده(بوم بوم) که میشه فرکانس پایین و یکی هم که صدا های ریز رو پخش میکنه(تیوتر)
یه مدل هایی هم هستند سه تا خروجی تفکیک شده دارند. bass - midrange - high(تویتر)
DAC?
این کلمه برگرفته از Digital to Analog Convertor می باشد . در ادامه مطلب در رابطه با این ویژگی بحث می کنیم.
Digital to Analog Convertor
مبدل دیجیتال به آنالوگ که به صورت مخفف DAC نامیده می شود ، یک مدار الکتریکی داخلی که اعداد گسسته دیجیتالی را به سیگنال های پیوسته تبدیل می کند . عمل عکس توسط یک مبدل آنالوگ به دیجیتال صورت می گیرد .
به طور کلی ، DAC یک وسیله الکترونیکی می باشد که در ورودی ، یک عدد دیجیتالی را دریافت کرده و به یک جریان آنالوگ تبدیل می کند .
برای اجتناب از ناهمواری ، ورودی ADC یا مبدل آنالوگ به دیجیتال باید فیلتر Low-Pass شود ، تا فرکانس هایی که غیر استاندارد و نامطلوب هستند پاک شوند . این فیلتر ، فیلتر صاف کردن ناهمواری ها نامیده می شود و برای یک سیستم DAC که با سیگنال های آنالوگ فرکانس بالا کار می کند ، ضروری است .
هر چه تعداد بیت های مبدل مذکور بیشتر باشد ، دستگاه از کیفیت بالاتری برخوردار است .
فول رنج بلندگویی هست که میتونه طیف وسیعی از محدوده فرکانسی قابل شنیدن رو ایجاد بکنه ( البته نه بصورت کامل ) طراحی فول رنج باید دقیق و حساب شده باشه تا نهایتا بشه یک وضعیت مطلوب برای پاسخگویی فرکانسی خطی در محدود بم تا زیر بدست بیاد.
نمونه ساده از استفاده فول رنج ها :تلوزیون ها / رادیو ضبط های تک بلندگو مخصوصا قدیمی / رادیو های قدیمی / بلندگوهای سیستم های پابلیک آدرس (مخصوص سخنرانی)و... هستند
اونچه که مسلمه یک فول رنج به هیچ وجه نخواهد توانست فرکانسهای بالارو مثل یک توییتر خوب و فرکانسهای پایین رو مثل یک ووفر مناسب تولید بکنه .
برای غلبه بر این مشکل یک دیافراگم شیپوری شکل سبک و کوچک نیز هم مرکز با دیافراگم اصلی نصب میشه تا بتونه کمبود فرکانسهای بالارو جبران بکنه
و بلندگو در یک جعبه خیلی بزرگ نصب میشه تا بوسیله افزایش حجم جعبه و پایین آمدن میزان فشردگی هوا در حین حرکت دیافراگم بیس های قوی تری تولید بشه
توجه داشته باشید که یک فول رنج علی رغم محدودیت پهنای باند فرکانسی بهترین گزینه برای آمپلی فایر های لامپی مخصوصا Diyer ها خواد بود. بدلیل تاثیر پذیری شدید آمپلی فایر لامپی ( مخصوصا بدون فیدبک )از امپدانس AC بلندگو
چرا که برای استفاده از یک فول رنج شما نیازی به کراس اوور های پیچده نخواهید داشت واین یعنی امپدانس AC خطی تر و نهایتا صدای خطی تر.
اگه منظورتو درست فهمیده باشم تیوتر هستند
و کلمه، بی زبانی که بخواندش، و بی اندیشه ای که بداندش، چگونه می تواند بود؟و خدا یکی بود و جز خدا هیچ نبود،
و با نبودن، چگونه می توان بودن؟و خدا بود و، با او، عدم،و عدم گوش نداشت،حرفهایی هست برای گفتن،که اگر گوشی نبود، نمی گوییم،و حرفهایی هست برای نگفتن،حرفهایی که هرگز سر به ابتذال گفتن فرود نمی آرند.حرفهایی شگفت، زیبا و اهورایی همین هایند،و سرمایه ماورایی هرکسی به اندازه حرفهایی است که برای نگفتن دارد
دوستان کمک....
این آمپ 9240 , 240 که ساختم الان دوتاشو دارم وقتی میخوام باهم کار کنن وقتی تغذیشونو از یه ترانس میگیرم صدای خروجی فقط خررررر بلند میاد وقتی جدا میشه درست میشه چی کارکنم.
بعد از dc کردن ولتاژ میزنم به خازن صافی 4تا 7400u 100 ولت بعد مثل حالت معمول منفی به منفی مثبت به مثبت و 0 هم به 0
وقتی تکی هست کار میکنه ولی جفتش رو که میزنم خراب میشه صدا
:-?تغذیه رو از روی پایه در ین دو ترانزیستور نسبت به هم و0 مدار اندازه بگیر ببین درسته شاید قطعی داشته باشه
بعد چک کن ببین ترانزیستوا داغ نمیکنه.
تغذیه رو هم که اتشا الله درست نصب کردی دیگه.
طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
امروز رو کامل زندگی کن...
(یه روز یعنی هیچوقت!)
دیدگاه