اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] آمپلی فایر 60W با IRF530/9530

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آمپلی فایر 60W با IRF530/9530

نوشته اصلی توسط Soheil74
    از نظر پایه یا شماتیک که تغییری لازم نداره؟
    تنظیمش همون چیزیه که در اول تاپیک هستش؟
    یه PCB دیگه هم برای زدم یه نگاهی بندازید ببینید خوبه یا نه؟!
    http://www.mediafire.com/?2ks9lc42lnq325z
    540/9540 از نظر پایه مثل 530/9530 هستن. همشون گیت بغلن.
    برای تنظیم مدار، کل تاپیکو بخون که به خرج اضافی دچار نشی.
    PCB هم که کشیدی از قبلی یه کوچولو بهتره، اونم حذف ترکهای قرمز روی برده. اما در کل خوب نیست!

دیدگاه

میگم یه سوال دارم mje340 با kse340 یکیه ؟فکر کنم kse روش نامگذاری ژاپنیه
      بعد اگه کسی ترانس حلقوی میخواد مهران کیت تو پاساژ فرقانی پیچیده شده دوبل 40 ولت 4 امپر داره برا فروش 35 تومن

دیدگاه

دوبل 40 و 4 آمپر میشه 320 وات. اگه 35 تومن باشه که باید خرید و انبار کرد :mrgreen: :mrgreen:

320 وات معمولی بالای 45 تومن باید باشه .

دوستان اگر استفاده از این ترانس حلقوی(با هسته ی ؟؟؟) که 35 تومنه برای آمپلی فایر خوبه من حتمآ میرم بخرم.

لطفا نظر بدین که بخرم یا نه.

من هسته خالی برای ترانس 400 وات رو تو امجد قیمت کردم گفتن 40 تومن!!!!
        دعای خیر از هر چیزی بهتر است...

دیدگاه

آقای علم فردا میشه در مورد تنظیم مولتی ترن هم یه توضیح بدید؟
          راستی من به جای خازن های 47میکرو،100میکرو گذاشتم،مشکلی پیش نمیاد؟

دیدگاه

مصطفی جان KSE340/350 دقیقا همون MJE340/350 هستن. میتونی استفاده کنی.
            در مورد ترانس باید میپرسیدی که 4 آمپرو روی 80 ولت میده یا روی 40 ولت!؟ یا توانشو جویا میشدی . یا حداقل عکسی از ترانسش میگرفتی که حدود توانشو بهت بگم.

nn جان اون ته امجدیه یه کم گرونفروش تشریف داره. شما بگرد ترانس آماده با ولتاژ نزدیک مقدار نیازت پیدا کن، ارزونتر میفته برات. من سال پیش یه ترانس 225 وات گرفتم 9 تومن. از زیر زمین امجد، از یه فروشگاهی که تقریبا همه چی میفروشه. ترانسش حرف نداره. حجمش کم، قدرتش بالاست، قیمتش عالیه و ...
            فقط باید یه کم بگردی . به پاساژ فتوت هم حتما سر بزن.

برادر سهیل تنظیم مولتی ترن 530/9530 رو تو پست اول گفتم. اما شما جهت اطمینان بیشتر؛ دو تا مقاومت پرتوان ( بالای 2 وات ) با مقداری بین 10 تا 47 اهم ، با هریک از خطوط تغذیه سری کن و بعد به مدارت وصل کن. مولتی ترن رو هم رو مقدار حدودی وسط قرار بده. یه آمپرمتر DC هم با تغذیه مثبت سری کن. بعدش بلندگو رو وصل و وورودی رو بدون سیگنال بذار. بعد از روشن شدن تغذیه مقدار آمپرمترو روی عدد 50 تا 60 میلی آمپر تنظیم کن. فقط عجله نکن و همه موارد ذکر شده رو با حوصله و مو به مو انجام بده.
            اون خازن 47 میکرو هم برای صافی هستش. ایرادی نداره اگه 100 میکرو جاش بذاری. فقط خازن ها نباید کمتر از 50 ولت باشن.

دیدگاه

من تهران نیستم چندی پیش پرسیدم گفت دوبل 40 4 امپر بهش میخورد راحت هر سر 2 امپر بده بابا ما هم یه چیزی بارمونه البته الان قیمتش حتما حتما افزایش داشته

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa65
                من تهران نیستم چندی پیش پرسیدم گفت دوبل 40 4 امپر بهش میخورد راحت هر سر 2 امپر بده بابا ما هم یه چیزی بارمونه البته الان قیمتش حتما حتما افزایش داشته
                اختیار داری مصطفی جان! کار برو بچ صوتی درسته!
                خب اگه هر سر 2 آمپر باشه احتمالا روی 40 ولت، 4 آمپر میده که میشه 160 ولت آمپر.

دیدگاه

در اولین تست خازن ورودی -35 ترکید!! :mrgreen:
                  برای تنظیم مولتی باید بین کدوم پایه هاش رو اندازه بگیرم؟

دیدگاه

سهیل جان منظور از وسط اینه که مقاومت هر سر کناری با سر وسط مساوی باشه .

سمت راستی رو با وسط اندازه میگیرید . سمت چپی رو هم با وسط اندازه میگیرید . با چرخش پیچ سعی کنید این دو مقدار مساوی بشه.

این کار هم قبل نصب رو برد باید انجام بشه که صد البته بهتر از من میدونید.

دیدگاه

خب مشکل خازن برطرف شد!یه اشتباه در pcb بود!
                      فقط الان اسپیکر هارو بدون سیگنال که وصل میکنم یک صدایی میدن!و ولتاژ سر هر خروجی 35.5 هستش!
                      آیا این درسته؟
                      راستی اون آمپرمتر رو به دوسر چه قطعه ای بزنم؟
                      مولتی متر رو هم الکی تنظیم کردم،چون اعصابم خورد شد دوتا پایه هاش اصلا با هم یکی نمیشدن! :angry:
                      اینم بگم که اون سیم 12دور آخرش رو هم چون سیم نداشتم نذاشتم!
                      اشکالی بوجود نمیاد؟
                      متاسفانه فروشنده....بجای bc556 بهم bc557 داده که ظاهرا زیاد با هم فرق نمیکنند!

دیدگاه

حتمآ که نباید دقیق مثل هم باشه چون با هر با چرخیدن مقدار یکی کم و مقدار دیگری زیاد میشه و این کار رو سخت میکنه .

اگه رو خط مثبت ولتاژ ورودی فیوز دارین ، فیوز رو در بیارین و دو تا پایه های جا فیوز رو به دو تا پروب آ مپر متر وصل کنید (آمپر متر با ورودی V+ سری میشه) و مقدار جریان روبه مقداری که جناب علم فردا فرمودن برسونید.

دیدگاه

اگر الان حوصله ندارین بعدآ انجام بدین .

چون تنظیم مولتی ترن و رعایت ایمنی مهمه .

یهو دیدین نصف مدار و ماسفتا رفت هوا و دود همه جا رو پر کرد.

اون سلف بدون هسته رو هم اگه تونستین باسیم مفتولی چیزی ( اگه لاک نداره از کناره ها به هم اتصالی نکنن، خیلی کم فاصله دار باشه) درست کنید.

اون صدایی که از بلندگو میاد چقدره ؟ به بلندگو جریان DC که وارد نمیشه ان شاءالله؟؟؟

در ضمن نوشته بودین بلندگوها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

برای تست حتمآ از یه بلندگوی معمولی بدرد نخور استفاده کنید که اگر احیانآ سوخت ، ضرر زیادی وارد نکنه (مالی)

شما بلندگو(هااااااا) رو به مدار وصل کردین

جناب علم فردا شما که این مدار رو ساختین هم یه حرفی،سخنی ،نصیحتی بفرمایید .شاید من چرت و پرت گفته باشم و یهو خدای نکرده سهیل جان و مدارش هر دو باهم برن هوا.(زبونم لال :-SS)

دیدگاه

وقتی مدار رو به ترانس وصل میکنم،32 ولت سر خروجی بلندگو میاد!البته بدون سیگنال ورودی!
                            ضمنا آمپرمتر رو هم که وصل کردم آمپر 0بود!دلیلش همون وصل نبودن بلندگو هستش؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Soheil74
                              وقتی مدار رو به ترانس وصل میکنم،32 ولت سر خروجی بلندگو میاد!البته بدون سیگنال ورودی!
                              ضمنا آمپرمتر رو هم که وصل کردم آمپر 0بود!دلیلش همون وصل نبودن بلندگو هستش؟
                              سهیل جان یه عکس از پشت و روی مدارت بگیر ببینیم چه کردی برادر !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علم فردا
                                سهیل جان یه عکس از پشت و روی مدارت بگیر ببینیم چه کردی برادر !
                                خدمت شما!البته یکم زیادی توی اسید بود یذره خراب شد!اون سیم هم برای تصحیح pcb زدم
                                الان که بلندگو رو به خروجی وصل میکنم بدون سیگنال ورودی 8آمپر میکشه! oo:
                                بلندگو 4اهم هستش و فک کنم 20یا25وات
                                http://up98.org/upload/server1/01/z/...egca5ilscx.jpg
                                http://up98.org/upload/server1/01/z/...u59evq5shj.jpg

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X