پاسخ : نظر در مورد ساخت آمپلی فایر 200Wاستریو با ماسفت
سلام دوستان pcb جدید اماده است فقط یه چند تا لحیم کاری مونده که به خاطر سوختن هویه عقب افتادلینک pcb هم جدید شده اگر کسی قصد زدن این pcbرو پس از تست داره از حزذ جدید صفحه یه بار دیگه دانلود کنه.
طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
امروز رو کامل زندگی کن...
(یه روز یعنی هیچوقت!)
سلام دوستان مدارو تست کردم عالی بود با دو تا بلندگو 12 اینچی تست کردم حدودا 2 دقیقه بدون هیتسینگ ترانزیستورا هم داغ نمیشد .
شماتیک یه مشکل کوچولو داره البته شاید من فکر میکنم به هرحال لینک پاسخ 18رو اصلاح کردم باز هم pcbرو اینجا هم میگذارم اگر کسی خواست بسازه مشکلی نداره.فقط باید دقیقا مطابق pcbبسازه اگرکسی خواست دستکاری هم بکنه خود داند. :NO: http://wdl.persiangig.com/pages/down...om/100%20W.rar
(یه روز یعنی هیچوقت!)
وای اقا ما عاشق این pcb که زدی شدیم!!!
چه قدر براش وقت گذاشتی؟؟
اقا ما هم میخوایم تو پرو÷ه های بعدی بسازیمش!! ( مازیار نزنیا!!! حالا میگی تو اون 9530-530 رو بساز این پیشکش!!)
gh.kh جون شماتیکش رو هم میزاری؟؟
این ترانس چقدری میخواد؟؟ ترانسش باید 50 تا 60 تومن بشه احتمالا...
دادا ما چاکریم...
وقت... :-??
به نظر من اگر میخوای بسازی مدارخوبیه تست هم شده عالیه. اما با این حساب دادا مازیار حتما چکیت میکنه. :mrgreen: اخه تاپیک رو کامل نخوندی چون شماتیک اول تاپیکه
اما از قیمت ترانس اطلاع دقیقی ندارم چون همیشه خودم میپیچم .اما علم فردا باید اطلاع داشته باشه.
(یه روز یعنی هیچوقت!)
چرا میزنی؟؟!!!
بابا من که دارم میسازمش!! pcb اش رو هم گذاشتم تو تایپیک خودش ایراداتشو بگن!!!
برای امپ بعدی میخوام اینو بسازم!!
این بالاخره 100 واته یا 200 وات؟؟ تایپیک عنوانش 200 واته اسم pcb مدار 100 وات!؟؟؟
منظورم از ترانس امپرشه ولتش که تو pcb زده دوبل 45 ولت...
این نصف اون av200 هست؟؟ مینی مونتاربو!!!؟؟
MJEها رو میشه به جاش از BD140و139هم استفاده کرد و نیازی هم به هتسینگ نداره ولی اگر خواستی به هتسینگ وصلش کنی باید عایقش هم بکنی .اما چون داغ نمیشه از هتسینگ یکم دورش کن.
(یه روز یعنی هیچوقت!)
میگم gh.kh این مدار رو بالا خره ساختی تست کنی؟؟ خب این که همون مدار هست که لینک اصلیش رو گذاشتی با 4 اهم خروجی ماکزیمم باید 320 وات خروجی بده دیگه...کیفیتش هم مثل امپ علم فرداست... میخوام اینو بسازم برای ترانسش موندم چی بگیرم...35 دوبل 8 امپر خوبه یا زیاده؟؟
مهدی جان این مدار که خیلی وقته تست شده برا ترانس هم من با 40 ولت متقارن هر سر 3 آمپر تست کردم رو با 16 اهم خوب بود هنوز بلندگویی کهبشه تست اساسی ازش گزفت ندارم اما مدار عالیه.
اما خود مدار ذکر کرده ترانس با ثانویه 300va .
(یه روز یعنی هیچوقت!)
دیدگاه