اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[گفتگو و تبادل نظر] نظر در مورد ساخت آمپلی فایر 200Wاستریو با ماسفت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : نظر در مورد ساخت آمپلی فایر 200Wاستریو با ماسفت

نوشته اصلی توسط shahinbahari
    میخوای بدنش رو زمین کن. اگه سوخت به من ربطی نداره ها!!!!
    ستاد ترجمه ECA
    =)) =))

نوشته اصلی توسط mahdi.7
    داداش ممنون!! =))
    مونده بودم یعنی چی این!!
    حالا منظور از بدنش اینجا چیه؟؟ @-)
    بدنه ماسفت ها؟؟

بدنه 177 رو میگم =)) =))

دیدگاه

سلا م دوستان اینم یه عکس از مونتاژ شده مدار.
      طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
      امروز رو کامل زندگی کن...
      (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط erfan m
        بدنه 177 رو میگم

نه دادا ریسکش زیاده دارم 177 هارو برمیدارم 556 میزارم

دیدگاه

:angry: :angry: :angry:
          نشــــــــــــد دوباره!!
          gh.kh بیا میخوام چکیت کنم
          556 هارو گذاشتم دوباره رو 3.5 ثابته :cry2: :cry2:
          البته فکر کنم 2 تاشون سوخته باشن چون ماله 953-530 بود که کار نمیداد

دیدگاه

گفتم نو بگذار نه از اوراقی در بیار
            در صورتی که 556 درست باشه مشکلی پیش نمیاد.
            (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

میدونم جاش اینجا نیست ولی خیلی کارم گیره
              gh جان به پیغام خصوصی که دادم جواب بده
              در آغاز هیچ نبود، کلمه بود و آن کلمه خدا بود.
              و کلمه، بی زبانی که بخواندش، و بی اندیشه ای که بداندش، چگونه می تواند بود؟و خدا یکی بود و جز خدا هیچ نبود،
              و با نبودن، چگونه می توان بودن؟و خدا بود و، با او، عدم،و عدم گوش نداشت،حرفهایی هست برای گفتن،که اگر گوشی نبود، نمی گوییم،و حرفهایی هست برای نگفتن،حرفهایی که هرگز سر به ابتذال گفتن فرود نمی آرند.حرفهایی شگفت، زیبا و اهورایی همین هایند،و سرمایه ماورایی هرکسی به اندازه حرفهایی است که برای نگفتن دارد

دیدگاه

ووواااای
                دیروز اومدم مدلرو به تغذیه وصل کردم کارکرد!! البته فقط یه طرف مدار کار میکرد اونم مولتی ترنش قطع بود که وقتی بهش دست زدم کارکرد ولی اونطرفش نه...
                اقا ما یه ذره حال کرده بودیم که
                زمین مدارو موقتا به یه پایه از مقاومتا وصل کرده بودم که یه دفعه سیمه خورد به مقاومت بغلی و بووووووم!!
                یه بوی بدی بلند شد و جریان دوباره برگشت به 3.5 میلی و دیگه تکون نمیخوره!!
                نمیدونم کجای مدار سوخته حالا!! رفتم 556 گرفتم همشو عوض کنم دوباره!!! میگم از کجا بفهمم 556 ها سوخته یا mje ها یا خدای نکرده ماسفت ها که شده دونه ای 2000 تومن؟؟!!

دیدگاه

bc هارو باید درحالت دیددی تست کنی + اندازه مقاومت پایه ها در حد مگا اهم
                  mje روهم همچنین.
                  برا ماسفتها هم میتونی وقتی که ولتاژ مدار وصله تست کنی با دست زدن به گیت بلندگویی که به خروجی وصله(دم دستی) به طرف بالا یا پایین میره.
                  (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

سلام...
                    556 هارو عوض کردم یکشون در اثر اون فاجعه جان سوز یه سوراخ وسط درست شده بود :surprised:
                    MJE ها و ماسفت هارو عوض نکردم احتمال زیاد سالمن
                    وقتی زدم به تقذیه دوباره نصف سمت چپ که هیچی سمت راست درست شد و با تغییر مولتی ترن جریان تغییر میکنه مولتی ترن dc ofset رو هم یه طرفی که dc کمتر بشه چرخوندم ولی از 2. ولت پایین تر نمیاد :angry:و وقتی یه بلند گو دم دستی بش وصل میکنم جریان میره رو 100 میلی و ماسفت ها که هیچ 556 ها جوش میارن و MJE ها یه کم گرم میشن و صدای تراکتور از بلند گو میاد :angry: :cry2:
                    اونطرف رو که بعدا با حوصله خدمتش میرسم ولی این چرا اینجوریه؟؟ در ضمن تغذیم دوبل 24 ولته و خازن درست حسابی برای صافی ندارم فعلا بزارم ماله اینا نیست یا ماسفتی MJE چیزی سوخته که اینجوری میشه؟؟
                    یه چیز دیگه این که من کل شهر رو گشتم ولی خازن 6800 و 10000 میکرو 63 ولت پیدا نکردم همه بیشتر 50 ولت نداشتن طوری نیست 50 ولتی بزارم؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                      سلام...
                      556 هارو عوض کردم یکشون در اثر اون فاجعه جان سوز یه سوراخ وسط درست شده بود :surprised:
                      MJE ها و ماسفت هارو عوض نکردم احتمال زیاد سالمن
                      وقتی زدم به تقذیه دوباره نصف سمت چپ که هیچی سمت راست درست شد و با تغییر مولتی ترن جریان تغییر میکنه مولتی ترن dc ofset رو هم یه طرفی که dc کمتر بشه چرخوندم ولی از 2. ولت پایین تر نمیاد :angry:و وقتی یه بلند گو دم دستی بش وصل میکنم جریان میره رو 100 میلی و ماسفت ها که هیچ 556 ها جوش میارن و MJE ها یه کم گرم میشن و صدای تراکتور از بلند گو میاد :angry: :cry2:
                      اونطرف رو که بعدا با حوصله خدمتش میرسم ولی این چرا اینجوریه؟؟ در ضمن تغذیم دوبل 24 ولته و خازن درست حسابی برای صافی ندارم فعلا بزارم ماله اینا نیست یا ماسفتی MJE چیزی سوخته که اینجوری میشه؟؟
                      یه چیز دیگه این که من کل شهر رو گشتم ولی خازن 6800 و 10000 میکرو 63 ولت پیدا نکردم همه بیشتر 50 ولت نداشتن طوری نیست 50 ولتی بزارم؟؟
                      سلام
                      خب چرا تست نمی کنی؟؟
                      یک روش تست ماسفت تو این تاپیک قرار دادم ماسفت ها رو با این روش تست کن
                      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=59424.0

دیدگاه

ممنون محمد جان تایپیک بسیار مفیدی رو درست کرده بودی قبلا هم سرزده بودم و تموم ماسفت هارو تست کردم
                        gh.kh کجایی پس؟؟ این اشکال که گفتم ماله ماسفت ها یا ترانزیستور هاست یا چیز دیگه؟؟

دیدگاه

مهدی جان bc ها رو از مدار در بیار و تست کن تست اهم هم مهمه ببین چقدر مقاومت پایه هاشه تو حالتی که 556 رو از مدار جدا کردی ببین بازم صدا داری (صدای تراکتور)
                          اونطرف هم احتمالا یکی از ترانزیستوراش مشکل داره (556)
                          (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط gh.kh
                            مهدی جان bc ها رو از مدار در بیار و تست کن تست اهم هم مهمه ببین چقدر مقاومت پایه هاشه تو حالتی که 556 رو از مدار جدا کردی ببین بازم صدا داری (صدای تراکتور)
                            اونطرف هم احتمالا یکی از ترانزیستوراش مشکل داره (556)
                            یعنی تموم 556 هارو از مدار در بیارم و به تغزیه وصل کنم؟؟ مدار اینجوری کار میکنه؟؟
                            تموم اونارو قبل از گذاشتن تو مدار تست کردم مقدار هاشون معمولی بود...

دیدگاه

امپ من حتی زیر بار 240/9240 هم زیاد داغ نمیکنه تا چه برسه به بقیه یه جای کارت میلنگه . :-?
                              بازم ترانزیستورات رو چک کن مقدار مقاومت هارو درست گذاشتی.
                              (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

مقاومت هارو که اره بابا درسته... نمیدونم فکر کنم باید MJE هارو عوض کنم
                                دارم از دست این دیوونه میشم @-)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X