اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[گفتگو و تبادل نظر] نظر در مورد ساخت آمپلی فایر 200Wاستریو با ماسفت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : نظر در مورد ساخت آمپلی فایر 200Wاستریو با ماسفت

نوشته اصلی توسط erfan m
    اولش شاید یکم کار نکنه بعد درست میشه

شاید بشه پاور کامپیوتر رو یکم دستکاری کرد با تغییر هسته و سیم پیچ ها !!

پاور کامپیوتر توی اوراق فروشی های عبدل اباد پرسیدم فکر کنم گفت 15 تومن :mrgreen:

اگه بشه خیلی خوب میشه :icon_razz:
    درود
    این جا گیر اورم پاور سالم 5000تومن :nice:
    برو حال کن
    Fail Never
    گروه انجمن صوتی در تلگرام 09159126127
    دوستانی که تمایل دارن لطفا پیام بدین

دیدگاه

شما بلدی پاور رو دستکاری کنی تا مثلا همین دوبل 35 رو بده؟؟ ایده خوبیه ولی فکر نکنم بشه چون برای دوبل 12 و 5 و... ساخته شده...
      در کل سخته ولی اگه بشه یه سوییچینگ توپ ساخت یک چهارم قیمت ترانس هم توانش میشه :nice:
      راستی نویزی که ایجاد میکنه رو فکرشو کردین؟؟ من یه سوییچینگ 12 دارم وقتی میزارمش کنار یه امپ صدای تراکتور و موتور جت میده!!

دیدگاه

این یک نقشه پاور کامپیوتر هست :mrgreen:

اون قسمتشو که دورش خط کشیدم رو بر داریم میشه برای 35 دوبل ساخت دیگه

اینم برای محاسبه

http://schmidt-walter.eit.h-da.de/smps_e/hgw_smps_e.html

نوشته اصلی توسط mahdi.7
        راستی نویزی که ایجاد میکنه رو فکرشو کردین؟؟ من یه سوییچینگ 12 دارم وقتی میزارمش کنار یه امپ صدای تراکتور و موتور جت میده!!
        اگه یکم فاصله بدیم درست میشه :mrgreen:

نوشته اصلی توسط jooly
        درود
        این جا گیر اورم پاور سالم 5000تومن :nice:
        برو حال کن
        دوتا ال سی دی لپ تاپ خریم 2 تومن :nice:

برو حالشو ببر :icon_razz:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط erfan m
          این یک نقشه پاور کامپیوتر هست :mrgreen:

اون قسمتشو که دورش خط کشیدم رو بر داریم میشه برای 35 دوبل ساخت دیگه

من نگرفتم چی شد !
          یعنی اون سیمپیچ رو کلا حذف باید کرد یا باید متناسب با 35 تغییرش داد ؟
          از جهت جریان چی ؟ مشکلی پیش نمیاد ؟
          چون پاور یه سنسور جریان هم داره که اگه از یه حدی بیشتر جریان بکشی خاموش میشه !
          مفید بود ؟ بجای اسپم میتونید از دکمه ی تشکر استفاده کنید.
          [img width=405 height=100]http://eros8631.persiangig.com/image/pp.png[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط erfan m

دوتا ال سی دی لپ تاپ خریم 2 تومن :nice:

برو حالشو ببر :icon_razz:
            چیییییییییییییی؟
            شوخی میکنی :eek: سالمه ؟چند اینچه ؟ یک عکس بزن ازش
            Fail Never
            گروه انجمن صوتی در تلگرام 09159126127
            دوستانی که تمایل دارن لطفا پیام بدین

دیدگاه

سلام
              من که ازش دوتا ساختم.

یکیش رو 110 ولت و یکیش رو 124 ولت ساختم.

به نظر من خیلی خوبه.

فقط جرآت نکردم که خروجی رو اتصال کوتاه کنم . ولی با جریان کشی 2/1 آمپر ( رو 110 ولت که میشه 231 وات ) هیچ افت ولتاژی نداره .
              دعای خیر از هر چیزی بهتر است...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jervis
                من نگرفتم چی شد !
                یعنی اون سیمپیچ رو کلا حذف باید کرد یا باید متناسب با 35 تغییرش داد ؟
                از جهت جریان چی ؟ مشکلی پیش نمیاد ؟
                چون پاور یه سنسور جریان هم داره که اگه از یه حدی بیشتر جریان بکشی خاموش میشه !
                اره دیگه اون ترانسش رو بر می داریم به جاش یه ترانس دیگه برای هر چند ولت که خواستیم می سازیم :icon_razz:

فکر نکم مشکلی پیش بیاد با تغییر مقاومت ها برای اون ولتاژی که خواسیتم تنظیمش می کنیم یا اینکه یه سرش می کنیم خودش بیشترین جریان رو بده :mrgreen:

نوشته اصلی توسط jooly
                چیییییییییییییی؟
                شوخی میکنی :eek: سالمه ؟چند اینچه ؟ یک عکس بزن ازش
                این عکس یکیشه

http://i.pchub.com/i/Sharp-LM64P728-LCD-6-to-11-VGA-LM64P728-b-16258.jpg
                http://i01.c.aliimg.com/img/ibank/2010/856/482/160284658_1447928464.jpg

عکس دومیه که اون روش میشه یکم با مال من فرق داره
                دیتاشیت اینو پیدا نکردم ولی اون یکی رو دیتاشیتش رو پیدا کردم
                وقتی که خریدم چراغ ال سی دیش شکسته بود اون یکی هم سوخته بود :mrgreen:
                اون یکی رو تغذیشو وصل کردم کل صحفه زرد شد اون موقع زیاد از دیتا شیتش سر در نمی اوردم الان که نگاه می کنم می بینم یه چیزای فهمیدم

می خوام دوباره راش بندازم :wow:

فقط بعضی از جاهاش ضربه خورده یکم رنگش شده :mrgreen:

لپ تاب هم بود البته قدیمی دونه ای 15 تومن یا 25 تومن می داد :icon_razz:

نوشته اصلی توسط nn20
                سلام
                من که ازش دوتا ساختم.

یکیش رو 110 ولت و یکیش رو 124 ولت ساختم.

به نظر من خیلی خوبه.

فقط جرآت نکردم که خروجی رو اتصال کوتاه کنم . ولی با جریان کشی 2/1 آمپر ( رو 110 ولت که میشه 231 وات ) هیچ افت ولتاژی نداره .
                چی ؟ همین پاور رو ؟ oo:

دیدگاه

اقا شما برو برای ساخت ما هواتو داریم
                  فقط ای سی ها و ماسفت های سوییچینگ چون کاربردشون کمه و زیاد خریدار ندارن سخت گیر میان یا باید از پاور های قدیمی بر داشت...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط erfan m
                    چی ؟ همین پاور رو ؟ oo:
                    اینو :

دیدگاه

nn جان روش محاسبه تعداد دور ترانس رو برای همین منبع لطف میکنی بگی چطوریه کلا یه توضیحی هم بده راجب به مدار ممنون

دیدگاه

پاسخ : نظر در مورد ساخت آمپلی فایر 200Wاستریو با &#

نوشته اصلی توسط Mostafa65
                        nn جان روش محاسبه تعداد دور ترانس رو برای همین منبع لطف میکنی بگی چطوریه کلا یه توضیحی هم بده راجب به مدار ممنون
                        تعداد دور های ترانسش برای ولتاژ 100 ولت بالای شماتیک ترانس نوشته شده. البته درصورتی که هسته ETD59(صرف نظر از SPECS هسته) استفاده نکنید ، تعداد دور ها متفاوت خواهد بود . ولی ETD59 گیر میاد ( حتی آلمانیش!)

اولیه : 24 دور سیم 1.34 (من 1.4 گذاشتم )

ثانویه:18 دور (2تا 9 دور ) سیم 1.76 (من 19 دور 1.8 گذاشتم )

برای تغییر ولتاژ هم باید مسیر فیدبک رو دنبال کنی و ولتاژ زنر رو متناسب تو رنج 95 تا 120 ولت انتخاب کنی و با سری کردن زنر هایی با مجموع ولتاژ مورد نیاز،به ولتاژ مورد نظر برسید.

البته شماتیک مدار مسیر فیدبک رو از 0 و +v گرفته و ولتاژ زنر باید رنج 45 تا 60 باشه . ولی من فیدبک رو از +vو -v گرفتم .(ولتاژ زنرها دوبرابر میشه)

مدار مجافظ اتصال کوتاه نداره و اگه اتصال بدی میره رو هوا (+ خودتون !)

منم برای محافظ از مقاومت شانت و فتوترانزیستور اپتوکوپلر (4n25) استفاده کردم که میشه (بهتره) از ترانس جریان (CT) بجای شانت استفاده کرد.

فیلتر اولیه مدار هم مشکل داشت .( با وسایل خونه من !نه اینکه بگم مدار ایراد داره !) و روی تصویر تلویزیون نویز مینداخت که با تغییر LINE FILTER و خازن های قبل و بعدش ( مجموعه لاین فیلتر و خازن های قبل و بعدش یه نویز فیلتر میسازه ) ، نویز مدار برطرف شد .

دیدگاه

کلا هزینش چقدر شد ؟ :biggrin:

اگه بخوام من 70 دوبل برای AV400 بگیرم نمی خواد دوباره ترانس رو محاسبه بشه ؟

PCB هم کشیدی ؟ :mrgreen:

دیدگاه

چیکار میکنید میخواین تایپیکو پخ پخ کنید الان استاد میاد قفلیش میکنه
                            شده سویچینگ. :mrgreen:
                            طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
                            امروز رو کامل زندگی کن...
                            (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : نظر در مورد ساخت آمپلی فایر 200Wاستریو با &#

نوشته اصلی توسط nn20
                              تعداد دور های ترانسش برای ولتاژ 100 ولت بالای شماتیک ترانس نوشته شده. البته درصورتی که هسته ETD59(صرف نظر از SPECS هسته) استفاده نکنید ، تعداد دور ها متفاوت خواهد بود . ولی ETD59 گیر میاد ( حتی آلمانیش!)

اولیه : 24 دور سیم 1.34 (من 1.4 گذاشتم )

ثانویه:18 دور (2تا 9 دور ) سیم 1.76 (من 19 دور 1.8 گذاشتم )

برای تغییر ولتاژ هم باید مسیر فیدبک رو دنبال کنی و ولتاژ زنر رو متناسب تو رنج 95 تا 120 ولت انتخاب کنی و با سری کردن زنر هایی با مجموع ولتاژ مورد نیاز،به ولتاژ مورد نظر برسید.

البته شماتیک مدار مسیر فیدبک رو از 0 و +v گرفته و ولتاژ زنر باید رنج 45 تا 60 باشه . ولی من فیدبک رو از +vو -v گرفتم .(ولتاژ زنرها دوبرابر میشه)

مدار مجافظ اتصال کوتاه نداره و اگه اتصال بدی میره رو هوا (+ خودتون !)

منم برای محافظ از مقاومت شانت و فتوترانزیستور اپتوکوپلر (4n25) استفاده کردم که میشه (بهتره) از ترانس جریان (CT) بجای شانت استفاده کرد.

فیلتر اولیه مدار هم مشکل داشت .( با وسایل خونه من !نه اینکه بگم مدار ایراد داره !) و روی تصویر تلویزیون نویز مینداخت که با تغییر LINE FILTER و خازن های قبل و بعدش ( مجموعه لاین فیلتر و خازن های قبل و بعدش یه نویز فیلتر میسازه ) ، نویز مدار برطرف شد .
                              اااوووووووووهههههههههههههه چه خبره !!! :icon_razz:
                              ایشالا کی میفرستیش توی مدار زمین حالا !!!
                              من که به شخصه با این تفاصیر بیخیال شدم همون ترانس هم ایمنیش بیشتره ظاهرا هم واسه یه آکبند توی زمینه ی تغذیه مثل من ساده تره ! :mrgreen:
                              مفید بود ؟ بجای اسپم میتونید از دکمه ی تشکر استفاده کنید.
                              [img width=405 height=100]http://eros8631.persiangig.com/image/pp.png[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط gh.kh

چیکار میکنید میخواین تایپیکو پخ پخ کنید الان استاد میاد قفلیش میکنه
                                شده سویچینگ. :mrgreen:
                                آخه ولتاژ کاری این آمپ 200 وات با این مدار سوییچینگ یکی هست . و از اونجایی که استاد اشک به ساخت و جوابگیری از مدارات تغذیه سوییچینگ برای آمپ

علاقه دارند ، پس تاپیک قفل نمیشه . (ما نتیجه ی موفقیت یا عدمش رو برای تغذیه آمپ به سمع و نظر اسناد میرسونیم.)

نوشته اصلی توسط erfan m
                                کلا هزینش چقدر شد ؟ :biggrin:

اگه بخوام من 70 دوبل برای AV400 بگیرم نمی خواد دوباره ترانس رو محاسبه بشه ؟

PCB هم کشیدی ؟ :mrgreen:
                                هزینه حدودآ 25 تومن شد . (برای 1 مدار)

برای ولتاژ 140 ولت احتمالآ نمیشه فقط ولتاژ شکست زنر ها رو زیاد کرد(دیوتی سایکل بهم میخوره و شاید بازدهی کم بشه ) و باید دور سیم های ثانویه (و اولیه) رو زیاد کرد .

شما برای تست ، میتونی ثانویه رو بجای 18 دور ، 24 دور ببندی و بعد با افزایش ولتاژ زنر ها به ولتاژ مورد نظر برسید

اما اگر به طور عملی و زیر بار تست بشه تا تعداد مناسب دور های ترانس بدست بیاد، نتیجه ی بهتری خواهید گرفت.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X