اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[گفتگو و تبادل نظر] نظر در مورد ساخت آمپلی فایر 200Wاستریو با ماسفت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : نظر در مورد ساخت آمپلی فایر 200Wاستریو با ماسفت

با پروتل 99 کشیدم با DXP هم باید باز بشه

تغذیش یه دونه هست ولی باید چند جا وصل بشه

اره دیگه می خوام تستش کنم
    انگار قضیه جدیه پس!!! شما تست کردی کار داد یه خبری بده بی زحمت!!
    میگم جریان چیه که هر کس این مدار یا اون یکی که تکیه (فقط از یه irfp240 , 9240 )رو درست میکنه به مشکل برخورد میکنه
    نمیدونم والا چند تا از دوستام هم که ساختن بعضیاشون هم مشکل داشتن... ماسفت انگار بد قلقه!! ولی اون تکیه رو من 3 هفته پیش که ساختم همون دفعه اول کار داد!! خیلی عجیب بود!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa65
      میگم جریان چیه که هر کس این مدار یا اون یکی که تکیه (فقط از یه irfp240 , 9240 )رو درست میکنه به مشکل برخورد میکنه
      سلام
      آخه مصطفی جان هیشکی تاپیک رو کامل نمیخونه تا مشکلاتی رو که قبلا رفع شده دوباره مطرح نکنن من این مشکل رو به دلیل خرابی BC ها میدونم ... تست کنین متوجه میشین.
      طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
      امروز رو کامل زندگی کن...
      (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط gh.kh
        سلام
        آخه مصطفی جان هیشکی تاپیک رو کامل نمیخونه تا مشکلاتی رو که قبلا رفع شده دوباره مطرح نکنن من این مشکل رو به دلیل خرابی BC ها میدونم ... تست کنین متوجه میشین.
        حق با شماست هیچ کس تاپیک رو کامل نمیخونه البته هر کس که مشکل امپلیش حل میشه اخر سر تو این تاپیکا نمیگه مشکل چی بوده من خودم چند بار تاپیکا رو زیررو کردم . ببینید این امپلی با همین bc556 ها هم جواب میده لازم نیست که بجاش از ترانزیستور دیگه ای استفاده بشه من خودم اون اولی که با یه جفت ماسفت بود رو ساختم که مشکل داشت فکر کردم از bc ها هست عوض کردم مشکل حل نشد اخر سر فهمیدم که اشکال از pcb بود من 2تا پایه از mje ها رو باید به هم وصل میکردم که وصل نکردم فکر کردم اشتباه تو چاپ نقشه pcb بوده بعد که به هم وصل کردم خیلی توپ کار داد یعنی از اول هم مشکلی نداشت

دیدگاه

شما درست میگی اما این pcb مشکلی نداره من خودم شخصا تست کردم .چند تا از دوستان هم ساختن مشکل من بیشتر با bc ها بود تا بقیه مدار .
          این دوستمون میگه تو خروجی ولتاژ داره اگر bc ها رو از مدار در بیاره معلوم میشه مشکل از کجای مداره اگر بازم مشکل داشت که باید مشکل رو برطرف کنه در غیر این صورت یه چند تا bc نو بگذاره.
          (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

چرا اینقدر BC ها اذیت میکنن :angry: منم دلم خونه از دستشون
            ولی از bc177 بدی ندیدم خوب بوده ولی خیلی نسبت به 556 گرونتره...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط gh.kh
              شما درست میگی اما این pcb مشکلی نداره من خودم شخصا تست کردم .چند تا از دوستان هم ساختن مشکل من بیشتر با bc ها بود تا بقیه مدار .
              این دوستمون میگه تو خروجی ولتاژ داره اگر bc ها رو از مدار در بیاره معلوم میشه مشکل از کجای مداره اگر بازم مشکل داشت که باید مشکل رو برطرف کنه در غیر این صورت یه چند تا bc نو بگذاره.
              gk.kh جان ناراحت نشی یه وقت من منظورم کلی بود pcb که شما طراحی کردید مشکلی نداره من یه چیز کلی گفتم :rolleyes:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa65
                gk.kh جان ناراحت نشی یه وقت من منظورم کلی بود pcb که شما طراحی کردید مشکلی نداره من یه چیز کلی گفتم :rolleyes:
                نه داداش این حرفا چیه من اینو گفتم تا کسی به اشتباه دنبال مشکل تو PCB نگرده.
                (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط gh.kh
                  نه داداش این حرفا چیه من اینو گفتم تا کسی به اشتباه دنبال مشکل تو PCB نگرده.
                  با سلام
                  معذرت بابت تاخیر
                  آقا من که چیزی نگفتم :mrgreen:
                  وقتی هم آقا سهیل و آقا مهدی و چند نفر دیگه جواب گرفتن که دیگه کاملا مشخصه PCB مشکلی نداره :smile:
                  من کلا توی آمپلی فایر چون تجربه ای نداشتم کارم اشتباه بود که مستقیم رفتم دنبال مدار گسسته که حتی حرفه ای ها هم بعضا سخت ازش جواب میگیرن :redface:
                  bc ها هم گرفتم و عوض کردم ولی جواب نداد و دقیقا مثل قبله
                  مشخصه که مشکل از جای دیگه هست ولی نمیدونم کجا
                  بخش right هم فکر میکنم کلا مرخصه ! چون توی خروجی ولتاژش صفره !! oo:
                  باید صفر باشه ؟
                  ترانس هم سفارش دادم 28 دوبل هر سر 4 آمپر برام پیچیدن شد 20 تومن
                  البته نه برای این
                  برای یکی دیگه که با IC هست و دارم درست میکنم
                  ولی خب برای تست این هم فک کنم خوب باشه که وقتی جواب داد واسه ی اینم بگیرم
                  نمیدونم MJE ها هم عوض کنم یا نه
                  چون تستشون کردم سالم هستن
                  مفید بود ؟ بجای اسپم میتونید از دکمه ی تشکر استفاده کنید.
                  [img width=405 height=100]http://eros8631.persiangig.com/image/pp.png[/img]

دیدگاه

BC هارو تست مقاومتی هم بکن باید مقاومت بین پایه بیس با دو تا پایه دیگه در حد مگا اهم باشه .
                    مقدار قطعات رو هم که درست گذاشتی .اگر مدار رو از روی اولین PCB زده باشی یکی از مقاومتها 100 اهم با 100 کیلو اشتباه شده.
                    ببین یه بلندگوی سر دستی بگذار و با دست گیت ماسفتهارو لمس کن ببین ماسفتا عمل میکنه یا نه .
                    MJE ها رو هم یه تست بزنی بد نیست.(اهمی )
                    (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط gh.kh
                      BC هارو تست مقاومتی هم بکن باید مقاومت بین پایه بیس با دو تا پایه دیگه در حد مگا اهم باشه .
                      مقدار قطعات رو هم که درست گذاشتی .اگر مدار رو از روی اولین PCB زده باشی یکی از مقاومتها 100 اهم با 100 کیلو اشتباه شده.
                      ببین یه بلندگوی سر دستی بگذار و با دست گیت ماسفتهارو لمس کن ببین ماسفتا عمل میکنه یا نه .
                      MJE ها رو هم یه تست بزنی بد نیست.(اهمی )
                      تست مقاومتی هم کردم ظاهرا درسته ! :-|
                      قطعه ها هم که گفتم 2 تا ماسفتو بجای 240 , 250 گذاشتم و مولتی ترن که 5 گذاشتم
                      بجز اینا همه درستن
                      من از روی این درست کردم

100K نداره کلا ! oo:

دیدگاه

این pcb کاملا درسته .
                        1هر دو طرف مشکل داره .
                        2 با بلندگو تست کردی ایا ماسفتها درست بودن.
                        3تو خروجی ولتاژ داری یا نه dc .
                        (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

با سلام
                          gh.kh جان
                          این مدار 200 وات میتونه بلندگوهای 12 اینچ فول رنج رو درایو کنه ؟؟
                          با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad1365
                            با سلام
                            gh.kh جان
                            این مدار 200 وات میتونه بلندگوهای 12 اینچ فول رنج رو درایو کنه ؟؟
                            با تشکر
                            من باهاش دو تا بلندگوی 12 اینچ رو راه اندازی کردم خوب بود سورس هم گوشی بود.
                            (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط gh.kh
                              این pcb کاملا درسته .
                              1هر دو طرف مشکل داره .
                              2 با بلندگو تست کردی ایا ماسفتها درست بودن.
                              3تو خروجی ولتاژ داری یا نه dc .
                              سمت راست ولتاژ نداره بلندگو هم که وصل میکنم هیچ واکنشی نداره
                              سمت چپ 20 ولت ولتاژ داره که DC هست و بلندگو هم که وصل میکنم دیافراگم حدود 1 سانتی متر میاد بالا و فقط صدای برق میده
                              اگر منظورتون از درست بودن تست با مولتی متره که بله طبق اون دستوری که لینکش داخل پستهای قبل هست تست کردم
                              بلندگویی که استفاده کردم 4 اهم 22 وات بود و ولتاژ تغذیه 16 دوبل 1.5 آمپر

دیدگاه

ورودی هم بهش میدی یا نه .اگر نه بده ببین چطوره یا با دست ورودی رو لمس کن ورودی این امپ حساسه باید بلندگو رو تکون بده.
                                bc هارو از مدار خارج کن ببین ولتاژ حذف میشه یا نه
                                برا تستش یه راه راحتر هست که یه بلندگو به خروجی وصل کن و گیت ماسفتها رو که با دست لمس میکنی یکی از ماسفتها اونو به بیرون و دیگری به داخل حرکت میده.
                                (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X