اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[گفتگو و تبادل نظر] نظر در مورد ساخت آمپلی فایر 200Wاستریو با ماسفت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : نظر در مورد ساخت آمپلی فایر 200Wاستریو با ماسفت

استاد اگه لنگ 9240 هستی برو تو سایت ایران میکرو سفارش بده هر چندتا میخوای میارن در منزل تحویلت میدن وجه دریافت میکنن فقط موجودی انبارشونو خالی نکن :biggrin:

دیدگاه

استاد اشک من اهل یزد هستم و 9240 با پکیج کاملا پلاستیکی رو حساب ما کردن 7500. دوستان میگن ایران میکرو سفارش بده که دمشون گرم
      ما توانا تر از آنیم که می پنداریم

دیدگاه

oo: oo: oo: چه خبره بگو سر گردنه بوده خلاص.....
        طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
        امروز رو کامل زندگی کن...
        (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

7500 تومن یدونه 9240؟؟؟؟؟؟؟؟ :eek: :surprised: :surprised:
          1500 تومن بود به خدا!! oo:
          راستی انگار این ماسفت ها دیگه تولید نمیشه ما میخوایم امپ بسازیم بزنیم تو کار کدوم ماسفت ها؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
            7500 تومن یدونه 9240؟؟؟؟؟؟؟؟ :eek: :surprised: :surprised:
            1500 تومن بود به خدا!! oo:
            راستی انگار این ماسفت ها دیگه تولید نمیشه ما میخوایم امپ بسازیم بزنیم تو کار کدوم ماسفت ها؟؟
            تمام ماسفتایی که تو ایران گیر میاد به دلایل مختلفی دیگه تولید نمیشن و به جاشون ماسفتایی با تکنولوژی و کیفیت بالاتر ساخته میشن که اینجا گیر نمیاد.

تو انجمنای خارجی ، دوستان از ماسفتایی استفاده میکنن که جریان های درینشون نجومیه و RDSon خیلی خیلی پایینی دارن که آدم دهنش باز میمونه.

حالا ماچسبیدم (ما نه تجار وارد کننده جنس) به 240 و 250 و 9240 ول هم نمیکنیم.

گفتم ول یاد سایت ولمن افتادم . مهدی جان از ولمن چه خبر؟
            دعای خیر از هر چیزی بهتر است...

دیدگاه

آره منم قضیه رو فهمیدم. اتفاقا دستگاه جوشای جدید هم همشون با IGBT کار میکنن و چارتا IGBT ار دوازده تا ماسفتو توی دستگاه جوش انجام میده.

خیلی تعجب میکنم که TIP3055 با این تکنولوژی قدیمیش تولید میشه ولی 240 متوقف شده!!!! :biggrin:

دیدگاه

بله متاسفانه منم دیدم یه ماسفت هایی دارن که من فقط چند دقیقه اینجوری :surprised: شدم
                نمونش ماسفت IRB3006 که تازه چیزای بهتری هم وجود داره جریان درینش رو نگاه کن اینقدر زیاده که به جریان خود پکیج TO-220 که 195 امپر (مداوم نه لحظه ای) محدود میشه :cry2: مقاومت RDSon که دیگه هیچی... 2 میلی اهمه :eek: من اینو توی خواب هم نمیتونم تصور کنم!! جون میده برای درایور براشلس...افســــــــــوس
                گفتم ول یاد سایت ولمن افتادم . مهدی جان از ولمن چه خبر؟
                داداش قضیه چیه با مازیار کلید کردین رو اون سایت بدبخت؟؟؟ هــــــا نه واقعا مگه با شما چیکار کرده؟
                خداییش سایت باحالیه و خیلی مفیده مخصوصا PDF ساخت مداراتش! فقط نامردا PCB نذاشتن
                آره منم قضیه رو فهمیدم. اتفاقا دستگاه جوشای جدید هم همشون با IGBT کار میکنن و چارتا IGBT ار دوازده تا ماسفتو توی دستگاه جوش انجام میده.
                خیلی تعجب میکنم که TIP3055 با این تکنولوژی قدیمیش تولید میشه ولی 240 متوقف شده!!!!
                میگم میشه امپ با IGBT ساخت؟؟ حرکت خیلی جالبی میشه ها!!
                2N3055 دیگه بابابزرگ ترانزیستور قدرته که دقیقا نمیدونم چند ساله تولید میشه ولی من توی امپی که بابام توی دوران دبیرستان ساخته بود دیدم !! یعنی تکنولوژِی این قدیمی تر از ماسفته؟؟ البته اینا چون هنوزم یکی از پرفروش ها هستن تولید میشن

ولی خیلی ستمه این ماسفت ها دیگه گیر نمیاد من اصفهان رو شخم زدم دیگه نیست فکر کنم دوباره باید بریم با اون قابلمه ها امپ بسازیم :angry:

دیدگاه

پاسخ : نظر در مورد ساخت آمپلی فایر 200Wاستریو با &#

IRFS3004 ماسفت 400A حد سیم هاش 240A هست مقاومت DS 0.9MΩ جریان فرکانسی 1610A

مقاومت پایین چه ربطی به براشلس داره ؟ :icon_razz:

دیدگاه

عرفان میخوای سکتم بدی؟؟
                    بدتر شد که! داداش اینجا که جای بحث سر براشلس نیست بیا PM بحث کنیم!!

دیدگاه

آره منم واسه تعمیر یه ماسفت SMD دیتا شیتشو گرفتم. با اون قدو قواره کوچیکش 80 آمپر رد میکرد.
                      به هر حال من توی ساخت یه آمپ گسسته واسه یه سیستم کیفیت بالای قدرت مناسب موندم چی بسازم.
                      قبلا با مدار مجتمع STK4432 یه استریو 50 وات که رو هر باند 25 وات میداد ساختم و استفاده میکنم. کیفیتش خوبه و هرکی توی آشناها جشنی مهمونی چیزی داره میگه آمپلی هم بیار.

ولی چند جا رفتم صداش دیگه جوابگو نبود دلمو زد. حالا میخوام یه 100 وات بسازم چون 25 وات که خیلی خوب بود 100 دیگه محشره.
                      های فای بودنش از همه چی مهمتره.
                      این مدارو هم با3055 و 2955 خیلی جاها دیدم موندم با این بسازم یا با ماسفت 240.
                      بچه ها شما که بیشتر تجربه دارین بگین کدوم بهتره

دیدگاه

داداش یه چیزیو درباره درک ما از قدرت صدا حواست باشه که گوش ما عملکرد لگاریتمی داره وقتی میخوای حجم صدایی چند برابر 25 وات واقعی داشته باشی خیلی توان بالاتر از 100 وات احتیاج داری قدرتی که صد وات برای گوش داره فقط حدود 1.5 برابر 25 وات میشه نه 5 برابر ولی حسنی که داره اینه که با توان بیشتر میتونی تعداد بیشتری بلندگو رو کامل درایو کنی که این برای مکان های بزرگ مثل مهمونی ها مهمه چون اگه چند تا بلندگوی بیشتر داشته باشی پوشش صوتی بیشتری داری و طبیعتا بهتر میتونی صدای بیشتری بگیری
                        به نظر من و بیشتر دوستان امپ با ماسفت بهتره چون هم راندمان بیشتری داره هم پاسخ فرکانسی خطی تری نسبت به bjt داره برای همین صدای امپ ماسفتی شفاف تر به نظر میاد
                        مداراتش هم تو انجمن زیاده معروف ترینش هم مداریه که 2 تا ماسفت داره یکی با 9240 یکی با 240 تقریبا مثل مدار همین تاپیکه شما اگه بتونی یه تغذیه کامل برای 3 تا از این مدار درست کنی امپ خیلی خوب و پرقدرتی میشه که 2 تا برای صدای چپ و راست یکی هم برای ساب البته معمولا برای ساب امپ قوی تری استفاده میکنن که میتونی اگه خواستی از اون امپ 4 ماسفتی irf250 استفاده کنی

دیدگاه

صدای این مداری که مهدی جان میگه خیلی عالیه . من شخصآ لذت بردم ازش. شما بسازید ، پشیمون نمیشید.
                          اما برای ساب یکم باید قویتر باشه که اونم مهدی جان فرمودن...

تغذیه اگر برای این مدار و اون 4 تا 250 هه کم نیاره و ولتاژ ثباتی داشته باشه و بانک خازن درست و حسابی با خازنای مرغوب داشته باشه صدایی تحویل میده که اصلآ به قیافه ی اون دو تا ماسفت نمیاد
                          دعای خیر از هر چیزی بهتر است...

دیدگاه

این ترکیب امپ با امپ 4 ماسفتیه با یه منبع خوب و خازن های با کیفیت و یه فیلتر و تن کنترل و محافظ خوب میشه گفت یه سیستم کامل دست سازی میشه که حرف نداره و جواب گوی کامل نیاز های همه بچه های انجمن میشه ولی مهم ترین و بدترین مشکل همه افراد این انجمن تغذیه کافی و مناسبه که ساختن امپ و تشکیلاتش بدون اون هیچ معنی نمیده :cry2:
                            اگه یه تغذیه درست و حسابی که واقعا بشه بهش اعتماد کرد و قابل ساخت باشه پیدا کنیم دیگه هیچ مشکلی بچه ها ندارن...
                            درضمن من مدار این تاپیک رو 3 بار ساختم ولی کارنکرد نمیدونم با من لج داره حتما ولی اون مدار مونو رو که دوستان هم ساختن بدون هیچ مشکلی ساختمو عالی کار میکنه

دیدگاه

الان داشتم کتاب فلوید رو ورق میزدم مزایا و معایب ماسفت و bjt توی تقویت کننده های قدرت رو خیلی کامل و مختصر و مفید گفته این عین متن کتاب:
                              ماسفت در مقایسه با bjt چند مزیت مهم و چند عیب دارد.مهمترین مزیت ماسفت بر bjt ساده تر بودن مدار های بایاس،توان کمتری که برای تحریک نیاز دارند و امکان موازی شدن برای افزایش جریان دهی است.همچنین ماسفت ها عموما مشکل فرار حرارتی ندارند؛هرچه ماسفت داغ تر میشود،جریان ان کمتر می شود ٔ[درست بر خلاف ترانزیستور های دوقطبی پیوندی].
                              Bjt در مواردی برتر است که افت ولتاژ روی ترانزیستور مهم می شود،و در نتیجه درحالت های خاصی بازدهی بیشتری نسبت به ماسفت دارد.همچنین bjt در معرض تخلیه الکتروستاتیک [ESD] که میتواند به سوختن ماسفت بیانجامد نیست

دیدگاه

سلام
                                میشه به جای bc 556 از bc557 استفاده کرد؟
                                556 80 ولت و 557 50 ولت

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X