اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت آمپلی فایر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت آمپلی فایر

سهیل جان تصمیم گرفتین چیا میخواین بسازین؟

جمع بندی آخرتون رو بنویسید.
    دعای خیر از هر چیزی بهتر است...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nn20
      سهیل جان تصمیم گرفتین چیا میخواین بسازین؟

جمع بندی آخرتون رو بنویسید.
      فعلا اون آمپ دارلینگتون رو میبندم تا ببینم نتیجش چی میشه!
      راستی مدار دارلینگتون با حدود 33ولت هم کار میکنه؟؟

دیدگاه

DC یا AC?

کلآ تمام آمپلی فایر ها ولتاژ بالا رو میشه با 12 ولت هم راه انداخت ولی اگه درایورش از نظر کمبود ولتاژ به مشکل بر نخوره، صدای پر قدرتی ازش شنیده نمیشه ولی کیفیتش تو ولوم خیلی پایین فرقی نداره.

این دارلینگتونه که من هم ساختم با 40 دوبل DCکمتر تو ولوم پایین صدا بریده بریده میشد.

حالا شما بساز شاید این مشکل رو نداشته باشین. بعدآ تغذیه هم جور میشه ان شاءالله.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nn20
          DC یا AC?

کلآ تمام آمپلی فایر ها ولتاژ بالا رو میشه با 12 ولت هم راه انداخت ولی اگه درایورش از نظر کمبود ولتاژ به مشکل بر نخوره، صدای پر قدرتی ازش شنیده نمیشه ولی کیفیتش تو ولوم خیلی پایین فرقی نداره.

این دارلینگتونه که من هم ساختم با 40 دوبل DCکمتر تو ولوم پایین صدا بریده بریده میشد.

حالا شما بساز شاید این مشکل رو نداشته باشین. بعدآ تغذیه هم جور میشه ان شاءالله.
          ترانس شما چند آمپر بود؟؟
          البته میتونم دوتا ترانس رو با هم سری کنم ولی ولتاژ میره بالای 60ولت!

دیدگاه

من از ترانس دو سر 30 ولت 3 آمپر استفاده کردم که توانش واقعآ کمه برای اون آمپ

دیدگاه

اون دوتا ترانسهای شما هردو مثل هم و تقریبآ 30 ولت هستن ؟ یا اینکه شبیه هم نیستن؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Soheil74
                ترانس شما چند آمپر بود؟؟
                البته میتونم دوتا ترانس رو با هم سری کنم ولی ولتاژ میره بالای 60ولت!

من این کارو کردم ولی بعد یه مدت وقتی رفت زیر فشار ترانزیستورا سوختن :redface:

تنها راهش اینه که بدی یه ترانس 35 دوبل هر سر 3 آمپر برات بپیچن که بهت قول میدم راحت میتونی 2 تا ساب 3010 رو تکونش بدی
                ولی اگه فکر میکنی هزینه ترانس زیاد میشه پس بده یه ترانس 32 دوبل هر سر 2 امپر برات بپیچن که ارزون تر در بیاد

در ضمن برای اون دوتا خربزه هم همونطور که استاد اشک گفتن از tda1557 استفاده کن خوراکش همین خربزه ایاست کلیپ زیر رو ببین با یه 1557 چجوری 2 تا خربزه ای رو تکون میده !!!!!

http://wdl.persiangig.com/pages/down...video/1557.zip
                AV Maziton 100
                Render By Artlantis Studio
                [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

دیدگاه

دلیل بریده بریده بودن صدای دارلینگتون، نداشتن پتانسیومتر کالیبره جریان درایوره که باعث میشه فقط تو ولتاژهای بالا ( حدود 40 ولت ) عملکرد صحیح درایور دارلینگتون ها صورت بگیره.
                  من خودم همیشه مدار آمپلی رو می پسندم که پتانسیومتر تنظیم جریان داشته باشه. چون همیشه برام میسر نیست که دقیقا مدارو با حداکثر ولتاژ تغذیه کنم. حدس میزنم خیلی از دوستان برعکس من باشن و از مداری که نیاز به کالیبره داره خوششون نیاد، مخصوصا مدار ماسفتی. :biggrin:

سهیل جان اگه میخوای از 1557 تو خونه استفاده کنی، پیشنهاد میکنم طوری ورودی بهش بدی که سقف توان خروجی %80 ماکزیمم توان آی سی باشه. یعنی فول توان از 1557 صدا نگیر که بالای حدود %80 ، صداش خیلی بی کیفیت میشه. دلیلشم اینه که با 12 ولت تغذیه میشه و بیشتر به درد ماشین میخوره. البته الان دیگه ازش زیاد استفاده نمیکنن، چون آی سی های قویتر و 4 خروجی هستن که با همون 12 ولت کار میکنن.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nn20
                    اون دوتا ترانسهای شما هردو مثل هم و تقریبآ 30 ولت هستن ؟ یا اینکه شبیه هم نیستن؟
                    دوتا ترانس ها 25ولت ac،هستند(3آمپر)
                    که بعد از DC شدن حدودا 33ولت میدن

دیدگاه

اگه دوتا شو با هم سری کنید و بعنوان سه سر و تمام موج باشه که ولتاژ کمه!

اما اگه دوتا رو باهم سری کنید و بعنوان دوسر و نیم موج استفاده کنید ولتاژ زیاده! و جریان هم خیلی کمه ... چون تو تغذیه نیم موج ظرفیت خازن های تغذیه
                      باید زیاد باشه . مثلآ هر سر 10000 میکرو فاراد

:cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Soheil74
                        دوتا ترانس ها 25ولت ac،هستند(3آمپر)
                        که بعد از DC شدن حدودا 33ولت میدن
                        خب عزیز جان با این ولتاژ مدار ماسفتی درست کنی بهتره. چون میتونی به بهترین کیفیت دست پیدا کنی. من دارلینگتونو با دوبل 30 ولت تغذیه کردم که کیفیتش در حد افتضاح هم نبود . با دوبل 33 یا 35 هم توفیر نمیکنه.
                        پس بهتره بری سراغ مداری که با ماسفت IRF540/9540 کار میکنه. دوبل 33 بهترین ولتاژ برای تغذیشه!
                        تو این تاپیک مدارش هست :

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=57244.0

دیدگاه

ولی من از همین الان حدس میزنم (قول نمیدم) که اگه این دارلینگتونیه رو بسازین ، اگه قرار باشه با همین ترانسا که فرمودین راش بندازین اصلا راضی تون نکنه و مستقیم بره تو سطل آشغال.(البته برد بدون قطعه)!!

پس اگه برای کسب تجربه میسازین خوبه ولی بعدآ به سمت ماسفت روی خواهید آورد.....

دیدگاه

سهیل جان به نظر من هم مدار جناب علم فردا بساز مدار خیلی خوبیه و امتحانشو پس داده

دیدگاه

بجای اون bc546 از چه npn دیگه ای میتونم استفاده کنم؟
                              bc141 میشه؟

دیدگاه

BC550 خوبه.البته به ولتاژ مدار ربط داره...
                                گیر میاد؟

شایدBC141 صدا رو به اشباع ببره،چون قویتره.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X