اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت آمپلی فایر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت آمپلی فایر

بین ولتاژهر سر که مشخصه میمونه بحث توان وجریان.
    مثلا در av400 که مورد بحثه ولتاژ که همون 70ولته در هر سر میمونه توان وجریان حالا وقتی میگه 12.5 امپر یعنی در هر سر 6.25 امپر که در 70ولت میشه 437.5در هرسر ...
    طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
    امروز رو کامل زندگی کن...
    (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

مازیار جان من اسم شما رو بعدآ اضافه کردم تقصیر جناب علم فردا نیست
      دعای خیر از هر چیزی بهتر است...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nn20
        مازیار جان من اسم شما رو بعدآ اضافه کردم تقصیر جناب علم فردا نیست
        ینی اونقدر از من بدتون میاد که یادت رفته بود اسممو بزاری :angry: :angry: :angry:

شوخی کردم نوکتونم هستم :agree: :agree:
        AV Maziton 100
        Render By Artlantis Studio
        [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

دیدگاه

ای بابا دادا چرا شاکی میشی شما بدون نقل هم عزیزی :mrgreen:
          اینقدرم نزن این دیوار بیچاره رو خراب میشه :mrgreen:
          (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

آی سی های STK قوی تر از 25وات هم دارند؟
            مثلا 2تا 70یا 2تا 100وات؟
            چون من میخوام تیوتر و باند و ووفر بزارم باید کراس اوور هم استفاده کنم؟
            طریقه ی قرار گیریشون چجوریه؟

دیدگاه

عجب سرعتی داره رشد این تایپیک!!!آفرین. اساتید زیاد شدند سرعت بالا رفته.
              ولی یه نکته مهم. علمی جون(ببخشید اینطور خطابتون کردم) فرمودند باند خربزه ای به درد خونه نمیخوره. راست میگن.
              ولی اگر میخوای استفاده کنی به هیچ وجه سراغ مدارات قدرت ترانزیستوری نرو. حتی مدار کوچک شده علمی جون مثل آب خوردن اون بلندگوها رو میسوزونه. من برای اونها نهایتا!STK4432 رو پیشنهاد میکنم. فراموش نکنید4432 2تا 25 وات روی 8 اهم میده. روی 4 اهم تا 40 وات هم میده. البته هیتسینگ حسابی لازم دارید. من خودم اینکار رو کردم. 4432 رو با فیلتر اکتیو برای باند جیلسون که خیلی گردن کلفت تر از باندهای شما بود برای یه بنده خدا ساختم. پیش از محرم توی عروسی سیم پیچ ییکیشون زده بود بیرون.البته اون سیستم اصلاً مناسب عروسی نبود ولی برده بود دیگه. برای ساب هم همون دارلینگتون مناسبه. ببخشید ولی کسی که هنوز نمدونه کار آمپ چیه و چطور استریو میشه خیلی کار داره تا بتونه یه سیستم با مشخصاتی که شما لازم دارید رو بسازه. من نظرم اینه که کم کم از مدارات کوچیک شروع کنید تا اصل و اساس کار دستتون بیاد وگرنه شک نکنید فردا پستهایی نظیر صدای هموم و حرارت و خر خر و.... را خواهید زد.
              خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

اره سهیل جان stkدارای توانهای خیلی عالی هستن همین تور که استاد گفتن 4432 عالیه قویتر هم مثلا stk4192II تو دیتا شیتش زده دوتا 50W ولی ولی در کیتهای اماده زدا 200 وات استریو من گرفتم قدرت خیلی خوبی داره فقط یه مشکل داره که تو یکی کانالاش نویز داره که باید حلش کنی... مداهای دیگه هم هست که قدرت بالاتری دارند...
                (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

با سلام دوستان عزیز
                  یک سوال؟؟؟ :surprised:
                  اگر بخوام امپر هر سر ترانس رو اندازه بگیرم چی رو به عنوان بار قرار بدم تا با امپر متر اندازه بگیرم :mrgreen:
                  با تشکر
                  Fail Never
                  گروه انجمن صوتی در تلگرام 09159126127
                  دوستانی که تمایل دارن لطفا پیام بدین

دیدگاه

بهترین چیز رئوستاست. نبود مقاومتهای کم اهم وات بالا و بهتر از اون المنت.

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

لطفا مدار آمپلی فایر با 4432رو یکی از دوستان برام بزاره
                      ورودی آیسی 4432 چند ولت باید باشه؟
                      منظورتون رو از استفاده نکردن از باند خربزه ای نفهمیدم!یعنی باید از باند گرد استفاده کنم یا کلا باند های ماشین
                      بدرد خونه نمیخوره؟
                      لطفا نظر خودتون رو در مورد اون تون کنترل های صفحه ی قبل هم بگید

دیدگاه

سلام اقای ashk
                        من این کار رو بین مثبت و منفی منبع متقارن انجام دادم 2امپر نشون داد و مثبت باgndحدود1امپر
                        اگر تاپک عکس های امپلی فایر ها رو نگاه کرده باشیم من یک امپ 8ترانزیستوری دارینگتون ساختم که با 147و142کار میکنه ولی وقتی جریان سر مثبت رو میگیرم دیگه خودشو میخواد بکشه 700میلی امپر میکشه و سر منفی هم به همین صورت یعنی از امپلی فایر هست که این قدر جریان کمی میکشه یا از ترانس :sad:
                        یک چند روزی هم شده که وقتی صدا رو زیاد میکنم کیفیت صدا افت میکه :cry2:
                        نمیدونم اعوجاج میفته یا چیز دیگه هست
                        اگر راهنمایی کنید ممنون میشم
                        با تشکر
                        Fail Never

دیدگاه

خوب این نشون میده که ترانس شما پیکش 700 میلی بیشتر نیست. یعنی دیگه در نهایت برای چند لحظه میتونه 1 آمپر بده و این برای اون آمپلی خیلی کمه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jooly
                            سلام اقای ashk
                            من این کار رو بین مثبت و منفی منبع متقارن انجام دادم 2امپر نشون داد و مثبت باgndحدود1امپر
                            اگر تاپک عکس های امپلی فایر ها رو نگاه کرده باشیم من یک امپ 8ترانزیستوری دارینگتون ساختم که با 147و142کار میکنه ولی وقتی جریان سر مثبت رو میگیرم دیگه خودشو میخواد بکشه 700میلی امپر میکشه و سر منفی هم به همین صورت یعنی از امپلی فایر هست که این قدر جریان کمی میکشه یا از ترانس :sad:
                            یک چند روزی هم شده که وقتی صدا رو زیاد میکنم کیفیت صدا افت میکه :cry2:
                            نمیدونم اعوجاج میفته یا چیز دیگه هست
                            اگر راهنمایی کنید ممنون میشم
                            با تشکر
                            اگه بتونی عکس ترانستو قرار بدی یا سطح مقطعی که قرقره داخلش شده رو بهم بگی، حدود توان ترانس رو میگم.

دیدگاه

سلام
                              این هم عکس ببخشید دیگه اندازه شو نتونستم بگیرم:
                              Fail Never

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Soheil74
                                دوتا پری آمپ پیدا کردم که هر دوشون تون کنترل هم دارند
                                خوبیشون اینکه استریو هستند
                                یه نگاهی بندازید ببینید کدومشون بهترند
                                http://www.free-circuit.com/stereo-p...it-with-tl072/
                                http://www.free-circuit.com/soundstr...-tone-circuit/
                                نظر خودم روی اون tl072 هستش
                                تاپیک ها رو که میخوندم متوجه شدم که برای ووفر باید یه فیلتر ساخته بشه،اگر در مورد اون هم یه توضیح بدید عالیه!
                                برای اتصال ووفر و باند ها به پری آمپ باید از میکسر استفاده بشه؟

سهیل جان مدارایی که گذاشتی خوب هستند ولی نظر من استفاده از مدار ولوم و تن کنترل دیجیتال استاد کاخکی هست.این مدار واقعا عالی کار میکنه من و خیلی از دوستان دیگه هم ساختیمش.رو حالت لودنس میتونه تا 12.5 دسیببل سیگنال رو تقویت کنه.من جسارت کردم و تو برنامه استاد کاخکی تغییراتی دادم و از امکانات کامل این ای سی استفاده میکنم.اگه تصمیم به ساخت این مدار گرفتی بگو تا برنامه کامشو برات بزارم .موفق باشی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X