اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت آمپلی فایر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت آمپلی فایر

nn جان قیمت ترانس برای یه تک av400 خیلی بالاتر از 75 تومن میشه توان ترانس برا یکیش 1kva هست میدونی یعنی چی قیمت برو بالای 150 تومن :surprised:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علم فردا
      سلام
      مازیار جان شماره اون STK رو چیه ؟
      من چند سال پیش یه 4432 سوخته رو شکافتم، خیلی پیزوری تشریف داشت.

nn جان آی سی آمپلی با توان بیشتر از 100 وات هم داریم که صداش خیلی خوب و با کیفیته. مثلا STK4044/4048 که من از جفتشم دارم و استفاده کردم، عالی بودن. عیب STK فقط و فقط سوختنش تو اتصال کوتاهه وگرنه از یه پک که نصف ماسفتهای 240/9240 هم گرم نمیشه انتظارات زیادی نباید داشت.

سهیل جان دو تا ساب 12 اینچی برای خونه خیلی زیاده. مگه اینکه خونتون اندازه یه سوله یا سالن بسکتبال باشه. اما در هر حال هم مدار دارلینگتون و هم مدار 240/9240 میتونه سابتو خوب تکون بده.
      سلام استاد علمی جون :mrgreen: واااااااااااای شوخی کردم منو ببخش :-SS
      نمیدونم والا از گوگل سرچیدم البته چند ماه پیش

نوشته اصلی توسط gh.kh
      اگه منظورت 2030 که ساب 12 اینچی رو ناز هم نمیتونه بکنه این روزا باهاش گربه رو هم نمیشه رقصوند :mrgreen: :mrgreen:
      oo:
      AV Maziton 100
      Render By Artlantis Studio
      [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

دیدگاه

مازیار راس میگه! gh.kh جان oo: oo: oo:

دیدگاه

من قیمت ترانس دوبل 50 ولت625 وات رو که پیشنهاد شروع ترانس از نظر آقای هولتون بود رو گفتم که حدود 80 تومنه!

av400 اگه 500 وات هم توان داشته باشه یعنی 500 وات تلف میکنه که ترانس 1 کیلو وات لازم داره؟

تو آمپهای پرقدرت ظرفیت خازن های تغذیه خیلی مهم اند مثلآ همین av400 برای اینکه حسابی بکوبه 120000 میکرو فاراد خازن نیاز داره.
          دعای خیر از هر چیزی بهتر است...

دیدگاه

ممنون از پاسخ همه دوستان
            اسپیکر های فعلی JBL هستش ولی قرار 4تا اسپیکر قدی درست کنم و تیوتر و ووفر هم بزارم
            به همین دلیل به یه آمپ قوی نیاز دارم
            اشتباه من این بود که فکر میکردم همه ی اینارو میشه به خروجی یه آمپ قوی وصل کرد ولی با صحبت های شما متوجه شدم که اینطور نیست
            حالا پیشنهاد شما چیه؟
            قرار یه جفت باند JVC حدود 80وات،2تا تیوتر و 2تا ووفر بزارم
            میخوام کیفیت صداش خیلی خوب باشه
            و کنترل تریبل و باس هم از هم جدا باشه
            حالا آمپی که برای باند ها و ووفرها پیشنهاد میکنید چیه؟؟

دیدگاه

راستی یادم رفت بگم قرار شبیه این دوستمون درست کنم

دیدگاه

باند های جدید یه چیزی شبیه پایینی هستش

و ووفر هم یه چیزی مثل این

برای تغذیه دوتا ترانس 25ولت 3آمپر دارم ولی به گمونم کم باشه!

دیدگاه

برای یه همچین باندایی میتونی این مدارو بسازی باماسفت هست ،اگر 24دوبل AC سه امپر داشته باشی DCکه بش حدودا 33ولت میده که فکر کنم بشه راش انداخت و
                  رازیت کنه
                  http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=57603.0
                  من خودم هنوز تستش نکردم اما نباید مشکلی داشته باشه
                  طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
                  امروز رو کامل زندگی کن...
                  (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

من کلا از صدای زیاد خوشم میاد
                    این اسپیکر های قبلیم بود

یه ساب 10اینچی داشت ولی بازم راضیم نکرد و دادمش به دوستم و یه اسپیکر معمولی ازش گرفتم تا یه چیزه درست حسابی بخرم
                    راستی اون مدار بالا تست شدست؟با 55ولت خوب کار میکنه؟؟
                    اگر بخوام با STK ها بسازم مدارش چجوری میشه؟؟

دیدگاه

دوست عزیز منم آمپلی مازیار جون رو ساختم . خیلی عالیه و ازش راضیم . بیس خوبی هم داره .

دیدگاه

منظورتون این مدار هستش؟

مدار خوبیه فقط نمیشه با قوی تر کردن ترانزیستور ها استریوش کرد؟؟
                        توی این مدار ولوم برای کنترل صدا کجا وصل میشه؟

دیدگاه

من هم عاشق صدای زیاد ولی باکیفیت هستم.

این سیستم های 5.1 به نظر من اصلآ برای کسانی که بدنبال صدای موسیقی قوی هستند مناسب نیست و بدرد استفاده برای دیدن فیلم میخوره.

اگر سابش هم 10 اینچ بوده! اینو خدمتتون عرض کتم که مقایسه ابعاد بلندگو معیار خوبی برای سنجش قدرتش نیست.

و آمپلیفایرهایی که در سیستم صوتی 5.1 مخصوص کامپیوتر(همونی که شما داشتین) کیفیت و قدرت لازم برای تفکیک و پخش صدای با کیفیت رو ندارن.

به نظر من این سیستما به خاطر محدودیت بلندگو هاشون و همچنین افکت های مسخره صدای سه بعدی و سراند و... که دارن آهنگ رو خراب میکنن و

پخش آهنگ باید تو مقیاس خونگی از یه سیستم استریو شامل دو کانال صوتی که هر کانال شامل (میدرنج و تویتر) و ووفر باشه بهمراه یه کانال برای کامپوننت ساب ووفر انجام بشه.
                          من خودم قصد دارم سه مجموعه آمپلیفایر برای کانال چپ و راست و ساب ووفر برای ساخت یه سیستم خوب بسازم.
                          اینا نظرات من بود و نظر هر شخص دلیل بر دانایی و یا تحمیل نظرات درست یا غلطش بر دیگران نیست

دیدگاه

افزایش قدرت ترانزیستور ربطی به استریو ومونو بودن نداره.

اون مدار رو باید ازش دوتا بسازین و بعنوان استریو استفاده کنید.

خیلی از دوستان و من هم این مدار رو ساختم و دوستان راضی بودن ولی من نه!!!!

به نظر من درایورش کیفیت عالی نداره چون خیلی ساده است.من از قدرت و کیفیتش خوشم نیومد. در ضمن اگه ولتاژ تغذیه از دوبل 40ولتDCکمتر باشه توولوم پایین صدا بریده بریده میشه که مشکل از درایورش هست

دیدگاه

شما چه مداری رو پیشنهاد میکنید که هم کیفیتش خوب باشه(مطمئنا چون براتون کیفیت خیلی مهمه میدونید منظورم از کیفیت خوب چیه)
                              و ترجیحا استریو باشه؟
                              توانش هم حداقل 100وات!!
                              راستی منظور از پری آمپ چیه؟

دیدگاه

من فعلآ یه دونه از این ساختم

کیفیتش خیلی بهتره و شاید دوستان مدار بهتری هم داشته باشن .

اگه 4 تا ازش بسازین با دو تاش استریو دارین برای بلندگو کوچیکا

اگه اون دوتای دیگه رو با هم بریج کنین تبدیل میشه به یه آمپ و اونوقت قدرت تقریبآ دوبرابر میشه با یه فیلتر میشه آمپ برای ساب ووفرتون .

من خودم میخوام همین کار رو کنم.

اما بحث ترانس از هر چیز خوش تر است . شما برای هر آمپ باید یه ترانس دوبل 35 ولت 225 وات بخرید که حدودآ 35 تومنه که میشه 140 تومن

یا اینکه یه ترانس دوبل 35 ولت 500 وات بخرید حدودآ 65 تومن بهمراه 140000 میکرو فاراد خازن.

http://www.pic.iran-forum.ir/images/4fqvfntzeez9coepsqyn.pdf

URL=http://up98.org/][/URL]]

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X