اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چندین سوال در مورد آمپلی فایر سری av

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چندین سوال در مورد آمپلی فایر سری av

نوشته اصلی توسط maziyar123
    ببین رفیق همون av200 که جدیدا اختراع شده رو بساز حالشو ببر (بهت قول میدم با اونم میتونی باند بترکونی )
    نه مازیار جان این av200 فایده نداره باید همون av400رو بسازم حالش بیشتره :wow:
    در ضمن باند ترکوندن فایده نداره میخوام منفجر کنم
    Fail Never
    گروه انجمن صوتی در تلگرام 09159126127
    دوستانی که تمایل دارن لطفا پیام بدین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jooly
      سلام
      اگر کسی از دوستان av400رو ساخته ببنین میشه به جای mje340,350
      tip41c.24cجایگزین کرد
      این جا mjeگیر نمیاد
      با تشکر
      اگه منظورت 41 و 42 هست بله میشه ولی اگه تغذیت پایینه. میتونی از 138 و139 هم استفاده کنی.اینارو برای 200 وات gh.kh میخوای دیگه؟؟؟

دیدگاه

سلام به داداش مازیار عزیز میگم تو هم خودتو کشتی با این کنوود 3010 اگه ساب mtx داشتی چی کار میکردی :mrgreen:
        شوخی کردم سابه خیلی خوبیه شاید خودم هم یکی ازش گرفتم موندم 3013 بگیرم یا 3010
        یه سوال از استاد اشک میگم اگه درست بگم شما گفتید 12 تا باند به av400 وصل کردید میخواستم ببینم ترانستون چند امپر بوده تو دیتاشیت این امپلی گفته دوبل 70 ولت 12.5 امپر یعنی هر سر 6.25 امپر حالا شما میگید ترانس هر سر 4 امپر هم میشه استفاده کرد یکم توضیح بدید
        با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jooly
          نه مازیار جان این av200 فایده نداره باید همون av400رو بسازم حالش بیشتره :wow:
          در ضمن باند ترکوندن فایده نداره میخوام منفجر کنم
          :loll:دادا اگه باند زیاد داری بترکونی خوب بده به ما ثواب داره :mrgreen: jooly جان av400رو به چی میخای وصل کنی با همین av200هم میتونی از این :wow: :wow:کارا بکنی.
          طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
          امروز رو کامل زندگی کن...
          (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

دوستان گلم.از همتون ممنونم.
            مازیار جان شرمنده.. ممظورم این بود کهیدونه آمپ با IC دارم نمیتونم صداشو زیاد کنم. آخه باید شب با باندو آمپ تو کوچه بخوابم
            من سابم از این معمولی هاست... بابا این مگه چقد قدرت داره که ازش باید اینفد ترسید؟؟؟ oo:
            این جور که شما میگید من اینو روشن کنم خودمو سابم باید بریم پیش خدا که!!! :cry2:
            در جواب استاد بزرگوار" اشک "برای کراس اوور باید عرض کنم که تا الان که باش کار کردم مشکلی نداشته به راحتی کار کرده البته خودم آمپ درست نداشتم،با آمپ دوستام تست کردم (آمپ ماسفت 200 وات 6 تا ماسفت)
            تا یادم نرفته بگم یه ضدحالی خوردم.... نقشه مدارو برعکس روی PCB زده بودم :cry2:
            تا فردا ایشالا دوباره بزنم. در ضمن بازم از راهنماییهاتون ممنونم..
            همتونو دوست دارم
            در آغاز هیچ نبود، کلمه بود و آن کلمه خدا بود.
            و کلمه، بی زبانی که بخواندش، و بی اندیشه ای که بداندش، چگونه می تواند بود؟و خدا یکی بود و جز خدا هیچ نبود،
            و با نبودن، چگونه می توان بودن؟و خدا بود و، با او، عدم،و عدم گوش نداشت،حرفهایی هست برای گفتن،که اگر گوشی نبود، نمی گوییم،و حرفهایی هست برای نگفتن،حرفهایی که هرگز سر به ابتذال گفتن فرود نمی آرند.حرفهایی شگفت، زیبا و اهورایی همین هایند،و سرمایه ماورایی هرکسی به اندازه حرفهایی است که برای نگفتن دارد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط gh.kh
              :loll:دادا اگه باند زیاد داری بترکونی خوب بده به ما ثواب داره :mrgreen: jooly جان av400رو به چی میخای وصل کنی با همین av200هم میتونی از این کارا بکنی.
              کدوم کارا :eek:

نه دوست عزیز من بچه +هستم
              Fail Never
              گروه انجمن صوتی در تلگرام 09159126127
              دوستانی که تمایل دارن لطفا پیام بدین

دیدگاه

دکتر جون خیلی قدرت داره البته به شرطی که خوب درایوش کنی اگه بخوای با یه tl یه فیلتر بزنی سر راهش نه صداش در نمیاد و خیلی آروم جوابت رو میده. ولی اگر بتونی ببریش به اشباع بهت میگم چقدر قدرت داره. قول میدم چنان قلقلک بده که تا یه هقته طرفش نری.
                من برای اون 12 تا باند از av800 استفاده کردم. البته قبل از اون از 400 تست گرفته بودم. من برای 2 تا av400 از یک ترانس 750 واتی استفاده کردم و به جای 8 ماسفت برای هر کدوم 6 تا ماسفت بستم. با این وجود باند JBL که 15 اینچ بود و 380 خمینی خریده بودیم پرید. در واقع من از تمام توان این آمپ استفاده نکردم. تازه این مسئله توی مداحی پیش اومد. میدونید که توی سیستم مداحی هیچ وقت نمیشه از تمام توان کار کشید. شاید فکر کنید پس باند ضعیف بوده که باید بگم جفت دیگه اش الان با یه بهرینگر که مدلش یادم نیست داره کار میکنه. فقط میدونم حدود 2 میلیون خریدنش. خود طرف میگه برای دسته هنوز دستگاه تو رو میبریم میگن زورش بیشتره.
                خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ashk
                  دکتر جون خیلی قدرت داره البته به شرطی که خوب درایوش کنی اگه بخوای با یه tl یه فیلتر بزنی سر راهش نه صداش در نمیاد و خیلی آروم جوابت رو میده. ولی اگر بتونی ببریش به اشباع بهت میگم چقدر قدرت داره. قول میدم چنان قلقلک بده که تا یه هقته طرفش نری.
                  من برای اون 12 تا باند از av800 استفاده کردم. البته قبل از اون از 400 تست گرفته بودم. من برای 2 تا av400 از یک ترانس 750 واتی استفاده کردم و به جای 8 ماسفت برای هر کدوم 6 تا ماسفت بستم. با این وجود باند JBL که 15 اینچ بود و 380 خمینی خریده بودیم پرید. در واقع من از تمام توان این آمپ استفاده نکردم. تازه این مسئله توی مداحی پیش اومد. میدونید که توی سیستم مداحی هیچ وقت نمیشه از تمام توان کار کشید. شاید فکر کنید پس باند ضعیف بوده که باید بگم جفت دیگه اش الان با یه بهرینگر که مدلش یادم نیست داره کار میکنه. فقط میدونم حدود 2 میلیون خریدنش. خود طرف میگه برای دسته هنوز دستگاه تو رو میبریم میگن زورش بیشتره.
                  واقعا نمیدونم چهجوری باید ازتون تشکرکنم.. خیلی گلید همتون
                  صبح بخیر استاد گرامی
                  من منظورتون رو از اینکه "خوب درایوش کنی" متوجه نشدم.
                  به جای کراسی که با TL ساختم به نظر شما با چی بسازم؟؟
                  چه جوری به اشباع ببرم؟؟
                  و کلمه، بی زبانی که بخواندش، و بی اندیشه ای که بداندش، چگونه می تواند بود؟و خدا یکی بود و جز خدا هیچ نبود،
                  و با نبودن، چگونه می توان بودن؟و خدا بود و، با او، عدم،و عدم گوش نداشت،حرفهایی هست برای گفتن،که اگر گوشی نبود، نمی گوییم،و حرفهایی هست برای نگفتن،حرفهایی که هرگز سر به ابتذال گفتن فرود نمی آرند.حرفهایی شگفت، زیبا و اهورایی همین هایند،و سرمایه ماورایی هرکسی به اندازه حرفهایی است که برای نگفتن دارد

دیدگاه

یعنی بتونی یه پری و فیلتری براش بسازی تا بتونه اون رو با تمام قدرت راه اندازی کنه. من که هنوز نتونستم. شما اگه تونستی به ما هم بگو. من وقتی AV800 رو به خروجی مستر یه میکسر حرفه ای وصل کردم تازه فهمیدم این آمپلی چه صدای پر قدرت و پخته ای داره. تازه ترانسی که من برای AV800 استفاده کردم خودش رو میکشت 300 وات میداد.

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

من از خروجی کامپیوتر استفاده میکنم.6تا خروجی داره.(من هنوز نفهمیدم این پری چیه؟)
                      اگه به نظرتون خوب نیست از کامپیوتر بگیرم بگید باید چی کارکنم.؟
                      در مورد فیلتر هم اگه منظورتون کراس اوور هست اونم بگید چه باید کرد؟

دیدگاه

اگه میدونستم باید چه کرد که خودم میکردم. :mrgreen:
                        حالا که بیشتر راه رو رفتی. البته با توجه به اینکه مجبوری PCB جدید بزنی من جای شما بودم اینکار رو نمی کردم و یه آمپ مناسبتر می ساختم. این کلیپهایی که بچه ها از آمپلی هاشون گزاشتند رو دیدی؟؟ بیشتر از اینها قدرت لازم داری؟؟من اگر AV400 رو ساختم فقط جهت استفاده تجاری بود و اون هم فقط یه مشتری پیدا شد که حاظر بود یه همچین پولی بده. به همین خاطر AV400 رو فقط یه بار ساختم.800 رو همینطور چون برای یه فضای خیلی وسیع لازمش دارم که شک دارم از پسش بر بیاد به همین خاطر تصمیم دارم از 2 تاAV800 و 2 تا AV400 استفاده کنم.
                        مشکلم فقط وزن تغذیه و کیفیت مدارات میکسر هست که اگر حل بشه دستگاه کامل میشه.

دیدگاه

pcb رو زدم.
                          آره دیدم.خوبن اما بازم اون چیزی که منو ارضا کنه نبود.
                          خودم یه ضبط سونی دارم.خیلی خفنه.18 تا بلندگو داره. صداش واقعا عالیه. اما بازم کممه oo:
                          میشه در مورد این پری ساده و روشن توضیحی بدین؟

دیدگاه

پری همونیه که توی کارت صوت کامپیوتر شماست.
                            مداری که سیگناهای ضعیف رو از میکروفن/ هد/اپتیک و یا هر دریافت کننده دیگه میگیره و چندین هزار برابر و گاهاً چندین میلیون برابر تقویت میکنه تا آماده ارائه به آمپلیفایر باشه. شما اگر یه میکروفن رو به یه آمپلی 100000 واتی وصل کنید یا صدایی نمیشنوید یا انقدر ضعیف شنیده میشه که نا امیدتون میکنه. مدارات واسط نقش مهمتری نسبت به آمپلیفایر در سیستمهای صوتی دارند. با یه مدار واسط عالی میشه صدای از یه آمپ 100 وات گرفت که نمیشه همون صدا رو از یه آمپلی 2 کیلو واتی با مدار واسط معمولی گرفت.
                            در ضمن یه نکته رو فراموش نکن. شما صدای AV400 رو بلندتر از یه آمپ 100 وات نمیشنوی. دلیلش رو که میدونی؟؟
                            اینم میدونی پس آمپلی پر قدرت به چه درد میخوره؟؟

دیدگاه

ممنون استاد.
                              فقط یه چیزی میتونم بازم یه پری به کامپیوتر اضافه کنم؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط DR.Lizard
                                ممنون استاد.
                                فقط یه چیزی میتونم بازم یه پری به کامپیوتر اضافه کنم؟
                                با اجازه

آره میشه باید یه پری با مثلا tl072 بسازی نویزش نسبت به بقیه نمونه ها کمتره

AV Maziton 100
                                Render By Artlantis Studio
                                [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X