اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چندین سوال در مورد آمپلی فایر سری av

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چندین سوال در مورد آمپلی فایر سری av

من هنوز شکم رو ترانزیستوراست bcهارو از مدار بیار بیرون یه تست بزن ببین چطوره اگر هم داری تعویض کن بازم پایه هارو چک کن ببین جابه جا نباشن . دیودهارو هم یه چک بزن.
    طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
    امروز رو کامل زندگی کن...
    (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

دوست عزیز خیلی مطلب هست که تو تاپیکهای دیگه گفته شده که ممکنه مشکلتو رفع کنه،متاسفانه چند بار این مطالب رو تکرار کردم تو تاپیکهای دیگه و دیگه توان تکرارشو ندارم شما میتونی خودت مراجعه کنی به تاپیکهای مربوط به آمپلی های ماسفت و اون نکات رو تو مدارت امتحان کنی ممکنه مشکل مدارت هم یه چیز تازه باشه که تا حالا بهش بر نخوردیم،چند تا عکس از مدارت شاید بتونه مشکلو نشون بده...
      رازی در کار نبود

دیدگاه

پیشنهاد من اینه که از خیر این مدار بگذری، البته فعلا!
        بعد یکی از مداراتی که فقط یه جفت 240/9240 دارن رو بسازی ( مثل اونی که nn جان درست کرد یا mebk جان )
        اگه ازش نتیجه گرفتی و توانش راضیت نکرد اونوقت بری سراغ قویترش.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علم فردا
          پیشنهاد من اینه که از خیر این مدار بگذری، البته فعلا!
          بعد یکی از مداراتی که فقط یه جفت 240/9240 دارن رو بسازی ( مثل اونی که nn جان درست کرد یا mebk جان )
          اگه ازش نتیجه گرفتی و توانش راضیت نکرد اونوقت بری سراغ قویترش.
          با جناب علم فردا موافقم.drجان 200 وات قدرت کمی نیست.
          1سوال بی ربط هم میپرسم.میدونی 1 اسب بخار چند واته؟؟؟امیدوارم منظورمو فهمیده باشی :redface:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mebk1988
            میدونی 1 اسب بخار چند واته؟؟؟امیدوارم منظورمو فهمیده باشی :redface:
            چند وانه؟یعنی چی؟توضیح بدید...
            رازی در کار نبود

دیدگاه

یک اسب بخار معادل 745 واته. 1ph = 745W
              فکر کنم دلیل عنوان این مطلب از سوی MEBK جان، قوی بودن توان مدارهای AV هستش. 300W RMS توان صوتی واقعا زیاد و مخربیه و اصلا به درد خونه نمیخوره! مگه اینکه تو کار تخریب ساختمان ازش استفاده کنی!! :biggrin:

من دو سال پیش ساب اکتیو 119SA مونتاربو رو داشتم تست میکردم، شاید باورتون نشه که حتی ولومش به %5 هم نرسید که همه چیز شروع کرد به لرزیدن. حتی ابزارها و هویه روی میز کار داشتن بال بال میزدن، با اینکه ساب رو زمین بود.
              حالا تصور کنید صدای ماکزیمم این سیستم که 600 وات خالصه چه کارهایی که نمیتونه بکنه!
              ترانس تغذیه ش هم راحت 1 کیلو ولت آمپر توان میداد.

اینارو گفتم برای دوستانی که آمپلی های پرقدرت رو دست میگیرن برای ساخت! اگه از پس مونتاژ صحیح، تست، تغذیه کافی و غیره هم بر بیان، شاید هیچوقت نتونن ولوم مکس صدا بگیرن و آمپلیشون از نظر عملکردی و قدرت با یه مدار معمولی توفیری نکنه!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علم فردا
                فکر کنم دلیل عنوان این مطلب از سوی MEBK جان، قوی بودن توان مدارهای AV هستش. 300W RMS توان صوتی واقعا زیاد و مخربیه و اصلا به درد خونه نمیخوره! مگه اینکه تو کار تخریب ساختمان ازش استفاده کنی!! :biggrin:

من دو سال پیش ساب اکتیو 119SA مونتاربو رو داشتم تست میکردم، شاید باورتون نشه که حتی ولومش به %5 هم نرسید که همه چیز شروع کرد به لرزیدن. حتی ابزارها و هویه روی میز کار داشتن بال بال میزدن، با اینکه ساب رو زمین بود.
                حالا تصور کنید صدای ماکزیمم این سیستم که 600 وات خالصه چه کارهایی که نمیتونه بکنه!

ینارو گفتم برای دوستانی که آمپلی های پرقدرت رو دست میگیرن برای ساخت! اگه از پس مونتاژ صحیح، تست، تغذیه کافی و غیره هم بر بیان، شاید هیچوقت نتونن ولوم مکس صدا بگیرن و آمپلیشون از نظر عملکردی و قدرت با یه مدار معمولی توفیری نکنه!
                سلام
                کدوم مدار رو میگی که 1اسب بخار قدرت داره
                بگو بگو میخوام بسازمش شیشه های خونه رو بیارم پایین
                از این دارینگتون 8 تایی که چیزی نسیب ما نشد :angry: :angry:
                اگر شماتیکشو هم بزاری :agree:
                با تشکر
                Fail Never
                گروه انجمن صوتی در تلگرام 09159126127
                دوستانی که تمایل دارن لطفا پیام بدین

دیدگاه

یه سوال بی ربط ولی حالا که بحث ترانس شد گفتم اینجا بپرسم !

داستان این ترانسای حلقوی چیه ؟؟؟ تو ایران هم از اینا میسازن ؟؟
                  AV Maziton 100
                  Render By Artlantis Studio
                  [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علم فردا

اینارو گفتم برای دوستانی که آمپلی های پرقدرت رو دست میگیرن برای ساخت! اگه از پس مونتاژ صحیح، تست، تغذیه کافی و غیره هم بر بیان، شاید هیچوقت نتونن ولوم مکس صدا بگیرن و آمپلیشون از نظر عملکردی و قدرت با یه مدار معمولی توفیری نکنه!
                    بله منظورم دقیقا همین بود :applause:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط maziyar123
                      یه سوال بی ربط ولی حالا که بحث ترانس شد گفتم اینجا بپرسم !

داستان این ترانسای حلقوی چیه ؟؟؟ تو ایران هم از اینا میسازن ؟؟
                      ترانس حلقوی بازدهی بالاتری داره و ایجاد نویز کمتری هم میکنه.
                      تو ایران هم تولید میشه. یادمه حدود دو سال پیش، یه بنده خدایی سفارش 250 واتشو داده بود. براش 30 تومن آب خورد. الان دیگه خبر ندارم قیمت ها چقدره!

دیدگاه

خیلی خوبه 30 تومن البته الان حتما دو برابره ولی می ارزه ادرسش کجا بود که براش پیچید؟

دیدگاه

drجان چکار کردی؟؟ :question: مدار تعمیر شد یا رفتی سراغ یکی دیگه؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa65
                            خیلی خوبه 30 تومن البته الان حتما دو برابره ولی می ارزه ادرسش کجا بود که براش پیچید؟
                            والا همون موقع نپرسیدم ازش. ولی %99 تو پشت شهرداری و توپخونه بوده.

دیدگاه

سلام بروبچ :bye
                              چه طورین عزیزان ؟
                              من این AV400 رو نتونستم بسازم ولی مدار 60 وات رو ساختم. با هزار مکافات X-(
                              خیلی خوبه صداش عالیه ...
                              قبل از هر چیز دیگه یه حرفی استاد اشک زد به من که خیلی کمکم کرد.گفت :"خودت تجربه کسب کن"
                              از همه شماهایی که منو تو این مدت با راهنمایی هاتون کمک کردید واقعا کمال تشکر رو دارم. ایشالا بتونم جبران کنم @};-

در آغاز هیچ نبود، کلمه بود و آن کلمه خدا بود.
                              و کلمه، بی زبانی که بخواندش، و بی اندیشه ای که بداندش، چگونه می تواند بود؟و خدا یکی بود و جز خدا هیچ نبود،
                              و با نبودن، چگونه می توان بودن؟و خدا بود و، با او، عدم،و عدم گوش نداشت،حرفهایی هست برای گفتن،که اگر گوشی نبود، نمی گوییم،و حرفهایی هست برای نگفتن،حرفهایی که هرگز سر به ابتذال گفتن فرود نمی آرند.حرفهایی شگفت، زیبا و اهورایی همین هایند،و سرمایه ماورایی هرکسی به اندازه حرفهایی است که برای نگفتن دارد

دیدگاه

خواهش میکنم دادا یکم وقت بگذاری میتونی همون AV400رو هم ردیف کنی.
                                طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
                                امروز رو کامل زندگی کن...
                                (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X