اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مدارهای جانبی سیستم های صوتی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مدارهای جانبی سیستم های صوتی

بابا مگه چیکارت کرده بش گیر دادی؟؟!!
    اخه سایت خوبیه!! من ندیدم سایتی مثله این مداراشو کامل با شکل و ... توضیح داده باشه!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط maziyar123
      مثل اینکه خودم باید دست به کار بشم &lt

صوت سنج آنالوگ : + pcb

http://s2.picofile.com/file/72941365...meter.zip.html

اینم یه پتانسیومتر دیجیتال 16 پلّه : اولی با میکروکنترلر کنترل میشه ولی دومی با کلید :

اولی رو باید به میکرو وصل کنید و اعداد 1 تا 16 رو به صورت bcd کد بدید در ضمن این ایسی 4067 همه جا هست چند ماه پیش دونه 1000 خریدم
      این مدارا بیشتر جنبه آموزشی وسرگرمی دارن تا کاربردی
      شما یه دونه پتانسیومتر دیجیتال که الان شمارش یادم نیست می خری 2-3 هزار تومان.کیفیتش اصلا قابل مقایسه با این مدارات گسسته نیست.
      با میکرو و با درگاه SPI کنترل می شن.

دیدگاه

علی اقا فکر کنم منظورت سری ad باشه منم شمارشو یادم نیست ولی فکر کنم وحید اسپرت میدونه راش هم انداخته

نه بابا کاربردیه به جان خودم مخصوصا ولومه من باهاش کار کردم که میگم اینجوری هم نیاز به برنامه نویسی پیشرفته نداره در ضمن صدا رو راحت میشه پله پله کم و زیاد کرد فقط کافیه عدد ولوم مورد نظر رو بفرستی بهش

نوشته اصلی توسط mahdi.7
        بابا مگه چیکارت کرده بش گیر دادی؟؟!!
        اخه سایت خوبیه!! من ندیدم سایتی مثله این مداراشو کامل با شکل و ... توضیح داده باشه!!
        :cry2: حالا چرا میزنی خو این سایتم هست اکثر مداراش با pcb

http://www.320volt.com/
        AV Maziton 100
        Render By Artlantis Studio
        [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

دیدگاه

سلام
          دوستان این یه مدار کنترل دور فنه که خودم طرح کردم و عالی کار میکنه.
          قبلا یه بار پلود کرده بود، ولی فکر کنم اینجا براش بهترین جاست.
          اون دو تا 4148 رو با چسب سیلیکون به هیت سینک آی سی یا ترانزیستورهای آمپلی یا هر مدار حرارتزا میبندین. با افزایش گرما فن از حالت خاموش به ماکزیمم دور خودش خواهد رسید. ( بستگی به دمای هیت سینک داره )

پایه های دیودهارو با وارنیش بپوشونید. فقط بدنه دیودها به آلومینیوم وصل باشه.
          اگه حساسیت مدار کم بود، یه 4148 دیگه موازی کنید و اگه حساسیت زیاد بود، یکی از دیودهارو کم کنید.

دیدگاه

جناب علم فردا وصل کردن این یه ذره دیود به هیت سینک مکافاته!!
            میشه از این دیود زنر هایی که قسمت فلزی دارن و توان بالا هستن به جای این ها گذاشت؟؟ مثلا یه MBR...
            میشه مدار رو یه جور تغییر داد که حساسیتش رو با یه پتانس بشه تنظیم کرد تا نیاز به کم و زیاد کردن دیود ها نباشه تا به حساسییت دلخواه برسیم؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
              جناب علم فردا وصل کردن این یه ذره دیود به هیت سینک مکافاته!!
              میشه از این دیود زنر هایی که قسمت فلزی دارن و توان بالا هستن به جای این ها گذاشت؟؟ مثلا یه MBR...
              میشه مدار رو یه جور تغییر داد که حساسیتش رو با یه پتانس بشه تنظیم کرد تا نیاز به کم و زیاد کردن دیود ها نباشه تا به حساسییت دلخواه برسیم؟؟
              نه زیادم مشکل نیست! اگه هیت سینک نزدیک برد باشه نیازی به سیم کشی نیست! هرچند من سیم کشی کردم و با نگه دارنه سیم برق ( اون پلاستیک مشکی که دو تا پیچ میخوره و بینش سیم برق قرار میگیره! تو ورودی سیم برق چند خونه یا محافظ یخچال ها هست! ) به هیت سینک پیچ کردم. منظورم اینه :

فضای خالی بین دیود و نگه دارنده رو با کاغذ پر کن. چسب یا خمیر سیلیکون فراموشت نشه.

دیودی که باید استفاده کنی بهتره که دیود سیگنال باشه که من 4148 گذاشتم. چون از جریان معکوس دیود استفاده میشه که تابع دماست و دیودهای بزرگ مناسب نیستن.

برای دستی کردن حساسیت مدار میشه یه پتانسیومتر 100 اهم تو مسیر کلکتور 547 اولی ( اونی که بیسش به دیودها وصله ) قرار داد و حساسیت رو دستی تنظیم کرد.
              البته این کارو باید تو عمل تست کنی و مطمئن شی.

دیدگاه

سلام علم فردا میگم بجای اون دیودها نمیشه از ntc استفاده کرد؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa65
                  سلام علم فردا میگم بجای اون دیودها نمیشه از ntc استفاده کرد؟
                  سلام
                  اتفاقا NTC , PTC واسه همینجور کارا ساخته شدن.
                  اون وقتی که من از این مدار استفاده کردم، دسترسی به بازار نداشتم و خواستم از قطعات دم دستی استفاده کرده باشم.
                  وگرنه با NTC یا PTC دو تا از ترانزیستورها هم حذف میشن.

دیدگاه

میشه خودت مدارشو با ntc طراحی کنی بزاری اخه من رشتم الکترونیک نیست از این چیزا سر در نمیارم :redface:
                    خیلی خیلی ممنونت میشم :rolleyes:

دیدگاه

باید مشخصات NTC رو بگی تا مدارو براش تغییر بدم.
                      مثلا تو دما 25 درجه چند اهمه ؟
                      تو دمای 50 ؟
                      و 75 ؟
                      یا نمودارشو بذار
                      یا کد روی قطعه رو بذار، چون احتمالا NTC ها چند نوعند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علم فردا
                        باید مشخصات NTC رو بگی تا مدارو براش تغییر بدم.
                        مثلا تو دما 25 درجه چند اهمه ؟
                        تو دمای 50 ؟
                        و 75 ؟
                        یا نمودارشو بذار
                        یا کد روی قطعه رو بذار، چون احتمالا NTC ها چند نوعند.
                        با سلام
                        با عرض معذرت از مصطفی جان :redface:
                        علم فردا جان من یک ntc دارم که روش نوشته NTC 5D-9 اگر وقت داشتی برای من هم یک مدار طراحی کن ممنون
                        راستی TTC چه قطعه ای هست؟؟؟

دیدگاه

علم فردا جان من ntc ندارم فرقی نمیکنه شما یه طور طراحی کن که مثلا از دمای20 درجه اروم اروم فن شروع کنه به کار و تو دمای 80 90 درجه به دور کامل برسه خودت هر ntc که میدونی استفاده کن بعد این شماره ntc که اقا محمد گذاشته معنیش چیه؟مگه ntcها رو با اهمشون معرفی نمیکنن مثلا وقتی میخوای بری بخری میگی یه100 ntc اهم میخوام؟
                          با تشکر

دیدگاه

5D-9 یعنی مقاومتش در حالت عادی ( 25 درجه ) 5 اهمه و قطر خود قطعه 9 میلی متره.
                            این نوعش مناسب طراحی مدار کنترلی که ما نیاز داریم نیست. باید حداقل مقاومت نرمالش حدود 1 کیلو باشه!
                            TTC ها هم نوعی NTC هستن که عملکرد بهتری دارن و تنوعشون هم بیشتره.
                            همین سری های TTC مناسبترن.
                            مثلا TTC3A102 ، (یک کیلو اهم ) مناسبه یا 103 که میشه 10 کیلو اهم.

مصطفی جان تو دمای 20 درجه ، هیت سینک در واقع خنکه! فن باید از حدود 35 درجه آروم استارت کنه و در حدود 60 تا 80 درجه ، کامل روشن شه ( دور تمام )

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علم فردا
                              TTC ها هم نوعی NTC هستن که عملکرد بهتری دارن و تنوعشون هم بیشتره.
                              همین سری های TTC مناسبترن.
                              مثلا TTC3A102 ، (یک کیلو اهم ) مناسبه یا 103 که میشه 10 کیلو اهم.
                              با سلام علمی جان ممنون
                              اتفاقا" TTC103 هم دارم . پس اگر هر موقع وقت داشتی و برات زحمت نبود یک مدار با این نوع TTC برام طراحی کن
                              باز هم ممنون

دیدگاه

اره اتفاقا علم فردا جان اگه میشه یه دونه مدار با مثلا همین TTC طراحی کنی که فن از مثلا دمای 30_35 درجه شروع کنه و اروم اروم با دما دورش بیشتر شه...
                                من خیلی گشتم ولی همچین مداری وجود نداشت همشون با یه رله گذاشته بودن مثله مداری که تو صفحه قبله...
                                راستی اگه همچین مداری طراحی شد برای گرفتن جریان های بالا حدود 2 امپر باید از چی استفاده کرد؟؟ ار ماسفت میشه؟؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X