اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کنترل امپلی فایر با مادون قرمز

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کنترل امپلی فایر با مادون قرمز

MEBK جان مدار همینیه که سید گذاشته من فقط قسمت گیرنده رو PCBزدم با یه 2253 که اونم هرچی میگردم پیدا نمیکنم .
    اما اگر با PCB راحت نیستی بگو تا ردیفش کنم.
    طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
    امروز رو کامل زندگی کن...
    (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط gh.kh
      MEBK جان مدار همینیه که سید گذاشته من فقط قسمت گیرنده رو PCBزدم با یه 2253 که اونم هرچی میگردم پیدا نمیکنم .
      اما اگر با PCB راحت نیستی بگو تا ردیفش کنم.
      نه دوست عزیز ممنونم.فیبرشو زدم الان فقط سوراخ کاری مونده

دیدگاه

سلام.دوستان مصرف pt2248 (فرستنده) چقدره؟؟؟
        نیاز به کلید سر راه تغذیه نداره؟؟؟ :question:

دیدگاه

کسی نیست؟؟؟؟؟
          :angry: :angry: :angry:

دیدگاه

MEBK جان این ایسی در دونوع پکیج SMDومعمولی زده میشه کهنوع SMDمصرف کمتری داره اما در کل به حریان زیادی نیاز نداره و دوتا باتری 1.5 ولت قلمی مدارو به خوبی راه میندازه.
            طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
            امروز رو کامل زندگی کن...
            (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mebk1988
              این آیسی چون مخصوص ریموت طراحی شده مصرف خیلی کمی داده . ولی برای احتیاط شما میتونید از این کلید فشاری های 4 پین استفاده کنید . با 2 پین تغذیه رو قطع و وصل میکنید با 2 پین هم فرمان ریموت رو هم زمان میدید . به همین راحتی !

http://roboeq.com/modules.php?op=modload&name=Web_Links&file =index&req=viewlink&cid=45
              خدایا هر چقدر دوست داری از عمر من کم کن و به طول عمر پدر و مادرم اضافه کن...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mebk1988
                با سلام،

اگر به نقشه های Typical این آی سی ها در دیتاشیت نگاهی بندازی، مداری مشابه زیر می بینی که برای کم کردن مصرف باطری، هر کلیدی که فشرده میشه، تغذیه آی سی رو وصل میکنه، اگر مصرف انرژی برات مهمه، باید یه چیز توی این مایه ها ببندی!

مادامی که از شخصی یاد میشود، او و افکارش زنده اند ....

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

http://s2.picofile.com/file/7170362468/_Wall_e_.jp

دیدگاه

بله خیلی مهمه چون بعد از 6 ساعت برد کنترل به 20cm رسید و باتری ها به دیار باقی شتافتند

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aivhl
                    با سلام،

اگر به نقشه های Typical این آی سی ها در دیتاشیت نگاهی بندازی، مداری مشابه زیر می بینی که برای کم کردن مصرف باطری، هر کلیدی که فشرده میشه، تغذیه آی سی رو وصل میکنه، اگر مصرف انرژی برات مهمه، باید یه چیز توی این مایه ها ببندی!

درود
                    من چند وقت پیش این ایسی رو خریدم و هر کار کردم نتونستم راه اندازیش کنم :angry:
                    نکته چیزی نداره؟؟
                    Fail Never
                    گروه انجمن صوتی در تلگرام 09159126127
                    دوستانی که تمایل دارن لطفا پیام بدین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jooly
                      درود
                      نکته چیزی نداره؟؟
                      سلام .

چرا یک نکته ی خیلی خیلی مهم داره ! و اون هم مشکل پیدا کردن سنسور گیرنده 3 پایه هست ! بیشتر از 20 مدل از اون سنسور 3 پایه یا همون tsop توو بازار پیدا میشه که فقط یک مدلش کار میکنه . اوج فاجعه این هست که تقریبا ً همه این سنسورها دقیقا ً شکل هم هست ضمنا ً هیچ شماره ای هم روشون ننوشته !

یادمه برای بار اولی که میخواستم این مدار رو ببندم با این که همه چی درست بود ولی مدار کار نمیکرد ! کارم به جایی رسید که رفتم یک کیت آماده خریدم ( پرچمم افتاد توو وایتکس :cry2: ) بدش همین که سنسور کیت رو انداختم به مدارم مدار کار کرد ! یعنی همه مشکل ها زیر سر سنسور گیرنده بود !
                      خدایا هر چقدر دوست داری از عمر من کم کن و به طول عمر پدر و مادرم اضافه کن...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jooly
                        درود
                        نکته چیزی نداره؟؟
                        با سلام،

راه اندازی اینا که کلا نکته است! فرستنده و گیرنده باید با فرکانس کریر صحیح کار کنند.
                        کلا راه اندازی در مد IR خیلی راحت تر از مدRF هستش.

چرا از میکرو استفاده نمیکنید، اینطوری دستتون باز تره و از هر نوع ریموت کنترل لوازم خانگی یا ریموت کنترل های موجود در بازار مثل ریموت کنترل دی وی دی پلیر و رسیور و تلویزیون و ایناها میتونید استفاده کنید، شیک تر هم میشه! :biggrin:

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سید علی شاهرخی
                          سلام .

چرا یک نکته ی خیلی خیلی مهم داره ! و اون هم مشکل پیدا کردن سنسور گیرنده 3 پایه هست ! بیشتر از 20 مدل از اون سنسور 3 پایه یا همون tsop توو بازار پیدا میشه که فقط یک مدلش کار میکنه . اوج فاجعه این هست که تقریبا ً همه این سنسورها دقیقا ً شکل هم هست ضمنا ً هیچ شماره ای هم روشون ننوشته !

یادمه برای بار اولی که میخواستم این مدار رو ببندم با این که همه چی درست بود ولی مدار کار نمیکرد ! کارم به جایی رسید که رفتم یک کیت آماده خریدم ( پرچمم افتاد توو وایتکس :cry2: ) بدش همین که سنسور کیت رو انداختم به مدارم مدار کار کرد ! یعنی همه مشکل ها زیر سر سنسور گیرنده بود !
                          با سلام،

شماره سنسورهای سه پایه رو روی سرشون هک کردند :

شما با توجه به محدوده فرکانس کریر و لاندا باید سنسور تون رو انتخاب کنید و یا اینکه راحت تر از اون، مدارتون رو با سنسورهای در دسترس ست کنید!

توجه کنید که خروجی اکثر این سنسورها Invert هستش و تعداد کمی از اونها خروجی NonInvert دارند ....

پی نوشت : تصویر سنسور اضافه شد!

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aivhl
                            با سلام،

راه اندازی اینا که کلا نکته است! فرستنده و گیرنده باید با فرکانس کریر صحیح کار کنند.
                            کلا راه اندازی در مد IR خیلی راحت تر از مدRF هستش.

چرا از میکرو استفاده نمیکنید، اینطوری دستتون باز تره و از هر نوع ریموت کنترل لوازم خانگی یا ریموت کنترل های موجود در بازار مثل ریموت کنترل دی وی دی پلیر و رسیور و تلویزیون و ایناها میتونید استفاده کنید، شیک تر هم میشه! :biggrin:
                            درود
                            دوست عزیز ما که هر چی به شما گفتیم این rc5 رو به ما یاد بده که یاد ندادی :angry:
                            من هم که دیگه ولش کردم
                            حالا اگر بخوام مثلا از کنترل تلوزیون استفاده کنم باید کد هر کلیدشو داشته باشم
                            فکر کنم شما بودی که یک نرم افزار برای این کار گذاشته بودی به نام siow
                            ولی خوب توضیحاتت کامل نبود نه شماتیکی نه راهنمایی که باید چه کار کنی oo:
                            باتشکر :nerd:
                            Fail Never
                            گروه انجمن صوتی در تلگرام 09159126127
                            دوستانی که تمایل دارن لطفا پیام بدین

دیدگاه

منم هر کاری کردم نتونستم با میکرو کار کنم.لطفا کامل توضیح بدید :agree:
                              دعاتون میکنیم -O<

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jooly
                                درود
                                دوست عزیز ما که هر چی به شما گفتیم این rc5 رو به ما یاد بده که یاد ندادی :angry:
                                من هم که دیگه ولش کردم
                                حالا اگر بخوام مثلا از کنترل تلوزیون استفاده کنم باید کد هر کلیدشو داشته باشم
                                فکر کنم شما بودی که یک نرم افزار برای این کار گذاشته بودی به نام siow
                                ولی خوب توضیحاتت کامل نبود نه شماتیکی نه راهنمایی که باید چه کار کنی oo:
                                باتشکر :nerd:
                                با سلام،

نه داداش من...... من نبودم، آخه من عادت دارم اینقدر توضیح بدم که طرف بگه دیگه بسه!!! :mrgreen:

نوشته اصلی توسط mebk1988
                                منم هر کاری کردم نتونستم با میکرو کار کنم.لطفا کامل توضیح بدید :agree:
                                دعاتون میکنیم -O<
                                شما یه سری بزن اینجاها، حلللله ...

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=61857.0
                                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=62077.0

سوالی هم داشتی بپرس، در خدمتم

Sh_Nourbakhsh@Yahoo.com

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X