اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

@@ مشاوره ( لطفا بخوانید) @@ آمپ 80 وات یا 100 وات 8 اهم

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پاسخ : @@ مشاوره ( لطفا بخوانید) @@ آمپ 80 وات یا 100 وات 8 

نوشته اصلی توسط ominoaudio
    سلام.
    به در خواست مهدی عزیز
    این آمپلیفایر با ولتاژ 30 ولت+30ولت 3 آمپر خیلی خوب جواب میده. مشخصات فنی کامل تو سایت هست. شماتیک و عکس ساخته شده مدار رو میزارم ببینید. من این آمپلیفار رو از همون سایتی که بهتون معرفی کردم خریداری کردم. بهشون ایمیل بزنید براتون میفرستند. www.setson.persianblog.ir

این آمپلیفایر خودم که پارسال ساختم
    من تو این سایت رفتم اما نتونستم چیزی گیر بیارم.
    مرسی

دیدگاه

پاسخ : @@ مشاوره ( لطفا بخوانید) @@ آمپ 80 وات یا 100 وات 8 اهم

ممنونم ominoaudio جان :applause:
      پس اینو خودت نساختی :-? من منظورم شماتیکش بود! حالا چند گرفتیش؟؟ توان RMS چنده؟؟ راستی واقعا کیفیتش خوبه؟؟ استریوئه دیگه؟ شماره ی ترانزیستور قدرتش چیه؟ این +30 و -30 همون طور که رو ترانس نوشته ولتاژ AC هست و مدار در واقع با ولتاژ 40 ولت دوبل کار میکنه درسته؟؟ این مداری که عمودی گذاشتیش یکسوساز و صافی هست یا چیزه دیگه؟
      ببخشید اینهمه سوال کردم!!
      و اما donmb جان
      در مورد ترانس که باید ببینی اول چه امپی میخوای بسازی بعد... اما اگه بتونی ترانس حلقوی به جای این ترانس های معمولی بگیری که خیلی بهتره هم میدان مغناطیسی کمتری ایجاد میکنه هم کوچیکتره اما هزینه ی بیشتری داره
      اگه خواستی اینجا میتونی سفارش بدی (با ایمیل):
      http://www.behzadtrans.blogfa.com/
      بلند گو رو که داری که هیچی... اما به نظر من برای این بلند گو های بسیار خوبی که داری این امپ های معمولی خوب نیست دنبال یه امپ خوب باش مثله همین که omino جان معرفی کردن... اگه توان بلند گو هات بیشتر بود دستت تو انتخاب مدار باز تر بود به هر حال این امپ با ماسفت که 60 وات RMS (حقیقی) میده که به بلندگوهات میخوره بقیه مدارات توانشون بالاست و بلندگوها رو پخ پخ میکنه ... اگه قدرت بیشتر میخوای باید بگردی... اما همیشه کیفیت رو در درجه اول بدون تا قدرت!
      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=57244.0

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
        ممنونم ominoaudio جان :applause:
        پس اینو خودت نساختی :-? من منظورم شماتیکش بود! حالا چند گرفتیش؟؟ توان RMS چنده؟؟ راستی واقعا کیفیتش خوبه؟؟ استریوئه دیگه؟ شماره ی ترانزیستور قدرتش چیه؟ این +30 و -30 همون طور که رو ترانس نوشته ولتاژ AC هست و مدار در واقع با ولتاژ 40 ولت دوبل کار میکنه درسته؟؟ این مداری که عمودی گذاشتیش یکسوساز و صافی هست یا چیزه دیگه؟
        ببخشید اینهمه سوال کردم!!
        و اما donmb جان
        در مورد ترانس که باید ببینی اول چه امپی میخوای بسازی بعد... اما اگه بتونی ترانس حلقوی به جای این ترانس های معمولی بگیری که خیلی بهتره هم میدان مغناطیسی کمتری ایجاد میکنه هم کوچیکتره اما هزینه ی بیشتری داره
        بلند گو رو که داری که هیچی... اما به نظر من برای این بلند گو های بسیار خوبی که داری این امپ های معمولی خوب نیست دنبال یه امپ خوب باش مثله همین که omino جان معرفی کردن... اگه توان بلند گو هات بیشتر بود دستت تو انتخاب مدار باز تر بود به هر حال این امپ با ماسفت که 60 وات RMS (حقیقی) میده که به بلندگوهات میخوره بقیه مدارات توانشون بالاست و بلندگوها رو پخ پخ میکنه ... اگه قدرت بیشتر میخوای باید بگردی... اما همیشه کیفیت رو در درجه اول بدون تا قدرت!
        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=57244.0
        اقا مهدی دست گلت درد نکنه.
        من به این تاپیکی که گذاشتی سر زدم و مدار مورد نظر رو دیدم.
        فقط یه سوال؟؟
        این شماتیک یه دونه خروجی داره ؟؟ جون من 2 تا خروجی با این توان نیاز دارم.
        یعنی در واقع این بلندگوهایی که دیدی جفت هستن ( 2تا باکس) من فقط عکس یه سریشون رو گذاشتم.
        برای ساختنش اقدام کنم ؟؟؟ :redface:
        و راستی من هم به این نتیجه رسیدم که کیفیت رو به قدرت ترجیح بدم.

یه چیز دیگه هم که فکرم رو مشغول کرد این بود که بعد از مونتاژ باید تنظیم کنم !!

نوشته دوست عزیز علم فردا
        { برای تنظیم نهایی ، باید پتانسیومتر 1K رو وقتی تغذیه وصل هستش ( بدون سیگنال ورودی ) برای جریان 50 تا 60 میلی آمپر تو خط مثبت تغذیه تنظیم کرد.و حدود 10 دقیقه صبر کرد که این مقدار تغییر نکنه ( جریان ثابت نهایی بعداز 10 دقیقه باید بین 50 تا 60 میلی باشه) }

در آخر....
        متشکر از شما اقا مهدی عزیز

دیدگاه

بله این شماتیک 1 مداره (مونو) برای استریو باید 2 تا از این رو کنار هم بزارین...
          دوستان یه آمپلی مدار گسسته با مشخصات پست 1 به من معرفی میکنید؟؟؟ (80وات 8 اهم)یا بیشتر...
          توان بیشتر توان مجاز بلندگو رو که نمیشه به بلند گو داد میسوزه!!
          شما شروع کن بقیه راهنماییت میکنن!!
          یه چیز دیگه هم که فکرم رو مشغول کرد این بود که بعد از مونتاژ باید تنظیم کنم !!
          نوشته دوست عزیز علم فردا
          { برای تنظیم نهایی ، باید پتانسیومتر 1K رو وقتی تغذیه وصل هستش ( بدون سیگنال ورودی ) برای جریان 50 تا 60 میلی آمپر تو خط مثبت تغذیه تنظیم کرد.و حدود 10 دقیقه صبر کرد که این مقدار تغییر نکنه ( جریان ثابت نهایی بعداز 10 دقیقه باید بین 50 تا 60 میلی باشه) }
          بله مدار باید برای جریان بی باری تنظیم بشه...
          نحوه تنظیم اونهم که علم فردا جان واضح توضیح دادن...
          پتانسیومتر مدار هم حتما باید مولتی ترن باشه... هیت سینک مناسب با عایق میکا برای ماسفت هاتون فراموش نشه
          موفق باشین

دیدگاه

یه سوال؟!
            دوستان امپ دارلینگتون که اقا مازیر قرار دادن بهتر نیست برای این کار؟
            ولتاژ رو یکم پایین تر میاریم هم گرمای کمتری تولید میشه هم چون امپ تو فشار نیست کیفیت بیشتری میده (ساختنش هم خیلی راحتتر از امپ با ماسفت هست )
            نظرتون چیه؟
            لینک مازیتون :nice:
            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=51754.0
            زکات علم نشر آن است
            بیشتر با من اشنا بشین :
            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
            ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0

دیدگاه

نوشته اصلی توسط b e h n a m
              یه سوال؟!
              دوستان امپ دارلینگتون که اقا مازیر قرار دادن بهتر نیست برای این کار؟
              ولتاژ رو یکم پایین تر میاریم هم گرمای کمتری تولید میشه هم چون امپ تو فشار نیست کیفیت بیشتری میده (ساختنش هم خیلی راحتتر از امپ با ماسفت هست )
              نظرتون چیه؟
              لینک مازیتون :nice:
              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=51754.0
              از اونجایی که مدارات صوتی خیلی به تغذیه حساس هستند اگه ما به یه امپی ولتاژی کمتر از ولتاژ مورد نیاز برای امپ بدیم وقتی صدارو تا اخر باز کنیم صدا حالت بریده بریده میشه و ناشی ار کمبود تغذیه هست... درسته که توان امپ پایین تر میاد ولی صدا در ولوم باز خراب میشه :NO: مثل اینه که بیایم یه AV400 بسازیم بعد چون توان بلندگوهامون کمه بهش مثلا دوبل 12 بدیم که با توان کمتر کار کنه تا به بلندگو اسیب نرسه این کار از ریشه غلطه!

دیدگاه

با سلام
                دوست عزیز donmb به نظر من چون شما اول کار هستی احتمالا تنظیم بایاس برات سخته .
                اول بگو آمپلی فایر مونو می خواهی یا استریو ؟؟؟
                به نظر من این مدار ماسفت که شماتیک ساده ای هم داره برای شما مفیده و نیاز به تنظیم بایاس هم نداره این هم شماتیک:
                http://skemarangkaian.com/wp-content/uploads/2009/09/Mosfet-300W-Audio-Power-Amplifiers-Schematics.gif
                این مدار رو قبلا" یکی از دوستان تو سایت ساخته.
                اگر خواستی بسازی باید ترانزیستور های خروجیشو عوض کنی.

mahdi.7 عزیز
                در مورد اون مدار آمپ ominoaudio باید بگم که ترانزیستور های خروجی اش از نوع منفی و با شماره d1047 هست.

دیدگاه

پاسخ : @@ مشاوره ( لطفا بخوانید) @@ آمپ 80 وات یا 100 وات 8 &#1

سلام به همه.
                  این شماتیک که من گذاشتم مونو هست ولی آمپلیفایر آماده که خریدم استریو هست دوتا 120 وات RMS که 4 تا 8 اهم هم ساپورت میکنه. ولتاژ کاری 45 ولته اما اگه ترانستون اصولی باشه و واقعا 3 آمپر بتونه تهویل بده 30 ولت هم خیلی خوبه. من خودم 30 ولت گذاشتم. آمپلیفایر واقعا قدرتی و با کیفیت هست. تمام ترنزیستوری. مشخصات فنی کامل رو توی سایت خودشون میتونید بخونیدhttp://setson.persianblog.ir/1389/8/
                  donmbجان شما این پیشنهادی که من دادم رو انجام بده پشیمون نمیشی. تا حالا آمپلیفایری به خوبی این ندیدم.

در جواب به mehdi.7
                  اون مدار پاور پروتکتور هست ولتاژAC رو dc میکنه برای آمپلیفایر و پری و در مقابل اتصال کوتاه از آمپلیفایر محافظت میکنه. اگر هم خدایی نکرده آمپلی بسوزه مانع از ورود جریان برق نا خواسته به بلندگوها میشه . مجموعه خوبی شده :agree:

I Love Music

دیدگاه

اگه بتونی ترانس حلقوی به جای این ترانس های معمولی بگیری که خیلی بهتره هم میدان مغناطیسی کمتری ایجاد میکنه هم کوچیکتره اما هزینه ی بیشتری داره

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                    مهدی جان ای کاش زودتر با این دوستی که ترانس حلقه ای میسازه آشنا میشدم، باورتون نمیشه کل تهران رو گشتم اما پیدا نکردم :cry2: خیلی دوست داشتم ترانس آمپلیفایری که ساختم حلقه ای باشه (هم میدان مغناطیسی کمتری داشت هم کمتر جا میگرفت و آمپ کوچیکتر و شیکتر میشد)
                    البته الآن هم اگه ولوم رو تا ته زیاد کنی باز هم صدای نویزی نمیشنوی چونکه ترانس رو خوابیده بستم تو باکس و یک صفحه آلومینیم بین مدارها و ترانس بستم
                    I Love Music

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : @@ مشاوره ( لطفا بخوانید) @@ آمپ 80 وات یا 100 وات 8 

[quote author=ominoaudio link=topic=64439.msg369713#msg369713 date=1341212623

در جواب به mehdi.7
                      اون مدار پاور پروتکتور هست ولتاژAC رو dc میکنه برای آمپلیفایر و پری و در مقابل اتصال کوتاه از آمپلیفایر محافظت میکنه. اگر هم خدایی نکرده آمپلی بسوزه مانع از ورود جریان برق نا خواسته به بلندگوها میشه . مجموعه خوبی شده :agree:
                      [/quote]
                      سلامominoaudio جان
                      شماتیکی از این پروتکتور داری که تو سایت بزاری ؟؟؟

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : @@ مشاوره ( لطفا بخوانید) @@ آمپ 80 وات یا

نوشته اصلی توسط mohammad1365
                        [quote author=ominoaudio link=topic=64439.msg369713#msg369713 date=1341212623

در جواب به mehdi.7

سلامominoaudio جان
                        شماتیکی از این پروتکتور داری که تو سایت بزاری ؟؟؟
                        نه متاسفانه :redface:
                        این پروتکتور مخصوص همین مجموعه طراحی شده.
                        I Love Music

دیدگاه

دوست عزیز donmb به نظر من چون شما اول کار هستی احتمالا تنظیم بایاس برات سخته .
                          منم با نظر محمد جان موافقم! برای دفعه اول ممکنه یکم تنظیمش برات سخت باشه
                          اول بگو آمپلی فایر مونو می خواهی یا استریو ؟؟؟
                          محمد جان تو پست قبلی که گفتن استریو میخوان
                          سلام به همه.
                          این شماتیک که من گذاشتم مونو هست ولی آمپلیفایر آماده که خریدم استریو هست دوتا 120 وات RMS که 4 تا 8 اهم هم ساپورت میکنه. ولتاژ کاری 45 ولته اما اگه ترانستون اصولی باشه و واقعا 3 آمپر بتونه تهویل بده 30 ولت هم خیلی خوبه. من خودم 30 ولت گذاشتم. آمپلیفایر واقعا قدرتی و با کیفیت هست. تمام ترنزیستوری. مشخصات فنی کامل رو توی سایت خودشون میتونید بخونیدhttp://setson.persianblog.ir/1389/8/
                          donmbجان شما این پیشنهادی که من دادم رو انجام بده پشیمون نمیشی. تا حالا آمپلیفایری به خوبی این ندیدم.
                          ممون omino جان از توضیحت پس امپه بسیار خوبیه فقط چون پست این امپ تو سایت setson ماله حدود 1 سال پیشه الان اگه باشون تماس بگیریم میفرستن؟؟ نگفتی چقدر هزینش شد بالاخره :sad:
                          در ضمن این که توانش 120 وات در هر کاناله پس به بلند گوهای donmb جان نمیخوره!
                          ن مدار پاور پروتکتور هست ولتاژAC رو dc میکنه برای آمپلیفایر و پری و در مقابل اتصال کوتاه از آمپلیفایر محافظت میکنه. اگر هم خدایی نکرده آمپلی بسوزه مانع از ورود جریان برق نا خواسته به بلندگوها میشه . مجموعه خوبی شده
                          ایم مدار هم همراه خود امپ هست؟؟ منظورم اینکه ماله همین سایته؟ قیمت این چند شد براتون؟
                          مهدی جان ای کاش زودتر با این دوستی که ترانس حلقه ای میسازه آشنا میشدم، باورتون نمیشه کل تهران رو گشتم اما پیدا نکردم خیلی دوست داشتم ترانس آمپلیفایری که ساختم حلقه ای باشه (هم میدان مغناطیسی کمتری داشت هم کمتر جا میگرفت و آمپ کوچیکتر و شیکتر میشد)
                          البته الآن هم اگه ولوم رو تا ته زیاد کنی باز هم صدای نویزی نمیشنوی چونکه ترانس رو خوابیده بستم تو باکس و یک صفحه آلومینیم بین مدارها و ترانس بستم
                          بله منم خیلی دنبالش گشتم تا این سایتو پیدا کردم که ماله مشهده... البته جناب علم فردا گفتن تو تهران پشت شهرداری میپیچن و منم که سراغ گرفتم تو جمهوری گفتن تو توپخونه به احتمال زیاد هست در کل اینا خوره ی کار های صوتی هستن به خاطر مزایاشون ولی یه مقدار گرونن :cry:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                            منم با نظر محمد جان موافقم! برای دفعه اول ممکنه یکم تنظیمش برات سخت باشهمحمد جان تو پست قبلی که گفتن استریو میخوانممون omino جان از توضیحت پس امپه بسیار خوبیه فقط چون پست این امپ تو سایت setson ماله حدود 1 سال پیشه الان اگه باشون تماس بگیریم میفرستن؟؟ نگفتی چقدر هزینش شد بالاخره :sad:
                            در ضمن این که توانش 120 وات در هر کاناله پس به بلند گوهای donmb جان نمیخوره!ایم مدار هم همراه خود امپ هست؟؟ منظورم اینکه ماله همین سایته؟ قیمت این چند شد براتون؟بله منم خیلی دنبالش گشتم تا این سایتو پیدا کردم که ماله مشهده... البته جناب علم فردا گفتن تو تهران پشت شهرداری میپیچن و منم که سراغ گرفتم تو جمهوری گفتن تو توپخونه به احتمال زیاد هست در کل اینا خوره ی کار های صوتی هستن به خاطر مزایاشون ولی یه مقدار گرونن :cry:
                            بله میفرستند.
                            بهشون ایمیل بزنید همه چی رو بهتون توضیح میدن. آقای عارف مرادپور arefff@gmail.com
                            آمپلی شما هر چقدر قدرت داشته باشه شما در حد توان باندهاتون بهش ورودی میدین دیگه نه بیشتر. به نظر من آمپلیفایر اگه از باندها قویتر باشه صدا بهتره شما مثلا 100وات آمپلی داری اگه به اندازه 10وات از امپلی تون توان بگیرید صدا واضح تره و جزییات آهنگ بهتر و قویتر شنیده میشه. امیدوارم منظورم رو درست بیان کرده باشم و متوجه بشید.
                            مدار پروتکتور هم مال همون سایته/ یک پری استاندارد هم هست/ مخصوص همون آمپلیفایره و با هم مچ هستند.
                            ممنون بابت سایت مفیدی که معرفی کردی در مورد ترانسها. :bye
                            I Love Music

دیدگاه

با توجه به اینکه گفتن آشنایی زیادی از الکترونیک ندارن / بنده نظر جناب gh.kh دوباره بازگو میکنم .
                              اول کار اگه ایشون از ترانزیستور و امپلی ترانزیستوری شروع کنه ، بی شک جواب نمیگیره . یا بایس ترانزیستورها درست نمیشه که صدا مخدوش و تیکه تیکه میشه . به نویز و ... میخوره و مهم تر از همه نمیتونه مشکلو حل کنه . این واقعیته . باید اول از یه امپلی کوچیک مثل 2003 یا حتی یه IC کوچکتر شروع کنه تا لااقل لحیم کردن و ... دستش بیاد
                              حالا اگه نخواد اینکارو کنه و میخواد مستقیم بره سر مداری که کارشو راه بندازه بهترین گزینه STK هست

اگر با این مدارات اشنایی نداری بهت ای سی های stk رو پیشنهاد میکنم. چون هم راه اندازیش راحتره هم کیت امادش گیر میاد هم باقدرت و کیفیت هستن.
                              اگر این تصمیمو گرفتی ، حتما بهم پیغام بده .تا خونتونو رو سرت خراب کنیم

دیدگاه

اول از همه جا داره از همه سروران عزیز بابت راهنمایی هاشون تشکر کنم :nice: :nerd:

اگه آمپ های stk جواب کار مارو میده چرا که نه و به قول دوستان تنظیم هم نمیخواد
                                فقط بنظرتون برای باند های من جوابگو هست ؟؟ منظورم کیفیت.....

من در واقع یه آمپی میخوام که استریو باشه ( 2کانال برای خروجی)

و به درد این بلندگوهام بخوره.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X