اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

@@ مشاوره ( لطفا بخوانید) @@ آمپ 80 وات یا 100 وات 8 اهم

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : @@ مشاوره ( لطفا بخوانید) @@ آمپ 80 وات یا 100 وات 8 اهم

نوشته اصلی توسط mohammad1365
    با سلام
    دوست عزیز donmb به نظر من چون شما اول کار هستی احتمالا تنظیم بایاس برات سخته .
    اول بگو آمپلی فایر مونو می خواهی یا استریو ؟؟؟
    به نظر من این مدار ماسفت که شماتیک ساده ای هم داره برای شما مفیده و نیاز به تنظیم بایاس هم نداره این هم شماتیک:
    http://skemarangkaian.com/wp-content/uploads/2009/09/Mosfet-300W-Audio-Power-Amplifiers-Schematics.gif
    این مدار رو قبلا" یکی از دوستان تو سایت ساخته.
    اگر خواستی بسازی باید ترانزیستور های خروجیشو عوض کنی.

mahdi.7 عزیز
    در مورد اون مدار آمپ ominoaudio باید بگم که ترانزیستور های خروجی اش از نوع منفی و با شماره d1047 هست.
    سلام محمد جان
    لینک خرابه فکر کنم.
    توان این آمپ رو برام توظیح میدی ؟

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : @@ مشاوره ( لطفا بخوانید) @@ آمپ 80 وات یا 100 وات 8 

نوشته اصلی توسط ominoaudio
      سلام به همه.
      این شماتیک که من گذاشتم مونو هست ولی آمپلیفایر آماده که خریدم استریو هست دوتا 120 وات RMS که 4 تا 8 اهم هم ساپورت میکنه. ولتاژ کاری 45 ولته اما اگه ترانستون اصولی باشه و واقعا 3 آمپر بتونه تهویل بده 30 ولت هم خیلی خوبه. من خودم 30 ولت گذاشتم. آمپلیفایر واقعا قدرتی و با کیفیت هست. تمام ترنزیستوری. مشخصات فنی کامل رو توی سایت خودشون میتونید بخونیدhttp://setson.persianblog.ir/1389/8/
      donmbجان شما این پیشنهادی که من دادم رو انجام بده پشیمون نمیشی. تا حالا آمپلیفایری به خوبی این ندیدم.

در جواب به mehdi.7
      اون مدار پاور پروتکتور هست ولتاژAC رو dc میکنه برای آمپلیفایر و پری و در مقابل اتصال کوتاه از آمپلیفایر محافظت میکنه. اگر هم خدایی نکرده آمپلی بسوزه مانع از ورود جریان برق نا خواسته به بلندگوها میشه . مجموعه خوبی شده :agree:
      من از تعریف های شما خیلی علاقه مند به ساخت این آمپ شدم.
      فقط یه چیزی که هست توی این سایت فقط مشخصات رو گفته.
      عکس یا شماتیکی نداره .
      اما مهدی جان یه نظری داره اونم اینکه میگه به بلند گو ها لطمه میزنه
      شماتیکی از این آمپ نداری که یه نگاه سطحی بهش بندازیم ؟؟ و دوستان یه نظر کارشناسی بدن چون خودم که زیاد سر در نمیارم.
      باز هم ازت بابت این همه مطالب مفید تشکر میکنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HI VOLTAGE
        با توجه به اینکه گفتن آشنایی زیادی از الکترونیک ندارن / بنده نظر جناب gh.kh دوباره بازگو میکنم .
        اول کار اگه ایشون از ترانزیستور و امپلی ترانزیستوری شروع کنه ، بی شک جواب نمیگیره . یا بایس ترانزیستورها درست نمیشه که صدا مخدوش و تیکه تیکه میشه . به نویز و ... میخوره و مهم تر از همه نمیتونه مشکلو حل کنه . این واقعیته . باید اول از یه امپلی کوچیک مثل 2003 یا حتی یه IC کوچکتر شروع کنه تا لااقل لحیم کردن و ... دستش بیاد
        حالا اگه نخواد اینکارو کنه و میخواد مستقیم بره سر مداری که کارشو راه بندازه بهترین گزینه STK هست

اگر این تصمیمو گرفتی ، حتما بهم پیغام بده .تا خونتونو رو سرت خراب کنیم
        حالا چرا خونه رو خراب کنیم ؟!! :icon_razz: :nice: :nice:
        راستی یه چیزی تو لحیم کاری مشکلی ندارم .
        حقیقتش من نمیتونم وقت زیادی بابت این کار بزارم (متاسفانه از کم سعادتی ماست) الان هم به دلیل پایان امتحان ها و وقت کمی که بعد از برگشت از سر کار پیدا کردم دارم تمام توانم رو میزارم تا به یه نتیجه مطلوب و رازی کننده برسم ( جدا از اینکه دوستان خوبی هم تو این راه پیدا کردم)

باز هم دمت گرم که به ما حال دادی و وقت گداشتی تاپیک رو مطالعه کردی
        منتظر پیشنهادت هستیم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
          منم با نظر محمد جان موافقم! برای دفعه اول ممکنه یکم تنظیمش برات سخت باشه
          در ضمن این که توانش 120 وات در هر کاناله پس به بلند گوهای donmb جان نمیخوره!
          مهدی جان تنظیم رو با منبع تغزیه انجام میدن ؟؟
          یعنی خیلی سخته ؟؟ و من از پسش بر نمیام؟
          با راهنمایی های خودت حریف و خاکش میکنیم

دیدگاه

دوستان من با توجه به صحبت هایی که تو تاپیک شد به این نتیجه رسیدم که 2 تا انتخواب دارم

1- مدار های گسسته..

2- مدار stk

با توجه به اطلاعاتی که از شرایط من دارید ازتون می خوام یه نظر سنجی کنیم و من با انتخواب شما یکی رو انتخواب و در اون جهت گام برداریم

نظر خود من مدار گسسته هست .
            و در آخر یه مدار با مشخصات و نوع ترانس بهم معرفی کنید.
            من خودم از مداری که دوست عزیزم ominoaudio پیشنهاد داد خوشم اومد که ایشالا با مهدی جان مشورت میکنیم راجع بهش.
            دست تک تکتونو می فشارم....
            خیلی آقایید

دیدگاه

حقیقتش من نمیتونم وقت زیادی بابت این کار بزارم (متاسفانه از کم سعادتی ماست) الان هم به دلیل پایان امتحان ها و وقت کمی که بعد از برگشت از سر کار پیدا کردم دارم تمام توانم رو میزارم تا به یه نتیجه مطلوب و رازی کننده برسم ( جدا از اینکه دوستان خوبی هم تو این راه پیدا کردم)
              جواب منو دادی دیگه .....
              دوستان توجه بفرمایند . یه چیزی میدونم میگم دیگه .
              بله امپلی ماسفت خوبه . بله توان امپلی های پیشنهادی قشنگه ! / ولی فعلا نه برای شما .
              عزیزم این دوستان رو که میبینی این پیشنهادو میدن ؛ حداقل اوایل 4 بار مدار گسسته ساختن که به کلی مشکل هم خوردن و حتی انداختن کنار و حالا واسشون چون آب خوردن شده / ....
              و حداقل 10 تا یا 20 تا امپلی ساختن و کلی قلق دستشونه / شما اگه کار با تزانزیستورو بلد نیستی . اول با IC بساز تا دست اول صددرصد شکست نخوری بعد برو سراغ مدار گسسته . البته اگه خواستی زمان بذاری (واس شما شاید 20 روز یا بیشتر کار ببره .)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HI VOLTAGE
                جواب منو دادی دیگه .....
                بله امپلی ماسفت خوبه . بله توان امپلی های پیشنهادی قشنگه ! / ولی فعلا نه برای شما .
                عزیزم این دوستان رو که میبینی این پیشنهادو میدن ؛ حداقل اوایل 4 بار مدار گسسته ساختن که به کلی مشکل هم خوردن و حتی انداختن کنار و حالا واسشون چون آب خوردن شده / ....
                و حداقل 10 تا یا 20 تا امپلی ساختن و کلی قلق دستشونه / شما اگه کار با تزانزیستورو بلد نیستی . اول با IC بساز تا دست اول صددرصد شکست نخوری بعد برو سراغ مدار گسسته . البته اگه خواستی زمان بذاری (واس شما شاید 20 روز یا بیشتر کار ببره .)
                جواب شما کاملا درست و منطقی هستش.
                و مرسی که من و راهنمایی میکنی
                خوب بریم سر اصل مطلب.
                یه مدار خوب می تونم پیدا کنم به نظرت ؟
                حدود هزینه ای که باید بکنم چقدر میشه ؟
                و اگه مداری رو بهم معرفی کردی یه زحمت میکشی ترانس مناسبش رو هم معرفی کنی که توانش خوب باشه ؟
                بازم دمت گرم

دیدگاه

اول ممنونم از omino جان در مورد توضیحاتش :job:
                  آمپلی شما هر چقدر قدرت داشته باشه شما در حد توان باندهاتون بهش ورودی میدین دیگه نه بیشتر. به نظر من آمپلیفایر اگه از باندها قویتر باشه صدا بهتره شما مثلا 100وات آمپلی داری اگه به اندازه 10وات از امپلی تون توان بگیرید صدا واضح تره و جزییات آهنگ بهتر و قویتر شنیده میشه. امیدوارم منظورم رو درست بیان کرده باشم و متوجه بشید.
                  این رو نمیدونم دقیقا!! ولی من میگم اگه توان دوتاشون با هم برابر یا حتی توان امپ کمتر باشه بهتره که به بهشون فشار نیاد... اینو اساتیدی که تجربه بیشتر دارن بگن بهتره
                  در مورد این امپ هم خیلی علاقه مند شدم امتحانش کنم!
                  با توجه به اینکه گفتن آشنایی زیادی از الکترونیک ندارن / بنده نظر جناب gh.kh دوباره بازگو میکنم .
                  اول کار اگه ایشون از ترانزیستور و امپلی ترانزیستوری شروع کنه ، بی شک جواب نمیگیره . یا بایس ترانزیستورها درست نمیشه که صدا مخدوش و تیکه تیکه میشه . به نویز و ... میخوره و مهم تر از همه نمیتونه مشکلو حل کنه . این واقعیته . باید اول از یه امپلی کوچیک مثل 2003 یا حتی یه IC کوچکتر شروع کنه تا لااقل لحیم کردن و ... دستش بیاد
                  حالا اگه نخواد اینکارو کنه و میخواد مستقیم بره سر مداری که کارشو راه بندازه بهترین گزینه STK هست
                  منم تا حدودی با صحبت های داداش گلم موافقم اما بالاخره باید از یه جا شروع بشه دیگه ولی این که با دفعه اول برن سراغ مدارات گسسته و خصوصا ماسفت ها زیاد موافق نیستم! البته اگه نمیخوان برن سراغ ای سی ها (داستان STK ها کلا با بقیه ای سی ها متفاوته) میتونن با یه مدار ساده BJT با توان پایین شروع کنن بعد برن جلو...
                  البته ایشون اینطور که معلومه از روی درد ناچاری میخوان یه امپ بسازن که جای اون امپ که دزدیده شده رو بگیره...
                  من شک دارم که بتونه جای اون امپ رو پر کنه چون بالاخره اون یه امپ hifi بوده و و از یه کمپانی معروف با کیفیت بالا بوده مطمعننا نمیشه با این امپ های دست سازی که ما میسازیم و صد البته وضع بازار الکترونیک ایران که ماشاالله قطعات بسیار با کیفیتی وارد میشه و مدارات صوتی که نتیجه کار به کیفیت قطعات وابسته هستن دست پیدا کرد البته برای من که ادیوفیل نیستم و فرق بین صدای گیتار بیس و اسپانیش رو نمیفهم فرق بین صدای امپی که الان کنارم روشنه و الان دارم باش موزیک گوش میدم (همون امپ ماسفت تکی که تو انجمن هست) و سورس صدا هم یه mp3 player معمولی هست و درایورشم به فول رنج معمولی قدیمه که چند جای دور دیافراگمش پاره هست و دارم کیف میکنم هم از نظر کیفیت هم اینکه بالاخره چیزیه که خودت ساختی داره برات پخش میکنه با یه امپ HIGH-END (از HI_FI بالاتر :eek و درایور های چند ملیونی و کابل های چند ملیونی بدون اکسیژن نفره که با سیم لحیم الیاژ نقره :eek: ( یه توپی 400 گرمی 2درصد نقرش رو یارو قدیما نوشته بود 400 هزار تومن خریده ) به هم لحیم میشن و کلی دنگ و فنگ دیگه فکر نکنم تشخیص بدم! البته خیلی دوست دارم یه بار هم که شده صدای همچین سیستم هایی رو بشنوم ببینم اینا واقعا تو چه عوالمی بسر میبرن :mrgreen: و خداییش چی کار میکنن با اینا؟ :surprised:
                  میدونم جاش اینجا نبود ولی خواستم یه دید کلی به donmb جان بدم که اینی که شما میخوای بسازی اگه خیلی سعی کنی و از قطعات خوب استفاده کنی شاید به 80% اون کیفیت اصلی برسه که شما اصلا نمیتونی تشخیص بدی!! البته بازم دارم میگم فکر نکن زمین تا اسمون با اون امپ قبلی فرق داره اگه از قطعاتو خوب استفاده کنی تفاوتی بینشون حس نمیکنی مثلا همین امپ omino جان تو سایتش نوشته بود که استفاده از قطعاته خوب خیلی در کیفیت صدا تاثیر داره و اگه رعایت نشه اون امپی نیست که sony داره ازش بهره میبره :agree:
                  شما شروع کن همه کمکت میکنن
                  گه آمپ های stk جواب کار مارو میده چرا که نه و به قول دوستان تنظیم هم نمیخواد
                  فقط بنظرتون برای باند های من جوابگو هست ؟؟ منظورم کیفیت.....
                  من در واقع یه آمپی میخوام که استریو باشه ( 2کانال برای خروجی)
                  بله مطمعن باش STK ها هم از نظر قدرت هم از نظر کیفیت در بعضی مواقع با مدارات گسسته برابری میکنن(از نظر کیفیت هم رده و حتی در بعضی از شماره ها از مدارات گسسته بالاتره (بیشتر از نظر فاکتور THD) ولی در قدرت مدارات گسسته توان بیشتری دارن البته STK4050 دارای 200 وات توان RMS هست!! که قدرتی ترین بین STK هاست) در ضمن بیشترشون 2کاناله هستن حتی 3 کاناله هم دارن
                  اینو هم بدون که ایسی های STK در واقع اون ذهنیتی که از ای سی ها داری متفاوت هستن یعنی توشون مدارات گسسته به صورت SMD هست!! میتونی یکیشونو باز کنی ببینی! برای همینه که میگم حسابشون رو از ایسی های دیگه امپلی فایر مثل TDA بدرد نخور جدا بدون
                  در کل به حیطه ای وارد شدی که تجربه یکی از رکن های مهم کار هست که منم خودم تازه اول کارم!! باید خیلی وقت بزاری که به اونچیزی که دوست داری برسی
                  داداش اگه نمیتونی زمان بزاری برو سراغ STK چون مدارات گسسته حوصله میخواد ولی در نهایت یه نتیجه راضی کننده یت میده :agree:
                  مهدی جان تنظیم رو با منبع تغزیه انجام میدن ؟؟
                  یعنی خیلی سخته ؟؟ و من از پسش بر نمیام؟
                  با راهنمایی های خودت حریف و خاکش میکنیم
                  نه داداش مدارات ماسفت بیشترشون یه پتانسیومتر (مقاومت متغیر) به صورت مولتی ترن (دقیق) دارن که به وسیله اون باید جریان بی باری مدار تو خط مثبت تنظیم بشه...
                  کار سختی نیست فقط یکم تجربه میخواد که اگه خواستی بسازی جناب علم فردا مفصل توضیح دادن که برات میزارمش
                  اینم یادم رفت بگم که اگه خواستی STK بسازی ترانس دوبل 24 میخواد ولی مدارات گسسته بیشتره...
                  در ضمن فقط امپ نیست که باید به فکرش باشی!! تن کنترل و پری امپ و مخصوصا محافظ خوب هم هستن!!
                  در کل راهی که توش اومدی اولش ممکنه دلسرد بشی ولی خیلی شیرینه و اگه علاقه داشته باشی به راحتی ولش نمیکنی!!
                  موفق باشی!!

دیدگاه

جواب منو دادی دیگه .....
                    بله کاملا موافقم با حرف high voltage جان! من شخصا دوستان میدونن اون اوایل یه بساطی داشتم با این ماسفت ها!! خیلی اذیت کردن اما بالاخره راشون انداختمو خیلی خوش حالم!! مثل اینه که یه high-end ساختم
                    برای شما هم همونطور که گفتم الان بهترین گزینه به نظر من stk هست که یهو اول کار شکست نخوریو دلسرد نشی...
                    در ضمن بازم میگم اگه زمان نداری سراغ این کارا نرو باید کلی برای خودت ازمایش کنی و قطعه مثل من مرخص :mrgreen: کنی تا راه بیافتی!! البته من هنوزم هیچم در برابر اساتیدی که در انجمن هستن و کلی چیز ازشون یاد گرفتم و مدیونشونم
                    خب حالا که بخوای شروع کنی میتونی از STK4392 شروع کنی که 2 کانال هرکدوم 15 وات میده میدونم توانش از بلند گوهات کم تره ولی این رو اکثرا ساختن و معروفه در ضمن این رو هم بدون که گوش انسان خاصیت لگاریتمی داره یعنی بلندیه صدایی که بین توان 10 و 100 وات احساس میکنه فقط 2 برابره همین طور بین 100 وات و 1000 وات نه 10 برابر که فکر کنی خیلی توان در بلندی صدا تاثیر داره توان های بالا بیشتر برای درایو تعداد بیشتر بلند گو ها بکار میره.
                    البته STK4224 و 4225 و 020-350 و 4221 و چند تا دیگه هستن که 2 کانال هرکدوم 80 وات دارن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                      بله کاملا موافقم با حرف high voltage جان! من شخصا دوستان میدونن اون اوایل یه بساطی داشتم با این ماسفت ها!! خیلی اذیت کردن اما بالاخره راشون انداختمو خیلی خوش حالم!! مثل اینه که یه high-end ساختم
                      برای شما هم همونطور که گفتم الان بهترین گزینه به نظر من stk هست که یهو اول کار شکست نخوریو دلسرد نشی...
                      در ضمن بازم میگم اگه زمان نداری سراغ این کارا نرو باید کلی برای خودت ازمایش کنی و قطعه مثل من مرخص :mrgreen: کنی تا راه بیافتی!! البته من هنوزم هیچم در برابر اساتیدی که در انجمن هستن و کلی چیز ازشون یاد گرفتم و مدیونشونم
                      خب حالا که بخوای شروع کنی میتونی از STK4392 شروع کنی که 2 کانال هرکدوم 15 وات میده میدونم توانش از بلند گوهات کم تره ولی این رو اکثرا ساختن و معروفه در ضمن این رو هم بدون که گوش انسان خاصیت لگاریتمی داره یعنی بلندیه صدایی که بین توان 10 و 100 وات احساس میکنه فقط 2 برابره همین طور بین 100 وات و 1000 وات نه 10 برابر که فکر کنی خیلی توان در بلندی صدا تاثیر داره توان های بالا بیشتر برای درایو تعداد بیشتر بلند گو ها بکار میره.
                      البته STK4224 و 4225 و 020-350 و 4221 و چند تا دیگه هستن که 2 کانال هرکدوم 80 وات دارن
                      پس با جمع بندی صحبت های مفیدی که شد میرم سراغ stk ها :rolleyes:
                      مهدی جان ممنون که اینقدر روان و واضح توضیحاتت رو ارایه میکنی.
                      من تنها نگرانیم اینه که این درایور ها صداشون در نیاد یا به قول معروف به قاپ قاپ کردن نیوفتند.
                      و در مورد اون مطلبی که در مورد گوش گفتید هم با شما موافقم.
                      من این درایور ها رو دیروز به یه ضبط صوت حرفه ای پاناسونیک وصل کردم که توان خروجی بالایی داره (6 تیکه هستش)660 وات نوشته rms که فک کنم خالی بندیه !!
                      اما به محض شنیدن صدای مزخرفی که پخش شد دستگاهو خاموش کردم (صدای در قابلمه میداد)
                      پشتش رو که خوندم نوشته بود 3 اهم خروجی
                      و ترسیدم صدا رو بالا ببرم !! گفتم دستگاه میسوزه!!
                      حالا اگه لطف کنی یه آمپ stk خوب و راضی کننده برام بزاری برم تو کارش.
                      راستی این آمپ ها ولوم کنترل هم دارند؟؟ برا کم و زیاد کردن صدا ؟
                      یا این خودش یه مبحث دیگه داره؟؟
                      یه چیز دیگه من با هر بار خوندن کامنت های جدید بیشتر علاقه مند میشم و به پشت کارم اضافه میشه
                      از قدیم گفتن هر که تاووس خواهد ........
                      مثلما بدون وقت گذاشتن و تلاش کردن چیزی عایدم نمیشه...
                      بازم دمت گرم

دیدگاه

خواهش میکنم donmb جان...
                        من تنها نگرانیم اینه که این درایور ها صداشون در نیاد یا به قول معروف به قاپ قاپ کردن نیوفتند.
                        منظورت اینه که توان ای ای سی ها کم باشه؟؟ نه داداش اشتباه نکن این ای سی ها مثل tda نیستند به قول چند تا از دوستان رحم نمیکنن به بلند گو و اگه توانشون کم باشه بلند گو کتلت میشه خودم تا حالا 2 تا بلند گو رو اینجوری به فنا دادم :mrgreen:
                        امپ stk رو هم که تو 2 پست بالایی گفتم هرکدومو گیر اوردی دیتاشیتشو بگیر مدارش توشه اونو بساز PCB رو که انگار خودت نمیکشی؟ پس دیتاشیت رو بده به اون دوستت
                        راستی این آمپ ها ولوم کنترل هم دارند؟؟ برا کم و زیاد کردن صدا ؟
                        یا این خودش یه مبحث دیگه داره؟؟
                        نه داداش اینا فقط یه پاور امپن مدارات تن کنترل و محافظ ( stk ها یه بدی که دارن به اتصال کوتاه خروجی خیلی حساسن) و یکسوساز با صافی رو باید جداگونه بسازی مداراتش هم تو نت فراوونه هم تو انجمن مدارات واسط میتونی چند تا تست شدشو پیدا کنی...
                        ه چیز دیگه من با هر بار خوندن کامنت های جدید بیشتر علاقه مند میشم و به پشت کارم اضافه میشه
                        از قدیم گفتن هر که تاووس خواهد ........
                        مثلما بدون وقت گذاشتن و تلاش کردن چیزی عایدم نمیشه...
                        مسلما با سرسری گرفتن این چیزا به نتیجه دلخواهت نمیرسی پس با حوصله و سمج باش!!

دیدگاه

فقط یه چیز من اضافه کنم به صحبتای دوستان این که وقتی امپلی ساختی با اون بلندگوهای نازنین تستش نکن برای تست یه باند معمولی ارزون بخر که یه وقت بلندگوهات به فنا نرن تازه بعد از ساخت امپلی باید بری سراغ تون کنترل و محافظ خروجی برا امپلی چون بدون تون که نمیتونی قدرت کامل امپلی رو ازش بگیری و مدار محافظ هم که خیلی خیلی امر واجبیه شما امپلیت رو بساز وقتی راه افتادی بعد برو سراغ قسمتای بدی(دلسرد نشی ولی تا بخوای به اون امپلی برسی که به اون باندا وصل کنی یکم راه در پیش داری)
                          البته من خودم عاشق این باندات شدم میگم گیر میاد الان بخوایم بخریم ؟
                          یه چیزه دیگه این باندا پایونییرن اون 80 واتی که گفته فک نکنین مثله امپلی با این واتایی که ما میسازیم هستا 80 واته واقعیه یه امپ پر قدرت میخواد برا راه اندازیشون وایسی جلوشون باد میبرت

دیدگاه

نه دادا مستقیم با همونا تست کن . :agree:
                            اگه قراره اون باندا بسوزه ....بهتره همون اول بسوزه

دیدگاه

وا چرا اخه داداش!! خب ممکنه اول امپ مشکل داشته باشه تو خروجی ولتاژ داشته باشه اینجوری اون باندا ذغال میشن اول یه باند بدرد نخور باید باشه!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7

امپ stk رو هم که تو 2 پست بالایی گفتم هرکدومو گیر اوردی دیتاشیتشو بگیر مدارش توشه اونو بساز PCB رو که انگار خودت نمیکشی؟ پس دیتاشیت رو بده به اون دوستتنه داداش اینا فقط یه پاور امپن مدارات تن کنترل و محافظ ( stk ها یه بدی که دارن به اتصال کوتاه خروجی خیلی حساسن) و یکسوساز با صافی رو باید جداگونه بسازی مداراتش هم تو نت فراوونه هم تو انجمن مدارات واسط میتونی چند تا تست شدشو پیدا کنی...
                                مرسی مهدی جان.
                                خودم نمیتونم pcb رو بکشم. پیدا میکنم و میدم به دوستم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X