اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درخواست مدار امپلی تضمینی تا 350 وات یا 300 وات که خودتون ساختین و تست کردین

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

درخواست مدار امپلی تضمینی تا 350 وات یا 300 وات که خودتون ساختین و تست کردین

یه ترانس 600وات دو سر خروجی 50-0-50 پیچیدم خیلی واسم خرج برداشت !
    حالا میخواه 2تا امپلی 300 وات یا 350 یا 400 وات جور کنم البته بدون ماسفت چون فکر کنم ماسفت کیفیت ترانزیستور های قابلامه ای رو نداشته باشه؟!
    با این مشخصات دوستان تا حالا چی ساختن مدار و pcb شو بذارن ؟!

پاسخ : درخواست مدار امپلی تضمینی تا 350 وات یا 300 وات که خودتون ساختین و تست کردین

oo: oo:
    همه دنبال ماسفتن شما میگی خوب نیست .
    اگر با ماسفت خواستی من av400 رو پیشنهاد میدم.
    اما اگر با bjt میخوای باید ببینم چی دارم.
    طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
    امروز رو کامل زندگی کن...
    (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

پاسخ : درخواست مدار امپلی تضمینی تا 350 وات یا 300 وات که خودتون ساختین و تست کردین

سلام دوست عزیز
      این مدار رو خودم نساختم ولی وقتی دیدمش ازش خوشم اومد به نظرم واسه شرکت پایونیر باشه . فقط اگه قدرت خیلی زیاد از این آمپلی فایر میخوای از MJ15003 استفاده کن ترانزیستور هاشم قابلمه ای هست . امیدوارم برات مفید باشه . :nerd:

https://dl.dropbox.com/s/sx3g251rltkz4kx/300w-pioneer-amplifikator-devresi.rar?dl=1
      به خاطر سختی کارها نیست که ما جراءت نمیکنیم ، چون ما جراءت نمیکنیم کارها سخت میشوند.
      سنکا
      انسان عاقل برای آنچه که ندارد عزا نمیگیرد بلکه برای آنچه که دارد خوشحال است.
      اپیکتتوس

دیدگاه

درود بر تو
        من این مدل را نساختم ولی مال یکی از طراحان معروف هست
        و من تا الان 2 مدل از طرح های ایشان را ساختم و بسیار با کیفیت بوده این مدل با ترانزیستور قابلمه ای هست
        400 وات

http://samcpi.persiangig.com/image/N...0schematic.pdf
        خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

این هم یک مدل 300 وات با ترانزیستور قابلمه ای از همان طراح

http://samcpi.persiangig.com/image/N...ematic.pdf.pdf

دیدگاه

دوست عزیز ظاهرا اشتباه به عرضتون رسوندن!!
            امپ های ماسفتی راندمان بالانر و پاسخ فرکانسی خطی تری نسبت به bjt و در نهایت وضوح و کیفیت صدای بیشتری دارن
            توی امپ های توان بالا عموما از ماسفت استفاده میشه

دیدگاه

سام داداش
              پی سی بی رو نداری؟
              . ترسو پرخاش میکند .
              و
              قدرتمند سکوت

. هیتلر .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط -LEO-
                سام داداش
                پی سی بی رو نداری؟
                داداشی برو اینجا
                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=72470.15

پاسخ 24
                هر چی نقشه داری بزار تو تاپیک بالا جون بگیره
                بنده خدا aswhu600 زحمت کشیده . اینجوری حالت مرجع پیدا میکنه دیگه نمیخواد تو تاپیک ها عکس و فایل بزاریم

حالا یه سوال ؟ با اون 3055 عزیز ، اینو بسازیم به نظرت چند وات میده؟ :-?

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سام-سیروس

با توجه به اینکه 3055 تمیتونه 50 ولت بیشتر تحمل کنه پس ماکزیمم داریم دوبل 50 و قدرت ماکزیممی که میشه ازش تو 4 اهم گرفت حدودا 200 وات.

اگه ترانزیستورم بیشتر کنی مدار قدرتش نمیره بالاتر فقط میتونی امپانس خروجیرو بیاری پایین تر.
                  زکات علم نشر آن است
                  بیشتر با من اشنا بشین :
                  http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
                  ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
                  http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0

دیدگاه

نوشته اصلی توسط b e h n a m

با توجه به اینکه 3055 تمیتونه 50 ولت بیشتر تحمل کنه پس ماکزیمم داریم دوبل 50 و قدرت ماکزیممی که میشه ازش تو 4 اهم گرفت حدودا 200 وات.

اگه ترانزیستورم بیشتر کنی مدار قدرتش نمیره بالاتر فقط میتونی امپانس خروجیرو بیاری پایین تر.
                    بهنام جان عزیز 2ان3055 تا 100 ولت تحمل داره بنده خودم با ترانزیستورام تا 80 ولتم بشون اعمال کردم و اوف نگوفتن هیت سینکشونم الومینیم بوده
                    یه 5 6 تایی توشیبا مارک قرمز دارم که مال دایی مادرم بود میگفت تا 100 ولت بشون داده
                    این حرفتم کاملا صحیحه اگه ترانزیستورم بیشتر کنی مدار قدرتش نمیره بالاتر فقط میتونی امپانس خروجیرو بیاری پایین تر.
                    . ترسو پرخاش میکند .
                    و
                    قدرتمند سکوت

. هیتلر .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سام-سیروس
                      داداشی برو اینجا
                      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=72470.15

پاسخ 24
                      هر چی نقشه داری بزار تو تاپیک بالا جون بگیره
                      بنده خدا aswhu600 زحمت کشیده . اینجوری حالت مرجع پیدا میکنه دیگه نمیخواد تو تاپیک ها عکس و فایل بزاریم

حله سید امشب میارمش حال :biggrin:
                      سام با توجه به مدار فکر کنم از 180 تا 250 ازش بتونی بگیری
                      سام بزار یه چیزی بگم
                      یه امپلی 50 وات داشتم و یه 100 وات از یه سری که مدارش المانی بود با 2ان3055 اقا ما ترانزیستورا و مالزیا انداختیم گرم کرد
                      واسه تست توشیبا انداختم صدای امپلی از زمین تا اسمون فرق کرد...گرمم نکرد
                      مارک قطعاتم خیلی مهمه...
                      . ترسو پرخاش میکند .
                      و
                      قدرتمند سکوت

. هیتلر .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط -LEO-
                        حله سید امشب میارمش حال :biggrin:
                        سام با توجه به مدار فکر کنم از 180 تا 250 ازش بتونی بگیری
                        سام بزار یه چیزی بگم
                        یه امپلی 50 وات داشتم و یه 100 وات از یه سری که مدارش المانی بود با 2ان3055 اقا ما ترانزیستورا و مالزیا انداختیم گرم کرد
                        واسه تست توشیبا انداختم صدای امپلی از زمین تا اسمون فرق کرد...گرمم نکرد
                        مارک قطعاتم خیلی مهمه...
                        دمت گرم بسازش :nice:
                        دقیقا درست میگی سازنده داریم تا سازنده همین ماسفت هم از این قراره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rezabeirag
                          یه ترانس 600وات دو سر خروجی 50-0-50 پیچیدم خیلی واسم خرج برداشت !
                          این ترانس چقدر خرج برداشت؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X