اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] آمپلی فایر 200 وات با کیفیت بسیار بالا -NMOS 200 - TO247 - CLASS AB

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آمپلی فایر 200 وات با کیفیت بسیار بالا -NMOS 200 - 247 - CLASS AB

مرسی از جواباتون .. بعد این برد دو حالت داره یکی to 220 وو to 247

چه فرقی داره ... کدومش برا من بهتر و به صرفه تره .. میخوام استریوش کنم ..

بعد به نطر شما این پری خوبه براش
    http://khosravigh.persiangig.com/.7L0KI9WTuU/opamp_tonkontrol.rar

دیدگاه

داداشی این امپ هم مثل nmos350 با pretonos مچ نمیشه ؟

نویزش چطوره ؟ وقتی به ورودی هیچی وصل نیست نویز نداره ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina8
        داداشی این امپ هم مثل nmos350 با pretonos مچ نمیشه ؟

نویزش چطوره ؟ وقتی به ورودی هیچی وصل نیست نویز نداره ؟
        سینا جان اون پروتونوس با 350 کار کرد ولی با مقاوت مچ شد . شاید بخندی داداشی ولی یادم نیست در آخر نتیجه درست و مقدار مقاومت چی شد :mrgreen:

چون اشتباه کردم و یاداشت نکردم . ولی میشه مچش کرد. اتفاقا من به یکی از دوستان انجمن پیام دادم و مشکل را گفتم ولی ایشان چون کم به
        انجمن میاد هنوز پاسخی ندادند.

ولی کیفیتش حرف نداره عالیه. منظورم پری آمپلی هست. با این 200 وات هم تست نکردم ولی حتما جواب میده
        خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Nima TehranI
          مرسی از جواباتون .. بعد این برد دو حالت داره یکی to 220 وو to 247

چه فرقی داره ... کدومش برا من بهتر و به صرفه تره .. میخوام استریوش کنم ..

بعد به نطر شما این پری خوبه براش
          http://khosravigh.persiangig.com/.7L0KI9WTuU/opamp_tonkontrol.rar
          نیما جان من متاسفانه فایل را نمیتوانم باز کنم . ولی همین که داداش سینا ازش گفت خیلی خوب هست. ولی ممکن هست مشکل مچینگ پیدا کنی.
          to 220 فقط ماسفت هاش فرق میکنه . بهتر هست همین را بسازی.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سام-سیروس
            نیما جان من متاسفانه فایل را نمیتوانم باز کنم .
            خب این همون مداریه که خودت ساختی ( به جای ولوم دوبل تک گذاشتی)
            طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
            امروز رو کامل زندگی کن...
            (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

یه سوال دیگه .. من تو سایت ایران میکرو گشتم اصلا مقاومت %1 0.5وات نداره و بعضی ها هم که 0.25وات داره با 0.4 تا 1.5 اهم با اونی که تو شماتیک نوشته فرق داره ..

اگه این کارو بکنم چه تاثیری داره...

بعضی هاش هم اصلا نداره .. اگه معمولی بندازم بد میشه یا چیی ....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط gh.kh
                خب این همون مداریه که خودت ساختی ( به جای ولوم دوبل تک گذاشتی)
                آخه ویندوز تازه نصب کردم :mrgreen: هنوز فقط نرم افزار های واجب را داره. ولی خوب شد اشاره کردی فهمیدم دوستمون کدام مدار را
                گفته.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Nima TehranI
                  یه سوال دیگه .. من تو سایت ایران میکرو گشتم اصلا مقاومت %1 0.5وات نداره و بعضی ها هم که 0.25وات داره با 0.4 تا 1.5 اهم با اونی که تو شماتیک نوشته فرق داره ..

اگه این کارو بکنم چه تاثیری داره...

بعضی هاش هم اصلا نداره .. اگه معمولی بندازم بد میشه یا چیی ....
                  درسته ایران مایکرو مقاومت نیم وات 1% نداره ولی میتونی تلفنی سفارش بدی کلا هر چی را نداشت ، یا تلفنی و یا پایین فرم
                  سفارش ، اگر اشتباه نکنم بخش توضیحات میتونی درخواست را بدی .
                  از سوی دیگه میتونی از مقاومت 0.25 وات 1% هم استفاده کنی .
                  برای گرفتن کیفیت خوب ، بهتر هست از مقاومت متال فیلم 1% استفاده کنی و خازن های بدون قطب هم MKT باشند بهتر هست. این برای همه آمپلی ها صادق هست

پیروز باشی :job:

دیدگاه

gh.kh جان اگر سختت نیست یک توضیحی کارآمد درباره مچ کردن پری با آمپ بده . هر چند که هر آمپلی و پری داستان خودش را دارد.

دستت درد نکنه داداشی

دیدگاه

درود بر سام عزیز .داداش دمت گرم .
                      امپ را بالاخره درستش کردم .واقعا انتظار همچین چیزی را نداشتم .کیفیت صدا عالیه.قدرت هم تا آخر نتونستم تستش کنم با ساب سینما خانواده تست کردم دیگه داشت وفر کنده میشد .انشاالله فردا عکس هم میزارم.وصلش کردم به همون پری که مونو بود.(یه چند صفحه قبل گذاشتمش).نویز هم اگه صدا را تا آخر زیاد کنم یه کم وز وز میکنه که به نظر من مهم نیست (چون خیلی کمه) .
                      ساب 3 اهمه و حدود 5 دقیقه که با صدای بلند داشتم تست میکردم هت سینک به شدد داغ کرد .که باید فن وصل شه بهش.امید وارم نویز نندازه.
                      مهدی جان دم شما هم گرم که راهنماییم کردی .مرسی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmad70
                        درود بر سام عزیز .داداش دمت گرم .
                        امپ را بالاخره درستش کردم .واقعا انتظار همچین چیزی را نداشتم .کیفیت صدا عالیه.قدرت هم تا آخر نتونستم تستش کنم با ساب سینما خانواده تست کردم دیگه داشت وفر کنده میشد .انشاالله فردا عکس هم میزارم.وصلش کردم به همون پری که مونو بود.(یه چند صفحه قبل گذاشتمش).نویز هم اگه صدا را تا آخر زیاد کنم یه کم وز وز میکنه که به نظر من مهم نیست (چون خیلی کمه) .
                        ساب 3 اهمه و حدود 5 دقیقه که با صدای بلند داشتم تست میکردم هت سینک به شدد داغ کرد .که باید فن وصل شه بهش.امید وارم نویز نندازه.
                        مهدی جان دم شما هم گرم که راهنماییم کردی .مرسی
                        درودی بی پایان . داداش دستت درد نکنه و تبریک میگم :nice:

جدا آمپ خوبیه من هم بار اول که تستش کردم شگفت زده شدم و گمان میکردم که خاموش هست چون هیچ صدای ریز یا نویزی نداشت
                        قدرت قابل قبولی هم داره.

درباره فن هم فکر نمیکنم مشکلی از بابت نویز ایجاد کنه چون همانطور که در عکس هم دیدی 2 تا فن به گونه تونلی به هیتسینک وصل کردم اما هیچ نویزی روی خروجی نیست
                        باز هم خودت تست کن .

پیروز باشی

دیدگاه

اینم یه چندتا عکس از امپ ،پری و ترانس
                          http://s1.picofile.com/file/7928403117/DSC02743.jpg
                          http://s3.picofile.com/file/7928401719/DSC02730.jpg
                          http://s3.picofile.com/file/7928403759/DSC02745.jpg
                          http://s4.picofile.com/file/7928404301/DSC02746.jpg
                          راستی نمیشه برا تغذیه فن از همون تغذیه امپ استفاده کرد؟من از دوتا مقاومت 100 اهم 5 وات استفاده کردم ولی مقاومتا داغ میکنه . فن 12 ولت 0.12آمپر ولی مثل اینکه بیش از این چیزاست.فن را عوض کنم؟

دیدگاه

اقا احمد تبریک میگم :applause: خیلی تمیز و زیبا کار کردین :rolleyes:

یه چند تا سوال ازتون داشتم که ممنون میشم جواب بدید :
                            1.ترانس چند واته ؟ برای مونو هست یا استریو ؟ هزینه چقدر شد ؟
                            2.برای محافظ سیلک از چی استفاده کردید؟ خیلی تمیز و یکدست شده
                            3.اون هیت سینک ترانزیستورای میانی ابتکار خودتون هست یا از اول اینظوری بود؟
                            4.چاپ مدار با چه روشی انجام شده ؟ اگه با اتو هست با چه کاغذی ؟
                            5.شما ماسفت های مدار رو مچ کردید یا خیر ؟

ببخشید اگه سوالام زیاد شد اخه ممکنه در اینده ای نه چندان دور منم این امپ رو بسازم :redface:
                            باز هم تبریک و تشکر :bye

دیدگاه

احمد جان بسیار خوب و تمیز شده دستت درد نکنه

برای فن هم من منبع تغذیه جدا گزاشتم . از دید بنده بهتر هست . خودت که استادی با یک ترانس 9 ولت ردیفش کن.

البته حرفه ایش که میدونی ، این هست که روی یک هسته ترانس سیم پیچی برای ولتاژ های مختلف انجام بشه.

دیدگاه

میگم داداشی ترانس 700VA برای استریوی این مدار مناسبه ؟
                                منم میخوام ترانسی که برام میپیچن مثل ترانس nmos900 شما بشه منظورم اون کانکتورشه بخوایم اونو بزاریم باید چی بگیم ؟ :mrgreen: شما به ترانس پیچ گفتی یا خودش گذاشت؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X