اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] آمپلی فایر 200 وات با کیفیت بسیار بالا -NMOS 200 - TO247 - CLASS AB

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آمپلی فایر 200 وات با کیفیت بسیار بالا -NMOS 200 - 247 - CLASS AB

نوشته اصلی توسط jooly
    درود بر دوستان عزیز
    من هم این nmos200 رو ساختم ولی ضرر 2 تا ماسفت سوزوندم که خودم مقصر بودم چون اون هلپشو درست نخوده بودم و چون دوباره ترسیدم ماسفت بسوزونم رفتم ماسفت ارزون z44 گرفتم که اگه سوخت کم تر ضرر کنم و الان با z44 کار میکنه ولی باید همون 260 رو بنذازم روش.
    با تشکر از سام عزیز
    درود بر علی جان عزیز
    تبریک میگم علی جان

سپاس به تو که کم نمیاری و همواره تلاش میکنی برای پیروزی
    راهکار خوبی زدی با z44 :applause:
    خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سام-سیروس
      دوستان یک مدار محافظ اتصال کوتاه درست و حسابی برای آمپ سراغ ندارید ؟
      داداشی الان دوباره جستجو کردم اینو پیدا کردم :

http://circuit-diagram.hqew.net/Ampl...93)_19615.html

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina8
        داداشی الان دوباره جستجو کردم اینو پیدا کردم :

http://circuit-diagram.hqew.net/Ampl...93)_19615.html
        سینا جان سپاس از همیاریت

فکر میکنم این مدار محافظ بلندگو هست و محافظ اتصال کوتاه نداره :-?

دیدگاه

میگم این منبع سوئیچینگه مگه همونی نیست که nn ساخت و جواب هم داد؟
          پس ترسی نداره راحت درستش کنید من هم تمام قطعات رو یکسال پیش گرفتم ولی فرصت ساختش رو پیدا نکردم انشاالله در اولین فرصت میسازم
          راستی pcb هم داره اگه خواستید قرار میدم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina8
            ایول امیدوار شدم :wow:

پس میگم یه تاپیک براش بزنیم با هم شروع کنیم به ساخت ؟

منم خیلی دوست دارم از شر این ترانس های گنده راحت شم
            با تاپیک جدا موافقم اما زیاد لزومی نداره ها
            من که معلوم نیست کی شروع به ساخت کنم در ضمن PCB شو خودم میخوام بزنم و تغییراتی هم میخوام خودم توش بدم مثلا مدار کنترل فن خودکار برای هیت سینک بهش اضافه میکنم (همون مداری که با 741 و NTC هست و قبلا جدا برای منبع تغذیم ساختم) و برای تغذیه 12 ولت خود مدار و کنترل فن از یه سوییچینگ دیگه با استفاده از ای سی های TNY (لینکش توی انجمن تغذیه هست) استفاده میکنم و کلشو میخوام روی یه PCB بزنم
            برای همین کار میبره و شاید با شما نتونم قدم به قدم بیام شرمنده
            نوشته اصلی توسط Mostafa65
            میگم این منبع سوئیچینگه مگه همونی نیست که nn ساخت و جواب هم داد؟
            پس ترسی نداره راحت درستش کنید من هم تمام قطعات رو یکسال پیش گرفتم ولی فرصت ساختش رو پیدا نکردم انشاالله در اولین فرصت میسازم
            راستی pcb هم داره اگه خواستید قرار میدم
            بله همونه

دیدگاه

ما هم خیلی عجله ای نداریم من که هنوز هیچ کدوم از قطعاتشم ندارم فعلا یه تاپیک بزنیم برای سوالات که این تاپیک از راه به در نشه بعد تا ساخت
              فقط تاپیک رو تو منابع تغذیه بزنم یا مدارات صوتی ؟ :question:

دیدگاه

خب تاپیک بزنی برا چی؟؟
                چی میخواین بگین؟ اگه میخوای بزنی توی انجمن تغذیه باید بزنی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                  خب تاپیک بزنی برا چی؟؟
                  چی میخواین بگین؟ اگه میخوای بزنی توی انجمن تغذیه باید بزنی
                  هم یه سری سوال دارم راجع به این مدار.

هم این که از تجربیات دوستانی که این مدارو ساختن استفاده کنیم.

هم اینکه مراحل پیشرفت کار رو اونجا قرار بدیم.

داداش سام شما هم تصمیم به ساخت این مدار دارید ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina8
                    یه سری سوال دارم راجع به این مدار.
                    بپرس داداشی

همین آمپ را داری میسازی ؟

دیدگاه

داداشی اون رو در جواب اقا مهدی گفتم که برای چی میخوام تاپیک بزنم ولی اتفاقا در مورد این مدار هم یه سری سوال دارم :agree:.

تو diyaudio پرسیدم هیچ کس جوابمو نداد :cry2: فقط یه نفر یه چیزی نوشت که اونم نفهمیدم یعنی چی :mrgreen:

1.تو این مدار میشه از 4تا irfp260 استفاده کرد ؟ از 2sd669/2sb649 به جای mje340/350 ? و 2n5401 به جای bc556 ?

2.جای r21 از ال ای دی نارنجی استفاده بشه بهتره یا نه ؟

والبته همچنان منتظرم تا نظر شما رو در مورد اون 160 وات بدونم بعد شروع کنم به ساخت یکیشون :agree:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina8
                        داداشی اون رو در جواب اقا مهدی گفتم که برای چی میخوام تاپیک بزنم ولی اتفاقا در مورد این مدار هم یه سری سوال دارم :agree:.

تو diyaudio پرسیدم هیچ کس جوابمو نداد :cry2: فقط یه نفر یه چیزی نوشت که اونم نفهمیدم یعنی چی :mrgreen:

1.تو این مدار میشه از 4تا irfp260 استفاده کرد ؟ از 2sd669/2sb649 به جای mje340/350 ? و 2n5401 به جای bc556 ?

2.جای r21 از ال ای دی نارنجی استفاده بشه بهتره یا نه ؟

والبته همچنان منتظرم تا نظر شما رو در مورد اون 160 وات بدونم بعد شروع کنم به ساخت یکیشون :agree:
                        گمان کنم چون تاپیک قدیمی هست زیاد نمیان تو diyaudio یا شاید هم از ما ایرانی ها میترسن چون به من هم زیاد پاسخ ندادند.
                        ولی به خود GUASI منظورم طراحش اگر درست نوشته باشم پیام بزن شاید جواب بده به من 3 بار پاسخ داد به جز آخرین بار.

سینا جان هر ماسفت مشابهی به این مدار میخوره ولی برای بعضی ها شاید دستکاری لازم باشه
                        به نقشه 350 و 500 نگاه گن ساختارش همانند همین هست میتونی ماسفت هارا کم و زیاد کنی ولی میدونی که قوانینی هم داره

به جای mje340/350 هم میتونی مشابه بزاری

160 وات را سیناجا تلاش میکنم امشب درستش کنم

دیدگاه

حتما همینکارو میکنم داداشی
                          میگم این امپ قدرتش برای ساب خوبه ؟ مثلا برای یدونه w310 یا 3010؟

طبق اون جدولی که nmos ها دارن نوشته برای 4 اهم 4تا ماسفت میخواد که منم میخواستم 2تا دیگه موازی کنم. فک کنم بشه :nice:

دستت درد نکنه داداشی . فقط مواظب اون مولتی ترن باش :mrgreen:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina8

حتما همینکارو میکنم داداشی
                            میگم این امپ قدرتش برای ساب خوبه ؟ مثلا برای یدونه w310 یا 3010؟

طبق اون جدولی که nmos ها دارن نوشته برای 4 اهم 4تا ماسفت میخواد که منم میخواستم 2تا دیگه موازی کنم. فک کنم بشه :nice:

دستت درد نکنه داداشی . فقط مواظب اون مولتی ترن باش :mrgreen:
                            سینا جان با w310 یا 3010 متاسفانه آزمایش نکردم :sad:
                            دمت گرم همون جدول خیلی کمک میکنه

گفتی مولتی ترن یادم افتاد که 5 کیلو را برام نفرستادن :angry:
                            باز کار خراب شد داداشی :cry:

از دید من همین را آغاز کن بساز و تردید نداشته باش سپس 160 وات را هم در آینده میسازی البته انتخاب با خودت هست
                            خدایی نا کرده دخالت نکرده باشم :agree:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سام-سیروس
                              گفتی مولتی ترن یادم افتاد که 5 کیلو را برام نفرستادن :angry:
                              باز کار خراب شد داداشی :cry:

از دید من همین را آغاز کن بساز و تردید نداشته باش سپس 160 وات را هم در آینده میسازی البته انتخاب با خودت هست
                              خدایی نا کرده دخالت نکرده باشم :agree:
                              فدای سرت داداشی :rolleyes:

پس من شروع میکنم به ساخت این مدار البته به ارامی :mrgreen: چون فردا دارم میرم مسافرت تا اخر شهریور بعدشم که دیگه درس و مشق شروع میشه :angry:

ولی باید یا pcb شو با پینت دستکاری کنم یا از اول تو پروتیوس بکشم که جا برای دو تا ماسفت دیگه باز کنم

چه دخالتی شما بزرگواری هر چی بگی ما همونو انجام میدیم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina8
                                فدای سرت داداشی :rolleyes:

پس من شروع میکنم به ساخت این مدار البته به ارامی :mrgreen: چون فردا دارم میرم مسافرت تا اخر شهریور بعدشم که دیگه درس و مشق شروع میشه :angry:

ولی باید یا pcb شو با پینت دستکاری کنم یا از اول تو پروتیوس بکشم که جا برای دو تا ماسفت دیگه باز کنم

چه دخالتی شما بزرگواری هر چی بگی ما همونو انجام میدیم
                                قربونت

دمت گرم. پیروز باشی داداشی پس حتما پایان کار یک نمونه ازش بزار با هم پیش بریم

در انجمن diyaudio یک نفر این کار را کرده بود و برد مدارچاپی را هم گزاشته . دیدی ؟
                                فقط برخی عکس ها یا فایل هارا باید با ف.ش باز کنی :angry:

بزرگواری داداشی لطف داری فقط پیشنهاد بود

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X