اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] آمپلی فایر 200 وات با کیفیت بسیار بالا -NMOS 200 - TO247 - CLASS AB

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آمپلی فایر 200 وات با کیفیت بسیار بالا -NMOS 200 - 247 - CLASS AB

دوستان یعنی هیچکس در مورد فیلم و عکسهایی که گذاشتم نظری نداره؟
    لاقل یه پری بهم معرفی کنید.اگه با lm386 یکی درست کنم خوبه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mojtaba_salmani
      دوستان یعنی هیچکس در مورد فیلم و عکسهایی که گذاشتم نظری نداره؟
      لاقل یه پری بهم معرفی کنید.اگه با lm386 یکی درست کنم خوبه؟
      درود
      راستش من خودم یک پری ساختم که دیشب تست کردم کار نکرد حالا یکی دیگه امروز میسازم و خبرش زا میدم. عکس ها را هم دیدم
      خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سام-سیروس
        درود
        راستش من خودم یک پری ساختم که دیشب تست کردم کار نکرد حالا یکی دیگه امروز میسازم و خبرش زا میدم. عکس ها را هم دیدم
        داداش سام pretonos که نبود؟ .... بود؟ :cry:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina8
          داداش سام pretonos که نبود؟ .... بود؟ :cry:
          درود بر تو امروز ظهر داشتم دنبال اون پستی میگشتم که سوال کرده بودی جواب داد یا نه . بالاخره خودت آمدی

سینا جان کار نکرد :cry2: همون pretonos البته داداشی من گندی زدم به مدار که دیدنیه چون خوب چاپ نشده بود کلی لحیم
          و سیم به خوردش دادم ولی هیچ اتصالی نداره نمیدونم چرا کار نمیکنه :sad:

دیدگاه

ای وای..... :angry: من کلی قطعه خریدم :cry: ولی هنوز پی سی بیشو نزدم #:S
            داداش سام بی زحمت یه عکس بزار ببینیم اوضاع چطوریاس :-? :sad:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina8
              ای وای..... :angry: من کلی قطعه خریدم :cry: ولی هنوز پی سی بیشو نزدم #:S
              داداش سام بی زحمت یه عکس بزار ببینیم اوضاع چطوریاس :-? :sad:
              سینا جان عکس و درخواست نکن :mrgreen: چون اوضاع افتضاح هست.
              ولی مطمئن باش این مدار کار میکنه من برد و عوض میکنم و دوباره چک میکنم تو هم بساز در همین انجمن دوستان این و ساختن جواب هم گرفتن
              یکیش مهدی عزیز و دیگر دوستان...

الان دارم یه پری دیگه میسازم که hs جان معرفی کرده

دیدگاه

الان دارم یه پری دیگه میسازم که hs جان معرفی کرده
                داداش سام میشه لطفا فایلشو بذاری . :redface:
                با چیه ؟ tl072 ? میشه با قطعات همین ساخت؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina8
                  داداش سام میشه لطفا فایلشو بذاری . :redface:
                  با چیه ؟ tl072 ? میشه با قطعات همین ساخت؟
                  داداشی اینم پری که hs67 عزیز ساخته و برای من هم لطف کرد با فایل با کیفیت بالا گزاشت

http://redhue.ir/upload/viewer.php?f...x40mm_0e6x.jpg

فقط یک tl074 اضافه داره. ولی سینا جان اون یکی را بهنام جان هم ساخته و استفاده کرده نمیدونم مال ما چرا کار نمیکنه

دیدگاه

داداشی اینم پری که hs67 عزیز ساخته و برای من هم لطف کرد با فایل با کیفیت بالا گزاشت

http://redhue.ir/upload/viewer.php?f...x40mm_0e6x.jpg

فقط یک tl074 اضافه داره. ولی سینا جان اون یکی را بهنام جان هم ساخته و استفاده کرده نمیدونم مال ما چرا کار نمیکنه
                    حالا این یکی بهتر نیست چون مال شرکت apex هستش؟ مدارشم کوچکتره
                    در ضمن اون پری که جواب نداد یه pcb هم جناب gh.kh براش کشیدن. ایناهاش:
                    http://wdl.persiangig.com/pages/down...tonkontrol.rar

حالا من نمیدونم کدومو بسازم ؟ apexرو؟ یا این یکی رو؟

دیدگاه

سینا جان این پری که عکسشو گذاشتی خوبه مگه چه مشکلی باش داری؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                        سینا جان این پری که عکسشو گذاشتی خوبه مگه چه مشکلی باش داری؟
                        من که هنوز نساختمش داداش سام ساخته میگه کار نمیکنه. حالا من موندم پی سی بی اصلیشو بزنم یا اونی که جناب gh.kh طراحی کرده ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina8
                          من که هنوز نساختمش داداش سام ساخته میگه کار نمیکنه. حالا من موندم پی سی بی اصلیشو بزنم یا اونی که جناب gh.kh طراحی کرده ؟

من اصلیش رو ساختم و جواب داده
                          اقا مهدی هم فکر کنم از رو اصلیش ساخته باشه . اره ؟
                          زکات علم نشر آن است
                          بیشتر با من اشنا بشین :
                          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
                          ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
                          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0

دیدگاه

اره دیگه داداش من پی سی بی اصلی خودشو یکم تغییر دادم و بهترش کردم و ساختم عکسشم همینیه که سینا جان گذاشته
                            سام یه جاییش یه بی دقتی کردی یا یه قطعه مشکل داره وگرنه خودتم گفتی که هم من هم بقیه دوستان هم ساختیم و بدون مشکل کار میکنه
                            به نظر من ارزش داره روش وقت بزاری و درستش کنی مدار خوبیه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                              اره دیگه داداش من پی سی بی اصلی خودشو یکم تغییر دادم و بهترش کردم و ساختم عکسشم همینیه که سینا جان گذاشته
                              سام یه جاییش یه بی دقتی کردی یا یه قطعه مشکل داره وگرنه خودتم گفتی که هم من هم بقیه دوستان هم ساختیم و بدون مشکل کار میکنه
                              به نظر من ارزش داره روش وقت بزاری و درستش کنی مدار خوبیه
                              مهدی حتما روش کار میکنم درست میگی یک بی دقتی حتما هست. به آی سی ها هم شک دارم باید یک برد جدید بسازم که سالم باشه
                              با آی سی جدید.

داداشی فقط یک سوال ؟ تو با ترانس دوبل راه اندازی کردی یا مثل راهنمای مدار با تک 9 ولت؟
                              چون من با تک 9 و 12 ولت تست کردم

دیدگاه

دوبل 9؟؟
                                کجا گفته میشه با تک 9 راش انداخت؟ من با دوبل 12 راه انداختم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X