اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[گفتگو وتبادل نظر]راهنمایی در مورد تکمیل امپ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راهنمایی در مورد تکمیل امپ

داداش این دقیقا همون مدار 741 یا 311 هست هیچ تفاوتی ندارن منتها به جای رله اومده ماسفت گذاشته

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
      داداش این دقیقا همون مدار 741 یا 311 هست هیچ تفاوتی ندارن منتها به جای رله اومده ماسفت گذاشته
      پس یعنی فرقی ندارن تازه رله بایدبهترازاین باشه درسته؟
      سفارش سوئیچینگ آمپلی فایر ماشین پذیرفته میشود.

دیدگاه

برای بار های بزرگ و سلفی رله بهتره اما از ماسفت هم میشه استفاده کرد که عمر بیشتری داره و از شر صدای اعصاب خورد کن رله راحت میشیم
        من باشم برای فن از ماسفت استفاده میکنم البته یه دیود fast مثل 4148 برای هرزگرد میزارم که خیالم راحت باشه (توی خود ماسفت هم هست)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
          برای بار های بزرگ و سلفی رله بهتره اما از ماسفت هم میشه استفاده کرد که عمر بیشتری داره و از شر صدای اعصاب خورد کن رله راحت میشیم
          من باشم برای فن از ماسفت استفاده میکنم البته یه دیود fast مثل 4148 برای هرزگرد میزارم که خیالم راحت باشه (توی خود ماسفت هم هست)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
            سلام
            داداش بهنام شرمنده دیر شد :redface:
            من چند تا پیشنهاد دارم
            اول این من اگه مثل تو توی تغذیه مشکل نداشتم بدون شک مدار AV200 رو میساختم که gh.kh جان هم زحمت PCB استریو اون رو کشیده میگی چرا چون اون یه امپ حرفه ای هست که ماله یکی از برند های معروف به نام مونتاربو هست که همه میشناسنش و شکی توی کیفیت و قدرتش نیست...

پری رو من نساختم ولی بهت اکیدا پیشتهاد میکنم از پری گسسته و با کیفیت استفاده کنی یه مدار پری gh.kh گذاشته بود که به نظر خوب میاد و مشخصات خوبی داره طبق معمول زحمت PCB اون رو هم gh.kh جان کشیده (استریو) این جا:
            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=61265.0

قسمت تن کنترل رو من چیز خاصی نمیتونم بگم چون فقط خودم یدونه تن کنترل با اپ امپ ساختم و خوب هم داره جواب میده ولی نمیدونم پری های دیگه چجوری هستن! این رو میگم:

این PDF مدار:
            http://pesarsharghi.persiangig.com/pretonos.pdf
            اینم PCB:
            http://wdl.persiangig.com/pages/down...tonkontrol.rar
            (زحمت لینک PDF و PCB رو gh.kh جان کشیدن)

برای قسمت کنترل من همین مداری که خودت گذاشتی رو ساختم و خوب هم جواب میده ولی هم باید ولتاژ تغذیه 15 ولت باشه تا به فن 12 ولت برسه هم این که تلفات گرمایی داره ترانزیستورش که حتما به هیت سینک نیاز داره از طرفی فن ها توی دور های پایین کارایی مناسبی ندارن که حتما نیازی به روشن شدتن تدریجی نداره برای همین بهت پیشنهاد میکنم یه نگاهی به این مدار بندازی:
            http://zaylogm.persiangig.com/docume...CONTROLLER.PDF
            مدار فوق العاده ساده و کاربردی هست کارکردش به این صورته که دما تا به حد که توسط پتانسیومتر تعیین میکنی رسید رله فعال میشه و فن رو روشن میکنه
            خودم قبلا روی برد بورد بسته بودم و به راحتی کار میکرد که برای کنترل امپی که قراره بسازم (قرار بود :cry2 انتخابش کرده بودم و یه PCB هم براش زدم و ساختمش که برای کنترل فن منبع تغذیم بکار بردمش اخه فنش الکی یه سره کار میکرد رو صداش رو اعصاب بود اینو ساختم و مدار رو به هیت سینک پیچ کردم و NTC رو با خمیر سیلیکون به هیت سینک چسبوندم حالا دیگه وقتی هیت سینک از 60 درجه گرم تر بشه فن شرع به کار میکنه و کمتر از 1 دقیقه هیت سینک خنک میشه و بعد خاموش میشه
            در کل یه چیز توپی شده مدارش حرف نداره :nice:
            این عکس PCB:

اینم PCB:
            http://zaylogm.persiangig.com/docume...fan%20auto.zip
            فقط توجه داشته باش که توی پروتئوس پایه های NC و NO با پایه های رله های توی بازار جابجا هستن که من توی PCB اصلاحش کردم
            این مدار هم هست که شبیه همون مداره ولی ساده تره من امتحانش نکردم:

پروتکشن من نساختم و نمیتونم نظر بدم دوستانی که مداراتشو ساختن باید بگن

موفق باشی :job:
            سلام دوستان بنده این مدارکنترل فنی که اینجاهست همون که فایل پروتئوس داره ساختم فن یه سره کارمی کنه درصورتی که یکی دیگه با741ساخته بودم درست کارمی کرد.
            مقاومت ان تی سی10کیلواون مقاومت15کیلوروهم3.3انداختم باخود15کیلوهم درست نشد.
            فقط اقامهدی اینجا نوشته(فقط توجه داشته باش که توی پروتئوس پایه های NC و NO با پایه های رله های توی بازار جابجا هستن که من توی PCB اصلاحش کردم)یعنی بایستی پی سی بی رودستکاری کرد؟

دیدگاه

دوستانی کسی نبودیه راهنمایی به مابکنه؟

دیدگاه

نه داداش نیازی به اصلاح pcb نیست خودم جای پایه هارو درست کردم ولی شما قبل از مونتاژ دوباره پایه های رله ای که داری رو چک کن با pcb بخونه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                  نه داداش نیازی به اصلاح pcb نیست خودم جای پایه هارو درست کردم ولی شما قبل از مونتاژ دوباره پایه های رله ای که داری رو چک کن با pcb بخونه
                  چک کردم درسته ولتازوکه میدی رله یه تیک می کنه فن روشن میشه.مشکل ازچی می تونه باشه؟

دیدگاه

یعنی تا تغذیه مدار رو وصل میکنی رله فعال میشه؟
                    اگه از بقیه مدار مطمئنی اون مقاومت رو تغییر بده درست میشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                      یعنی تا تغذیه مدار رو وصل میکنی رله فعال میشه؟
                      اگه از بقیه مدار مطمئنی اون مقاومت رو تغییر بده درست میشه
                      تغذیه که وصل میشه رله یه ابرازوجودمی کنه فنم روشن میشه.بقیه مداردرسته یعنی اون مقاومت روچندبزارم؟

دیدگاه

کسی نبودراهنمایی کنه بنده اون مقاومت روبه کلی درآوردم ولی انگارنه انگارفن بازروشنه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط emparator
                          کسی نبودراهنمایی کنه بنده اون مقاومت روبه کلی درآوردم ولی انگارنه انگارفن بازروشنه.
                          کدوم مقاومت رو در آوردید ؟؟؟ می خوای یک مدار تست شده با 741 بهت بدم ؟؟؟

دیدگاه

داداش نسبت مقا ومت های مدارت درست نیست برای ntc ده کیلو مقاومت های 3.3 و 3.9 و 4.7 بزار و پتانسیومتر رو تا اخر بچرخون تا توی حالت عادی رله خاموش باشه و دوباره تست کن
                            مدار هیچ چیز خاصی نداره یه مقایسه کننده معمولیه دقت کنی راحت درست میشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad1365
                              کدوم مقاومت رو در آوردید ؟؟؟ می خوای یک مدار تست شده با 741 بهت بدم ؟؟؟
                              مقاومت 15کیلورومیگم که بااون فن یه سره کارمیکردبامقاومت3.3تعویض کردم بازم یه سره کارکردکلادراوردم بازم فن یه سره کارمیکرددیگه نمی دونم چه مقاومتی بزارم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                                داداش نسبت مقا ومت های مدارت درست نیست برای ntc ده کیلو مقاومت های 3.3 و 3.9 و 4.7 بزار و پتانسیومتر رو تا اخر بچرخون تا توی حالت عادی رله خاموش باشه و دوباره تست کن
                                مدار هیچ چیز خاصی نداره یه مقایسه کننده معمولیه دقت کنی راحت درست میشه
                                میشه بگین این مقاومت هایی که گفتی روباکدوم مقاومت هاتعویض کنم؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X