سجاد دلیل این که دی سی ایجاد میشه داخلش ۱۰۰٪ قطعات غیر اصل هست منم مشکل داشتم باهاش ولی الان مدت هاست که بشت ماشینه حدودا ۱ سال هست که با یه ساب ۳۰۶ دی ۴ داره کار میکنه بدون مشکل حتی توی حداکثر ولوم
میگن یه نخ سیگار به آدم ارامش میده!
به اندازه یه سیگار نبودی!
سجاد دلیل این که دی سی ایجاد میشه داخلش ۱۰۰٪ قطعات غیر اصل هست منم مشکل داشتم باهاش ولی الان مدت هاست که بشت ماشینه حدودا ۱ سال هست که با یه ساب ۳۰۶ دی ۴ داره کار میکنه بدون مشکل حتی توی حداکثر ولوم
خیالت ازبابت قطعات راحت باشه من روی قطعه خیلی حساسم حتی از مقاومتها ی 1 درصد استفاده کردم برام خیلی عجیبه
خیالت ازبابت قطعات راحت باشه من روی قطعه خیلی حساسم حتی از مقاومتها ی 1 درصد استفاده کردم برام خیلی عجیبه
آقا قضیه این آمپ داره جدی میشه.شاید 100وات آر ام اس نباشه و بخاطر این باشه که ما ترانسی متناسب با آمپای 100وات روش میبندیم.الان سامان جان شما چنین مشکلی نداری؟خب چون شاید از سوییچینگ خوبی داری استفاده میکنی.آمپ من اصا تو ولوم بالا بدون فیلتر ضربات وحشتناکی داره که میگم الانه که همه چیو بترکونه.ولی خب این نباید اصولی باشه بنظر من.من حتی با پری تن نتونستم صداشو بیشتر از 3 ببرم از 10.خودمم الان بدجور بهش مشکوکم :sad:
میزان تلاشی که برای رسیدن به هدفت انجام میدهی ارزش آن قلمداد خواهد شد
اقا این مدار مشکل داره بهترهست بچه ها درست نکنند دی سی داره
دوست عزیز
این مدار رو خودم و خیلی از دوستان دیگه ساختن و هیچ مشکلی هم نداره .مشکل از مونتاژ یا قطعات استفاده شده خودتون هست . توصیه می کنم مقاومت های 100 اهم و 10 اهمی روی برد رو چک کنید
دوست عزیز
این مدار رو خودم و خیلی از دوستان دیگه ساختن و هیچ مشکلی هم نداره .مشکل از مونتاژ یا قطعات استفاده شده خودتون هست . توصیه می کنم مقاومت های 100 اهم و 10 اهمی روی برد رو چک کنید
محمد جان شما ترانس منو دیدی.برای دوتا از این آمپا با تغذیه جدا خوبه؟
والا مشخصات که خیلی داره :biggrin:
یه خروجی تک 20داره برا اکو
یه خروجی دوبل 20داره برا بردهای واسط
یه خروجی آمپر بالای 32دوبل داره برا آمپ.آمپرشو نمیدونم حقیقتش.ولی از تو دستگاه ناسیونال قدیمی درش آوردم که دوتا آمپ با 3055بهش وصل بود.تو تستا هم حواسم بهش بود سرده سرد بود.حالا زیاد زیر بار نبرده بودمش.صدا متوسط بود
اینم عکسش داداش
http://s5.picofile.com/file/8173915768/DSC_0021.jpg
سلام علیرضا جان من هیچ مشکلی تاکید میکنم هیچ مشکلی با این ندارم الان مدت هاست که پشت ماشین داره کار میکنه بدون مشکل
در ضمن سویچینگ من الان به این امپ دوبل 60 ولت میده و خدمتتون که عرض محافظ هم داره حتی یک بار هم به جز 1 بار که به عمد ترانزیستور سوخته گذاشتم تو مدار که تست کنم عملکردش رو نشده که پروتکت کنه ... در کل مدت هاست بدون مشکل و دردسر دارم ازش کار میشکم ... من هم عادت ندارم موسیقی با صدای کم گوش کنم اکثر ولوم بالاست و تو این مدت نه برای ساب مشکلی پیش اومده و نه برای امپ
سلام علیرضا جان من هیچ مشکلی تاکید میکنم هیچ مشکلی با این ندارم الان مدت هاست که پشت ماشین داره کار میکنه بدون مشکل
در ضمن سویچینگ من الان به این امپ دوبل 60 ولت میده و خدمتتون که عرض محافظ هم داره حتی یک بار هم به جز 1 بار که به عمد ترانزیستور سوخته گذاشتم تو مدار که تست کنم عملکردش رو نشده که پروتکت کنه ... در کل مدت هاست بدون مشکل و دردسر دارم ازش کار میشکم ... من هم عادت ندارم موسیقی با صدای کم گوش کنم اکثر ولوم بالاست و تو این مدت نه برای ساب مشکلی پیش اومده و نه برای امپ
سلام سامان عزیز.
داداش من به درایورام مشکوکم.بزار برم مشهد یاst یا موتورولا گیر بیارم بندازم بعد تست میگیرم.راستی یه چیز دیگه اینکه الان که فکر میکنم میبینم بعد مونتاژ پشت فیبرمو از روغن لحیم تمیز نکردم :applause:
بزار اینم انجام بدم.شماراضی هستی چون از ولتاژ و آمپر خوبی برخورداره.حس میکنم آمپر ترانسمم خوب باشه ولی عالی نیس و شما داری از آمپر عالی استفاده میکنی.دیگه خودم خودمو قانع کردم :mrgreen:
ولی در کل از آمپ راضی ام قدرت خوبی داره.یه چیز دیگه اینکه من صدام بمه.چیکار کنم که صدا تیز تر بشه؟
عرض کردم بم بودن صدا یه مقداریش بر میگرده به اون درایور هایی که توی چین از رو درخت چیدی :mrgreen: یه مقداریش هم بر میگرده به اون خواهرزن !! ببخشید خازن ورودی
سوچینگ بنده هم همون سوچینگ جناب آروین هست که عکس سویچینگی هم که من ساختم صفحه اولش تاپیک زیر عکس ساخته ی خود آروین هستش
عرض کردم بم بودن صدا یه مقداریش بر میگرده به اون درایور هایی که توی چین از رو درخت چیدی :mrgreen: یه مقداریش هم بر میگرده به اون خواهرزن !! ببخشید خازن ورودی
سوچینگ بنده هم همون سوچینگ جناب آروین هست که عکس سویچینگی هم که من ساختم صفحه اولش تاپیک زیر عکس ساخته ی خود آروین هستش
آدرسشو بزار ببینم.سیروس جان هم یه سوییچینگ گذاشته دارم روش فکر میکنم
سلام دوستان توان این امپ غیر عادیه امروز یه ساب 12اینچ کنوود درایو کردم ساب 500 واتی رو پر کرده بود ودر فرکانس 35hz دی سی داد با اسکوپ تست گرفتم تغذیه هم 50دوبل5امپرهست
نوشته اصلی توسط alireza4560
سلام دوست عزیز.منم یه همچین حسی به مدار دارم.حس میکنم تو ولوم بالا کلا قاطی میکنه.اصا یه حس بدی بهش دارم.دوتا هم ساختم و میخام بزارم تو میکسرم :angry:
نوشته اصلی توسط sajad220
اقا این مدار مشکل داره بهترهست بچه ها درست نکنند دی سی داره
من میگفتما یه جای کار میلنگه شماها گوش نمیکردید یادتونه دیگه :nerd:
عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
مخترع برتر شمال غرب سال 96
مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA
دیدگاه