اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] آمپلی فایر 200 وات با IRFP250N

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آمپلی فایر 100 وات با IRFP250N

با سلام و تبریک سال نو
    من یک جفت ار این مدار رو چند ماه پیش ساختم و تا الان مرتب توی ایستگاه های صلواتی داره استفاده میشه هر کانال هم 4 تا باند 250 اکوچنگ وصل میکنن (البته با این حال هم صدا رو نمیشه تا اخر بلند کرد سورس هم لپتاب هست ) تا حالا هیچ مشکلی پیش نیامده البته من تو خروجی یه خازن سری کردم
    امام علی (ع):به قصد یادگرفتن بپرس٬ نه برای آزردن و خطاگرفتن؛ زیراجاهلی که درصدد آموختن باشد٬ همانند عالم است و عالمی که بیراهه رود٬ همچون جاهلی است که به قصد خطاگرفتن می پرسد.
    نهج البلاغه٬الحکمه٣٢٠

دیدگاه

نوشته اصلی توسط metall
      با سلام و تبریک سال نو
      من یک جفت ار این مدار رو چند ماه پیش ساختم و تا الان مرتب توی ایستگاه های صلواتی داره استفاده میشه هر کانال هم 4 تا باند 250 اکوچنگ وصل میکنن (البته با این حال هم صدا رو نمیشه تا اخر بلند کرد سورس هم لپتاب هست ) تا حالا هیچ مشکلی پیش نیامده البته من تو خروجی یه خازن سری کردم
      درود
      مزیت سری کردن خازن چیه?البته که اگه نشتی dcبده که فک کنم خازن کارو بدتر کنه.
      البته منم تا حالاش مشکلی نداشتم.فقط در بعضی موارد حس میکنم پرده بلندگو بی مورد به حرکت در میاد همین.وگرنه نه بوی سوختگی شنیدم و نه تا حالا باندی رو باهاش سوزوندم
      میزان تلاشی که برای رسیدن به هدفت انجام میدهی ارزش آن قلمداد خواهد شد

دیدگاه

در واقع خازن کوپلاژ هست و مانع عبور جریان دی سی میشه .البته روی کیفیت نهایی صدا تاثیر گذاره که برای کار من زیاد مهم نیست.بازم دوستان تجربه و علم بیشتری دارن راهنمایی کنن
        امام علی (ع):به قصد یادگرفتن بپرس٬ نه برای آزردن و خطاگرفتن؛ زیراجاهلی که درصدد آموختن باشد٬ همانند عالم است و عالمی که بیراهه رود٬ همچون جاهلی است که به قصد خطاگرفتن می پرسد.
        نهج البلاغه٬الحکمه٣٢٠

دیدگاه

خوب دوست عزیز وقتی خازن بزاری خودت گفتی جلوی دی سی رو میگیره
          دیگه مشکلی پیش نمیاد صدا رو هم کاملا خراب میکنه

دیدگاه

برای استفاده در ایستگاه صلواتیوپخش مداحی و درایو کردن باند چنگ کاملا راضی کننده هست چه بسا از دستگاه اکو چنگ
            (از این مدل جدیدا بوده ) که تاحالا ازش استفاده میکردن صدا ی شفاف تر و پر قدرت تر با پاسخ فرکانسی بهتر هم داره:smile: تاحالا برای موسیقی ازش استفاده نکردم و نمیدونم با خازن روی فرکانسهای مختلف چه تاثیری میذاره.
            نهج البلاغه٬الحکمه٣٢٠

دیدگاه

روی موسیقی هم فکر نکنم اونطور صدا خراب شه چون من دیدم بعضی ها توی خروجی از این خازن استفاده میکنن با امپ موسیقی گوش میدن راضی هم هستن :biggrin:
              نهج البلاغه٬الحکمه٣٢٠

دیدگاه

نوشته اصلی توسط metall
                روی موسیقی هم فکر نکنم اونطور صدا خراب شه چون من دیدم بعضی ها توی خروجی از این خازن استفاده میکنن با امپ موسیقی گوش میدن راضی هم هستن :biggrin:
                سلام
                با گذاشتن خازن طیفی از فرکانس ها فیلتر خواهد شد . خازن در مداراتی کاربرد داره که تغذیه آمپلی فایر تک باشه نه دوبل.
                موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط metall
                  هیچ وقت برای بلندگوهای فول رنج از خازن سری نمیشه فقط برای میدرنج اونم بعضی موارد و تیوتر
                  حتما اونایی که اینکار رو کردن و موسیقی گوش میدن تا حالا بدون خازن گوش ندادن ببینن چقدر صدا تفاوت داره چون من خودم امتحان کردم

دیدگاه

خازن میاد قسمتی از سیگنال را فیلتر میکنه. کلا خازن بدونه محاسبات دقیق به درد نمیخوره. این امپلی هم درایو رش مشکل داره دوباره اگه از نوع طراحی شه عالی میشه

دیدگاه

سجاد جان شما یه جا گفتی طبقه آخرش مشکل داره الان میگی که درایورش مشکل داره دقیقا مشکل از کجاست؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa65
                        سجاد جان شما یه جا گفتی طبقه آخرش مشکل داره الان میگی که درایورش مشکل داره دقیقا مشکل از کجاست؟
                        اشتباه شد مشکل از همون طبقه آخر هست

دیدگاه

میگم من چند تا نقشه دیگه رو با نقشه این امپ برسی کردم طبقه اخرشون تقریبا یکی بود
                          نمیدونم باید چه تغییری بدیم اگه شما بلدی میتونی یه راهنمایی کنی

دیدگاه

اگه برا ساب میخواین استفاده کنید یه خازن بزارین تو خروجی مشکل محسوسی تو صدا ایجاد نمیکنه ولی برا فول رنج بخواین استفاده کنید خازن صدارو خراب میکنه
                            عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
                            مخترع برتر شمال غرب سال 96
                            مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

سلام
                              من با بررسی چند نقشه امپ ماسفتی دیدم که هیچ کدومشون در خروجی این سیم پیچ و مقاومت یا همون مدار ردزوبل رو ندارن
                              فقط این مدار در خروجی امپ ها با bjt طراحی میشه
                              حالا چرا رو نمیدونم
                              شاید ماسفت این شوکی که به بلندگوها هنگام روشن شدن مدار وارد میشه رو نداره
                              اگه کسی اطلاعآتی داره لطف کنه و مطرح کنه

دیدگاه

سلام بر همگی
                                کی این مدار رو درست کرده و جواب خوب گرفته اینم عکسش

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X