اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] آمپلی فایر 200 وات با IRFP250N

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آمپلی فایر 100 وات با IRFP250N

داداش نتونستم منظورم رو بگم!
    از عکس منظورم لینک زیر بود که سام عزیز زحمتش رو کشیدند.

http://samcpi.persiangig.com/Amplifier/100%20WATT%20IRFP250/SAM%20-%20COOPER%20%26%20SIDE.jpg

از منبع تغذیه هم منظورم اینه که برای ترانس 36ولت دوبل 6آمپری که قراره بگم بپیچن کدام یک از مدارات پی دی اف زیر را درست کنم؟

http://construyasuvideorockola.com/downloads/fuentes_simetricas.pdf

دیدگاه

اغا توروخدا جواب بدید.
      فردا میرم پول واریز کنم وسایل بفرستن

دیدگاه

واسه چاپ مدار بهت گفتم بگو از چه روشی میخوای چاپ کنی تا بهت بگم باید برعکسش کنی یا نه
        واسه منبع تغذیه هم اونی که پول دیود 35 آمپری داره با خازنای 10000 میکرو خوبه
        درک شما یه پل دیود بگیر که همه جا ریخته از این فلزی بعد خازن هم یا6 تا 4700 بزار یا 2 تا 10000 بزار یا 4 تا 6500 بزار کافیه

دیدگاه

شرمنده یادم رفت.
          از روش اتو استفاده میکنم.
          موقع پرینت باید بگم
          10*10
          پرینت بکنند؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tohid76
            شرمنده یادم رفت.
            از روش اتو استفاده میکنم.
            موقع پرینت باید بگم
            10*10
            پرینت بکنند؟
            اگه از روش اتو استفاده میکنی همون عکسی که گذاشتی در چند پست قبل خوبه و نیازی به برعکس کردن نداره
            و اندازه دقیق هم من نگاه کردم11.2 در 14.4 هست
            موفق باشی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa65
              اگه از روش اتو استفاده میکنی همون عکسی که گذاشتی در چند پست قبل خوبه و نیازی به برعکس کردن نداره
              و اندازه دقیق هم من نگاه کردم11.2 در 14.4 هست
              موفق باشی
              مقدار قطعات در این آمپ عوض شده توسط طراح.امپ 250 واته و بلندگو میسوزونه.بهتره نسازی.چون از مقدار دقیق خبری نداریم.اسکوپ زده شده و مشکل داره
              میزان تلاشی که برای رسیدن به هدفت انجام میدهی ارزش آن قلمداد خواهد شد

دیدگاه

حرف شما صحیح.
                ان دوستانی که مدار راساختن و سالم و سلامت کار کرده.
                لطفا اون pcb ش رو اینجا بزارن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tohid76
                  حرف شما صحیح.
                  ان دوستانی که مدار راساختن و سالم و سلامت کار کرده.
                  لطفا اون pcb ش رو اینجا بزارن
                  درود توحید جان

من ساختم عالی کار میکنه
                  چینش قطعات :
                  http://samcpi.persiangig.com/Amplifi...ENT%20SIDE.jpg

مدار چاپی :
                  http://samcpi.persiangig.com/Amplifi...%26%20SIDE.jpg

من از مقاومت 1% بهره گرفتم... البته بنده در همه مدارها از مقاومت 1% بهره میگیرم...
                  ماسفت ها هم اورجینال هست و از فروشگاه انجمن تهیه کردم... خازن ها هم همه مرغوب هستند

نمونه ساخته شده ( استریو ) :
                  http://samcpi.persiangig.com/Amplifi...TSINK%2002.jpg

پیروز باشی
                  خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

آقا سام یه تست تصویری ازش بذار بینیم چجوریه کارش؟
                    همینکه از یه نوع ماسفته و 250 هم راحت گیر میاد مزیتیه حالا میشه هر طبقه ماسفتش رو به 4 تا افزایش داد؟ البته درایورش کمه ناچار کل مدار باس تغییر کنه ولی بازم میارزه دیگه از شر بایاس طبقه ماسفت منفی و مثبت باهم راحت میشیم :mrgreen:
                    اگر A یک معادله از زندگی موفق باشد،آنگاه فرمولش به این صورت است: X^2 + Y - Z/2=A که در آن
                    X : کار وتفکر Y: تفریح Z : حرف بیهوده،خواب و پرخوری تعریف شده است.
                    http://s1.picofile.com/sasanscience/Pictures/SIGlogo.gif

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sasan2048
                      همینکه از یه نوع ماسفته و 250 هم راحت گیر میاد مزیتیه حالا میشه هر طبقه ماسفتش رو به 4 تا افزایش داد؟ البته درایورش کمه ناچار کل مدار باس تغییر کنه ولی بازم میارزه دیگه از شر بایاس طبقه ماسفت منفی و مثبت باهم راحت میشیم :mrgreen:
                      اگر با علم الکترونیک آشنایی دارید میتوانید این مشکل dc دادن در خروجی رو حل کنید اول بعد به فکر ارتقا باشید؟
                      ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sasan2048
                        ساسان جان راستش ترانس این مدار را روی یک مدار دیگه بستم :sad: ولی تا ترانس تهیه کردم حتما یک فیلم آزمایش میفرستم :agree:

پیروز باشی
                        خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

مصطفی جان با بایاس به شخصه مشکل ندارم یبارم که امپ هولتونم Dc دار شد!از یه مقاومت بود
                          منظورت راجب این مداره؟مگه خروجیش چشه!! :eek:
                          ارادت داش سیروس، چکنیم که ترانس مث چای خوردن لازم میشه ولی همیشه دم دست نیست :rolleyes: ترانس توروئید بپیچ که من از این هسته عادیا خسته شدم :sad:
                          اگر A یک معادله از زندگی موفق باشد،آنگاه فرمولش به این صورت است: X^2 + Y - Z/2=A که در آن
                          X : کار وتفکر Y: تفریح Z : حرف بیهوده،خواب و پرخوری تعریف شده است.
                          http://s1.picofile.com/sasanscience/Pictures/SIGlogo.gif

دیدگاه

سلام
                            ساسان جان این امپ رو دوستان با اسکوپ چک کردن و در خروجیش DC داره
                            من خودمم به شخصه با ساب تست کردم و بوی ساب بلند شد اول فک کردم که زیاد دارم به ساب فشار میارم ولی بعد با ولوم کم هم تست کردم
                            و بازم هم بو میومد
                            بعد اومدم واسه اینکه مطمن بشم با یه امپ دیگه تست گرفتم با همون ساب به مدت زیاد ولی هیچ بویی بلند نشد
                            از اینجا مطمن شدم که این امپ مشکل داره حالا چرا نمیدونم نقشش رو با چند امپ ماسفتی دیگه چک کردم دیدم مثل هم هستن ولی چرا این امپ اینطوریه نمیدونم
                            حالا شما اگه با الکترونیک آشنا هستی یه چک کن ببین میتونی اشکالش پیدا کنی
                            ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa65
                              سلام
                              ساسان جان این امپ رو دوستان با اسکوپ چک کردن و در خروجیش DC داره
                              من خودمم به شخصه با ساب تست کردم و بوی ساب بلند شد اول فک کردم که زیاد دارم به ساب فشار میارم ولی بعد با ولوم کم هم تست کردم
                              و بازم هم بو میومد
                              بعد اومدم واسه اینکه مطمن بشم با یه امپ دیگه تست گرفتم با همون ساب به مدت زیاد ولی هیچ بویی بلند نشد
                              از اینجا مطمن شدم که این امپ مشکل داره حالا چرا نمیدونم نقشش رو با چند امپ ماسفتی دیگه چک کردم دیدم مثل هم هستن ولی چرا این امپ اینطوریه نمیدونم
                              حالا شما اگه با الکترونیک آشنا هستی یه چک کن ببین میتونی اشکالش پیدا کنی
                              ممنون
                              درود
                              مشکل از تغییر مقدار مقاومتاس.ولی نمیدونم کدوم مقاومت و چه مقدار
                              میزان تلاشی که برای رسیدن به هدفت انجام میدهی ارزش آن قلمداد خواهد شد

دیدگاه

من که گیج شدم
                                قطعات فرستادن هنوز به دستم نرسیده
                                اگه رسید میسازمش
                                فقط چرا یکی میگه ایراد داره یکی دیگه میگه سالمه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//اقا مگه مداراتتون متفاوته؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X