داداشی چرا عصبی میشی هفته پیش گزاشتم مگه ندیدی؟! oo: شاید هم منبع تغذیه را میگی ؟ درسته؟ :-?
سامان اگر یک آمپلی ترانزیستوری یا با ماسفت با وات پایین سراغ داری به دوستمون معرفی کن. دمت گرم
والا همون ای سی مقرون به صرفه تره نیس؟ :-؟
میگن یه نخ سیگار به آدم ارامش میده!
به اندازه یه سیگار نبودی!
چه دوستای پایه ای پیدا کردم من!!! عاشق اینجور آدمای پایه هستم بخدا.... :applause: :wow:
سلام ورود شما رو تبریک میگم :biggrin:شک نکنید اینجا همه بچه های باحالی هستند که با عشق تحلیل میکنند با عشق دست به کار ساخت میزنند وبا عشق به هم کمک میکنند :wow: :applause:چرا که برخی از دوستان مگه این همه آمپلی رومیسازند اضافه برای چی ؟؟؟ (برای اینکه عاشق هستند )
منم ورودتون رو تبریک میگم و امیدوارم بتونید مطالب پر باری رو از این سایت فرا بگیرید
خود من هم با همین سایت فعالیتم رو شروع کردم
زکات علم نشر آن است
بیشتر با من اشنا بشین :
http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0
حالا آی سی بهتره یا ترانزیستور؟ پیشنهاد بهتر کدومه؟
30 وات کم نیست؟ امپدانس 6 اهم چی میشه این وسط؟
از دید بنده ترانزیستور و ماسفت بهتر هست :nerd: ولی یک سری درد سرهای خودش را دارد. بهتره برای دست گرمی با آی سی
آغاز کنی سپس برو سراغ ماسفت و یا ترانزیستور.
دیگه تصمیم با خودت برادر
خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت
100 وات با ای سی؟ :eek:
بابا تو همون 30 وات tda2050 رو بساز !! نه ترانسش گرون میشه نه اگه سوخت میسوزی :mrgreen:
100 وات با ای سی فقط با stk ممکنه که اونم خیلی گرونه هم خودش هم ترانسش !
با 2050 شروع کن
gh_kh یادشه من با 2030 شروع کردم
100 وات با ای سی؟ :eek:
بابا تو همون 30 وات tda2050 رو بساز !! نه ترانسش گرون میشه نه اگه سوخت میسوزی :mrgreen:
100 وات با ای سی فقط با stk ممکنه که اونم خیلی گرونه هم خودش هم ترانسش !
با 2050 شروع کن
gh_kh یادشه من با 2030 شروع کردم
منم با دوتا C945 شروع کردم
3 ولتی بود یادش بخیر
بعد اونم tda2030 بود فک کنم
منم توصیه ام اینه که حتما با ایسی وات پایین شروع کنید.
چون هم خطرش کمتره و هم راحت تر راهندازی میشهو هم کم هزینه تر هست
با 2050 شروع کن اگه ارضات نکرد میری سراغ داداش بزرگترش
اگه اونم ارضات نکرد stk
بعد اونم گسسته
بعد اونم کلاس های کاری مختلف
و ...
همش به نوبت و به تدریج بعد کسب تجربه
موفق باشید
زکات علم نشر آن است
بیشتر با من اشنا بشین :
http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0
بچه ها من فقط یک آمپ نیاز دارم و اصلا نمیخوام سرم تو برد و مدل جدیدو... باشه و اگه الان مشتاق ساخت شدم بخاطر لذتی هست که از شور شما بچه های باحال بهم القا شده. میدونم هیچی از الکترونیک نمیدونم و میدونم شما هم در این مسیر اذیت میکنم که همینجا ازتون عذر میخوام
بچه ها من فقط یک آمپ نیاز دارم و اصلا نمیخوام سرم تو برد و مدل جدیدو... باشه و اگه الان مشتاق ساخت شدم بخاطر لذتی هست که از شور شما بچه های باحال بهم القا شده. میدونم هیچی از الکترونیک نمیدونم و میدونم شما هم در این مسیر اذیت میکنم که همینجا ازتون عذر میخوام
شما فک میکنی نمیخوای سرت تو این چیزا باشه ! فک میکنی ما میخواستیم؟
خوب از قدم اول شروع میکنیم ! چاب فیبر مدار چابی و اسید کاری رو بلدی؟!
این تالار میتونه یک نمونه خوب و پربار ، برای ساخت یک آمپلی فایر از پله یک تا به بینهایت از آب دربیاد :agree:
از دید بنده بهتر هست کامیار عزیز ( kamiarir2000 )عنوان تالار را به یک موضوع دیگه دگرگون کنه. برای نمونه : ( آغاز ساخت یک آمپلی فایر از صفر )
اینجوری برای تازه کار ها میتونه یک مرجع باشه
خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت
این تالار میتونه یک نمونه خوب و پربار ، برای ساخت یک آمپلی فایر از پله یک تا به بینهایت از آب دربیاد :agree:
از دید بنده بهتر هست کامیار عزیز ( kamiarir2000 )عنوان تالار را به یک موضوع دیگه دگرگون کنه. برای نمونه : ( آغاز ساخت یک آمپلی فایر از صفر )
اینجوری برای تازه کار ها میتونه یک مرجع باشه
سلام سام عزیز مدتی بود به این فکر میکردم که چه خوب میشد اگه 2 تا آرشیو مدار آمپلی فایر (یکی با Mosfet و دیگری با BjT ) که همواره بالای سربرگ تالار ثابت بودند تا اشخاص مداراشونو که عملیه اونجا پلود کنند تا به مرور زمان فراموش و حذف نشه ویک آرشیو زیبا ونمونه برای کلیه علاقه مندان به این مبحث داشته باشیم اگر شما ودوستان موافقید کلنگ این آرشیو با هم بزنیم :mrgreen:
دیدگاه