سلام سام عزیز مدتی بود به این فکر میکردم که چه خوب میشد اگه 2 تا آرشیو مدار آمپلی فایر (یکی با Mosfet و دیگری با BjT ) که همواره بالای سربرگ تالار ثابت بودند تا اشخاص مداراشونو که عملیه اونجا پلود کنند تا به مرور زمان فراموش و حذف نشه ویک آرشیو زیبا ونمونه برای کلیه علاقه مندان به این مبحث داشته باشیم اگر شما ودوستان موافقید کلنگ این آرشیو با هم بزنیم :mrgreen:
سعید عزیز 100% موافقم فقط گمان کنم اون حالت که گفتی باید به دست استاد اشک عزیز انجام بشه :-?
خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت
قبلا هم عده ای از دوستان اینکار رو کردند ولی متاسفانه خوب پیش نرفت. آخرین نفر هم مازیار خودمون بود که بد جوری دلسرد شد. خوب طبیعی هم هست. چون این سایت یه منبع و آرشیو نیست بلکه یک سایت جامع آموزشی است. در واقع ما هلو برو تو گلو به کسی نمیدیم. بلکه طرف باید تلاش و سعی خودش رو بکنه و دوستان هم در این راستا از کمک کردن دریغ نمیکنند. چون اگر قرار باشه آرشیو مدارات تست شده باشه که تعداد اندک میشه و همین تعداد اندک هم الان تو سایت هست و دوستان مداراتی که ساختند و تست شده رو تو سایت قرار دادند و روش بحث شده. اگر قرار باشه آرشیو سیستمهامونو بزاریم که خوب تو نت پره و با یک سرچ کوچولو هر مداری بخواهید پیدا میکنید. بی خودی سرعت سایت رو هم پایین نمیاریم.
موفق باشید.
خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت
با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا
پاسخ : آموزش گام به گام ساخت پلی فایر برای مبتدیها
عاشقتونم بچه ها :wow:
مرحله اول: چاپ و اسید کاری رو 12 سال پیش انجام داده بودم اما الان میخوایم گام به گام پیش بریم. :nerd:
لطفا برای هر بخش یک بیس خوب برای تهیه تجهیزات هم معرفی کنید. :read:
قبلا هم عده ای از دوستان اینکار رو کردند ولی متاسفانه خوب پیش نرفت. آخرین نفر هم مازیار خودمون بود که بد جوری دلسرد شد. خوب طبیعی هم هست. چون این سایت یه منبع و آرشیو نیست بلکه یک سایت جامع آموزشی است. در واقع ما هلو برو تو گلو به کسی نمیدیم. بلکه طرف باید تلاش و سعی خودش رو بکنه و دوستان هم در این راستا از کمک کردن دریغ نمیکنند. چون اگر قرار باشه آرشیو مدارات تست شده باشه که تعداد اندک میشه و همین تعداد اندک هم الان تو سایت هست و دوستان مداراتی که ساختند و تست شده رو تو سایت قرار دادند و روش بحث شده. اگر قرار باشه آرشیو سیستمهامونو بزاریم که خوب تو نت پره و با یک سرچ کوچولو هر مداری بخواهید پیدا میکنید. بی خودی سرعت سایت رو هم پایین نمیاریم.
موفق باشید.
درود بر اشک عزیز
دیدگاه بنده جمع آوری مدارات ساخته شده و تست شده نبود. میخواستم بگم یک تالار آموزشی باشه تا یک تازه وارد از روی آن بتواند کمترین
پیشرفت را داشته باشد و سپس اگر به دشواری خورد از شما و دیگر دوستان بپرسد. یعنی آموزش های نخستین را داشته باشد.
شاید من بد گفته بودم.
از سوی دیگه دیدگاه شما این هست که هر کسی همانند گزشته یک مداری را پیدا کند و دیدگاه دوستان را بپرسد و یا اگر به مشکلی خورده
بگوید تا به ایشان کمک شود . این هم نکوست
خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت
نوشته اصلی توسط کامیـــار
راستی موضوع رو ویرایش کردم. خوبه؟
خدا داده تو گوگل سرچ کن ساخت فیبر مدار چاپی به هر روشی که میخوای من با پرینت اتو بیشتر از همه اش حال میکنم ! بخون هر جاش رو نفهمیدی بیا بگو ما برات میگیم :agree:
میگن یه نخ سیگار به آدم ارامش میده!
به اندازه یه سیگار نبودی!
نوشته اصلی توسط deadmaster
خدا داده تو گوگل سرچ کن ساخت فیبر مدار چاپی به هر روشی که میخوای من با پرینت اتو بیشتر از همه اش حال میکنم ! بخون هر جاش رو نفهمیدی بیا بگو ما برات میگیم :agree:
پاسخ : آموزش گام به گام ساخت آمپلی فایر برای مبتدیها
من اولین امپلی فایر به معنای واقعیمو با IRFP240 و IRFP9240 شروع کردم :mrgreen:
همون 160 واتیه تو انجمن که خیلی معروفه! اصلا طرف ای سی هایی مثل TDA نرفتم بسیار چیز اسباب بازیه! (به نظر من البته!) البته غیر از STK که اون بحثش جداست و واقعا خوبه
عکس این باندایی که گذاشتی بین 20 تا 30 وات واقعی بنظر میرسن امپ 100 وات بهش وصل کنی 3 سوته به فنا میرن و حیفن واقعا. بنظر من شما یه امپ 25 وات یا با STK یا گسسته بساز امپ گسسته توی این توان دردسر خاصی نداره هم BJT هست هم ماسفت. STK هم فوق العاده خوبه
انتخاب با خودته هر کدومو انتخاب کردی بگو نمونشو بهت بگم
پاسخ : آموزش گام به گام ساخت آمپلی فایر برای مبتدیها
نوشته اصلی توسط کامیـــار
اتو کشیدن دوباره؟
وسایلو از کجا تهیه کنم؟
لطفا همه چیزو بگید که یکدفعه برم مرکز شهر بخرم؟ و کجا بهتر و ارزونتره و البته مرغوبترینش چیه؟
ارزون ترین و مرغوب ترین که ایران میکرو هست ! ( البته بــــــــــود !!! ) تو شهر شما نمیدونم
شما کاغذ گلاسه بگیر ماژیک ضد آب بگیر اسید بگیر قطعات TDA2050 رو بگیر فیبر خام بگیر ( فایبر گلاس کار رو قشنگ تر میکنه )
اگه پری امپ هم میخوای خودت بسازی که لینک میدیم اونم یگیر و الا اگه میخوای آماده بخری بهنام کیت 1139 من 3 ساله بیشتر از 10 تاش رو ساختم پریه خوبیه ولی فقط در حد ای سی !! :job:
مخلفاتش هم اضافه کن دیگه ( هویه . سیم لحیم ، سیم چین ، سیم و .... ) :mrgreen:
میگن یه نخ سیگار به آدم ارامش میده!
به اندازه یه سیگار نبودی!
دیدگاه