اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] آمپلی فایر با ترانزیستورهای d1047

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : [پروژه] آمپلی فایر با ترانزیستورهای d1047

نوشته اصلی توسط mohammad1365 نمایش پست ها

خیلی ممنون.
    سفارش سوئیچینگ آمپلی فایر ماشین پذیرفته میشود.

دیدگاه

سلام خدمت دوستان یادش بخیر این آمپلی رو من سال 80 یعنی 20 سال پیش ساختم بسیار عالی بود از خود کمپانی ست سون فیبرش رو تهیه کردم اون موقع یادمه توی یک وبلاگ خود کمپانی این آمپلی رو معرفی کرده بودن. 10 سال هم روی ماشینم باندا رو میترکوند. من از این یادمه 4 تا ساختم که بریجش کنم. جنون توان داشتیم

دیدگاه

سلان دوستان من میخوام این آمپلی رو بسازم d2061رو پیدا نکردم
        ایا مشابهی براش سراغ دارین؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط behnam9218 نمایش پست ها
          سلان دوستان من میخوام این آمپلی رو بسازم d2061رو پیدا نکردم
          ایا مشابهی براش سراغ دارین؟
          سلام
          از bd139 می تونی استفاده کنی. فقط به پایه هاش دقت کن چون فرق دارن

دیدگاه

سلام میگم من میخوام ترانزیستور D1047رو در برنامه proteus پیدا کنمولی اسمشو که میزنم نمیاره یه چند تا قطعه دیگه میاره باید چی سرچ بکنم که بیاد؟

دیدگاه

سلام وقت شما به خیر
              ممنون از مطالب خوب و پاسخ هاتون
              یه سوال از آقای mohamad1365 داشتم
              من از این آمپلی فایر استریو داشتم و چندسالی بود استفاده می کردم و عالیه
              چند وقت پیش یه سمت مقاومتهای 22 و 47 و 4.7 و ترانزیستورهای خروجی سوخت و دود کرد...
              بعد همه رو عوض کردم و بقیه ترانزیستورا رو تست کردم ولی به جای ترانزیستور 1047 از ترانزیستور c5198 گذاشتم و به محض وصل تغذیه حالتی شبیه اتصال کوتاه بود و در اولین مرحله مقاومت 22 اهم دود کرد و زود قطع کردم ولی هنوز ترانزیستورهای قدرت نسوخته بودن... بعد ترانزیستورای قدرت رو در آوردم و برق رو دوباره وصل کردم 22 اهم سوخت تموم شد بعد مقاومتهای 3.3k و دو سه تای دیگه باز دود شدن...
              ولتاژ ورودی دوبل 50 ولت هست و درموقع تست اصلا خروجی وصل نبود

دیدگاه

سلام وقت شما به خیر
                چند وقت پیش یه سمت مقاومتهای 22 و 47 و 4.7 و ترانزیستورهای خروجی سوخت و دود کرد...
                بعد همه رو عوض کردم و بقیه ترانزیستورا رو تست کردم ولی به جای ترانزیستور 1047 از ترانزیستور c5198 گذاشتم و به محض وصل تغذیه حالتی شبیه اتصال کوتاه بود و در اولین مرحله مقاومت 22 اهم دود کرد و زود قطع کردم ولی هنوز ترانزیستورهای قدرت نسوخته بودن... بعد ترانزیستورای قدرت رو در آوردم و برق رو دوباره وصل کردم 22 اهم سوخت تموم شد بعد مقاومتهای 3.3k و دو سه تای دیگه باز دود شدن...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeidff نمایش پست ها
                  سلام وقت شما به خیر
                  سلام
                  سوالتون رو با نقل قول مطرح کنید که متوجه بشم. من اتفاقی سوال شما رو دیدم.
                  بهتره که مدار با ولتاژ ماکزیمم 45 ولت دوبل راه اندازی بشه. سوختن مقاومت های کم اهم ممکنه دلیلش افزایش ولتاژ تغذیه هم باشه. به هر صورت مقاومت های کم اهم رو 2 وات بزارید و ترانزیستورهای خروجی رو فعلا وصل نکنید. مدار رو با لامپ تست ران کنید بدون ترانزیستورهای خروجی.
                  اگر لامپ روشن بود در مدار اتصالی دارید و باید ریز به ریز ترانزیستورها و دیودها چک بشن . حواستون به مقاومت های کم اهم هم باشه.
                  اگر لامپ روشن نشد می تونید مطمئن بشید تا درایور مشکلی ندارید. حالا باید ترانزیستورهای خروجی رو نصب کنید و با لامپ تست مدار رو روشن کنید. اگر لامپ روشن موند که ممکنه ترانزیستورهای خروجی شورت شده باشن اگر خاموش موند که اکیه.
                  موفق باشید
                  موفق باشید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X