اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] آمپلی فایر با ترانزیستورهای d1047

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : [پروژه] آمپلی فایر با ترانزیستورهای d1047

نوشته اصلی توسط Alireza81 نمایش پست ها
    دوباره اپلود کنید.حذف شده
    سلام دوست گرامی
    فایل پروتئوس با فرمت جدیدتر رو براتون آپلود کردم.
    موفق باشید.
    فایل های پیوست شده

دیدگاه

سلام خدمت همه
      من باز هم وسوسه شدم تا یکی دیگه از این امپ بسازم
      برای همین یکم تغییر توی PCB اقا محمد ایجاد کردم و اندازه برد رو به ۱۰ در ۷ تغییر دادم و حسابی روش وقت گذاشتم و نتیجه شد اینکه الان براتون میزارم جالبیش اینه که این امپلی جدید که ساختم بیسش خیلی قوی تر از قبلیه شده.
      ترانزیستور ها هم اصلا داغ نمیشن
      این هم از تصاویر امپ خودم

و

این هم از فایل pcb.

اگر هم خواستید بگید تا فیلمش رو هم براتون بزارم
      موفق باشید
      جدیدترین ویرایش توسط MOHAMADHV; ۰۰:۵۴ ۱۳۹۹/۰۲/۲۴.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MOHAMADHV نمایش پست ها
        سلام خدمت همه
        من باز هم وسوسه شدم تا یکی دیگه از این امپ بسازم
        برای همین یکم تغییر توی PCB اقا محمد ایجاد کردم و اندازه برد رو به ۱۰ در ۷ تغییر دادم و حسابی روش وقت گذاشتم و نتیجه شد اینکه الان براتون میزارم جالبیش اینه که این امپلی جدید که ساختم بیسش خیلی قوی تر از قبلیه شده.
        ترانزیستور ها هم اصلا داغ نمیشن
        این هم از تصاویر امپ خودم

و

این هم از فایل pcb.

اگر هم خواستید بگید تا فیلمش رو هم براتون بزارم
        موفق باشید
        سلام دوست عزیز
        باریکلا . آفرین اندازه برد خیلی کمتر شده.
        کیفیت چطوره؟
        با چه ولتازی راه اندازیش کردی؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad1365 نمایش پست ها
          سلام دوست عزیز
          باریکلا . آفرین اندازه برد خیلی کمتر شده.
          کیفیت چطوره؟
          با چه ولتازی راه اندازیش کردی؟
          سلام مهندس
          ممنون . کیفیت عالیه اصلا هیچ نویزی نداره مگه اینکه گوش رو بچسبونم به باند که اونم مال ترانس بی کیفیتمه
          با ولتاژ دوبل ۲۵ ولت . توی ولوم بالا کم میاره و ایشالا به زودی یه سوییچینگ دوبل ۴۵ ولت میسازم تا حداکثر قدرتش رو تست کنم.
          ولی یک نکته ای که داره اینه که توی ولوم کم ترانزیستور های درایور طرف چپ خیلی داغ میشه با اینکه هیتسینک کوچیک هم داره ولی تو ولوم بالا کمی از گرماش کم میشه و ترانزیستور های طرف راست هم کمی گرم میشه. توی مدار شما هم اینطوریه ؟ چون گرماش معمولی نیست.
          موفق باشید

دیدگاه

سلام مهندس
            ممنون . کیفیت عالیه اصلا هیچ نویزی نداره مگه اینکه گوش رو بچسبونم به باند که اونم مال ترانس بی کیفیتمه
            با ولتاژ دوبل ۲۵ ولت . توی ولوم بالا کم میاره و ایشالا به زودی یه سوییچینگ دوبل ۴۵ ولت میسازم تا حداکثر قدرتش رو تست کنم.
            ولی یک نکته ای که داره اینه که توی ولوم کم ترانزیستور های درایور طرف چپ خیلی داغ میشه با اینکه هیتسینک کوچیک هم داره ولی تو ولوم بالا کمی از گرماش کم میشه و ترانزیستور های طرف راست هم کمی گرم میشه. توی مدار شما هم اینطوریه ؟ چون گرماش معمولی نیست.
            موفق باشید
            درود
            من الان چندین ساله که از این مدار استفاده می کنم.
            منم با دوبل 24 ولت راه اندازیش کردم. ولی ترانزیستورای درایور خیلی کم داغ میشن.
            دقت کن مقاومتهای کم اهم که یک سرشون به تغذیه مدار رفته رو حتما 2 یا 3 وات بزار.
            تو اون پی سی بی قبلی که من طراحی کردم هم بازم مشکل گرم شدن غیر طبیعی ترانزیستورای درایور رو داشتی؟ البته تا یه حدی گرما تو ولوم بالا طبیعی میشه
            سپاس

دیدگاه

درود
              من الان چندین ساله که از این مدار استفاده می کنم.
              منم با دوبل 24 ولت راه اندازیش کردم. ولی ترانزیستورای درایور خیلی کم داغ میشن.
              دقت کن مقاومتهای کم اهم که یک سرشون به تغذیه مدار رفته رو حتما 2 یا 3 وات بزار.
              تو اون پی سی بی قبلی که من طراحی کردم هم بازم مشکل گرم شدن غیر طبیعی ترانزیستورای درایور رو داشتی؟ البته تا یه حدی گرما تو ولوم بالا طبیعی میشه
              سپاس
              سلام
              مقاومت ها که اصلا داغ نمیشن خنک خنک
              والا اون اولین پی سی بی بود که میخواستم درست کنم و زمان اسید کاری زیاد شده بود و تمام ترک ها سوراخ سوراخ بودن برای همین تا اومدم یکم ولوم رو زیاد کنم یهو میدیدم یک جا قطع شده و اصلا فرصت تست کردن پیدا نمیکردم .
              احتمال داره مال خازن ها باشه ؟ چون من یکی از خازن های ۶۸۰ پیکو رو پیدا نکردم و یک خازن ۱۰۰ پیکو با یک ۵۶۰ پیکو موازی کردم و گذاشتم به جای اون خازن.
              راستی ترانزیستور BD140 هست که خیلی داغ میشه و بعد c2073 هم کمی داغ میشه.
              توی ولوم بالا کمی از گرماش کم میشه ولی وقتی ورودی هم نمیدم اون دو تا شروع به گرم شدن میکنن.
              موفق باشید.
              جدیدترین ویرایش توسط MOHAMADHV; ۱۶:۱۲ ۱۳۹۹/۰۲/۲۹.

دیدگاه

سلام
                مقاومت ها که اصلا داغ نمیشن خنک خنک
                والا اون اولین پی سی بی بود که میخواستم درست کنم و زمان اسید کاری زیاد شده بود و تمام ترک ها سوراخ سوراخ بودن برای همین تا اومدم یکم ولوم رو زیاد کنم یهو میدیدم یک جا قطع شده و اصلا فرصت تست کردن پیدا نمیکردم .
                احتمال داره مال خازن ها باشه ؟ چون من یکی از خازن های ۶۸۰ پیکو رو پیدا نکردم و یک خازن ۱۰۰ پیکو با یک ۵۶۰ پیکو موازی کردم و گذاشتم به جای اون خازن.
                راستی ترانزیستور BD140 هست که خیلی داغ میشه و بعد c2073 هم کمی داغ میشه.
                توی ولوم بالا کمی از گرماش کم میشه ولی وقتی ورودی هم نمیدم اون دو تا شروع به گرم شدن میکنن.
                موفق باشید.
                درود
                نه اون گرم شدن ارتباطی به خازن نداره.
                اما تو حالتی که ورودی بهش ندادی نباید گرم بشن و این غیر طبیعیه.
                توصیه میکنم قطعات رو خوب با نقشه چک کن. مثلا پیش اومده برام که مقاومت 10 کیلو با یک کیلو جابجا شده بود و فروشنده هم جابجا داد.
                من قبل از مونتاژ هر مرمقاومت ها رو با ام متر چک میکنم .چون پیش اوه مقاومت خراب تو خریدم داشتم.
                پس حتما تک تک قطعات رو با نقشه چک کن.
                موفق باشی

دیدگاه

درود
                  نه اون گرم شدن ارتباطی به خازن نداره.
                  اما تو حالتی که ورودی بهش ندادی نباید گرم بشن و این غیر طبیعیه.
                  توصیه میکنم قطعات رو خوب با نقشه چک کن. مثلا پیش اومده برام که مقاومت 10 کیلو با یک کیلو جابجا شده بود و فروشنده هم جابجا داد.
                  من قبل از مونتاژ هر مرمقاومت ها رو با ام متر چک میکنم .چون پیش اوه مقاومت خراب تو خریدم داشتم.
                  پس حتما تک تک قطعات رو با نقشه چک کن.
                  موفق باشی
                  سلام
                  ممنون از راهنماییتون فردا حتما تمام مقاومت ها رو چک میکنم و پی سی بی رو هم دوباره چک میکنم و نتیجه رو اعلام میکنم
                  موفق باشید

دیدگاه

سلام خدمت همه
                    بلاخره راه افتاد
                    مشکل از زنر ۵.۱ ولت بود که درستش کردم و الان دیگه حتی ترانزیستور ها گرم هم نمیشن
                    از شما هم ممنونم مهندس که راهنمایی کردید
                    فقط یک سوال هم ازتون داشتم . اون پری تون کنترل ترانزیستوری که براش تاپیک ایجاد کردید برای این امپ مناسبه ؟ میکروفون هم میشه به ورودیش وصل کرد ؟
                    تا حالا کلی پری و تون کنترل از اون سایت اسپانیایی ساختم و یا نویز داشتن یا با امپ مچ نمیشدن. بعضی هاشونم که یک بار کارمیکردن یک بار کار نمیکردن. اگه این سوال اخری رو هم جواب بدید کلی لطف کردید
                    موفق و سربلند باشید.

دیدگاه

سلام خدمت همه
                      بلاخره راه افتاد
                      مشکل از زنر ۵.۱ ولت بود که درستش کردم و الان دیگه حتی ترانزیستور ها گرم هم نمیشن
                      از شما هم ممنونم مهندس که راهنمایی کردید
                      فقط یک سوال هم ازتون داشتم . اون پری تون کنترل ترانزیستوری که براش تاپیک ایجاد کردید برای این امپ مناسبه ؟ میکروفون هم میشه به ورودیش وصل کرد ؟
                      تا حالا کلی پری و تون کنترل از اون سایت اسپانیایی ساختم و یا نویز داشتن یا با امپ مچ نمیشدن. بعضی هاشونم که یک بار کارمیکردن یک بار کار نمیکردن. اگه این سوال اخری رو هم جواب بدید کلی لطف کردید
                      موفق و سربلند باشید.
                      سلام دوست عزیز
                      چون پاسختون رو ریپلای نکردید من متوجه پست شما نشدم.
                      بله اون مدار پری ترانزیستوری هم با این امپلی فایر کاملا مچ میشه. موفق باشید

دیدگاه

سلام اقا محمد پی سی بی که فرستادید با یه فرمت دیگست که باز نمیشه لطف میکنید فرمت پی دی اف کنید عکس پی سی بی رو

دیدگاه

اقا محمد سلام خسته نباشید pcbکه گذاشتید پوشه اول که مربوط به پی سی بی مداره با یه فرمت غیر پی دی اف هسستش لطف میکنید دوباره با فرمت پی دی اف بذاریدً

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mohsenbay نمایش پست ها
                            اقا محمد سلام خسته نباشید pcbکه گذاشتید پوشه اول که مربوط به پی سی بی مداره با یه فرمت غیر پی دی اف هسستش لطف میکنید دوباره با فرمت پی دی اف بذاریدً
                            سلام.
                            در پست اول هم با فرمت pdf اپلود کردم و هم دوستانی که پروتئوس دارن می تونن با برنامه بازش کنن.
                            موفق باشید

دیدگاه

سلام.
                              در پست اول هم با فرمت pdf اپلود کردم و هم دوستانی که پروتئوس دارن می تونن با برنامه بازش کنن.
                              موفق باشید
                              سلام
                              فایل پروتئوس مشکل داره دوباره اپلودکنید.
                              سفارش سوئیچینگ آمپلی فایر ماشین پذیرفته میشود.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط emparator نمایش پست ها
                                سلام
                                فایل پروتئوس مشکل داره دوباره اپلودکنید.
                                سلام خدمت شما

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X