اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] آمپلی فایر با ترانزیستورهای d1047

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آمپلی فایر با ترانزیستورهای d1047

نوشته اصلی توسط AMIR_N
    داداش بدون سلف ک نمیشه
    اگه اون سلفه نباشه خروجی با ی مقاومت 10 اهم سری میشه و اینطوری حجم صدا خیلی کم میشه
    سلام
    اگر سلف نخوایم استفاده کنیم مقاومت هم نباید بزاریم . منظور من این بود که میشه سلف و مقاومت رو هم حذف کرد.
    سپاس

دیدگاه

میشه جای d1047 ازd998 استفاده کنم؟

دیدگاه

نه داداش نمیشه از این ترانزیستور استفاده کرد
        هم جریانش کمتره هم این ک ولتاژ بیس امیترش متره برا همین زود میره رو حالت اشباع
        موفق باشی

دیدگاه

ممنونم ازت برای دی998وبی 778 مدار سراغ نداری؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mamad_ar نمایش پست ها
            ممنون که جواب میدید دوست عزیز
            این امپ روی 4 اهم 100 وات میده اگر امپدانس خروجی تغیرر کند یعنی باند 8 اهم حدود 50 وات میده یا اگر 2 اهم بشه باید حدود 150 تا 200 وات توان خروجیش باشه
            برای تست باند 2 اهم را وصل میکنم بدون تغیر مدار اگر ترانزیستورای قدرت خیلی داغ بشن یا صدا بریده بریده باشد یا چه مشخصه ای میشه فهمید که روی 2 اهم جواب گو نیست تا یک جفت ترانزیستور قدرت در مرحله بعد موازی کنم
            سلام مهندس
            شما تونستی این مدار رو روی 4 اهم و 2 اهم تست کنی یا نه؟
            منم واسه ماشین می خوام ولی قبل از ساخت می خواستم بدونم روی 4 اهم و 2 اهم چطور جواب می ده

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط AMPLIFIRE BOY نمایش پست ها
            میشه جای d1047 ازd998 استفاده کنم؟
            جسارت به آقای AMIR_N نشه ولی به دیتاشیته d998 که نگاه کردم دیدم میشه فقط قدرت میاد پایین. درست ولتاژ کاریه d998 کمتره ولی با دوبل 45 ولت دی سی میشه d998 هم جایگزین کرد و اینکه درسته d1047 بیس امیترش 6 ولته و d998 بیس امیترش 5 ولته ولی خیلی اتفاقه خاصی نمی افته و میشه جایگزین کرد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sazhad نمایش پست ها
              جسارت به آقای AMIR_N نشه ولی به دیتاشیته d998 که نگاه کردم دیدم میشه فقط قدرت میاد پایین. درست ولتاژ کاریه d998 کمتره ولی با دوبل 45 ولت دی سی میشه d998 هم جایگزین کرد و اینکه درسته d1047 بیس امیترش 6 ولته و d998 بیس امیترش 5 ولته ولی خیلی اتفاقه خاصی نمی افته و میشه جایگزین کرد.
              داداش جسارت چیه اومدیم اینجا از هم چیز یاد بگیریم دیگه
              ب نظر من جریان کمشو شاید بشه ازش چشم پوشی کرد اگه توان پایین تر بخوایم ولی درایور امپ برا جریان و ولتاژ بیس نسبت به امیتر طراحی شده و ممکنه بایاس کلی ترانزیستور به هم بریزه
              توی این ک امپ زود تر اشباع نمیشه و کلیپ میده با این ترانزیستور های جایگزین هیچ شکلی نیست ولی شاید همونطور ک گفتم بایاس کل مدار هم به هم بریزه و کلا مدار نتونه خوب کار کنه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AMIR_N نمایش پست ها
                داداش جسارت چیه اومدیم اینجا از هم چیز یاد بگیریم دیگه
                ب نظر من جریان کمشو شاید بشه ازش چشم پوشی کرد اگه توان پایین تر بخوایم ولی درایور امپ برا جریان و ولتاژ بیس نسبت به امیتر طراحی شده و ممکنه بایاس کلی ترانزیستور به هم بریزه
                توی این ک امپ زود تر اشباع نمیشه و کلیپ میده با این ترانزیستور های جایگزین هیچ شکلی نیست ولی شاید همونطور ک گفتم بایاس کل مدار هم به هم بریزه و کلا مدار نتونه خوب کار کنه
                آره، بایاس توی طراحیه آمپلی حرفه اول رو می زنه و ممکنه توی شرایط خاص بهم بریزه.....
                می گم بنظرتون میشه توی همین مدار از زوج ترانزیستوره D1047 و B817 استفاده کرد؟ منظورم اینه جای D1047 پایینی یه تغییراتی بدیم که بشه جاش B817 بزاریم؟ آخه من 20تا ترانزیستور D1047 و B817 دارم و ازونجایی که این مدار رو هرکی ساخته ازش لذت برده و اینکه مدار آمپلی با طراحیه خوب واسه این زوج ترانزیستور ندیدم به ذهنم خورد از شما دوستان بپرسم کسی می تونه یه پیشنهاد بده که چکار کنم؟
                ممنون از همه

دیدگاه

پاسخ : [پروژه] آمپلی فایر با ترانزیستورهای d1047

سلام خسته نباشید . بفرمایید ولتاژ مناسب و امپر برای رندمان خوب در امپلی فایر 100 وات اقای عارف مراد پور که با ترانزیستور d1047 l می باشد به صورت استریو ساخته ام چند می باشد ؟امپر 3 میباشد یا برای استریو باید 6امپر درنظر بکیریم وولتاژ 35-0-35یابیشر؟ ممنون mohamadreza219

دیدگاه

سلام خدمت همه ی دوستان
                    منم با توجه به نکاتی که گفته بودید شروع به زدن پی سی بی کردم و قطعات رو نصب کردم
                    پی سی بی هم همون پی سی بی صفحه اول هست اما وقتی مدار رو با لامپ سری تست کردم لامپ روشن شد و باند بوممممم صدا میداد منم برای اینکه ببینم از ترانزیستور های قدرت هست یا نه اون هارو از مدار خارج کردم و درباره به برق زدمش
                    این دفعه لامپ کم نور بود و یه مقاومت نزدیک ترانزیستور اتیش گرفت و لامپ خاموش شد
                    ممنون میشم اگه کمکم کنید
                    موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad1365 نمایش پست ها
                      سلام دوستان :bye

مدتی بود دوست داشتم یک آمپلی فایر دیگه با ماسفت درست کنم چون از قبل چند تا ماسفت داشتم (تا حالا 3 تا ساخته بودم ) بعد از کلی تحقیق و بررسی به این نتیجه رسیدم که همون مدار 100 وات با irfp9240 و irfp240 رو که خیلی از دوستان ساختند رو بسازم بنابراین رفتم فیبر و یک سری قطعات دیگه رو خریدم
                      این هم فایل مدار چاپی با نرم افزار پروتئوس:
                      http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.c...68072a4df90092
                      سلام استاد
                      گفتم شاید اگه یه سوال ساده بپرسم شاید نبینید برای همین نقل قول کردم
                      استاد کمککککک
                      جدیدترین ویرایش توسط MOHAMADHV; ۰۰:۲۴ ۱۳۹۸/۰۶/۰۵.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MOHAMADHV نمایش پست ها
                        سلام خدمت همه ی دوستان
                        منم با توجه به نکاتی که گفته بودید شروع به زدن پی سی بی کردم و قطعات رو نصب کردم
                        پی سی بی هم همون پی سی بی صفحه اول هست اما وقتی مدار رو با لامپ سری تست کردم لامپ روشن شد و باند بوممممم صدا میداد منم برای اینکه ببینم از ترانزیستور های قدرت هست یا نه اون هارو از مدار خارج کردم و درباره به برق زدمش
                        این دفعه لامپ کم نور بود و یه مقاومت نزدیک ترانزیستور اتیش گرفت و لامپ خاموش شد
                        ممنون میشم اگه کمکم کنید
                        موفق باشید
                        سلام
                        تصویر pcb تو بزار ببینم

دیدگاه

سلام
                          تصویر pcb تو بزار ببینم
                          سلام مهندس
                          اقا راه افتاد
                          به به عجب قدرتی عجب کیفیتی
                          خیلی خیلی ممنونم از شما برای این مدار عالیییییی واقعا خیلی حال کردم
                          اون شب بعد ساخت خیلی خسته بودم و پی سی بی رو درست چک نکرده بودم
                          اما امروز عصر که از سر کار اومدم رفتم سرش و یکم با دقت که نگاهش کردم دیدم اندازه نازک تر یک تار مو مس مونده بین دو پایه یک ترانزیستور نامرد
                          به سرعت تمیز کردم و مدار رو زدم به برق و با کمال تعجب دیدم که مثل یک مرد داره کار میکنه
                          بازم از شما ممنونم استاد برای مدار و پی سی بی عالی که برای این مدار طراحی کردید
                          ایشالا همیشه موفق باشید
                          راستی هر سه ترانزیستوری که براشون مشابه نوشته بودین رو مشابه انداختم چون اصلا گیر نیاوردم
                          یه پیشنهاد هم دارم برای کسایی که هنوز این مدار رو نساختن
                          تو ساختن این مدار شک نکنید که خیلی عالیه
                          موفق باشید
                          جدیدترین ویرایش توسط MOHAMADHV; ۲۳:۰۳ ۱۳۹۸/۰۶/۰۵.

دیدگاه

سلام .اگه میشه فایل پروتئوس مدارو دوباره بزارید .
                            ممنون.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Alireza81 نمایش پست ها
                              سلام .اگه میشه فایل پروتئوس مدارو دوباره بزارید .
                              ممنون.
                              سلام.
                              صفحه اول فایل پروتئوس موجود هست.

دیدگاه

سلام.
                                صفحه اول فایل پروتئوس موجود هست.
                                دوباره اپلود کنید.حذف شده

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X