اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] آمپلی فایر با ترانزیستورهای d1047

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آمپلی فایر با ترانزیستورهای d1047

نوشته اصلی توسط mohammad1365
    سلام دوستان :bye

مدتی بود دوست داشتم یک آمپلی فایر دیگه با ماسفت درست کنم چون از قبل چند تا ماسفت داشتم (تا حالا 3 تا ساخته بودم ) بعد از کلی تحقیق و بررسی به این نتیجه رسیدم که همون مدار 100 وات با irfp9240 و irfp240 رو که خیلی از دوستان ساختند رو بسازم بنابراین رفتم فیبر و یک سری قطعات دیگه رو خریدم اما دلم زیاد راضی نبود چون به طور کلی آمپلی فایر هایی که تنظیم بایاس دارند رو دوست ندارم . سرتو نو درد نیارم خلاصه به یک مدار امپلی فایر که تو آرشیو مداراتم بود برخورد کردم که توسط شرکت ستسون ساخته شده بود و این هم مدارش هست.:

اکثر قطعات این مدار به جز سه تا از ترانزیستورها رو داشتم لذا تصمیم گرفتم براش با پروتئوس یک فیبر بکشم و این کار رو هم کردم و اون سه تا ترانزیستور رو هم تهیه کردم . خلاصه امروز مدار رو با یک ترانس دوبل 24 ولت ac راه اندازی کردم .
    دوستان به جرائت می تونم بگم توی این چند تا مدار که با ماسفت و ترانزیستورهای bjt ساختم این مدار یه چیز دیگه بود . واقعا" کیفیت عالی داشت :wow:
    مشخصات این مدار به نقل از سایت ستسون:
    توانایی تحویل 240 وات واقعی بصورت استریو روی 8 اهم را داره تلفات حرارتی کم دیستوریشن بسیار کم (کمتر از 0.06%) و نسبت سیگنال به نویز بسیار بالا (106db) از مشخصات بی نظیر این آمپلی فایره . مدار بسیار قابل انعطافیه شما میتونید از ولتاژ +/- 15 ولت تا 50 ولت این مدارو استفاده کنید . امپدانس ورودی 50 کیلو اهم باعث میشه براحتی با انواع پیش تقویت کننده ها تطبیق داشته باشه. کلیه قطعات بکار رفته از نوع مرغوبترین قطعات بازار هست و به همین خاطر مدار در مقابل اتصال کوتاه واقعا مقاومه چیزی که در سایر آمپلی فایر های بازار و آیسی ها غیر ممکنه !!
    این هم pdf مدار :
    http://s5.picofile.com/file/8123982142/amplifier.rar.html
    هزینه این مدار حدودا" 20 تومن میشه .
    این هم فایل مدار چاپی با نرم افزار پروتئوس:
    http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.cgi?key=61412ad83f94eaa66a68072a4df90092
    نمیدونم هنوزم درباره این مدار گفتگو میکنید یا نه

ولی طراحی این مدار که عکسش را قرار دادید غیره علمی و غیر اصولی هست

درباره مقامت های کم اهمی که به امیتر ترانزیستور قدرت برای کاهش گریز گرمایی در ترانزیستور متصل میشه تحقیق کنید

--------------------------- --------------------------

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aswhu600
      نمیدونم هنوزم درباره این مدار گفتگو میکنید یا نه

ولی طراحی این مدار که عکسش را قرار دادید غیره علمی و غیر اصولی هست

درباره مقامت های کم اهمی که به امیتر ترانزیستور قدرت برای کاهش گریز گرمایی در ترانزیستور متصل میشه تحقیق کنید
      سلام
      اگه منظورتون قسمت قدرت هستش که مشکلی نداره که oo:

فقط بجای امیتر اومده تو خط پایین رو کلکتور گزاشته مقاومت رو که یک کار رایج در طراحی امپ هستش.
      البته دلیل علمیش رو نمیدونم و از رو تجربه میگم. اگه دلیل علمی اره خوشحال میشم در جریان قضیه باشم

موفق باشید
      زکات علم نشر آن است
      بیشتر با من اشنا بشین :
      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
      ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0

دیدگاه

aswh عزیز سلام
        میشه دقیقا" بفرمایید کدوم مقاومت منظورتون هست ؟؟؟ و دلیل ؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mamad_ar
          قبلا گفته بودم bd139,bd140 خیلی داغ میشن ولی کیفیت صدا خیلی خوب بود
          مدار را دوباره چک کردم دیدم نزدیک ترین مقاومت به 140 را یه زنر 1n4148 گذاشتم فکر کنم 5 ولته
          درش اوردم و طبق مدار مقاومت 10 کیلو گذاشتم انقدر صدا دیستورت میشه افتضاح میشه ولی دیگه139....140ِ
          داغ نمیشن ولی صدا خرابه به طور وحشتناکی
          دیود 4148 یک دیود معمولی هست و زنر نیست. من همون زنر 5.1 ولت رو گذاشتم . بهتره به جای اینکه تو بایاس مدار دست ببرید برای درایورها هست سینک بزارید. راستی یه چند تا عکس از مدار ساخته شده قرار بدید.
          با تشکر

دیدگاه

بین bd140,,,,c1815 یک مقاوت 10 کیلو هست اونا میگم با مقاومت صدا خیلی خرابه ولی من اشتباها تو مونتاز اولیه 4148 گزاشته بودم صدا خیلی خوب بود الان شما میگی به جای اون زنر 5 ولت بزارم الان هیت سینکم اتیشه روی 140
            عکسم چشم پیکو فایل داره اذیت میکنه میزارم حتما

دیدگاه

بین bd140,,,,c1815 یک مقاوت 10 کیلو هست اونا میگم با مقاومت صدا خیلی خرابه ولی من اشتباها تو مونتاز اولیه 4148 گزاشته بودم صدا خیلی خوب بود الان شما میگی به جای اون زنر 5 ولت بزارم الان هیت سینکم اتیشه روی 140و139 هز دو باهم داغ میکنن یا یخ یخ
              عکسم چشم پیکو فایل داره اذیت میکنه میزارم حتما

دیدگاه

اینم عکس مدارم
                http://s5.picofile.com/file/8125303768/CAM00099.jpg
                http://s5.picofile.com/file/8125304492/CAM00100.jpg

دیدگاه

دوستان من اون مقاومت 10 کیلو را بر میدارم صدا خوبه هیچ مشکلی ندارم اگر 22 کیلو بذارم صدا خوبه ولی توی ولوم بالا امپ کم میاره اگر 1 کیلو بزارم صدا خیلی خراب میشه زنر 5 ولت بزارم خوبه ولی bd139 خیلی داغ میکنه بهترین حالتش به نظر من اینه که هیچی جاش نذارم
                  در طراحی مدار 10 کیلو بود ولی صدا خیلی خرابه
                  از این مدار 2تا ساختم میخواستم ببندم رو ماشین ولی .....هر دو همین جورن
                  کسی میتونه بگه مشکل چیه
                  عکسم بالا گذاشتم تو پستای قبل

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mamad_ar
                    دوستان من اون مقاومت 10 کیلو را بر میدارم صدا خوبه هیچ مشکلی ندارم اگر 22 کیلو بذارم صدا خوبه ولی توی ولوم بالا امپ کم میاره اگر 1 کیلو بزارم صدا خیلی خراب میشه زنر 5 ولت بزارم خوبه ولی bd139 خیلی داغ میکنه بهترین حالتش به نظر من اینه که هیچی جاش نذارم
                    در طراحی مدار 10 کیلو بود ولی صدا خیلی خرابه
                    از این مدار 2تا ساختم میخواستم ببندم رو ماشین ولی .....هر دو همین جورن
                    کسی میتونه بگه مشکل چیه
                    عکسم بالا گذاشتم تو پستای قبل
                    سلام
                    دوست عزیز
                    من هم از این مدار دو تا ساختم و کوچکترین مشکلی تو صدا نداره . حتی دیروز یک بلندگوی 12 اینچ هم بهش وصل کردم جرئت نکردم صدا رو از نصف بالاتر ببرم و تو اوج صدا هم کیفیت حفظ میشد. تو عکسی که گزاشتید اون ترانزیستوری که دورش خط کشیدم شمارش چیه ؟؟؟

دیدگاه

اون ترانزیستور معادل جون خودشا گیر نیومدبه جای c2073 معادلش bd135
                      d2061 معادلش bd243 گذاشتم
                      ممکنه از این دوتا باشه
                      اونی که شما میگی bd135

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mamad_ar
                        اون ترانزیستور معادل جون خودشا گیر نیومدبه جای c2073 معادلش bd135
                        d2061 معادلش bd243 گذاشتم
                        ممکنه از این دوتا باشه
                        اونی که شما میگی bd135
                        بله - ببین دوست عزیز قبلا" هم خدمتتون عرض کردم تمام این ترانزیستورهایی که به عنوان معادل بکاربردید اشتباه هستند و اصلا" پکیج های اونها با ترانزستورهای اصلی مدار تفاوت داره و شک نکن این مشکل به همون خاطر هست و اصلا" ربطی به اون مقاومت 10 کیلو نداره. مدار من خیلی عالی کارمیکنه . سعی کنید از ترانزیستورهای ذکر شده در نقشه استفاده کنید.
                        موفق باشید

دیدگاه

بالاخره ترنزیستوراشا گیر اوردم با هزار بدبختی و ......
                          صدا کیفیت داره ولی به نظرم 100 وات نیست یه جفت پایونر 6995 دارم مازیتون با دوبل 30 دی سی صداشونو در میاورد با چه بیسی ولی این مدار با همون ولتاژ نمیتونه کسی علت را میدونه قبلا که مدارا دستکاری میکردم بیسش خیلی بیشتر بود ولی مدار اصلا داغ نمیشه منظورم ترازیستورای قدرت که 2sc5200 انداختم با نهایت صدا که از موبایل میدم بعد از یک ربع کمی گرم میشن انگار نه انگار
                          برای افزایش توان پری بذارم یا دوبل 45 دی سی کدومشو انجام بدم
                          ممنونم از دوستانی که مرا تا اینجا راهنمایی کردند

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mamad_ar

برای افزایش توان پری بذارم یا دوبل 45 دی سی کدومشو انجام بدم
                            هر دو.
                            به نظر من اصلا مازیتون با این آمپ قابل مقایسه نیست...
                            شما فقط به خاطر اینکه خوب راه ننداختینش اینو میگین مطمئن باشید بسیار خوب جوابشو پس میده.
                            فعلا پری بسازید بعد اگه دیدین بازم خوب نشد(که میشه) یا میخاهید بهتر بشه ولتاژ رو دوبل 45 کنید.
                            ولتاژ هم بسیار مهمه چون روی بایاس و قدرت مدار بسیار تاثیر داره.
                            به امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.
                            الکترونیک قدرت
                            الکترونیک آنالوگ
                            طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
                            ---------------------BMCELEC@-------------------
                            ------------www.hoseyniemeni.ir-----------
                            ---------------www.bmc-elec.com--------------
                            ---------------www.bmc-elec.ir--------------

دیدگاه

حق با شماست دوست عزیز مازیتون فقط قدرت داره ولی این کیفیت
                              بعید میدونم از پری باشه چون با موبایل لب تاب هر چی که بگی بهش صدا دادم ولی بازم توانش کمه با سابم تست کردم همون سابو با یک stk4192 تست کردم که 50 وات میده در حد یه 50 وات من صدا دارم با این امپ
                              برای ماشین میخوام استفاده کنم اونجا با سوییچینگ که 600 وات ورژن 2 دوستمون قرار دادن هنوز جواب نداده به نظرتون برای استریو این مدار اون 350 واته جواب میده دوبل 35 میداد

دیدگاه

خب شما یه پری بزار ضرری نداره که.
                                طبق تجربه ی خودم میگم خروجی موبایل کمتر از کارت صدای کامپیوتره و کارت صدا کمتر از یک پری خوب و مچ شده با آمپه.
                                شما یه پری با تغذیه ی دوبل بساز مطمئن باش بهتر میشه.

برای این مدار به نظرم دوبل 40 بهتره اما با دوبل 35 هم جواب میده.

شما میتونیبرای سوییچینگ ازین مدار استفاده کنی:
                                http://320volt.com/en/tl494-ile-2x32-volt-oto-amplifikator-icin-smps-besleme-devresi/
                                __________________________________________________ _____________________
                                اون 600 واتیه رو هم بهنام جواب گرفت
                                به امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.
                                الکترونیک قدرت
                                الکترونیک آنالوگ
                                طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
                                ---------------------BMCELEC@-------------------
                                ------------www.hoseyniemeni.ir-----------
                                ---------------www.bmc-elec.com--------------
                                ---------------www.bmc-elec.ir--------------

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X